2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Iyi pazarlar diliyorum herkese simdiden....Uykum kactı gene,oyle donup duruyorum,daha dogrusu bi savas halindeyim yatakla.Esim ise ohhh,horul horul,pireler ucusuyo

Birkac gundur benim de aklimda dogum yapan arladaslarim bosver karninda dursun falan diyolar. Bunlar iyi gunlerimizmis. Bebekle de 1 seneden once bir yere gitmek zormus ama sanirim herkesin yapisina gore degisir ama sen bunlari dusunme bu aralar su akaaar yolunu bulur. Zaten evden dolayi streslisin yavas yavas oturdukca yerine rahatlayacaksin insallah...

Günaydıııın, dün akşam kv ile konuştum kafaya koymuş doğumdan önce gelecekmiş, nazik bir şekilde ev küçük annem doğumda gelsin o gidince siz gelin dedim ama yok kadın planını yapmış bile eşimle konuştuk napıyım kadın ilk anlarında torunun yanında olmak istiyor gelme mi diyim dedi, hatta babam, ağbim kim isterse ben gelin derim dedi Bakalım doğumu beklerken ya da sonrasında neler yaşayacağız
Sabahları çok aç uyanıyorum, eşim hala uyuyor kalksa da bana gidip simit alsa keşke cnm çekti

yeni bir güne merhaba
esım sımdı geldi işten bende uyandım gunduz leyla leyla gezerim artık

melı canım bunları düşünme en kotu ıhtımal ramazan sonrası esınle kısa bı tatıle çıkarsınız
ben bunun hayalını kuruyorum bebıs ben esım bır haftada olsa bı yere kaçsak dıye ..

turtix ınsallah kayınvalıden gelmez gelırsede tek gelır kısa sure kalır gıder en hassas donemımız lohusa donemımız
hayırlsıyla atlatalım ınsallah nıye gezemıcezkı yengem 40 çıkınca yavrusu huyu suyunu ıyıce ogrenınce abımle yemeğe çıkıyorlardı bebegıyle
3aylık oldumu eylüle doğur dahada rahat bebıslerle gezeriz inşallah...

Valla söyleyeceğimi söyledim daha napayım karşımdakiler anlayışsız olunca yapabileceğiim başka birşey yok, inş yavruları sağ salim kucağımıza alırız lohusalık dönemi de huzurlu bir şekilde geçer

gunaydınnn
hortladık yıneee sabah sabahh zorladım morladımm uyuyamadım 8den bu yana
acıktımm kahvaltı hazırlayasım yok azcık gurultu yapayımda esımde uyansın
kötüyüm ben kötüyümm

Yok canım alakası olduğunu sanmıyorum 2 hafta önce oğlumun kafası yukardayken de göbek deliğimi görüyordum şimdi kafası aşağıda yine görüyorum ama bebek dönünce karnım aşağı doğru indi normalde de dönünce aşağıda oluyormuş

Günaydınn kızlarr ve bebişleri Doğum yapan yok sanırım her ne kadar Astiridden şüphelensem de Kasılmalarım ara ara devam ediyor ama rahatsız edecek düzeyde değil,hafiften de belim ağrıyor.Ya asıl canımı sıkan ellerimde titreme oluyor kızlar,sizde de oluyor mu?Acaba diyorum sağlık ocağına gidip bir tsh falan baktırsam mı?Bugünlerde nedense çok yorgun oluyorum gece yine uyumuş kalmışım sık sık tuvalete kalktım ama yine de uyumaya devam ettim.Bu arada kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları çıkardım yıkadım yavaş yavaş onları toparlıyorum

Biz burdayiz tehlikemiz geceli biz yerimizde durmuyoruz artık temizlik hazırlık derken cok giremiyorum ama takip ediyorum bende bu ara astirid görmedim nerlerde acaba

Hımmm Astirid şehir dışına çıkıcam demişti sanırım,şimdi hatırladım:26:

tiramisucum ( hala nickine bayılıyorum )
ayaklarını biraz da yükselt istersen. bana da onu söylemişlerdi...

Canım teşekkür ederim ben de tiramisuyu çok severim,şarapla yapılan hariçYa dün o kadar şey yaptım ama bugün yine şişmeye başladı sabahtan...Kaçış yok panda eli ve ayağı gibi aynen

Benim bebeğiminde karın çevresi geri çıkıyor doktor beli ince yanakları dolgun olcak diyor:) bende zayıfım zaten genetik birazda çok kilo önemli değil sağlıklı olsunda

Allah'ım yarabbim çok seviyorum bu formu hergün açıp okuyorum
Bnde zayıf değilim ama yanaklarını bilmiyorum :)) desiğin gibi sağlıklı olsunlarda hiççç sorun değil bn ona kilo aldırırım :)))
Ay az kaldıııı bi de dönseydi başka bişey istemiyorum. Acaba yürüyüş ii gelir mi?

Aynen canim insallah hepimiz icin cok guzel mutlu huzurlu dogumlar olur..
Ayy insallah bir isi cikar da gelmez kız :)
Valla gidelim cnm burdan planini yapariz insallsh ramazan sonrası hepimiz tatil tapalim iyi kötü minik 3 kisilik ailemizle..

kızlar meli inanki gelen gideni arıyorsun bile...tabi yanlızsan eger yanlız degilsen bilemem

Okkes38 canim, Allah geleni aratmasin tabi yalnizlik da zor ama bizim yetistirme tarzimiza muhalefet olup bebegin herseyine karisirlarsa yalniz olmak yorucu olsada daha huzurlu olur. .rabbim hepimizin yardimcisi olsun lohusa depresyonundan korusun bizi..amin

Hayirli pazarlar bende yarin spinal anesteziyle yavruma kuvusucan Allahin izniylelutfen banada dua edin hersey guzel gecsin mayis annesiydim nisana kaydi her seyin hayirlisibiraz tirsiyorum dogum yapmislara hayirli saglikli evlatlar yapacaklarada Allahim kolaylik versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…