- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.181
çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı
gerçekten çok heyecanlı.beni uyku tutmazdı sanırım. hoş sezaryan olacak ya daha tarihimiz belli değil.senin adına çok mutluyum.yarın göğsünü bebek kokusu sarıyor olacak.çek içine iyice. allahım hepimizin yavrularını sağsalim kucaklamayı nasip etsin.çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı
A101 de ki banyo için leğen maşrapa file kampanyası bitti mi acaba, yoksa 1 hafta satıstamı olacak
çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı
ohoo biteli yıllar oldu bi hafta değil tatlım.zaten o fiyata heryerde var alırsın yine
Kizlar ya bisey bilen yazsin napicam ben bu aciyi.Kuyruk sokumunun sag tarafinda,belin altindaki kemiklerde.Ayagimin ustune basamiyorum,popomu oynatmak bile cok zor
ben kullanıyorum cnm
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba ??? Ben ne zaman başlamalıyım diye düşünüyorum da ????
ben kullanıyorum cnm
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba ??? Ben ne zaman başlamalıyım diye düşünüyorum da ????
Ben 30. Haftamda almıştım eczaneden aldığımda şimdiden kullan dediler o zamandan beri hergün olmasada kullanıyorum artık sende başlayabilirsin çok az bir şey sürülüyor zaten çok yoğun ve yağlı bir krem
snowu bu gece uyku tutmaz herhaldeBir de eşinin durumunu sormak lazım tabii insan bilince doğuracağı günü daha da bir heyecanlanır herhalde Allah hayırlı doğumlar nasip etsin,sağ sağlim bebişini kucağına al inşallah
Astirid burun tıkanıklığı hormonlardan kaynaklanıyormuş bazen bana da oluyor hatta bazıları kanama falan da yaşıyor Allah'tan öyle bir durum yok insan kan görünce tansiyonu düşüyormuş zaten bir garip oluyor tıkanması daha iyiBu arada sen tek çocuk mu düşünüyorsun canım?Yani gerçi bunları söylemek için çok erken hele birisi doğsun büyüsün filan diye de düşünebilirsin ama ne biliyim,mesela ben ortaokuldayken filan böyle 3 tane çocuğum olur benim diyordum Sonra lisede 3 oğlum olur demeye başladım nedense Gerçi kız-erkek ayrımım hiç yoktur ama ne biliyim içimden hep oğullarım olur diye geçiriyordum Şansıma bak ki eşimin ailesi de kıza hasret herkesin oğlu var Bizimkine kız diyince herkes o kadar çok sevindi ki anlatamam.Biz biraz şaşkındık tabii planlanmamış bi bebekti bizimkisi Süpriz yaptı anne babasına [/QUOTE ]
Amann Allahtan birde kanaması yok ama burun tıkanıklığı mahvetti beni.
Valla canım tek düşünmüyorum aslında yaşlarıda yakın olsun isterdim ama beni çok zorlayacak bilmiyorum 2.yi ne zaman düşünürüm. Aslında bende çok fena kız istiyordum Kv de istiyordu onunda 2 oğlu var. Ama nasip oğluşum oldu. İnşallah 2. si kız olur ama olmazsa da ne yapayım 2 oğlum olurAma 3.yü düşünmüyorum açıkcası yani bakıp baş edebileceğimi sanmıyorum
Bende kendimi bildim bileli bir kız bir oğlan 2 çocuğum olsun istemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?