- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #34.401
Gece wcye kalktim..sonra aklima dogum sonrası surekli misafir geleceği geldi ve uykum kaçtı. .simdi kimse yok o zaman bebek sevmeye zirt pirt gelecekler..dogum sonrası eşimle ve bebegimle basbasa 1-2 aylik bir tatil yapabilseydim keşke. .
yeni bir güne merhaba
esım sımdı geldi işten bende uyandım gunduz leyla leyla gezerim artık
turtix ınsallah kayınvalıden gelmez gelırsede tek gelır kısa sure kalır gıder en hassas donemımız lohusa donemımız
hayırlsıyla atlatalım ınsallah nıye gezemıcezkı yengem 40 çıkınca yavrusu huyu suyunu ıyıce ogrenınce abımle yemeğe çıkıyorlardı bebegıyle
3aylık oldumu eylüle doğur dahada rahat bebıslerle gezeriz inşallah...
ya kızlar bişi dicem az önce bi yerde okudum ebeler bebeğin yola girip girmediğini makat gelişlimi olduğunu anlamak için şöle bişey yapıyorlarmış gebe kadın basını öne egerek karnına bakıyormuş eğer göbek deliğini görüyorsa bebek yola girmiş demek oluyormuş :44: ben denedim göbek deliğimi eğilsemde göremiyorumvarmı gören doğrumu acaba çok merakettim :44:
Biz burdayiz tehlikemiz geceli biz yerimizde durmuyoruz artık temizlik hazırlık derken cok giremiyorum ama takip ediyorum bende bu ara astirid görmedim nerlerde acaba
tiramisucum ( hala nickine bayılıyorum)
ayaklarını biraz da yükselt istersen. bana da onu söylemişlerdi...
Benim bebeğiminde karın çevresi geri çıkıyor doktor beli ince yanakları dolgun olcak diyor:) bende zayıfım zaten genetik birazda çok kilo önemli değil sağlıklı olsunda
Günaydınn kızlarr ve bebişleriDoğum yapan yok sanırım her ne kadar Astiridden şüphelensem de Kasılmalarım ara ara devam ediyor ama rahatsız edecek düzeyde değil,hafiften de belim ağrıyor.Ya asıl canımı sıkan ellerimde titreme oluyor kızlar,sizde de oluyor mu?Acaba diyorum sağlık ocağına gidip bir tsh falan baktırsam mı?Bugünlerde nedense çok yorgun oluyorum gece yine uyumuş kalmışım sık sık tuvalete kalktım ama yine de uyumaya devam ettim.Bu arada kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları çıkardım yıkadım yavaş yavaş onları toparlıyorum
günaydın annişler:)
canım sıkıntı yapma titreme bendede var. hormonaldir diye düşünüyorum ben doğum sonrası geçer sanırım..
Aynen canim insallah hepimiz icin cok guzel mutlu huzurlu dogumlar olur..Birkac gundur benim de aklimda dogum yapan arladaslarim bosver karninda dursun falan diyolar. Bunlar iyi gunlerimizmis. Bebekle de 1 seneden once bir yere gitmek zormus ama sanirim herkesin yapisina gore degisir ama sen bunlari dusunme bu aralar su akaaar yolunu bulur. Zaten evden dolayi streslisin yavas yavas oturdukca yerine rahatlayacaksin insallah...
Ayy insallah bir isi cikar da gelmez kız :)Günaydıııın, dün akşam kv ile konuştum kafaya koymuş doğumdan önce gelecekmiş, nazik bir şekilde ev küçük annem doğumda gelsin o gidince siz gelin dedim ama yok kadın planını yapmış bile eşimle konuştuk napıyım kadın ilk anlarında torunun yanında olmak istiyor gelme mi diyim dedi, hatta babam, ağbim kim isterse ben gelin derim dediBakalım doğumu beklerken ya da sonrasında neler yaşayacağız
Sabahları çok aç uyanıyorum, eşim hala uyuyor kalksa da bana gidip simit alsa keşke cnm çekti
Valla gidelim cnm burdan planini yapariz insallsh ramazan sonrası hepimiz tatil tapalim iyi kötü minik 3 kisilik ailemizle..yeni bir güne merhaba
esım sımdı geldi işten bende uyandım gunduz leyla leyla gezerim artık
melı canım bunları düşünme en kotu ıhtımal ramazan sonrası esınle kısa bı tatıle çıkarsınız
ben bunun hayalını kuruyorum bebıs ben esım bır haftada olsa bı yere kaçsak dıye ..
turtix ınsallah kayınvalıden gelmez gelırsede tek gelır kısa sure kalır gıder en hassas donemımız lohusa donemımız
hayırlsıyla atlatalım ınsallah nıye gezemıcezkı yengem 40 çıkınca yavrusu huyu suyunu ıyıce ogrenınce abımle yemeğe çıkıyorlardı bebegıyle
3aylık oldumu eylüle doğur dahada rahat bebıslerle gezeriz inşallah...
kızlar meli inanki gelen gideni arıyorsun bile...tabi yanlızsan eger yanlız degilsen bilemem
hımmm...
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor hemen arada birileri doğum yapıveriyor.snowcum tebrik ederim. 10 nisan da doğum yapacaktın diye hatırlıyodum 12 nisana alınmış (10 nisan evlilik yıldönümümdü de :))
ben de yazamıyorum pek te takip edemedim ne zamandır :26:
biraz gerilmeye başladım artık son zamanlar olunca birde herkes şunu da yap bunu da yap diye akıl veriyor çok güzel ama daha ben de geliyim şu işine yardım ediyim diyen olmadı
çok kafama takıyodum takmıycam diyorum ama biliyorum doğumdan sonra yine takıcam. keşke biraz daha rahat bırakabilsem kendimi.
çarşamba günü çok korkuttu oğluşum zaten beni tansiyonum yükselip ellerim şişince apar topar hastaneye çağırdı dr bizi çok şükür bişey çıkmadı.
düşünüyorum da acaba ben mi çok abartıyorum... daha hazırlığımın bitmesine çok var ıncık cıncık çok şey var ve doğumuma da az kaldı. neyse Allah yardım eder inşallah... :44:[/QUOTE
12 Nisanda dogum yaptiysa oglu benimle ayni gun dogmus oldu...:)))
Günaydınn kızlarr ve bebişleriDoğum yapan yok sanırım her ne kadar Astiridden şüphelensem de Kasılmalarım ara ara devam ediyor ama rahatsız edecek düzeyde değil,hafiften de belim ağrıyor.Ya asıl canımı sıkan ellerimde titreme oluyor kızlar,sizde de oluyor mu?Acaba diyorum sağlık ocağına gidip bir tsh falan baktırsam mı?Bugünlerde nedense çok yorgun oluyorum gece yine uyumuş kalmışım sık sık tuvalete kalktım ama yine de uyumaya devam ettim.Bu arada kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları çıkardım yıkadım yavaş yavaş onları toparlıyorum
Sorma canım ya aynı dert bendede var bide cok halsizim basımda çatlıyor nedense bilmiyorum hayırlısı artık tansiyonla alakalı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?