2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yazdıklarında eminim ki benim gibi birçok hamiş kendini bulmuştur. Ben sürekli alınganlığımı hormonlarımıza yıkmaya çalışıyorum ama aranmamak hal hatır sorulmaması yalandan da olsa neye ihtiyacın var denmemesi bana da çok koyuyor. Kendin yapmaya çalışınca canım acıyor bebek sıkışıyor al sana vicdan azabı. Sinirlendiklerime birşey diyemiyorum da bende hırsımı eşimden alıyorum Yada herşeye ağlıyorum o da sinir oluyor. Sonuç ne ; evimizde huzurumuz kaçıyor, kendimize ve bebeklerimize eziyet ediyoruz. Bende çok beceremiyorum ama evlatlarımız için kendimizi üzmemek gerek bugünlerde. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş ...
Sağ salim bebişlerimiz bi gelsin hepsini unutucaz bunların :)

Benim için;
• 1 adet gecelik
• 2 adet pijama
• 1 adet terlik
• 5 adet kilot
• 2 adet emzirme sütyeni
• 2 adet emzirme atleti
• 3 çift çorap
• 2 adet el-yüz havlusu
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sıvı sabun
• hijyenik ped
• göğüs pedi
• havlu kağıt
• ıslak mendil
• telefon
• bebek kolonyası

Bebişim için;
• hastane çıkış takımı
• bebek bezi
• çorap
• body
• battaniye
• ağız silme bezleri
• eldiven
• ıslak mendil

Kızlar bugün bebişimin eşyalarıyla geceliklerimi yıkayıp ütüledim kistemi hazırladım yarında inşallah çantama yerleştireceğim sın eksikleri tamamlayıp:) bu listede Eksik gördüğünüz şu da olmalıydı dediğiniz birşey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim gözümden kaçmış aklıma gelmemiş olabilir şindiden teşeklürler sizde eklerseniz son halini de paylaşırım benim gibi henüz çantasını yerleştirmeyen varsa fikir olur yardımcı olur belki:)

Son düzenleme:

Canım seni korkutmak gibi olmasın ama bebek doğunca bu sefer de farklı problemler çıkıyor.Bu sefer de bebeğin bakımı hakkında herkes ahkam kesmeye başlıyor.Yada bebeği önemseyip seni önemsememeler,ne biliyim seni bakıcı gibi görmeler filan.Yani sanki bebekle bir bağlantın yok da sadece besleyip büyütmekle görevlisin gibi.Birşey yapılacak oldu mu herkesin sesi senden fazla çıkar.Bir tek sana sorulmaz senin fikrin ne diye.Bebeği emzireceğin zaman bile sana söylenir.Hani afedersin aklımız kıt idrak yollarımız kapalı ya,ne zaman emzireceğimizi altını değiştireceğimizi falan bilemeyiz biz.Sonra diyorlar kadınlar neden erken yaşlanıyor.Neden acaba?İnsanlar insanları rahat bırakmayı bir öğrenseler sorun falan kalmıcak ortada.Özgür bireyler değiliz,ne bağımlılardan hoşlanıyoruz ama yine de çevremizi de bağımlı yapmaya çalışıyoruz.Aklı kendine yetmez ama sürekli akıl verir.Sürekli bir kontrol manyaklığı.Of valla sıkıldım.Tatil istiyorum yeşillikli bir yerlere gitmek istiyorum,kafamı dinlemek istiyorum biraz.Mümkün olmadığı için kendimi temizliğe,örgüye,mutfak işlerine falan vermeye çalışıyorum.Başka ne gelir ki elimden?

(((((( benim ilk bebeğim başıma neler gelecek bilmiyorum açıkçası ama böyle umutladırıyorum kendimi inş hepimizin hayatı bebeklerimizle güzelleşir :)

(((((( benim ilk bebeğim başıma neler gelecek bilmiyorum açıkçası ama böyle umutladırıyorum kendimi inş hepimizin hayatı bebeklerimizle güzelleşir :)

İnşallah canım, herkesin hayatı farklı sonuçta

Hayal2012 listen çok güzel canım bana yeterli gibi geldi hatta bazı şeyleri fazla bile koyduğunu düşünüyorum fazla fazla alıp yük yapmayın kendinize derim ben

Canım böyle şeyler için kendini üzdüğüne değer mi halıyı yıkamaya ver gitsin takma kafana makine de olur
ya normalde uzulmezdımde peşpeşe olunca ne dıyeyım vardır bundada bı hayır ...

Kizlar size soriim bide,esiniz size dogum hediyesi alicakmi aslinda ufak capli 5tas alicakti esim biliorum ama suanda durumumuz sanirim buna musade etmicek benim hayallerde suya,sizlerde durum nasil

banada esım ısımlı kolye dusunuyor oglumun ısmı yazıcam bızımd ebas harflerımız

aslında 5 tas pırlanta yıllardır dıyordu ama aldırmaya kıyamıyorum once bı evımız olsun sonra alırsın dedım esıme saglık olsun hedıye hersey hıkaye yeterkı hakıkı baba olsunlar yavrularımıza ..

ben elma sirkesiyle tenceyi kaynattım ev den elma sirkesi kokusu gitmedii..........eviii cok kötü kokutuyorrr.tencereyi pırıl pırıl yapayım derkennn ev berbatt kokuyla dolmasın..........

kokmadı sansıma ev .. arkadasım hakıkı ev yapımı sırke getırmısı kaynattım ama hala sımsıyah

cok gecms olsun canım ya inşallah yavrun gelısımının tamamlanmasını bekler oyle dunyaya gelır .. dua elımden geldıgınce edıcem canım bol bol dınlet yat inşallah az kaldı hepımıze ..

egıtımde ebemız ısrarla cınsel ılıskı dıyordu gercektne etkı edıyor dogumun hem kolay olmasına hem cabuk olmasına ..

maddiyattan daha beter maneviyatımız eksik cok ama cok dogru bı söz .. benımde yakınımda aılem ama gel gor kı evde 4 haftadır yatısdayım doktor herseyı yasakladı ama esım gececıyken kapımı calan yok annem harıcı ..bos ver süse gelınce herkes hersey öze gelınce kımse yok olsun esınle sen saglıklı sıhhatlı ol bebegıne bakabıl eksıkleırnı al gerısı dıs kapının dıs mandalı olsun ..

canım canını sıkma tencere için de içine makine tableti atıp sıcak suya koyunca dibi tutan tencerelere iyi oluyor diye biliyorum...

Allah ın izniyle hepsi geçer canım. Rabbim yardım etsin...

amin cok teşekkür ederim duaların için canm inş. hayırlısı ile hepımizde kucaklarız evlatlarımızı inş.

amin canm cok sagol hepimize sağlıklı hayırlı evlat versn rabbim

ayy kıyamam yaa okadar üzme kendini bebişide üzüosun ama, elden gelir bişey yok kimseyi değiştiremeyiz bu saatten sonra ama konuşanlara sende gerekli cevabı ver geç,lafına esirgeme sİzden daha değerlisi yok

kızlar tecrübeli normal doğum yapmış arkadaşlara sormak istiorum benim ilk hamilelliğim doğal olarak aşırı tecrübesizim, hani sancı anında bahsedilen nefes aldırmayan son 1-2 saatteki sancıyı nerde hissediosunuz karnındamı hani karnın ağrıo gibimi yada alt tarafta bıçak saplanması gibi cız cız yapar ya onun sürekli ve aşırısımı nasıl bişi anlatırmısınız

ayyyy tam da yarama tuz bastın Myhos, sadece gebelik mi çektirdin?yoksa doğum ve yeni doğan da var mı uygulamada? ankarada değildin dimi sen? kime çektirdiğini soracaktım?

tekirdağ çorludayım canım gebelik doğum ve doğum sonrası bebiş 1-2 aylık şeklinde olucak çekimler

şimdi gebelik çekildi 90 poz içinden beğendiklerimizi seçtik hazırlandı öyle şeker pozlar varki korkmasam paylaşıcam sizle kocam çok ısrarcı olmuştu bana kalsa çekilmiycektim iyiki ısrar etmiş diyorum birdaha istesem olmaz

850 tl ye anlaştık biz tüm resimler cd şeklinde verilecek büyük albüm yapılacak (albüm 95 pozluk) 2 küçük anneanne ve babaanne için albüm yapılacak büyük seçtiğimiz bir resim çerçeve yapılcak bir de hamilelik doğum bebeğin kilosu ayak izi ve doğum bilgilerinin olduğu bir tablo hazırlanıyor hepsi içinde harika imkanınız varsa yaptırın

Son düzenleme:

sagol canım bebim bebeğim hidrops karın boşluğunda su var organlarının dışında karın boşluğunda yani inş. sifa bulur evlatlarımız nedeni bilinmiyor hr türlü tahlil yapıldı tamiz cıktı canm gebeliğin her evresinde cıkabiliyomuş bu rahatsızlık ama bizim sonuçlarda hep teemiz geldi hayırlısı bakalım 30 nisanda doğumumuz olacak doktor doğumdan önce suyu çekecek sona doğum neler olacak hep beraber yasayıp görecez dedi rabbim hayırlısı ile yavrularımızı bize bağışlasın canm özelden atamıyorum msj sınırı varmış ben asmamışım hala kont gittiğinde tekrar sor artısı eksisi olmuşmu suyun inş. hayırlısı ile kucaklamak nasip olur

çslısıyorsan eger dogum izni belgelerini koy
birde hurma koyabılırsın.hem kendın hem bebek için..

Cnim bana ebe nin söylediği bı soz vardı 3 çeşit ağrı var biri belden vurur digeri karından 3 cüsu her iki taraftan en zor olanı kimsenin kimseyle sancısı aynı olmaz birde bı annen nin dogum sancılarında aynı olmaz demişti haklıymış ikinci doğumum seninle aynı duygu içindeyim ilk doğumum adet agrisiyla muayene olmaya gittim doğurdum geldim ama bunda iki haftadır sancım var mesela bence söyle olur denmez diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…