- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.181
ferrum fort içerken benimkide düşük çıkıyordu doktorumda ferrum fort artık işe yaramamaya bşladı artık hstlrda gyneferona geçti şimdi 12 olduCanım ben de ferrum fort içiyorum aslında idare ederdi yani 11di kan değerim 9a düşmüş,aslınad doğumda kan kaybedicez bu aralar hassas davranıp ilaçlarımı kullanmam lazım,seninki düşmüşse bile çok fazla düşmemiştir diye düşünüyorum.
benmde dnmezse o gün olacak cnm30 nisana doğum tarihi aldık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı doğumlar nasip atsin
halı silmekmi düşünemiyorum çok zor olmalı :)Bende dün mutfak halımı sildim bugünde küçük odamın koltuklarını ve halısını sildim şimdi oturdum yarın dinlenirim hemde dr kontrolüm var sonraki gün mutfak dolaplarımı silip yerleştiricem haftaya yağmurlar biterse iç camları kendim silerim dışarılarıda eşim siler
hoşgeldinnnn aramıza:)merhaba bende geldim :) inşallah bende mayıs annesi olacağım
bende doğal doğum sayfalarını okuyorum.sonucta yıllarca annelerimiz çatır çatır doğurmuş biz niye doğuramayalım. burdaki sedyeleri tam bilmiyorum ama heralde dümdüz bişey de değildir.zaten düz yatamıyoruz değil bi de doğuralım.nst deyken bile çok rahatsız oluyorum.bebek bi yere toplanıyor..onu da oturarak yada ayakta yapsak olmaz mı acaba??
bence de ters bebeği taşımak zor.mesela dün gece uyuyamadım doğru düzgün.sanki kaburgamın altında kafası baskı yapıyor. bende çok istedim normal doğum hala da istiyorum ve kolay doğumun yollarını araştırıyorum.çok motiveyim ama dönmedi işte.ama bence döncek kızlar bebeklerimiz.son ana kadar beklemek konusunda ısrar edelim.suyumuz gelsin dönmemişse o zaman sezaryen oluruz.ama bebek gününü doldursun.bu gidişimde doktoruma beeklemek istediğimi söyleyeceğim. yoksa 29 nisan gibi kesip alcak kızımı..:18::18::18::18::18:
Benim bebeğimde ters duruyorbugün doktora gittim bebeğim 2982 grm olmuş sonunda gününü yakalamış 37+0 olduk bugün. Bu arada çok kararsızdım şimdiden gitmeye biliyorsunuz Bebeğim dönmedği için istye gitmedim hala çankledeyim doktorum normal doğuma girmediği için gitmeyi düşünüyordum ama şu an sezaryan gözüküyor 30 nisana gün verdi ama dönme şansı varmış bir umut beklicem dönerse gidicem inş istye.arkdşlar normal doğumu çok istedim birşeyi çok istememek gerekiyor gliba.Allah a şükür bebeğim sağlıklı ve mutlu:)
ferrum fort içerken benimkide düşük çıkıyordu doktorumda ferrum fort artık işe yaramamaya bşladı artık hstlrda gyneferona geçti şimdi 12 oldu
benmde dnmezse o gün olacak cnm
halı silmekmi düşünemiyorum çok zor olmalı :)
hoşgeldinnnn aramıza:)
Görmedim canım link atabilirmisin varsabebeğin dönmesi için bir video var izleyip denedin mi hiç??? Bende çok korkuyordum dönmeyecek diye döndü çok şükür darısı başına inşallah
maşallah canım bebişine:)bugün kontrolümüz vardı 37+1deyiz 3265gr. olmuş bir tosun doğuracağım galiba
Kızlarr selamlarYa aslında hastaneden girdim hatta nstdeyken mesaj yazmaya dahi çalıştım 2 kere ama çözemedim telefondan nasıl yazılıyor gönder tuşunu bulamıyorum telefonumdan soğudum :104:Kasılmalarımın şiddetinin arttığını biliyordum zaten ama nstde nasıl çıkacağını merak ediyordum,bugün 90ı da gördük Ama gerisi yok.Sürekli değil.Doktor 3 gün önce baktım diye ultrasonla bakmadı kızımı göremedik,e alttan muayene de etmedi açılma falan var mı diye ibare bekleyelim dedi,diyor ki sancılar 5 dkda bir geldiğinde hastaneye gel.Armut piş ağzıma düş.Zaten ondan sonra doğuruyoruz yani ne kalıyor geriye Kızım erken gelecek diye bekledik bekledik şimdi de gelmyor mu teyzeleri neler oluyor Doktor 1 hafta sonra doğum olmazsa görüşelim dedi,sanmam 1 haftaya kalmaz gibime geliyor hep,eşim de diyor kızım demek 23 nisandan sonra gelecek diyor,eşim 26sı gibi bekliyormuş Demek boğa burcu olacak,ben koç burcu olur diye bekliyordum ya hayırlısı
benbilmem maaşallah ne güzel demek ders alıyorsunuz,yürüyüş hareket spor da yapan varmış aranızda geçmişi okudum,bense yerinden kalkmama tekniğini uyguluyorum şekerimElim yüzüm şişiyor hoş hareket etmeyince de aynısı oluyor,normalde de spor yapan bir insan değilim maalesef.Ama çok yararı olduğunu duyuyorum özellikle doğum için.
Hayal2012 canım iyi dileklerin için teşekkür ederim
Doğru söylüyorsun fıstık Allah'a her zaman şükrediyorum böyle bir eşim olduğu için,bitanedir oSen normal doğum yapacaksın değil mi,bebeğin kilosu nasıl bu arada,bekledikçe kilo da alıyor cimcimeler Valla oğlum 3 kilo doğdu ama onu doğurmak bile yeterince zordu.Varın gerisini siz düşünün
Kilo su sürpriz olcak hiç bı fikrim yok en son girdiğimde 2 40gr di gecen ayın 19 girmiştim fazla giremiyoruz Allah nasip ederse normal olcak saten iyice gelmiş bebek sancım başlasa hemen giderimde artık kızımı 3 450 gr doğurdum cok kolaydı doğumum bakıcaz artik
Görmedim canım link atabilirmisin varsa
maşallah canım bebişine:)
ters bebeği bekletmenin riskli olacağını söyledi benim doktorum bakalım sennki ne dicek cnm sor bizede hbr verirsn
bende doğal doğum sayfalarını okuyorum.sonucta yıllarca annelerimiz çatır çatır doğurmuş biz niye doğuramayalım. burdaki sedyeleri tam bilmiyorum ama heralde dümdüz bişey de değildir.zaten düz yatamıyoruz değil bi de doğuralım.nst deyken bile çok rahatsız oluyorum.bebek bi yere toplanıyor..onu da oturarak yada ayakta yapsak olmaz mı acaba??
bence de ters bebeği taşımak zor.mesela dün gece uyuyamadım doğru düzgün.sanki kaburgamın altında kafası baskı yapıyor. bende çok istedim normal doğum hala da istiyorum ve kolay doğumun yollarını araştırıyorum.çok motiveyim ama dönmedi işte.ama bence döncek kızlar bebeklerimiz.son ana kadar beklemek konusunda ısrar edelim.suyumuz gelsin dönmemişse o zaman sezaryen oluruz.ama bebek gününü doldursun.bu gidişimde doktoruma beeklemek istediğimi söyleyeceğim. yoksa 29 nisan gibi kesip alcak kızımı..:18::18::18::18::18:
annem anlatır durur hep.. köyde doğurmuş bizi. babam tavandan bi demire ip sarkıtmış sonra ipe bir çubuk geçirmiş. annemde ayakta ona asılarak ıkınırmış ben sizi öle döğurdum der rahatta oldu doğumlarım der..
Yaa zaten neden zorla yatırarak doğurtuyorlar anlamıyorum daha önceden de belirtmiştim bu konudaki görüşlerimi rahim J şeklindedir zaten biz yatarak o "J"nin kuyruğunu kapatıyoruz kısıtlıyoruz ne diyim ay bu konulardan konuştukça mıdır nedir sancım var kızlar ya bir de sancı geldikçe sanki oksijensiz kalıyorum hani böyle kolumuzun üstüne yatarız da damardan kan akmaz kolumuz oksijensiz kalır ya,aynen öyle hissediyorum kendimi başka böyle olan var mı?
annem anlatır durur hep.. köyde doğurmuş bizi. babam tavandan bi demire ip sarkıtmış sonra ipe bir çubuk geçirmiş. annemde ayakta ona asılarak ıkınırmış ben sizi öle döğurdum der rahatta oldu doğumlarım der..
ne varsa eskilerde var. benim annemde 16 yıl çocugu olamdıgı halde üçümüzü de evde doğurmuş..allaha şükür hepimiz de sapasağlamız. şimdi doktorların söylediklerine de inanamıyor ki insan.gerçekten sezeryan gerekli mi yoksa uğraşmak mı istemiyorlar. allaha emanetiz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?