- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.121
Kiz is yerinde dogurcan:)dinlen biraz zamanın dolmadimi daha cok zor Allah yardımcın olsun
yeni bir güne hayırlısıyla başladık ..
kızlar mayıs annelerinden aysekrem gece hastaneye yatmış 3 cm açılması var
az önce telefonda konuştuk suni sancı verıyorlar
bu mübarek günde dua edelimde hayırlsıyla yavrusunu kucağina alsın inşallah ..
haaa anneler bir de şey vardı.
doğum izni ile ilgili sorum dışında. şöle ki biz eşimle hamilelik süresince hiiiç ilişki yaşamadık. başlarda düşük riski yaşadım. sonrasında doktor serbest dedi ama ben de eşimde korktuk artık. 8 aydır maşallah kardeş gibiyiz.herkes te sürekli ilişkiye girin filan diyor ben de normal doğum düşünüyorum şu anda bir sıkıntım yok. çok mu kötü olur benim için, doktoruma soracağım bu sefer ama daha bir haftam var. bir de yanımda eşim oluyor utanıyorum sormaya.
bir deee şey, siz bu doğum egzersizlerinizi günde kaç sefer, kaçar adet yapıyorsunuz. ben geç kaldım yine korkudan.son bir haftadır akşamları, 1-2 dakika bağdaş kurma, 1-2 dakika ayakları birbirine değdirip oturma, aklıma geldikçe vaji kaslarını çalıştırma, 3-5 kez çömelme kalkma yapıyorum bir de 20-25 dakika yürüyüş. çok tembelim dimi? bana yardım ne oluuur.
Canım hep bana söylüyorlardı normal istiyorsan ve kolay doğurmak Icin iliski önemli dün Dr sordum dedim ne yapayım spor yapıyorum günde yarım saat yetmiyor galiba dedim hiç bişey esinle iliski gir ccunku spermdeki hücreler dogumu hızlandırıyor dedi bende korkuyorum bebeğin kafası asada dedim suyun patlayasiya kadar girebilirsin dedi hiç korkma 8 ayımda bana erken dogum vardı sakın diyodu uzak dur esinden yani doguma cok faydalı hızlandırıyor
doktorum yasak koymadan once pılates topunda saatlerce oturuyordum aklıma geldıkce çömelmeyı bol bol yap canım
yuruyus kısye gore degısıyor ben dotkro onaylasa 1 saat yururum senı böyle okuyunca oyle bı ozendımkı ne hayallerım vardı
doğuma spor yaparak gırıcektım :) nasıp ..
bu arada aysekrem 38. haftasındaydı kızlar inşallah ılk normal dogum hıkayemız ondan gelıcek :)
ayyy gunaydınnnn
ayy sevgılı yönetıcılerr kk neden bukadar erken atıo bizi yaa
bı gunaydın demeden daha,offline olmusuz
ek bi 5 dakika daha ıstıyoruz online süreye ek
neyse kıslarr ben evle uğrasıorumm tek tek alıntı yapamıorumm
okuyabilidğim kadar okudum doğum yok sanırım,varsada bizim haberımız yok henüz
ayyy gunaydınnnn
ayy sevgılı yönetıcılerr kk neden bukadar erken atıo bizi yaa
bı gunaydın demeden daha,offline olmusuz
ek bi 5 dakika daha ıstıyoruz online süreye ek
neyse kıslarr ben evle uğrasıorumm tek tek alıntı yapamıorumm
okuyabilidğim kadar okudum doğum yok sanırım,varsada bizim haberımız yok henüz
aaaaaaa gözümden kaçmış demekkiiiKolay gelsin canım doğum olmazmı hiç hemde normalinden:) Aysekrem hastaneye yatmış 3cm açılmayla !
ben kullanıcı adı şifre girerken beni hatırlayı tıkladım. beni hiç offline yapmıyor. Hatta bilgisayarda beni hatırlıyor açtığım gibi online oluyorum.
şahsi bilgisayarınsa bu şekilde kullanabilirsin.
ayyy nasıl olacak bu ya, ben korkuyorum, eşim korkuyor. zaten otobüs gibi tıslayıp duruyorum. offf çok ta geç kalmasam iyiydi. :18:
Canım hep bana söylüyorlardı normal istiyorsan ve kolay doğurmak Icin iliski önemli dün Dr sordum dedim ne yapayım spor yapıyorum günde yarım saat yetmiyor galiba dedim hiç bişey esinle iliski gir ccunku spermdeki hücreler dogumu hızlandırıyor dedi bende korkuyorum bebeğin kafası asada dedim suyun patlayasiya kadar girebilirsin dedi hiç korkma 8 ayımda bana erken dogum vardı sakın diyodu uzak dur esinden yani doguma cok faydalı hızlandırıyor
Pekiiiiii bu kocacıkları nasıl ikna edeceğiz ilişki olayına hamilelik boyunca bize hiç yasak olmadı ilişki ama zamanla azalttık aylardır da hiç yok. Arada sırnaşıyorum bebeğe birşey olur diye yanaşmıyorsiz ne düşünüyorsunuz ?
ayyy nasıl olacak bu ya, ben korkuyorum, eşim korkuyor. zaten otobüs gibi tıslayıp duruyorum. offf çok ta geç kalmasam iyiydi. :18:
Pekiiiiii bu kocacıkları nasıl ikna edeceğiz ilişki olayına hamilelik boyunca bize hiç yasak olmadı ilişki ama zamanla azalttık aylardır da hiç yok. Arada sırnaşıyorum bebeğe birşey olur diye yanaşmıyorsiz ne düşünüyorsunuz ?
yalnız değilmişim demekki bende bitek benim reddedilen sanıodum
bozuluo ayol insan
ben asla ikna edemem cnm da eşinle doktora gittiğinizde doktor önerirse belki ikna olur
yoksa inan ben bütün kozlarımı kullandım hırs yapıpbir işe yaramdı
Canim bizde de ilk seferler bikac deneme oldu,ama esim telaslaniyodu bisey olacak diye.Sonra da ben agirlastigim icin zor oldu,biraktik.Ben de senin gibi sirnasiyorum adama,tik yok,bisey olcak diye korkuyo.Diyorum son haftalar,iyidir,yok.Bakalim 1 hafta daha gecsin zorlayacagim gerekirse
ya benim yaptığım hareketler en fazla 10 dakikamı alıyor ama bir de 25 dakika yürüyüş. yani nette de araştırıyorum düzgün bir program bulamadım. eee sen sporcu kadınsın gulsevdam cım bana bir yol göstersen. yani kaçar adet kaç set. vallahi kafayı yiycem. bu arada sen de üzülme önceden yaptığın sporlar yeter sana inşallah.
aysekrem de inşallah sağlıkla kavuşur bebişkosuna, darısı başımıza
işte kendimi ikna etsem eşimi ikna edemiyorum, sorun burada. hiç bişi yapmasak kesik filan çok olursa diye de korkuyorum.
Kizlar size soriim bide,esiniz size dogum hediyesi alicakmi aslinda ufak capli 5tas alicakti esim biliorum ama suanda durumumuz sanirim buna musade etmicek benim hayallerde suya,sizlerde durum nasil
canım gecmıs olsun vayyy erkencı azcık daha dur ne acelen var deseydın neysekı sımdı ıyısındır ınsalllah Rabbım zamanında saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah........
TRAMİSUUUUU
Kız valla yaptım yaptım ama,sonradan yine bi isim krizi yaşandı anlatmak istemiyorum,çok ağladım hıçkıra hıçkıra çok üzüldüm o zamandan beri kasılmalarım var hala geçmek bilmedi.Karnım taş gibi oluyor valla ben öyle uzanmayı da sevmem çok mecbur kalmadıkça.Geçenlerde acile gittik ben sedyede oturuyorum ebeler kızıyor doğuracaksın böyle oturmaya devam edersen diye kızım da inatçı anasının karnını pek seviyor herhalde çıkıcak çıkıcak diyoruz nazlanıyor hanımefendi Bakalım eğer bu gece doktora gidilecek bir durumum olmazsa yarın randevumuz var bizim de,sizin randevu nasıl geçti anlat bakalım annesi
valla zor yetıstık hastaneye en son bızdık dr kacası vardı ben soylemesem bısey soylemıyo nts falanda gırılmedı kılosu ıyıymıs suyu yagı ıyıymıs:) cok sukur sezeryan tarıhını ezaman olur dedım 10 gun sonra gel dedı eve geldık sukur senın kontrolun yarınmıydı...
canım bosver ısım konusuna esın bısey demıyomu ya benımkı anne duskunudur ama sukur koyalım falan demıyo zaten ruyasında betul gormus bende ısmaıl gordum BETUL ISMAIL KOYACAGIZ artk sızde gobek ısmını kv koy nufusuna yazma....
Günaydın kızlar yaptığınız hareketleri kıskandım bende hiç hareket yok arda biraz yürüyorum o kadarson 4-5 gündür onada mecalim kalmadı küp gibi oturuyorum. Bugün işte son günüm çok mutluyum zaten son günüm olmasada artık izin alacaktım valla dayanacak mecalim kalmadı...
Tiramisu canım doktorum hiç sezeryan yanlısı değil hep normal yaptıran bir doktor hiçte sıcak bakmıyor zaten bana sezeryan demedi ama almak zorunda kalabiliriz deyince ben öle anladım sanki ama en son gene 11 Mayıs doğum tarihi dedi bilmiyorum ki
4.2 imiş galiba suyu anlamadım ki suyunun azalması tehlikeli galiba..
Çarşamba günü tekrar bakacak bakalım.
Sen gittin mi kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?