2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyka biran önce alır kucağına çok sancı çekmeden inşallah şu cumanın yüzü suyu hürmetine.

doktorum yasak koymadan once pılates topunda saatlerce oturuyordum aklıma geldıkce çömelmeyı bol bol yap canım
yuruyus kısye gore degısıyor ben dotkro onaylasa 1 saat yururum senı böyle okuyunca oyle bı ozendımkı ne hayallerım vardı
doğuma spor yaparak gırıcektım :) nasıp ..

bu arada aysekrem 38. haftasındaydı kızlar inşallah ılk normal dogum hıkayemız ondan gelıcek :)

ayyy nasıl olacak bu ya, ben korkuyorum, eşim korkuyor. zaten otobüs gibi tıslayıp duruyorum. offf çok ta geç kalmasam iyiydi. :18:

ya benim yaptığım hareketler en fazla 10 dakikamı alıyor ama bir de 25 dakika yürüyüş. yani nette de araştırıyorum düzgün bir program bulamadım. eee sen sporcu kadınsın gulsevdam cım bana bir yol göstersen. yani kaçar adet kaç set. vallahi kafayı yiycem. bu arada sen de üzülme önceden yaptığın sporlar yeter sana inşallah.

aysekrem de inşallah sağlıkla kavuşur bebişkosuna, darısı başımıza

Son düzenleme:
ayyy gunaydınnnn
ayy sevgılı yönetıcılerr kk neden bukadar erken atıo bizi yaa
bı gunaydın demeden daha,offline olmusuz
ek bi 5 dakika daha ıstıyoruz online süreye ek
neyse kıslarr ben evle uğrasıorumm tek tek alıntı yapamıorumm
okuyabilidğim kadar okudum doğum yok sanırım,varsada bizim haberımız yok henüz

Kolay gelsin canım doğum olmazmı hiç hemde normalinden:) Aysekrem hastaneye yatmış 3cm açılmayla !

ben kullanıcı adı şifre girerken beni hatırlayı tıkladım. beni hiç offline yapmıyor. Hatta bilgisayarda beni hatırlıyor açtığım gibi online oluyorum.

şahsi bilgisayarınsa bu şekilde kullanabilirsin.

Kolay gelsin canım doğum olmazmı hiç hemde normalinden:) Aysekrem hastaneye yatmış 3cm açılmayla !
aaaaaaa gözümden kaçmış demekkiiisaol cnm
hadii bı avazdaaa inşallahh cnmmm darısıı bize olsun en hayırlısı ve en sağlıklısından

ayy ıyı oldu bunu öğrendiğimm,tesekkur ederım eshmacım..

işte kendimi ikna etsem eşimi ikna edemiyorum, sorun burada. hiç bişi yapmasak kesik filan çok olursa diye de korkuyorum.

eıgıtm notlarımda yapılcak hareketler yazıyor canım ozellıkle
kergel egsersızı kesınlıkle gunde 5 kere 10 tekrar ıle baslayıp her hafta arttırılması 50 60 lara cıkarmak
1 saat en az plates topunda dik oturmak nefes egsersızı bu üçü duzenlı yapılıp ustune yuruyus yaptınmı supersın :)

eşimi eğitime goturmemın faydası ebe son anda bıle ılıskının faydalarından bahsettı
sprem cok güzel görev yapıyormuş ay böyle seyelrı ıyıce acık acık konuşuyoruz ama ıste doğum kolaylığı ıcın :)
hanı hurafeler var bebıse yapışır ondan çıkar sprem dıye kullıyen yalan dedı ebemız rahat olun doğumu kolaylastırmakıcın
son haftalarda bol bol ılıskı yasayın dıyınce esım yasağın kalkmasını bekliyor
güya benı dusundugu ıcın :) doktoruma sorucam bakalım 37 38 haftadan sonra eslerı ıkna edın kızlar umarım işe yarar:)

Son düzenleme:
işte kendimi ikna etsem eşimi ikna edemiyorum, sorun burada. hiç bişi yapmasak kesik filan çok olursa diye de korkuyorum.

aynı durum hepimizde sanırım. Hep bir şey olacak korkusundan

aslında ben de cok rahat edıcemı yada cok ısteklı olucağı dusunmuyorum
ama kızımı kıskanıorum mu ne
eşim bana çok düşkündür ama kızımı benden cok sever
beni ihmmal ederse bozulurum gibi gelıyor,
sızede oluomu bilmıyorum..ama doğum yapan anneler bunu tam tersı oldugunu söyluolar
yanı bız cok bebeğe düşüp eslerı ıhmal edıomusuz
kımse kımseyı ıhmal etmesın ama yaa,bebeğin yerı ayrı eşin yeri ayrı olmalı
dopumdan ıtıbaren yatagımızda yatmaya devam edicez,oturma odasına tasınanlar oluo ya
esler tek yatıo filan benım hiç tasvip ettiğim şeyler değil
ama bebvek doğuomus ben kendımı kaybedıomusum,o da olabılır

Kizlar size soriim bide,esiniz size dogum hediyesi alicakmi aslinda ufak capli 5tas alicakti esim biliorum ama suanda durumumuz sanirim buna musade etmicek benim hayallerde suya,sizlerde durum nasil

Canım ben eşime aldıracaktım çünkü bebek alışverişinin hepsinin parasını kv ve annemler verdi ama biz geçen ay bütün paramızla ev aldık ev benim seçtiğim ev olunca artık hediye isteyemem çünkü aldığımız evin fiyatı zaten yüksekti o bana doğum hediyesi olur artık.

Adıyla yaşasın canım isim konusunda bizde ilk başta sıkıntıo yaşadık ama eşim Allahtan üstünde durmadı vazgeçti ortak kararımız cihan olacsk oğlumun ismi bu arada betül kız ismi canım bence daha sonra kızın için koyarsınız erkek çocuk için sonra sıkıntı olur bence

Günaydın kızlar yaptığınız hareketleri kıskandım bende hiç hareket yok arda biraz yürüyorum o kadar son 4-5 gündür onada mecalim kalmadı küp gibi oturuyorum. Bugün işte son günüm çok mutluyum zaten son günüm olmasada artık izin alacaktım valla dayanacak mecalim kalmadı...

Tiramisu canım doktorum hiç sezeryan yanlısı değil hep normal yaptıran bir doktor hiçte sıcak bakmıyor zaten bana sezeryan demedi ama almak zorunda kalabiliriz deyince ben öle anladım sanki ama en son gene 11 Mayıs doğum tarihi dedi bilmiyorum ki

4.2 imiş galiba suyu anlamadım ki suyunun azalması tehlikeli galiba..

Çarşamba günü tekrar bakacak bakalım.

Sen gittin mi kontrole?

aynen bende imrenerek okudum spor yapanları ben sadece yürüyorum gün içinde ama bazı günler onu bile yapamıyorum neyse artık evde olucam bundan sonra her gün yürümeyi hedefliyorum :):) en azından şimdilik çok azimliyim

Son düzenleme:
İlişki konusunda baktım güzellikle olmuyor ben tehdit faslına geçtim artık :)))) şimdi sen bana naz yapıyorsun 40 mız çıkınca da ben sana yapıcam göreceksin diyorum ..... Bakalım kim galip gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…