- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.141
Bugün isin yoksa yat dinlen canım benim ful doluyum bu gün de
aynen bende imrenerek okudum spor yapanlarıben sadece yürüyorum gün içinde ama bazı günler onu bile yapamıyorum neyse artık evde olucam bundan sonra her gün yürümeyi hedefliyorum :):) en azından şimdilik çok azimliyim
canım bugün dinleniyom inş. yarın nöbete girecegim...az kaldı yaa dogum iznine cıkmama son 5 nöbet...önümüzdeki hafta pazar günü son nöbetimi tutacagım ....29 nisanda direk ailemin yanına gidecem cok özledim ailemi..yeni memur oldugum için izin kullanma hakkım yoktu ama mayısta 1 senemi dolduruyorum yuppii tam dogum iznime rast geliyoooooooo........yıllık izin almama gerek kalmadıı böyleliklee...pasamla bi güzel dinlenecemm doguma son 21 gün kala =)
Valla canım bende çok imreniyorum yürüycem diyorumama azim sade lafta kalıyor inşallah sen başarırsın.
Allah kolaylık versin izin günün biran evvel gelsin ben gün saya saya en son güne geldim sonunda
ayy cok yoruluyorum...artık kaldıramamaya basladım gece nöbetlerini........ama üst yetkilime ayıp olur diye erken ayrılamıyorum...cünkü cok zorlanacak o da biliyorum..ama pazar the end inş.........tam bi sürahi nine oldum ya yattıgım yerden kalkamıyom kalksam paytak paytak yürüyom otursam kramp giriyo offff....pasam sıkıyorum disimi.....sabırrr
slm kızlar benım göbegım oradan içten sankı bebek bişeyler cekiştiriyoo :)) cok agrıyo böyle yasan varmı aranızdaa
napayım canım bebişimle fazladan 1 gün bile önemli benim için haftaya son inşallah.sıkıyorum dişimi ama artık gerçekten çok zor.
ayyy nasıl olacak bu ya, ben korkuyorum, eşim korkuyor. zaten otobüs gibi tıslayıp duruyorum. offf çok ta geç kalmasam iyiydi. :18:
aynen canım başlarda yasaktı sonra serbest dedi dr 2-3 oldu sonra karnım büyüyünce eşim çekindi bende zorlandım velasıl kestik kanka olduk:) şimdide çook zor ya olmuş olsun die olması çok can sıkıcızaten eşiminde yanaştığı yok belki 38 den sonra
kıslarr yarın kuzucuğumunn odasıı gelıyorrrrr cok heyecanlıyım
yardımcım gelecek,mobılyaları neyle silcek sız nasıl temızliğini yaptırdınız
bı yerde sırkelı suyla dıye okumustum:26:
canım bende birsürü denedim en son domestos ve kokulu yüzey temizleyiciyi karıştırıp sildim ama halaa hafif kokusu var sildikten sonra kapaklarını mutlaka açık bırak
benmde bazen oluo özellikle göbek deliği çevresi normal sanırım büyüdükleri içinslm kızlar benım göbegım oradan içten sankı bebek bişeyler cekiştiriyoo :)) cok agrıyo böyle yasan varmı aranızdaa
Canım ben eşime aldıracaktım çünkü bebek alışverişinin hepsinin parasını kv ve annemler verdi ama biz geçen ay bütün paramızla ev aldık ev benim seçtiğim ev olunca artık hediye isteyemem çünkü aldığımız evin fiyatı zaten yüksekti o bana doğum hediyesi olur artık.
Adıyla yaşasın canım isim konusunda bizde ilk başta sıkıntıo yaşadık ama eşim Allahtan üstünde durmadı vazgeçti ortak kararımız cihan olacsk oğlumun ismi bu arada betül kız ismi canım bence daha sonra kızın için koyarsınız erkek çocuk için sonra sıkıntı olur bence
Kolay gelsin canım doğum olmazmı hiç hemde normalinden:) Aysekrem hastaneye yatmış 3cm açılmayla !
haklısın canım allah kolaylık versin
ayyy nasıl olacak bu ya, ben korkuyorum, eşim korkuyor. zaten otobüs gibi tıslayıp duruyorum. offf çok ta geç kalmasam iyiydi. :18:
aynen canım başlarda yasaktı sonra serbest dedi dr 2-3 oldu sonra karnım büyüyünce eşim çekindi bende zorlandım velasıl kestik kanka olduk:) şimdide çook zor ya olmuş olsun die olması çok can sıkıcızaten eşiminde yanaştığı yok belki 38 den sonra
canım bende birsürü denedim en son domestos ve kokulu yüzey temizleyiciyi karıştırıp sildim ama halaa hafif kokusu var sildikten sonra kapaklarını mutlaka açık bırak
benmde bazen oluo özellikle göbek deliği çevresi normal sanırım büyüdükleri için
tesekkür ederım cnm cvp için
artık bı kaç kez sılmk gerekıomus hemen cıkmıo kokusu dedı arkadasa sordum
vajina bölgem çatlayacak artık ağrıdan kıt kıt sesler geliyo kıpırdadıkça allahım ne olur doğumum kolay olsun boşuna çekmeyeyim bu ağrıları :18::18::18:
bu arada eşime normal doğumla ilgili birileri yine olumsuz birşeyler anlatmışş aşkım ne olur sezeryan ol diyor akşamdan beri deli oluyorum şu insanlara yaa hadi benim kafamı şişiriyosunuz da eşime ne kardeşimmmm gidip adama olur olmaz şeyler anlatıyosunuz offfff bunladım iyicee
bu ınsanları anlamıyorum yaa
kişi nasıl ısterse,dru nasıl önerırse öyle olur
hewr ıkı doğum seklı ıcın de gecerlı
banada dıolar sezeryan olma 6 kat kesıolar, vay sole vay bolee
ee sen nıye ıstege baglı sezerysan oldun dıyıp bozmak lazım gelıo
yok suyu azalmıstıda ondan olduym ben sen olma dıo akıllıya bak dedım
drumun kararı sezeryan bızde onayladım 3. ye ne duser bıl bakalım demek var
Kizlar,comelerek dogum yapma hakkinda ne dusunuyosunuz ? Ben edindigim bilgiler sayesinde olumlu bakiyorum.Rabbim kismet eder de bi aksilik cikmazsa dusunebilirim.:44:
sen yurt dışında mı yaşıyorsun canım burda o şekilde doğuran birini ya da doğurtan hastane hiç duymadım
bende araştırmıştım çok kolay oluyormuş bu şekilde doğum doktora sormak lazım denenebilir
Evet canim yurtdisindayim.Doguma hazirlik dersinde hemsire de anlatmisti,eger anne isterse bu sekilde dogurabilir diye.Tamamen kendin karar veriyosun dogum sekline,nasil rahat edersen.Ben de zaman yaklastikca neden olmasin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?