- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.101
iclalcim ben de işe geliyorum ama senin hala işe gittiğini gördükçe kendimden çok sana üzülüyorum. 37.haftayı doldurman mı gerekiyor yoksa 37 başında ayrılabiliyor musun?
kızlar hepinize soruyorum. şimdi benim 36+0 günüm 1 mayıs a geliyor. e o günde tatil. ben 2 mayıs tan başlatsam yani 36+1 de 1 hafta bir zararım olur dimi? bilemedim 8ini beklemeden 36da çıksam diyorum ama haftayı doldurmak zorunda mıyız?
Ekliyorum canım haklısın göğüs ucu kremi var zaten makineyide ekliyim birde hırka iyi olur gerçekten :) Antalyadayım epey sıcak oluyor ama inca bir hırka alayım yine belli olmaz dediğin gibi:)canım doğumdan sonra çok üşüyormuşsun hırka ya da sabahlık alabilirsin üstüne bir de benim aklıma gelen göğüs ucu kremi ve fotoğraf makinesi geldi
turtix canım sen çalışabilir raporunu ayın kaçında almıştın? seninle satımız aynı ya ben 21 martta almıştım.
Günaydın kızlarr1,5 saatte bir tuvalete kalkmasam gayet güzel uyuyorum esasında,mide sorunum da kalmadı gibi maşşallah diyim Ama bu sefer de tuvalet mevzuları yüzünden ne bir yere çıkabiliyorum ne birşey yapabiliyorum.Of bir de huyluyum ben her tuvalete de giremem yani Bir de nasıl acıkıyorum sabahları şimdilik çerez atıştırdım oğlum geldi yanıma o da uyanmış beyefendi neden yaanıma gelmedin diye boncuk boncuk gözyaşı döküyor hey Allah'ım Eşim de uyandı bunun üstüne,sonradan baktım kız da uyandı karnımı gerdirip duruyor şu an Bugün doktora gidiyoruz tekrardan bakalımmm açılma var mı sancı çıkacak mı doktor ne diyecek?Şu kordon işi beni çok stres yapıyor kızım ondan da kurtulaydı iyiydi.Dua edin kızlar lütfen
Canım haklısın dün üzüldükten sonra o kadar çok kasılmam oldu ki anlatamam.İnan kimseyi değiştirmek değil amacım ama ne ben üzülmek istiyorum ne de karşımdakiler üzülsün istiyorum anlatabiliyor muyum kendimize böyle bir dünya yapsak böyle yaşayıp gitsek olmuyro mu yani,bu kadar mı zor?Yada bu kadar mı kolay heves kırmak,insan kırmak?Ya ben birine laf söyleyeceğim zaman onun kırılacağından korkarım inan ki,kırılmasın diye çoğu şeyi yuttuğum da olur herkese karşı.Bunu böyle cömertce harcayıp sonunda karşıdakini üzdü mü bunu zafer atfetmek de nedir?
gulsevdam yazılarını takip ediyorum canım çoğuna cevap vermesem de,Allah'tan doktor bana yat falan diyip yasak koymadı,yoksa benim halim nice olurdu biliyorsun bi tane daha oğlum var benim...Allah'tan sen de artık tehlikeli zamanları geçtin artık değil mi,işte böyle böyle olgunlaşıyoruz böyle böyle anlıyoruz hayatı ve insanları ama biraz ağır oluyor canım,benim de imtihanım böyleymiş demek ki diyorum bazen,sonra da kalkıp kimse karışmasa inan sitem de etmeyeceğim,hani yardım etmedin görmezden geldim olabilir herkesin kendi kararı ama artık karışma bari hiç yokmuşsun gibi çekil de mi,ama o da yok.Rabbim sabır versin bugün o kadar tespih çekmiştim daha da fazlasına ihtiyacım var,Allah eşlerimizden razı olsun canım onlar da kötü olsaları nasıl dayanırdık,Allah korusun
Canım zaten o ağrılar varken kesin hastanede olursun o ana gelesiye kadar çok daha fazla ağrı süreci var yani 10-15 saatlik süreden bahsediyoruz belki daha da fazlasından yani rahim hemen açılıp bebek pat diye çıkmıyor dışarı aslında çok daha önceden başlıyor ufak ufak kasılmalarla önceleleri hani şimdi yalancı sancı çekiyoruz ya aynı onun gibi oluyor düzenlisi tabii daha sonra da işte giderek artıyor afedersiniz ama benim büyük tuvaletim geliyor zannetmiştim öyle bir baskısı vardı arkaya doğru karnımda da aşırı sancı vardı yer olarak neresi gösteremem ama karnımın bütünü sancıyordu sancılarım 1 gün önceden başlamıştı ama ben adını konduramamıştım hastaneye gittiğimizde 5 cm açılmam vardı ama biliyorsunuz doğumun başlaması için 10 cm olması lazım geriye kalan 5 cmi de 8 saat gibi bir sürede tamamladım öğlen gitmiştim hastaneye akşam doğurdum oğlumu.Suyumu hastanede patlattılar bu arada ne nişan ne su gelmedi sadece sancı vardı merak ediyorum şimdi nasıl olacak?Ha bir de işin garibi ben 2 gün önce doktora gitmiştim dediler bana herşey normal doğum falan da normal zamanında gerçekleşecek dediler,2 gün sonra oğlum kucağımdaydı
kucukmeleklerim sen neden burdasın hala sancın mı var?
yeni bir güne hayırlısıyla başladık ..
kızlar mayıs annelerinden aysekrem gece hastaneye yatmış 3 cm açılması var
az önce telefonda konuştuk suni sancı verıyorlar
bu mübarek günde dua edelimde hayırlsıyla yavrusunu kucağina alsın inşallah ..
yeni bir güne hayırlısıyla başladık ..
canım dünden beri kendimde değilim ben zaten tansiyonum çıkmıştı dün sersem gibiyim hala gecede dön dön uyuyamadım her zaman ki gibi bugün geri mecburen işe geldik
Allahım yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağına alır inşallah:)yeni bir güne hayırlısıyla başladık ..
haaa anneler bir de şey vardı.
doğum izni ile ilgili sorum dışında. şöle ki biz eşimle hamilelik süresince hiiiç ilişki yaşamadık. başlarda düşük riski yaşadım. sonrasında doktor serbest dedi ama ben de eşimde korktuk artık. 8 aydır maşallah kardeş gibiyiz.herkes te sürekli ilişkiye girin filan diyor ben de normal doğum düşünüyorum şu anda bir sıkıntım yok. çok mu kötü olur benim için, doktoruma soracağım bu sefer ama daha bir haftam var. bir de yanımda eşim oluyor utanıyorum sormaya.
bir deee şey, siz bu doğum egzersizlerinizi günde kaç sefer, kaçar adet yapıyorsunuz. ben geç kaldım yine korkudan.son bir haftadır akşamları, 1-2 dakika bağdaş kurma, 1-2 dakika ayakları birbirine değdirip oturma, aklıma geldikçe vaji kaslarını çalıştırma, 3-5 kez çömelme kalkma yapıyorum bir de 20-25 dakika yürüyüş. çok tembelim dimi? bana yardım ne oluuur.
Günaydııııııııııııııııın, dün gece de rüyamda nişanım gelmişti bakalım doğurana kadar daha neler göreceğim
Gece tuvaletim geldi uyandım bir baktım eşim yanımda yok, ben rahat uyuyamıyorum diye kanepede yatmış, seviyorum ben bu adamıama annesini sevmiyorum ileride benim oğlum içinde mi öyle söyleyecekler yoksa:26:
haaa anneler bir de şey vardı.
doğum izni ile ilgili sorum dışında. şöle ki biz eşimle hamilelik süresince hiiiç ilişki yaşamadık. başlarda düşük riski yaşadım. sonrasında doktor serbest dedi ama ben de eşimde korktuk artık. 8 aydır maşallah kardeş gibiyiz.herkes te sürekli ilişkiye girin filan diyor ben de normal doğum düşünüyorum şu anda bir sıkıntım yok. çok mu kötü olur benim için, doktoruma soracağım bu sefer ama daha bir haftam var. bir de yanımda eşim oluyor utanıyorum sormaya.
bir deee şey, siz bu doğum egzersizlerinizi günde kaç sefer, kaçar adet yapıyorsunuz. ben geç kaldım yine korkudan.son bir haftadır akşamları, 1-2 dakika bağdaş kurma, 1-2 dakika ayakları birbirine değdirip oturma, aklıma geldikçe vaji kaslarını çalıştırma, 3-5 kez çömelme kalkma yapıyorum bir de 20-25 dakika yürüyüş. çok tembelim dimi? bana yardım ne oluuur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?