- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.161
Merhaba hanımlar tecrübesiz bir hamilecik olarak yardımınıza ihtiyacım var
Şimdi hastane çantamızı hazırlarken hemşirelere verilecek olan bohçaya 1 tane hastane çıkışının hepsini mi koyuyoruz yoksa ayakli tulum içine çıtçıtlı body önlük eldiven şapka mı ?????
Bide 2 tane çıtçıtlı body nin ilk yıkamada çıtçıtı kopmuş çıktı makineden bunun için bir çözümünüz varmı ????
Evet canim yurtdisindayim.Doguma hazirlik dersinde hemsire de anlatmisti,eger anne isterse bu sekilde dogurabilir diye.Tamamen kendin karar veriyosun dogum sekline,nasil rahat edersen.Ben de zaman yaklastikca neden olmasin diyorum.
bende bu son bikaç gündür araştırıyorum.zaten yatarak doğurmak yerçekimi kanununa aykırı oldugu için zorlanılıyormuş.en azından koltugu dikip oturarak doğurmamıza izin verseler bari...
karın boşluğundaki su artıyor mu? veya artıyorsa mı müdahale etmek gerekiyormuş?
selam kızlar nasılsınız.evde olunca cok fazla giremiyorum foruma.ufak işlerle uğraşıyuorum çekmeceleri dolapların içini düzenlemek gibi.yarın da kadın gelicek temizliğe cam kapı falan silinecek.halıları dün verdim temizlemeye. koltuk kılıflarını yıkadım.perdeler kaldı bitek onları da birazdan makineye atıcam..herşey bitsin de rahatça bekliyim kızımı. umarım sizler de çoook iyisinizdir. benimki acıktı sanırım kımıl kımıl içimde.ve hala ters duruyor sanırım(ptesi kontrolumuz var.bakalım ne dicek doktor teyzemiz.
Merhaba hanımlar tecrübesiz bir hamilecik olarak yardımınıza ihtiyacım var
Şimdi hastane çantamızı hazırlarken hemşirelere verilecek olan bohçaya 1 tane hastane çıkışının hepsini mi koyuyoruz yoksa ayakli tulum içine çıtçıtlı body önlük eldiven şapka mı ?????
Bide 2 tane çıtçıtlı body nin ilk yıkamada çıtçıtı kopmuş çıktı makineden bunun için bir çözümünüz varmı ????[/QUO
bazı tuhafiyeler çıtçıt basıyor bence bastırt.ben 3 ay önce doğum yaptım.....hemşireler çıtçıtlı bady,hastane çıkışı kıyafeti altlı üstlü,çorap,şapka,eldiven kullandılar.önlük hastanede kullanmadık hiç sonra evde çok lazım oluyor...penye battaniye var bide::))
Yok canım benim cadı 40 bekliycek şimdide sancı yok dün dr 1 mm kalmış çıkmasına dedi açılmış iyice sancı yok hafif sancın bile olsa bekleme dedi hemen gel diyordu hatta git bu gece yat esinle yarın gel dedi ama esim grip ben grip dedim hadi cumartesiye kadar dursun yarın 38 bitecek inşallah sende canım esinle cocuklarınla mutluysan gerisi boş ...insanlara fazla zaman harcama o kadar değerli ki zamanımız
Slm kızlar dr gittik çok şükür iyiyiz 2600 gr olmuşuz maşallah gayet güzel dedi dr muz benim kan pıhtılaşması sıkıntım olduğu için sezeryan önerdi hergün iğne yapıyorum kendime doğumdan 2 gün önce kesersin dedi iğneyi 13 mayıs ta doğum yazdı ama eşim 19 mayıs olsun istiyor yarın gidip tekrar konuşucam dr la ama pazar gününe denk geldiği için muhtemelen olmaz diyecek olsun denemiş oluruz şansımızı
Al benden de o kadar canim hala ters bebegim doktor sezaryan diyor 37 bitmek uzere hayirlisi bakalim ters bebegi tasimakta zor sanirim bazen garip agrilarim oluyor benim
maşaallah bebeşine inş saglıcakla alırsın kucagına
hayırlısı cnm inş kabul eder:)Slm kızlar dr gittik çok şükür iyiyiz 2600 gr olmuşuz maşallah gayet güzel dedi dr muz benim kan pıhtılaşması sıkıntım olduğu için sezeryan önerdi hergün iğne yapıyorum kendime doğumdan 2 gün önce kesersin dedi iğneyi 13 mayıs ta doğum yazdı ama eşim 19 mayıs olsun istiyor yarın gidip tekrar konuşucam dr la ama pazar gününe denk geldiği için muhtemelen olmaz diyecek olsun denemiş oluruz şansımızı
vajina bölgem çatlayacak artık ağrıdan kıt kıt sesler geliyo kıpırdadıkça allahım ne olur doğumum kolay olsun boşuna çekmeyeyim bu ağrıları :18::18::18:
bu arada eşime normal doğumla ilgili birileri yine olumsuz birşeyler anlatmışş aşkım ne olur sezeryan ol diyor akşamdan beri deli oluyorum şu insanlara yaa hadi benim kafamı şişiriyosunuz da eşime ne kardeşimmmm gidip adama olur olmaz şeyler anlatıyosunuz offfff bunladım iyicee
Bugun en yakin arkadasim dogum yapti suni sanciyla 3 saat icinde dogurdu tum doguma hazirlik asamalari yanimizda gerceklesti ikinirken destek olduk dogum ani ise toplasan 5 dk surmemistir masallah . Hic korkmayin kizlar Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin...
Slm kızlar dr gittik çok şükür iyiyiz 2600 gr olmuşuz maşallah gayet güzel dedi dr muz benim kan pıhtılaşması sıkıntım olduğu için sezeryan önerdi hergün iğne yapıyorum kendime doğumdan 2 gün önce kesersin dedi iğneyi 13 mayıs ta doğum yazdı ama eşim 19 mayıs olsun istiyor yarın gidip tekrar konuşucam dr la ama pazar gününe denk geldiği için muhtemelen olmaz diyecek olsun denemiş oluruz şansımızı
Dedigin gibi zorlanma daha fazla,kesi uygulama olayi da daha artiyrdaki hastanelerde dogumda oturulan koltuk normal sedye mi ki,cok mu asagida kafa kismi ?
Al benden de o kadar canim hala ters bebegim doktor sezaryan diyor 37 bitmek uzere hayirlisi bakalim ters bebegi tasimakta zor sanirim bazen garip agrilarim oluyor benim
Benim bebeğimde ters duruyorbugün doktora gittim bebeğim 2982 grm olmuş sonunda gününü yakalamış 37+0 olduk bugün. Bu arada çok kararsızdım şimdiden gitmeye biliyorsunuz Bebeğim dönmedği için istye gitmedim hala çankledeyim doktorum normal doğuma girmediği için gitmeyi düşünüyordum ama şu an sezaryan gözüküyor 30 nisana gün verdi ama dönme şansı varmış bir umut beklicem dönerse gidicem inş istye.arkdşlar normal doğumu çok istedim birşeyi çok istememek gerekiyor gliba.Allah a şükür bebeğim sağlıklı ve mutlu:)
Benim doktorumda sezaryan yanlısı normal doğum hakkında iyi şeyler anlatmıyor eşimde ondan etkileniyor sezaryan olmanı daha çok istiyorum diyor bnde kızdım doktora ne bakıyorsun diye.zaten bebeğim ters duruyor şu an dönmesini çok istiyorum dönerse normal istyorummmm Allah inş hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?