2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar Bayadır gıremedım ıkı gün önce Dr gıttım bebısım donmuş ınsallah gerı dönmez yaramaz bebısler gelmeye başlamış Allah hayırlı uzun ömür versın kızlar acve hurmasına yasın okumayı unutmayın bende bugün okurumınsallah herkese hayırlı cumalar

haaa anneler bir de şey vardı.
doğum izni ile ilgili sorum dışında. şöle ki biz eşimle hamilelik süresince hiiiç ilişki yaşamadık. başlarda düşük riski yaşadım. sonrasında doktor serbest dedi ama ben de eşimde korktuk artık. 8 aydır maşallah kardeş gibiyiz. herkes te sürekli ilişkiye girin filan diyor ben de normal doğum düşünüyorum şu anda bir sıkıntım yok. çok mu kötü olur benim için, doktoruma soracağım bu sefer ama daha bir haftam var. bir de yanımda eşim oluyor utanıyorum sormaya.
bir deee şey, siz bu doğum egzersizlerinizi günde kaç sefer, kaçar adet yapıyorsunuz. ben geç kaldım yine korkudan. son bir haftadır akşamları, 1-2 dakika bağdaş kurma, 1-2 dakika ayakları birbirine değdirip oturma, aklıma geldikçe vaji kaslarını çalıştırma, 3-5 kez çömelme kalkma yapıyorum bir de 20-25 dakika yürüyüş. çok tembelim dimi? bana yardım ne oluuur.

Canım 37'yi doldurman gerekiyor 37+0 filan ben önümüzdeki çarşamba rapor alacağım mesela ama istersen daha erken de rapor alabilirsin canın ne zaman isterse[/QUOTE]

canım istersen her zaman alabilirsin ama 5 haftanın aktarımı için 37'yi doldurman gerekiyor öyle dediler bana şimdi 37'yi doldur ama sakın 1 gün bile geçirme dediler.

turtix canım sen çalışabilir raporunu ayın kaçında almıştın? seninle satımız aynı ya ben 21 martta almıştım.

canım doğumdan sonra çok üşüyormuşsun hırka ya da sabahlık alabilirsin üstüne bir de benim aklıma gelen göğüs ucu kremi ve fotoğraf makinesi geldi
Ekliyorum canım haklısın göğüs ucu kremi var zaten makineyide ekliyim birde hırka iyi olur gerçekten :) Antalyadayım epey sıcak oluyor ama inca bir hırka alayım yine belli olmaz dediğin gibi:)

MERHABA,

2012 EYLÜL ANNESIYIM, 7 AYLIK BIR OGLUM VAR.
SIZLERE DE SAGLIKLI VE KOLAY DOGUMLAR DILIYORUM.

Chicco portbebe yalnızca 3 ay içerisinde en fazla 5 kez kullanıldı. 2 tane farklı model puset setımız oldugundan evde fazla yer kaplıyor. sıfır ayarında, tertemiz.

ayak kısmında kalın örtüsü de mevcut.

sırt ayarı yapabılıyorsunuz. evde besık nıyetıne seyyar olarak rahatca kullanabılırsınız.

sırt ayarı yapılabılıyor.

ıstanbul / anadolu yakası atasehır'deyızEki Görüntüle 689306 Eki Görüntüle 689307

yeni bir güne hayırlısıyla başladık ..
kızlar mayıs annelerinden aysekrem gece hastaneye yatmış 3 cm açılması var
az önce telefonda konuştuk suni sancı verıyorlar
bu mübarek günde dua edelimde hayırlsıyla yavrusunu kucağina alsın inşallah ..

Yok canım benim cadı 40 bekliycek şimdide sancı yok dün dr 1 mm kalmış çıkmasına dedi açılmış iyice sancı yok hafif sancın bile olsa bekleme dedi hemen gel diyordu hatta git bu gece yat esinle yarın gel dedi ama esim grip ben grip dedim hadi cumartesiye kadar dursun yarın 38 bitecek inşallah sende canım esinle cocuklarınla mutluysan gerisi boş ...insanlara fazla zaman harcama o kadar değerli ki zamanımız

Hayirlisiyla alır inşallah Allah yardımcısı olsun bügünde bı dogum haberi :)

Hadi bakalım hayırlısı bir bebeğimiz daha geliyor
aysekrem kaçıncı haftasındaydı?

Allahım yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağına alır inşallah:)

günaydın herkeslere:))))

bu mübarek cuma günü bol bol dua edelim birbirimize. Hem hamileyiz hemde birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur allahın izniyle.

cnm oncelıkle dunku msjına cvp yazamamıstım fotocvu ılke ılgılı olan onu yazayımm
ayy cok geldii banaaa 800 ler fılan yaa
ben maksımum 300 fılandır diye duşuyordumm
wuuuuuuu dedım resmenneysekı senın buldugun daha uygunmuş..
ben bıde burdakıyle görüşcem aklımda kalmasın yınede..
eğer cok tuzluysa,unlulerın doğum pozlarından kopya cekmeyı dusunuyorum
makinam ıyı zaten,su tasınma bıtsin,kuaföre gidip süslenip bi öncesini çektircem bir arkadasımı çağırıp,
doğum anında zaten orda cekıomuş hemsıreler filan esım de ceker..
asıl sole 4-5 aylık olup yuzu gözu ıyıce bellı olunca kızımın gıdıp fotoda bı çalışma dusunuyorum
benım abımler oyle yaptıı yegenım gülmüş ne pozlar vermişş,cok tatlı olmuş..
ilşkıye gelınce aynı durumdayız,bana sankı vajina daralmışş kuculmuş de cok zor olurmus gıbı gelıo
ama bızım sezeryan olck dıe dusunmedım ben ıstesem esım cocuğa ayıp dıo
ama sız en azından deneyebılırsınız cnm madem normal ıstıosun,

merhaba herkese:)

şükürler olsun bugün işyerinde son günüm:) bir hafta erken ayrılmak zorunda kaldım ama olsun doktor gidebilirsin dese bile gelcek halim kalmadı zaten:) anneciğim de geliyo Allaha şükür yolda:) güzel bi gün bugün :):):)

Ay hiç gülesm yoktu sabah sabah bende seviyorum kocamı elimden gelse icime koycam ama iki tane anası var sınır oluyorum ama belli etmiyorum biri doğurmuş biri büyütmüş amannnn ne kadar tuaf 9 ay karında büyütüyorlar biz gibi sonra gelsin el kızı alsın yani onlarda haklıymış bı yerde kiskanmakta

tiramisu canım nısan 25 ılk hedef doktorun tehlıkelı donemı atlatmamda 37. hafta bıtıyor 38 gırıyorum
sonra 38 atlatmakbu yüzden yasak hala devam
ve bır kac gundur yıne sızı hıssedıyorum ıdrardan sonra ve normal donemde
kesın enfeksıyon arttı bugun gıdıp tahlıl olayım inşallah degerler yukselmedı doktor bu sefer ne yasaklar koyar dusunemıyorum
senın ısın benden zor tek cocukken yıne rahatsın ama ıkıncı ucuncu cocukta hamılelık yasıyanların Rabıbm kat kat yardımcısı olsun cevresıne anlayıs versın ...

Gunaydin kizlar,hayirli cumalar !

Aysekrem icin cok sevindim,hayirlisiyla yavrusunu alir kucagina insallah.
Ben de bugun bir adet agrisiyla uyandim,hayirlisi artik :18:

Canım hep bana söylüyorlardı normal istiyorsan ve kolay doğurmak Icin iliski önemli dün Dr sordum dedim ne yapayım spor yapıyorum günde yarım saat yetmiyor galiba dedim hiç bişey esinle iliski gir ccunku spermdeki hücreler dogumu hızlandırıyor dedi bende korkuyorum bebeğin kafası asada dedim suyun patlayasiya kadar girebilirsin dedi hiç korkma 8 ayımda bana erken dogum vardı sakın diyodu uzak dur esinden yani doguma cok faydalı hızlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…