2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ayyyyy ne kadar tuaf geliyor yaaaaa nasip olursa bebeğin bu vakitler kucağında olcak hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin Rabbim

gerçekten çok heyecanlı.beni uyku tutmazdı sanırım. hoş sezaryan olacak ya daha tarihimiz belli değil.senin adına çok mutluyum.yarın göğsünü bebek kokusu sarıyor olacak.çek içine iyice. allahım hepimizin yavrularını sağsalim kucaklamayı nasip etsin.

Kizlar ya bisey bilen yazsin napicam ben bu aciyi.Kuyruk sokumunun sag tarafinda,belin altindaki kemiklerde.Ayagimin ustune basamiyorum,popomu oynatmak bile cok zor

Dualarımız seninle, sen ve bebeğin kolaycacık, çabucak, sağlıkla kavuşun inşallah... Heyecanlandım ve duygulandım... Allah kolaylık versin...

Kizlar ya bisey bilen yazsin napicam ben bu aciyi.Kuyruk sokumunun sag tarafinda,belin altindaki kemiklerde.Ayagimin ustune basamiyorum,popomu oynatmak bile cok zor

kötü haber yapçak pek bişey yok cnm anca dinlenmeye çalış ve kalsiyum,magnezyum almıosan mutlaka başla bunlar dışında elden gelen bişi yok

kızlar hani bi ot vardı sancı başlayınca suya koyuyosun duasını okuosun ot canlandığında o suyu içiosun, doğumun kolay oluomuş,onun duasını bilen varmı

snowu bu gece uyku tutmaz herhalde Bir de eşinin durumunu sormak lazım tabii insan bilince doğuracağı günü daha da bir heyecanlanır herhalde Allah hayırlı doğumlar nasip etsin,sağ sağlim bebişini kucağına al inşallah

Astirid burun tıkanıklığı hormonlardan kaynaklanıyormuş bazen bana da oluyor hatta bazıları kanama falan da yaşıyor Allah'tan öyle bir durum yok insan kan görünce tansiyonu düşüyormuş zaten bir garip oluyor tıkanması daha iyiBu arada sen tek çocuk mu düşünüyorsun canım?Yani gerçi bunları söylemek için çok erken hele birisi doğsun büyüsün filan diye de düşünebilirsin ama ne biliyim,mesela ben ortaokuldayken filan böyle 3 tane çocuğum olur benim diyordumSonra lisede 3 oğlum olur demeye başladım nedense Gerçi kız-erkek ayrımım hiç yoktur ama ne biliyim içimden hep oğullarım olur diye geçiriyordumŞansıma bak ki eşimin ailesi de kıza hasret herkesin oğlu varBizimkine kız diyince herkes o kadar çok sevindi ki anlatamam.Biz biraz şaşkındık tabii planlanmamış bi bebekti bizimkisi Süpriz yaptı anne babasına

Daha sanki dün gibi buraya hamile olduğumuzu yazdığımız günler....
Haftalar haftaları kovaladı son heyecanlı günleri beklemeye başladık....
Kese, kalp atımı, testler tahliller derken zaman nasıl geçti....
Doğum yapan arkadaşların bir bir haberlerini almaya başladık....
Yazarken bile ağlıyorum... Eşimle dün sabah kadar konuşup ağladık.....
Anne - Baba olmanın o tatlı heyecanı sardı dün gece bizi......
Bu gece ikimizde uyuyamıyoruz.... Yarın kontrolümüz var doktor doğum
şekline karar verecek... Henüz doğum şeklinin belli olmaması ikimizi de
fena halde gerdi... Yarın NTS yapılacak, Bebeğin son durumuna bakılarak
doğum şekline karar verilecek.... Hamilelerin duası çabuk tutarmış....
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.... Doğum yapan yavrularına
kavuşanlara da gözün aydın dileklerimi iletiyorum... Hepinize hayırlı ve huzurlu geceler....

kızlar selam,

bayağı uzun zaman oldu ben de giremedim hiç ama bir koşturmacadır gidiyor bizde de..

2 hafta önce raporla izne ayırdı dr um beni, geçen cuma itibariyle de 32 den izne çıktım.. hiç istemiyordum, 37ye kadar çalışmak istiyordum ama protein kaçağım yükselmeye devam ettiği için müsade etmedi, stres ve adrenalin çok ciddi etkiliyormuş..

ilk başta çoooook kötü olmuştum evde hazırlıksız izne çıkınca, resmen bunalıma girdim; yapacak birşey bulamıyordum.. şimdi keyfim yerinde iş güç hep oluyor zaten bir yere kaçmıyor ya.. evde olmak dinlenmek inanılmaz iyi geliyor. protein takibindeyiz tabi hala; azalarak artıyor artık en azından eski hızında değil çok şükür.. bir de böbrek, karaciğer değerlerine falan bakıcaz yine gelecek hafta.. kontrollü gidiyoruz inşallah sorunsuz tamamlarım tüm süreci; sizlerin de dualarını beklerim..

bebişlerine kavuşanların gözü aydın sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah; darısı zamanında bizlerin başına..

odamız sonunda dün geldi kuruldu; 1,5 ay önce aldık ancak geldi.. kokusuz lake:) sirkeli su ile temizledik bugün.. yarın da cicilerimizi yıkamaya başlıcaz..

bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl gidiyor? ilk bebek olunca bilemiyor insan..

sevgiler..

Astirid kısmet işte , belki bizimki gibi olur sizinkisi de,bir oğlan bir kız Eşim de yeter diye düşünüyor ama bilemiyorum ,eşim de hem hamileliklerim zor geçiyor diye istemiyor hem de istediğimiz gibi gezip dolaşamayız diyor.Eşimin işinden dolayı zaten istediğimiz gibi gezip dolaşmamız yada tatile çıkmamız mümkün değil.Hep günübirlik bir yerlere gideriz.Yani 4 günlüğüne bile bir yerlere kaybolamıyoruz maalesef.E hadi tatili geçtim öyle çok dışarı çıkan bir çift de değiliz.Ne biliyim öyle eğlence mekanlarına falan.Ben zaten asla alkol almam.İkimiz de kahve ve sinema meraklısıyızdır acayip film ve dizi izleriz karı koca Bu arada oğluma hamileyken bilenler bilir oz diye bir hapishane dizisi vardı,amma izliyordum ya Bir günde 3-4 bölüm izlediğim oluyordu bir oturuşa,artık rüyamda görüyordum dizinin devamınıŞimdi de izliyorum ama öyle aşırıya kaçtığım bir dizi yok.Sizler neler izliyorsunuz kızlar bu arada?

Gözlerimde uyku olmasına rağmen yatağa yattığımda uyuyamıyorum,doktorun verdiği ilaç kaşıntı yaptı arada böyle sağıma soluma iğne batırıyorlar gibi oluyor rahatsız oldum uyuyamadım,şimdi de kalktım ama bu sefer de gözlerim kapanıyor.Of

canım mesajını okurken gözlerim doldu sanki ben de gidiyomuşum gibi heyecanlandım dualarımız seninle,hiç tanımasak ta birbirimizi senin için heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum,sağ salim git sağ salim gel sağlıkla al kucağına bebeğini bir ömür sağlıkla,afiyetle,mutlu bi aile olun inşallah o kadar içten yazdım ki bunları umarım dualarım kabul olur,kocaman öptük seni Allah'a emanet ol

tam olarak boşanda semerini ye modundayım sabah sabah bu nasıl bi açlıksa karnım guruldayarak uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…