2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

herkese günaydın ...güzel anneler ve ve tatlı bebişlerineeee..

SNOW hayırlı doğumlar inşlaalhh.allah tez vakittte oğlunakavuştursun inş..bizleri de tabiiki..yazamıyorum sık sık ama takip etmeye çalışıyorum.pazartesi kontrolüm var çatı muayenesi olucam 36 bitti 37.haftanın içindeyim şimdi.armut gibi oldum desem yeri.

herkeseee günaydınnnnn...
SNOW canım Allah yardmcın olsun inan sabah uyanır uyanmz aklıma gelen kişi sendin seni düşündkçe bn bile nasıl heyecnlanıorum kiii senin durum...Allah herkese o gzl duyguyu yaşatsın...oğluşunla brlkte mutlu bi ömür geçirmn dilegyle.)))

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..bugun işte son günüm ve çook mutluyum..hava güzel,etraf güzel,her yer toz pembeee mutluyum bugün beee.. allah hepimizi mutlu etsin inşallah....

snowflaken doğuma gitti, inş. sağ salim kucağına alır yavrusunu darısı biz sırada bekleyenlerin başına

Ben izlersem doğuma kadar kafayı bozarım bilmemek daha iyi:)

aynen izlememek lazımmış geç farkettim

evet az bilgi ve cahil cesareti birleşince ne agrı ne sızı :))))

Sorma canım ya 3 gündür sancım var ama tık yok sertlesmelerim de hızlandı bilmiyorum anlamıyorum birinci doğumumda böyle. Sanciyla gidip dogum yapmıştım ama bu cadı cadı :/

her eve lazım bir cadı annesi

Hata yapmissin Malesef geç artık ordaki videolar insanı doğumdan tiksindirir

yaptım bi hata surekli kareler aklımda :) tiksinmek değilde bi tırsmak oldu

ayyyy çoook heyecanlı belkide şuan hastanedesin ayyyy kıyamam size insallah sağlıkla gelsin bebişin sağlıkla kurtulun ikinizde bu gün 3 kişi olacaksınız ne güzel maşallah tu tu tu

iiyigeceler kızlar napıyorsunuz dogum yapan arkadaşlardaki tatlı heycanı bian önce bizde yaşasak demi :))

tam olarak boşanda semerini ye modundayım sabah sabah bu nasıl bi açlıksa karnım guruldayarak uyandım

ben tüm gün öyleyim sürekli agzımda brşeyler eee artık hakkımızda hayırlısı

günaydınnnnn kızlar topiğimizin bebişleri artışta bu demek oluyor ki sessizleşecek topik bir müddet sonra yeni yeni heyecanlar ya benimkinin gazı var yok benimki çok uykucu oyyyy allah hepimizi sağlıkla kurtarsın bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza alalım
pazartesi doktorumuzu görücez bakalım neler dicek bize heyecanlıyım bende gerçi dogumu felan konuşur mu bilmem 1 ay sonra gel derse bayılırım artık 39. hafta oluyo sabırsızlanıyorum

bu arada geçen bir arkadaşım aradı ben hamile değilken hamilelik ne zor doğum ne zor onu anlatır dururdu şimdi de ay doğurmak bişey değil sen doğunca gör çok zor diyor ah bu insanlar bi tanıdıgımda 2 gün görmese ay baya fark etmiş toparlanmışın diyor hahahah sanki o yokken 2 dana devirdim artık takmıyorum hatta çok eyleniyorum bu laflarla

gunayydınnnn
snowww suan doğumdadır,guzel haberlerını beklıyoruz
bende ruyamda doğuma gıdıodum ama unutup yemek yemısım yasakya o gün
artık her gun doğururum ben ruyada
bu arada kıslar benım iştahh tamamemn gitti hatta mıdem bulanıo bazen
haftaya c.tesı yenıden bakıcak dr teyzesii kızımı iyi sulamam lazımm suyu azalmaya başlamış
ev tasıyacaz onun da tarıhı bellı değil,tasıncamız evdekı kısıler ne zaman cıkarsa ozaman tasıncaz..
doğumdan önce olabılse barii..o ev sahıbınede hakkımı helal etmıorumm cocuğumun odasını hazırlayamadım buıle
tasınma olcak die...oda evlenckk yenı kuracağı yuvayı bıole bırılerını uzerek yapmasaydı keske
çokda uzulememeye calısıorumm yeterkı bebegım saglıcakla doğsun eve getırelım ınsallah

Hepimize hayırlı Cumalar bu mübarek günde Allah hakkınızda ki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Bir bir doğum haberlerini almaya başlayınca bende düşündüm açıkcası çok mu çabuk geçti diye Allaha şülür kızum beni hiç üzmedi maşallah güzel geldik bugüne kadar. Belki benim ki 10 yıllık uzun bir bekleyiş olduğu için şaşkınlığımı bile atamadan yarı inanır yarı inanamaz geçirdim günlerimi hala kucağıma almadan tam anlamıyla inanamayacağım galiba:) Bugün öğleden sonra 3'de görmeye gideceğiz çakılımızı artık sadece 5 haftamız kaldı 19 Mayısa dığacağımı sanmıyorum ama nedense içimden bir his mayısın 2.haftası 6-12 mayıs arası gelecek diyor:) Hepimiz için hayırlısı olsun şimdilik hala bilmiyorum normal mi sezeryan mı olacak ama dönmüş gibi gelmiyor hemüz ayaklarını aşağıda kafasını yukarda hissediyorum çünkü. Snow şu sıralarda doğumdadır belkide Allah yardımcısı olsun inşallah. Bu arada ben start verdim dün akşam itibariyle işe güce:) Geç oldu ama güç olmasın halılar gityi bakalım yıkamacıya yarında kapı pencere silme işi var ama ben silemem zaten yardıma bir abla çağırdı temizliğe hadi bakalım benim gibi geç kalanlar varsa artık başlayalımmayıstan çok nisan bebeği oldu bizimkiler baksanıza güzel havaların kokusunu alan bebiş geliyor:)

Hayirli cumalar kizlar, Allah snow un yardımcısı olsun. ..yine duygulandim yaa bu arada ben midem yüzünden istediğim gibi yiyemiyordum..doktor lansor verdi..mideme cok iyi geldi istahimda acildi deli gibi yiyorum artik :) tartildim simdi, 59 kg ciktim 50 ile hamile kalmistim..ama ellerim ve ayaklarim cok sis..

Hayırdır inşallah canım Allahım hayra çıkardın rüyanı:) İnşallah yeni taşınacağınız evde çok daha güzel günleriniz olur takma kafana benişi susuz bırakma sen yeter:))Midem ben biraz fazla kaçırırsam bulantı olmasada çok rahatsız ediyor son zamanlarımızya iyice daraldı içerisi karıştı birbirine:)

A101 de ki banyo için leğen maşrapa file kampanyası bitti mi acaba, yoksa 1 hafta satıstamı olacak

güzelim daha dün başladılar zaten satmaya 1hafta sürer heralde ama kalmayabilir biran önce bak istersen...

ne kullanıyorsunuz canım.yazının başını kaçırdım da anlayamadım

ben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma

kgyu takma canım kı cok almadın kı bende şiş yok ama suana kadar 11.5 kg almışım
delı gıbı ıstahım açıldı evde dınlenmem gerek ya stres yaptım yıyorum sonuç haftada 1 kg ılkdefa bu hafta almışım

herkese hayırlı cumalar güzel hamişler:)
bugun doktoruma gıdıcem nts var ultrasona gırmeyıde ıstıcem doktorumdan merakla bekliyorum oğlum nasıl
umarım kg almıştır haftasını yakalamıştır kabus gıbı rüyalar gordum bu gece hep aklımda ya

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun canım nasılda korkmuşsundur inşallah kasılma çıkmaz yavrun gelısımını hayırlısyla tamamlayıp
oyle gelır kucağına

Kızlar ya siz maşallah ne güzel çok dozunda kilo almışsınız benim maşallahım var 18 kilo aldım nasıl oldu hiç anlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…