2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugün isin yoksa yat dinlen canım benim ful doluyum bu gün de

canım bugün dinleniyom inş. yarın nöbete girecegim...az kaldı yaa dogum iznine cıkmama son 5 nöbet... önümüzdeki hafta pazar günü son nöbetimi tutacagım ....29 nisanda direk ailemin yanına gidecem cok özledim ailemi..yeni memur oldugum için izin kullanma hakkım yoktu ama mayısta 1 senemi dolduruyorum yuppii tam dogum iznime rast geliyoooooooo........yıllık izin almama gerek kalmadıı böyleliklee...pasamla bi güzel dinlenecemm doguma son 21 gün kala =)

kıslarr yarın kuzucuğumunn odasıı gelıyorrrrr cok heyecanlıyım
yardımcım gelecek,mobılyaları neyle silcek sız nasıl temızliğini yaptırdınız
bı yerde sırkelı suyla dıye okumustum:26:

Valla canım bende çok imreniyorum yürüycem diyorum ama azim sade lafta kalıyor inşallah sen başarırsın.

Allah kolaylık versin izin günün biran evvel gelsin ben gün saya saya en son güne geldim sonunda

ayy cok yoruluyorum...artık kaldıramamaya basladım gece nöbetlerini........ama üst yetkilime ayıp olur diye erken ayrılamıyorum...cünkü cok zorlanacak o da biliyorum..ama pazar the end inş.........tam bi sürahi nine oldum ya yattıgım yerden kalkamıyom kalksam paytak paytak yürüyom otursam kramp giriyo offff....pasam sıkıyorum disimi.....sabırrr

slm kızlar benım göbegım oradan içten sankı bebek bişeyler cekiştiriyoo :)) cok agrıyo böyle yasan varmı aranızdaa

tünaydınlarrrrr...
nihayet izin zamanı geldiiii darısı bekleyen annişlerin başına...
ilişki konusuna gelince hamileliğimin başından beri normal gidiyor. tabi son zamanlarda sıklığı azaldı... korkulacak bişey yok bence zaten dr lar sölüyo sıkıntı olduğunda.
kaynana eş dost vb, dırdırı çekmek zorunda kalan annişlerede sabır diliyorum valla fıttırırdım heralde. okudukça sinirlendim burda

Valla bende öyle oturup kalkamıyorum paytak vaziyetteyim yaşlı ninelere döndüm bende az kalmış seninde canım ne yapalım bebişlerimizin yanında 1 gün fazla kalmak için çekiyoruz bu çileleri..

slm kızlar benım göbegım oradan içten sankı bebek bişeyler cekiştiriyoo :)) cok agrıyo böyle yasan varmı aranızdaa

Valla benimkide mütemadiyen canımı acıtıp duruyor ama daha çok ittirme şeklinde bu aralar birde burulma şeklinde hareketler var hadi hayırlısı

valla kızlar ilişki konusunda bende son haftaları bekledim ama çatı muayenesinde 2 cm açıklık çıkınca doktor ilişkiye girmeyin dedi öyle kalakaldım bu arada haftada 5 gün spor yapıyordum 36. haftaya kadar 3 gün pilates 2 gün 1 saat yürüyordum onlarda yasaklandı yani anlicanız son haftalara dair planlarım altüst oldu o yüzden sporu son haftalara kadar yapabildiğiniz kadar yapın sonra bu yaramazların ne yapcağı belli olmuyo benim gibi yatağa bağlı kalabilirsiniz allah korusun

napayım canım bebişimle fazladan 1 gün bile önemli benim için haftaya son inşallah.sıkıyorum dişimi ama artık gerçekten çok zor.

haklısın canım allah kolaylık versin

canım saka yapmıstım zaten:) kızım olacak adını betul koyacagızz ben o ısmı ruyamda gormustum ama kıza da ısmaıl ısı konulmazkı dımı....

Kolay gelsin canım doğum olmazmı hiç hemde normalinden:) Aysekrem hastaneye yatmış 3cm açılmayla !

ayyy su cuma gununde rabbım onunda butun dogum yapanların yardımcısı olsıun ınsallahhh...

TRAMISUUU

sende guzel haberlerle gelırsın ınsalllahh ....bugun acaba kv cagırsammı dıyorum sonucta o da anne ama gelınce herseye karısıyo dedıgın gıbı bakıcı muamelesı goruyorum soyle yap boyle yapp kararsız kaldım kendısıde geleyım demıyor zatennn....

vajina bölgem çatlayacak artık ağrıdan kıt kıt sesler geliyo kıpırdadıkça allahım ne olur doğumum kolay olsun boşuna çekmeyeyim bu ağrıları :18::18::18:

bu arada eşime normal doğumla ilgili birileri yine olumsuz birşeyler anlatmışş aşkım ne olur sezeryan ol diyor akşamdan beri deli oluyorum şu insanlara yaa hadi benim kafamı şişiriyosunuz da eşime ne kardeşimmmm gidip adama olur olmaz şeyler anlatıyosunuz offfff bunladım iyicee

bu ınsanları anlamıyorum yaa
kişi nasıl ısterse,dru nasıl önerırse öyle olur
hewr ıkı doğum seklı ıcın de gecerlı
banada dıolar sezeryan olma 6 kat kesıolar, vay sole vay bolee
ee sen nıye ıstege baglı sezerysan oldun dıyıp bozmak lazım gelıo
yok suyu azalmıstıda ondan olduym ben sen olma dıo akıllıya bak dedım
drumun kararı sezeryan bızde onayladım 3. ye ne duser bıl bakalım demek var

Kizlar,comelerek dogum yapma hakkinda ne dusunuyosunuz ? Ben edindigim bilgiler sayesinde olumlu bakiyorum.Rabbim kismet eder de bi aksilik cikmazsa dusunebilirim.:44:

eşime de epizyotomi kesiği ile ilgili neler anlatmışlar duysan adam yalvarıyo akşam resmen sezeryan iste diye

sezeryana bi kulp normale bi kulp napalım yani şimdi çıkarmayalım mı çocuğu ordamı kalsın

ay şeytan çok şeyler diyor da sabır sabırrr hamilelik yormadı bu insanlar kadar

Kizlar,comelerek dogum yapma hakkinda ne dusunuyosunuz ? Ben edindigim bilgiler sayesinde olumlu bakiyorum.Rabbim kismet eder de bi aksilik cikmazsa dusunebilirim.:44:

sen yurt dışında mı yaşıyorsun canım burda o şekilde doğuran birini ya da doğurtan hastane hiç duymadım

bende araştırmıştım çok kolay oluyormuş bu şekilde doğum doktora sormak lazım denenebilir

Evet canim yurtdisindayim.Doguma hazirlik dersinde hemsire de anlatmisti,eger anne isterse bu sekilde dogurabilir diye.Tamamen kendin karar veriyosun dogum sekline,nasil rahat edersen.Ben de zaman yaklastikca neden olmasin diyorum.

Evet canim yurtdisindayim.Doguma hazirlik dersinde hemsire de anlatmisti,eger anne isterse bu sekilde dogurabilir diye.Tamamen kendin karar veriyosun dogum sekline,nasil rahat edersen.Ben de zaman yaklastikca neden olmasin diyorum.

yurtdışında normal doğumla ilgili çok seçenek var sezeryan ikinci planda olduğu için odalar da ona göre dizayn edilmiş ipe asılma, çömelme, eşten yardım, suda doğum gibi...ama burda hiçbirinin uygulandığını görmedim duymadım varsa belki suda doğum vardır o da çok nadirdir yat ıkın tekniği uyguluyolar bizde o yüzden yırtıklar ve kesikler çok oluyor yabancı siteleri topikleri çok okuyorum normal doğum için herşey düşünülüyor ve doğum mümkün olduğunca kolaylaştırılıyor keşke olsa burda da bende denerdim en kolay ve rahat tekniği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…