2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar tecrübesiz bir hamilecik olarak yardımınıza ihtiyacım var
Şimdi hastane çantamızı hazırlarken hemşirelere verilecek olan bohçaya 1 tane hastane çıkışının hepsini mi koyuyoruz yoksa ayakli tulum içine çıtçıtlı body önlük eldiven şapka mı ?????

Bide 2 tane çıtçıtlı body nin ilk yıkamada çıtçıtı kopmuş çıktı makineden bunun için bir çözümünüz varmı ????

hastane çıkışının hepsini koymana gerek yok sanırım benim sorduğum arkadaşlar tulum battaniye şapka eldiven ve mendil diyorlar

selam kızlar nasılsınız.evde olunca cok fazla giremiyorum foruma.ufak işlerle uğraşıyuorum çekmeceleri dolapların içini düzenlemek gibi.yarın da kadın gelicek temizliğe cam kapı falan silinecek.halıları dün verdim temizlemeye. koltuk kılıflarını yıkadım.perdeler kaldı bitek onları da birazdan makineye atıcam..herşey bitsin de rahatça bekliyim kızımı. umarım sizler de çoook iyisinizdir. benimki acıktı sanırım kımıl kımıl içimde.ve hala ters duruyor sanırım (ptesi kontrolumuz var.bakalım ne dicek doktor teyzemiz.

Evet canim yurtdisindayim.Doguma hazirlik dersinde hemsire de anlatmisti,eger anne isterse bu sekilde dogurabilir diye.Tamamen kendin karar veriyosun dogum sekline,nasil rahat edersen.Ben de zaman yaklastikca neden olmasin diyorum.

bende bu son bikaç gündür araştırıyorum.zaten yatarak doğurmak yerçekimi kanununa aykırı oldugu için zorlanılıyormuş.en azından koltugu dikip oturarak doğurmamıza izin verseler bari...

bende bu son bikaç gündür araştırıyorum.zaten yatarak doğurmak yerçekimi kanununa aykırı oldugu için zorlanılıyormuş.en azından koltugu dikip oturarak doğurmamıza izin verseler bari...

Dedigin gibi zorlanma daha fazla,kesi uygulama olayi da daha artiyrdaki hastanelerde dogumda oturulan koltuk normal sedye mi ki,cok mu asagida kafa kismi ?

Al benden de o kadar canim hala ters bebegim doktor sezaryan diyor 37 bitmek uzere hayirlisi bakalim ters bebegi tasimakta zor sanirim bazen garip agrilarim oluyor benim

Bugun en yakin arkadasim dogum yapti suni sanciyla 3 saat icinde dogurdu tum doguma hazirlik asamalari yanimizda gerceklesti ikinirken destek olduk dogum ani ise toplasan 5 dk surmemistir masallah . Hic korkmayin kizlar Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin...

Kızlarr selamlar Ya aslında hastaneden girdim hatta nstdeyken mesaj yazmaya dahi çalıştım 2 kere ama çözemedim telefondan nasıl yazılıyor gönder tuşunu bulamıyorum telefonumdan soğudum :104:Kasılmalarımın şiddetinin arttığını biliyordum zaten ama nstde nasıl çıkacağını merak ediyordum,bugün 90ı da gördük Ama gerisi yok.Sürekli değil.Doktor 3 gün önce baktım diye ultrasonla bakmadı kızımı göremedik,e alttan muayene de etmedi açılma falan var mı diye ibare bekleyelim dedi,diyor ki sancılar 5 dkda bir geldiğinde hastaneye gel.Armut piş ağzıma düş.Zaten ondan sonra doğuruyoruz yani ne kalıyor geriye Kızım erken gelecek diye bekledik bekledik şimdi de gelmyor mu teyzeleri neler oluyor Doktor 1 hafta sonra doğum olmazsa görüşelim dedi,sanmam 1 haftaya kalmaz gibime geliyor hep,eşim de diyor kızım demek 23 nisandan sonra gelecek diyor,eşim 26sı gibi bekliyormuş Demek boğa burcu olacak,ben koç burcu olur diye bekliyordum ya hayırlısı

benbilmem maaşallah ne güzel demek ders alıyorsunuz,yürüyüş hareket spor da yapan varmış aranızda geçmişi okudum,bense yerinden kalkmama tekniğini uyguluyorum şekerimElim yüzüm şişiyor hoş hareket etmeyince de aynısı oluyor,normalde de spor yapan bir insan değilim maalesef.Ama çok yararı olduğunu duyuyorum özellikle doğum için.

Hayal2012 canım iyi dileklerin için teşekkür ederim

Doğru söylüyorsun fıstık Allah'a her zaman şükrediyorum böyle bir eşim olduğu için,bitanedir oSen normal doğum yapacaksın değil mi,bebeğin kilosu nasıl bu arada,bekledikçe kilo da alıyor cimcimelerValla oğlum 3 kilo doğdu ama onu doğurmak bile yeterince zordu.Varın gerisini siz düşünün

gulsevdam bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı mı sana?Hani böyle kalçadan,acayip yakan birşey?Sanırım bugün 36+1sin değil mi?Doktorlar gibi karar vermem tabii ama maaşallah yine 36yı geçmişsiniz annesi.İnşallah diğer zamanları da kolay atlatırsın canım ama çoğu kişi 38i görmüyor ki.Ben ne yalan söyleyim 38e kalmadan doğuracağımı düşünüyordum hayret diyorum şimdi bebek fazla bile kaldı gibime geliyorHalbuki daha normal süresi bitmedi ama ne biliyim her zaman erken doğum riskim vardı ciğerleri için iğne falan yapıldı,oğlumda da yapılmıştı zaten.Hele oğlumda 7 aylık olmadan yapılmıştı o daha riskli bir hamilelikti.Hepsi gelip geçince insan bunları gülümseyerek hatırlıyor inşallah sen de öyle olursun canım

Astirid canım 4.2 nin ne anlama geldiğini bilmiyorum hani normal değerler ne olmalı da benimkisi mesela ne kadar da seninkisi 4.2 olmuş bilemiyorum.Doktor normal diyor her seferinde,bazen olur mesela uzun süre su içmem bazen de acayip su içerim Burdaki kızlardan duyduğum su içmenin büyük etkisi oluyor.Çarşambaya kadar 5 gün var inşallah canım bak bol bol leblebi-kuru üzüm karışımı ye hem bebeğine faydası olur hem de çok susatır seni böylece su içersin,bebişlerimiz doğacaksa doğsun tabii ama sıkıntıyla olmasın,sıkıntıdan dolayı doğuma karar verilmesin.Tabii sen nasıl düşünüyorsun bilemem ama,inşallah normal doğumla alırsın bebeğini kucağına hayırlsııyla,haa 1-2 çocuk istiyorsan tamam ama sezeryanda 2den sonra sıkıntı oluyor,iyileşmesi güç oluyor,bildiğin ameliyat oluyor yani.Benim gibi 3-4 çocuk isteyenlere hiç uygun değil sezeryan

umut_sevgim aman güzelim geleyim mi diye soran yoksa sen de sesini çıkarma.Sonra boşu boşuna kendim kaşındım diye üzülürsün.Niyeti yoksa gelmesin.Bir de sen çağırdın diye tafra yapar belki sonra

Slm kızlar dr gittik çok şükür iyiyiz 2600 gr olmuşuz maşallah gayet güzel dedi dr muz benim kan pıhtılaşması sıkıntım olduğu için sezeryan önerdi hergün iğne yapıyorum kendime doğumdan 2 gün önce kesersin dedi iğneyi 13 mayıs ta doğum yazdı ama eşim 19 mayıs olsun istiyor yarın gidip tekrar konuşucam dr la ama pazar gününe denk geldiği için muhtemelen olmaz diyecek olsun denemiş oluruz şansımızı

maşaallah bebeşine inş saglıcakla alırsın kucagına

Al benden de o kadar canim hala ters bebegim doktor sezaryan diyor 37 bitmek uzere hayirlisi bakalim ters bebegi tasimakta zor sanirim bazen garip agrilarim oluyor benim

Benim bebeğimde ters duruyor bugün doktora gittim bebeğim 2982 grm olmuş sonunda gününü yakalamış 37+0 olduk bugün. Bu arada çok kararsızdım şimdiden gitmeye biliyorsunuz Bebeğim dönmedği için istye gitmedim hala çankledeyim doktorum normal doğuma girmediği için gitmeyi düşünüyordum ama şu an sezaryan gözüküyor 30 nisana gün verdi ama dönme şansı varmış bir umut beklicem dönerse gidicem inş istye.arkdşlar normal doğumu çok istedim birşeyi çok istememek gerekiyor gliba.Allah a şükür bebeğim sağlıklı ve mutlu:)

maşaallah bebeşine inş saglıcakla alırsın kucagına

hayırlısı cnm inş kabul eder:)

Benim doktorumda sezaryan yanlısı normal doğum hakkında iyi şeyler anlatmıyor eşimde ondan etkileniyor sezaryan olmanı daha çok istiyorum diyor bnde kızdım doktora ne bakıyorsun diye.zaten bebeğim ters duruyor şu an dönmesini çok istiyorum dönerse normal istyorummmm Allah inş hayırlısıyla nasip eder

arkadaşlar nacizane bir önerim olacak. bebek kıyafetlerinin arkasındaki etiketleri kesmek.özellikle çıtçıtlı badilerdekini çünkü bebek teni cok hassas oldugu için zarar verebilir hemde bebegi rahatsız eder etiket deyen yerler kızarır kaşınır.ben bu gün hepsini temizledim. biz bile etiketlerden rahatsız oluyoruz.

ıyı cesaret canım valla ben dayanamazdım korkardım bende doguruverırdım:) saglıcakla buyusun ınsallah darısı bızlere....

masallah bebeısee....canım sendemı ıgnecılerdesın bende ıgne vuruyorum zor oluyo ama az kaldı dogume bıde seyı soracaktım hala gobektenmı vuruyosun ben korkumdan bacaga gectım dr bana 1 hafta once bırak demıstı ılk dogumumda ben korkumdan 1 gun once bırakmıstım ...

TRAMİSUUU
senın kız cok nazlı olacak canım gelıyorum sınyallernı verıyor ama tık yok hadı bakalım hayırlısı olsun...

Dedigin gibi zorlanma daha fazla,kesi uygulama olayi da daha artiyrdaki hastanelerde dogumda oturulan koltuk normal sedye mi ki,cok mu asagida kafa kismi ?

bende doğal doğum sayfalarını okuyorum.sonucta yıllarca annelerimiz çatır çatır doğurmuş biz niye doğuramayalım. burdaki sedyeleri tam bilmiyorum ama heralde dümdüz bişey de değildir.zaten düz yatamıyoruz değil bi de doğuralım.nst deyken bile çok rahatsız oluyorum.bebek bi yere toplanıyor..onu da oturarak yada ayakta yapsak olmaz mı acaba??

bence de ters bebeği taşımak zor.mesela dün gece uyuyamadım doğru düzgün.sanki kaburgamın altında kafası baskı yapıyor. bende çok istedim normal doğum hala da istiyorum ve kolay doğumun yollarını araştırıyorum.çok motiveyim ama dönmedi işte.ama bence döncek kızlar bebeklerimiz.son ana kadar beklemek konusunda ısrar edelim.suyumuz gelsin dönmemişse o zaman sezaryen oluruz.ama bebek gününü doldursun.bu gidişimde doktoruma beeklemek istediğimi söyleyeceğim. yoksa 29 nisan gibi kesip alcak kızımı..:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…