- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.081
ayy kıyamam yaa okadar üzme kendini bebişide üzüosun ama, elden gelir bişey yok kimseyi değiştiremeyiz bu saatten sonra ama konuşanlara sende gerekli cevabı ver geç,lafına esirgeme sİzden daha değerlisi yok
kızlar tecrübeli normal doğum yapmış arkadaşlara sormak istiorum benim ilk hamilelliğim doğal olarak aşırı tecrübesizim, hani sancı anında bahsedilen nefes aldırmayan son 1-2 saatteki sancıyı nerde hissediosunuz karnındamı hani karnın ağrıo gibimi yada alt tarafta bıçak saplanması gibi cız cız yapar ya onun sürekli ve aşırısımı nasıl bişi anlatırmısınız
Cnim bana ebe nin söylediği bı soz vardı 3 çeşit ağrı var biri belden vurur digeri karından 3 cüsu her iki taraftan en zor olanı kimsenin kimseyle sancısı aynı olmaz birde bı annen nin dogum sancılarında aynı olmaz demişti haklıymış ikinci doğumum seninle aynı duygu içindeyim ilk doğumum adet agrisiyla muayene olmaya gittim doğurdum geldim ama bunda iki haftadır sancım var mesela bence söyle olur denmez diye dusunuyorum
günaydın kızlar
günaydın canım sende uykusuzlardansın heralde
canım dünden beri kendimde değilim ben zaten tansiyonum çıkmıştı dün sersem gibiyim hala gecede dön dön uyuyamadım her zaman ki gibi bugün geri mecburen işe geldik
İnşallah canım, herkesin hayatı farklı sonuçta
Hayal2012 listen çok güzel canım bana yeterli gibi geldi hatta bazı şeyleri fazla bile koyduğunu düşünüyorum fazla fazla alıp yük yapmayın kendinize derim ben
çslısıyorsan eger dogum izni belgelerini koy
birde hurma koyabılırsın.hem kendın hem bebek için..
sen halaa çalışıonmu kız bırak artık, geçımiş olsun, bende çok uykusuuzum bugün şimdi kahvaltı edip tekrar uyumayı denicem:)
selam teyzeler nasılsınız?
Dün gece baya kanamam oldu cok telaslandık esımle acilen hastanenin yolunu tuttuk. nöbetçi dr alttan muayene etti acılmam oldugunu söyledi. bebegime baktı bebegim durumu iyiydi. Hemen nst ye aldı.nst de cok hafif sancılarım göründü. şu an yapabılecek bısy yok bekleyecegız gözlem yapacagız dedi.eve gönderdi. ertesi gün kendi dr gıdersen daha saglıklı olur dedı ..neyse sabahı zor ettım zaten hic uyumadım ara ara kontrol ettım wcde.
Bugün kendı dr gittim durumu anlattım altttan oda kontrol etti.Kanamayı ve acılmayı gordu..Hemen o da 20 dk nstye bagladı sancım cok fazlaydı ama bende sancı yoktu. Yarım saat beklıycez sonra tekrar bu sefer sure 40 dkydı..Yine sancım vardı...İyice emin olmak için tekrar 1 saat tekrar nstye aldı.Yine sancılarım cok fazlaydı bunlar daha cok acılmaya sebep olur dedi.Şuan dogum olmazsa cok ıyı olur erken henüz dedi.Dogumu durdurmak için.Hemen yatış verdi.Serum takıldı.Tekrar nst yine sancı cıktı sancım bı turlu azalmıyordu.Birde stresten midir nedir sürekli bir mide bulantısı.Neyse sancımın azalması için ..1şişe daha serum daha...Sonra nidilat dıye bır ılac verdı 15 dk bır...sonra yıne nst. En sonunda cok az da olsa sancım azaldı.Sen nasıl hıssetmıyorsun dedı dr.Ama gerçekten hissetmiyordum.Magnezyum ve nitilata devam edecegim haftaya tekrar kontrol var ..En ufak bı sıkıntıda hemen gel dedı.Ayaga kalkmak yurumek yasak oturmak da yasak..
Mevla hepimizin evlatlarını hayırla kucagımıza almamızı nasip etsin. Dua istiyorum arkadaşlar..
sagol canım bebim bebeğim hidrops karın boşluğunda su var organlarının dışında karın boşluğunda yani inş. sifa bulur evlatlarımız nedeni bilinmiyor hr türlü tahlil yapıldı tamiz cıktı canm gebeliğin her evresinde cıkabiliyomuş bu rahatsızlık ama bizim sonuçlarda hep teemiz geldi hayırlısı bakalım 30 nisanda doğumumuz olacak doktor doğumdan önce suyu çekecek sona doğum neler olacak hep beraber yasayıp görecez dedi rabbim hayırlısı ile yavrularımızı bize bağışlasın canm özelden atamıyorum msj sınırı varmış ben asmamışım hala kont gittiğinde tekrar sor artısı eksisi olmuşmu suyun inş. hayırlısı ile kucaklamak nasip olur
Benim için;
1 adet gecelik
2 adet pijama
1 adet terlik
5 adet kilot
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
3 çift çorap
2 adet el-yüz havlusu
taç / toka
saç fırçası / tarak
bepanthol
diş fırçası / diş macunu
sıvı sabun
hijyenik ped
göğüs pedi
havlu kağıt
ıslak mendil
telefon
bebek kolonyası
Bebişim için;
hastane çıkış takımı
bebek bezi
çorap
body
battaniye
ağız silme bezleri
eldiven
ıslak mendil
Kızlar bugün bebişimin eşyalarıyla geceliklerimi yıkayıp ütüledim kistemi hazırladım yarında inşallah çantama yerleştireceğim sın eksikleri tamamlayıp:) bu listede Eksik gördüğünüz şu da olmalıydı dediğiniz birşey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim gözümden kaçmış aklıma gelmemiş olabilir şindiden teşeklürler sizde eklerseniz son halini de paylaşırım benim gibi henüz çantasını yerleştirmeyen varsa fikir olur yardımcı olur belki:)
Dün gece baya kanamam oldu cok telaslandık esımle acilen hastanenin yolunu tuttuk. nöbetçi dr alttan muayene etti acılmam oldugunu söyledi. bebegime baktı bebegim durumu iyiydi. Hemen nst ye aldı.nst de cok hafif sancılarım göründü. şu an yapabılecek bısy yok bekleyecegız gözlem yapacagız dedi.eve gönderdi. ertesi gün kendi dr gıdersen daha saglıklı olur dedı ..neyse sabahı zor ettım zaten hic uyumadım ara ara kontrol ettım wcde....
Mevla hepimizin evlatlarını hayırla kucagımıza almamızı nasip etsin. Dua istiyorum arkadaşlar..
Benim için;
1 adet gecelik
2 adet pijama
1 adet terlik
5 adet kilot
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
3 çift çorap
2 adet el-yüz havlusu
taç / toka
saç fırçası / tarak
bepanthol
diş fırçası / diş macunu
sıvı sabun
hijyenik ped
göğüs pedi
havlu kağıt
ıslak mendil
telefon
bebek kolonyası
Bebişim için;
hastane çıkış takımı
bebek bezi
çorap
body
battaniye
ağız silme bezleri
eldiven
ıslak mendil
Kızlar bugün bebişimin eşyalarıyla geceliklerimi yıkayıp ütüledim kistemi hazırladım yarında inşallah çantama yerleştireceğim sın eksikleri tamamlayıp:) bu listede Eksik gördüğünüz şu da olmalıydı dediğiniz birşey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim gözümden kaçmış aklıma gelmemiş olabilir şindiden teşeklürler sizde eklerseniz son halini de paylaşırım benim gibi henüz çantasını yerleştirmeyen varsa fikir olur yardımcı olur belki:)
tekirdağ çorludayım canım gebelik doğum ve doğum sonrası bebiş 1-2 aylık şeklinde olucak çekimler
şimdi gebelik çekildi 90 poz içinden beğendiklerimizi seçtik hazırlandı öyle şeker pozlar varki korkmasam paylaşıcam sizle kocam çok ısrarcı olmuştu bana kalsa çekilmiycektim iyiki ısrar etmiş diyorum birdaha istesem olmaz
850 tl ye anlaştık biz tüm resimler cd şeklinde verilecek büyük albüm yapılacak (albüm 95 pozluk) 2 küçük anneanne ve babaanne için albüm yapılacak büyük seçtiğimiz bir resim çerçeve yapılcak bir de hamilelik doğum bebeğin kilosu ayak izi ve doğum bilgilerinin olduğu bir tablo hazırlanıyor hepsi içinde harika imkanınız varsa yaptırın
iclalcim ben de işe geliyorum ama senin hala işe gittiğini gördükçe kendimden çok sana üzülüyorum. 37.haftayı doldurman mı gerekiyor yoksa 37 başında ayrılabiliyor musun?canım dünden beri kendimde değilim ben zaten tansiyonum çıkmıştı dün sersem gibiyim hala gecede dön dön uyuyamadım her zaman ki gibi bugün geri mecburen işe geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?