- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.201
Ben 30. Haftamda almıştım eczaneden aldığımda şimdiden kullan dediler o zamandan beri hergün olmasada kullanıyorum artık sende başlayabilirsin çok az bir şey sürülüyor zaten çok yoğun ve yağlı bir krem
Doğumdan sonra evocap e vit kapsülleri varmış ondan kullan bence dedi eczacı ama o çatladıktan sonra kullanılıyormuş hızlı iyileştiriyormuş
Ama ama ben hiç çatlamamak istiyoruminş olmaz bugünden itibaren bende başlayayım o zaman
Ben izlersem doğuma kadar kafayı bozarım bilmemek daha iyi:)
bunu söylemek için çok geç kaldın sezaryeni de normal doğumu da izledim :2: hem de izleyeli 4-5 ay oluyo hala her karesi aklımda:18::18:bu hayatta en güzel şey bişey bilmemek ne kadar çok şey bilirsen psikolojine o kadar zarar :18: biz bebişlere odaklanalım boşver gerisini
Sorma canım ya 3 gündür sancım var ama tık yok sertlesmelerim de hızlandı bilmiyorum anlamıyorum birinci doğumumda böyle. Sanciyla gidip dogum yapmıştım ama bu cadı cadı :/
Hata yapmissin Malesef geç artık ordaki videolar insanı doğumdan tiksindirir
çok ama çok heyecanlıyımmm haıle oldugumu ogrendıgım gun yazdım buaraya heyecanla sımdı aynı heyecanla doguma gıdecegım gunu yazıyorum yarın sabah ınsallah oglum hayırlısıyla kucagımda olur dualwrınızda bu gece benı de unutmayın ollurmu bıracık korkuyorum sankı
iiyigeceler kızlar napıyorsunuz dogum yapan arkadaşlardaki tatlı heycanı bian önce bizde yaşasak demi :))
tam olarak boşanda semerini ye modundayım sabah sabah bu nasıl bi açlıksa karnım guruldayarak uyandım
Hayırdır inşallah canım Allahım hayra çıkardın rüyanı:) İnşallah yeni taşınacağınız evde çok daha güzel günleriniz olur takma kafana benişi susuz bırakma sen yeter:))Midem ben biraz fazla kaçırırsam bulantı olmasada çok rahatsız ediyor son zamanlarımızya iyice daraldı içerisi karıştı birbirine:)gunayydınnnn
snowww suan doğumdadır,guzel haberlerını beklıyoruz
bende ruyamda doğuma gıdıodum ama unutup yemek yemısım yasakya o gün
artık her gun doğururum ben ruyada
bu arada kıslar benım iştahh tamamemn gitti hatta mıdem bulanıo bazen
haftaya c.tesı yenıden bakıcak dr teyzesii kızımı iyi sulamam lazımm suyu azalmaya başlamış
ev tasıyacaz onun da tarıhı bellı değil,tasıncamız evdekı kısıler ne zaman cıkarsa ozaman tasıncaz..
doğumdan önce olabılse barii..o ev sahıbınede hakkımı helal etmıorumm cocuğumun odasını hazırlayamadım buıle
tasınma olcak die...oda evlenckk yenı kuracağı yuvayı bıole bırılerını uzerek yapmasaydı keske
çokda uzulememeye calısıorumm yeterkı bebegım saglıcakla doğsun eve getırelım ınsallah
A101 de ki banyo için leğen maşrapa file kampanyası bitti mi acaba, yoksa 1 hafta satıstamı olacak
Ben 30. Haftamda almıştım eczaneden aldığımda şimdiden kullan dediler o zamandan beri hergün olmasada kullanıyorum artık sende başlayabilirsin çok az bir şey sürülüyor zaten çok yoğun ve yağlı bir krem
Selamlar kızlar,
Gün içerisinde giremedim,hastanedeydim hep,2 saatlik uykuyla ayakta duruyorum,öğleden sonra duş alıp kendimi yatağa bir attım ki sormayın gitsin,acayip uyumuşum
Sabaha doğru sancılarım iyice arttı karnımda,acayip bir karın ağrısı.Eşimi uyandırmak zorunda kaldım.Yazık o da benimle telef oldu kıyamamHastaneye gittik işte,başka bi nöbetçi doktor vardı,sancımın olduğunu ama doğum için daha erken olduğunu,geciktirmek için hastaneye yatış yapacağımı serum bağlayacağını eğer işe yaramazsa da doğuma alınacağımı öğrendim.Bu arada biliyorsunuz oğluma da holter takılmıştı başka bir hastanede hem tahlil sonuçları alınacaktı hem de holterin değerlerine bakılacaktı,kalp için.Allah'ıma şükürler olsun oğlumun birşeyi yokmuş,ufak çocuklarda böyle arada bir olabilirmiş,kan değerleri vs herşeyi normal maaşallah Aklım oğlumda kalacağı için hastanede yatmayı reddettim.Tedaviyi red belgesi falan imzalattılar birşey olursa mesulü biz değiliz diye.Biz her tarafa imzamızı basıyoruz da,onların tedavisinin gerçekten gerekli olup olmadığını bilemiyoruz ve biz onlardan imza almıyoruz hiç???Zaten uykusuzdum bir de genç bir hemşire mi artık neydi onu bile bilemedim parmakla muayene ederken o kadar çok acıttı ki canımı anlatamam İnşallah o da başka birinden bana yaptığı saygısız muamelenin aynısını görür.Hani erkek olsa diyeceğim anlamıyor acıyacağını vs,ama sen de bayansın doğurmamış olsan bile azıcık empati yapsan olmaz mı...Hani desem ki yorulmuşlar bütün gün uğraşmaktan desem e günün ilk saatleri,sabahleyin böylelerse geceleyin karşılaşmak istemem.Neyse,daha sonra babası ve oğlum çocuk kardiyolojisine gitmek üzere başka bir hastaneye gittiler,bense kendi doktorumu görmek üzere bir daha hastaneye gittim.Nstye aldılar zaten hemen sancı çıktı tabii geceki gibi sancılarım 78e vuruyor ve hissediyorum sancılarımı daha da kötüsü karnım adet olacakmışım gibi her zaman ağrıyor yani sancı mesela gelince hissediliyor sadece kısa zamanda geçiyor ama karında adet sancısı gibi sancı olduğu zaman her zaman hissediliyor berbat birşey:26:
Bu sefer doktorum da aynı şeyleri söyledi doğum için erken dedi daha büyüsün dedi 36yı doldursun en azından dedi,e dedim 36yı doldurmaya 3 gün var 3 gün içince doğuracak mıyım birşey yapmazsak diye sordum,muhtemelen evet demez miBebeğimin ciğerlerinde herhangi bir sorun olmasın diye 2 tane iğne vuruldum,yarın da 2 tane daha vurulucam,onun harici kasılma önleyici ilaç kullanacağım aslında hastaneye yatışım yapılacaktı serumdan verilecekti doktorum yalnız biraz baş ağrısı yaapr bu dedi,bende de migren var maalesef Doktoruma söylediğimde aa o zaman serum olmaz dedi,ilaçlarla idare etmeye çalışacağım hem belim hem karnım acayip ağrıyor kızlar Rahimde kısalma mı incelme mi ne başlamış
Oğlumda bir kere sancım oldu onda da gittim 5 cm açılma vardı hastaneye bir kere gittim doğurdum geldimAma bu kız çok nazlı çıktı gerçekten,iyi dilekleriniz için teşekkürler.Astirid canım onlar akıntı da olabilir,dikkat et kendine.Teyzesi oğlum iyi çok şükür Ha,bu arada kızım dönmüşşşş kızlarrr Darısı dönmeyenlerin başına.
smone demek sancılarımız aynı tarzda e peki hastaneye yattın serumu yedikten sonra devam etti mi?Yada ne zaman geçti?Baş ağrısı vs birşey yaptı mı??
Ayy amma uzattım canım haa,özlemişim sizi
Hayirli cumalar kizlar, Allah snow un yardımcısı olsun. ..yine duygulandim yaabu arada ben midem yüzünden istediğim gibi yiyemiyordum..doktor lansor verdi..mideme cok iyi geldi istahimda acildi deli gibi yiyorum artik :) tartildim simdi, 59 kg ciktim 50 ile hamile kalmistim..ama ellerim ve ayaklarim cok sis..
ben dün okulda düştüm..çok üzgünüm...kasılma çıktı. nts de.suyum falan gelmedi...ama 35+4 olınca 37 kadar bekletmeye çalışcaz dedi..serum taktı.iğne yaptı.kahvaltı yapıp 2. iğne için gitcem...bakalım..işallah çıkmaz belki kasılma
kgyu takma canım kı cok almadın kı bende şiş yok ama suana kadar 11.5 kg almışım
delı gıbı ıstahım açıldı evde dınlenmem gerek ya stres yaptım yıyorum sonuç haftada 1 kg ılkdefa bu hafta almışım
herkese hayırlı cumalar güzel hamişler:)
bugun doktoruma gıdıcem nts var ultrasona gırmeyıde ıstıcem doktorumdan merakla bekliyorum oğlum nasıl
umarım kg almıştır haftasını yakalamıştır kabus gıbı rüyalar gordum bu gece hepaklımda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?