2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ferrum fort içerken benimkide düşük çıkıyordu doktorumda ferrum fort artık işe yaramamaya bşladı artık hstlrda gyneferona geçti şimdi 12 oldu

30 nisana doğum tarihi aldık rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı doğumlar nasip atsin
benmde dnmezse o gün olacak cnm

halı silmekmi düşünemiyorum çok zor olmalı :)

merhaba bende geldim :) inşallah bende mayıs annesi olacağım
hoşgeldinnnn aramıza:)

ters bebeği bekletmenin riskli olacağını söyledi benim doktorum bakalım sennki ne dicek cnm sor bizede hbr verirsn

bebeğin dönmesi için bir video var izleyip denedin mi hiç??? Bende çok korkuyordum dönmeyecek diye döndü çok şükür darısı başına inşallah

hoşbulduk canım :) zaten hepinizi takip ediyordum :)

kıslar nısan ananelerınde bır arkadasın bebeği raahtasızmıs
ıhlas okunuo,okuyabılen bı baksın amelıyat olacakmıs mınık kuzu,rabbım şifa versin..

SomeTimes canım tebrik ederim seni.Takip edenler bilir benim bebeğim de ters duruyordu ben de aynen senin gibi düşünüyordum,hatta eşim demişti son anda dönemez niye o kadar bekleyelim doktor tarih verirse sezeryana gir işte diye,Allah'a şükür kuzum döndü,tabii biraz eşimin sezeryanı istemesinde çevrenin de etkisi var korkuyor canım birşey olacak diye,bence sezeryan daha tehlikeli Rabbim meleklerimizi ve bizleri korusun,sezeryan bence de en son çare olmalı,bak mesela ben şey yapmıştım bilmiyorum faydası oldu mu yoksa tesadüf mü geldi,akşamları mesela yatağa yatınca sol tarafa yat ve ışık yönelt karnının altına,bebekler ışığa doğru bakarlarmış her zaman Bir de mesela ister kulaklık koy (bir tanesi sana bir tanesi de kuzuna) karnının aşağısına,bebeğine ve sana huzur verecek,yada canlandıracak güzel müzikler dinleyin.İşe yarar mı bilmem ama denemekle birşey kaybetmezsin.İnşallah herşeyy gönlünce olur.

Aaaa sidelya :26: Dün mü yazdım ben o mesajı ondan önceki gün mü?İnanır mısın o günden beri hiç ilaç içmedim tamamen aklımdan çıkmış

Valla bu mayis bebeklerinin ozellikleri ters durmalari heralde normalde yuzde 3 gorunen bi durummus bu:) ben su secde pozisyonunu falan denedim ama karnim cok agridi korktum biraktim birazda muzik dinletelim bakalim.

Bi delii cesareti var su sira bende elimde kamera dogumhaneye bile attim bugun kendimi annesi ilk aglamasini cekmemi cok istiyo diye zor cikardilar beni tabi pazarlik karsiligi hemsirenin birinin eline verdim kamerayi ilk aglayislarini kaydettirdik kuzumuzun:))

Kızlar 32+3 hamileyim. Salı günü rutin kontrole gittiğimizde dr. kasılma tespit etti ve kesede sıvı kaybı olduğunu söyledi.Direk yatış verdi ve 2 gece hastahanede kaldık sancılar hep 50 lilerin üzerinde çıktı ve arada 70 bile gördük(Şimdi evimdeyim yatıyorum sürekli 4 saat arayla pre-par kullanıyorum.
Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? Bebişim ısrarla gelmek istiyor ama daha çok erken(( lütfen yardımm...

ters bebeği bekletmenin riskli olacağını söyledi benim doktorum bakalım sennki ne dicek cnm sor bizede hbr verirsn

aslında benim doktorum da suyun gelirse kordon sarkar dedi sakıncalı olurmus.ama nette arastırdım suyun geldiğinde hemen hastneye gidip ultrasona girersin bi sorun yoksa kordon düşmesi gibi bekleyebilirsin azıyordu son anda bile dönüyormuş bebekler.benimki saf makat durusunda yani poposu assgıda ayaklar yukarıda.ve hala kanala inme gibi bir durumu yok.yani her an dönebilir diye düşünüyorum. sonuçta bu anlık bişey değil mi..ve bebeklerin %97 si normal pozisyonda dünyaya geliyor. çok mu polyannayım acaba olumlu düşünmek istiyorum daaa..

annem anlatır durur hep.. köyde doğurmuş bizi. babam tavandan bi demire ip sarkıtmış sonra ipe bir çubuk geçirmiş. annemde ayakta ona asılarak ıkınırmış ben sizi öle döğurdum der rahatta oldu doğumlarım der..

Yaa zaten neden zorla yatırarak doğurtuyorlar anlamıyorum daha önceden de belirtmiştim bu konudaki görüşlerimi rahim J şeklindedir zaten biz yatarak o "J"nin kuyruğunu kapatıyoruz kısıtlıyoruz ne diyim ay bu konulardan konuştukça mıdır nedir sancım var kızlar ya bir de sancı geldikçe sanki oksijensiz kalıyorum hani böyle kolumuzun üstüne yatarız da damardan kan akmaz kolumuz oksijensiz kalır ya,aynen öyle hissediyorum kendimi başka böyle olan var mı?

doğrudur canım yaramazlar nefesimizi kesiyo bazen bende oluyorum öyle. birde kafa yukarıda olunca baskı dahada çok oluyo.

Valla bende demincek uzanayım dedim ama benimki sağ tarafıma yatırmadı haylaz. Sürekli nefesimi kesiyor zati
Tiramisu senin kız çok kandırıkçı çıktı...

Canım suyun normali 5 miş galiba ben tam emin olamadım zaten doktor azalmaya devam ederse bakcaz dedi ne demekse suyu azalınca kordon filan dolanabiliyormuş bunu internette okudum. 1 haftadır filan şeffaf bir akıntı var su kaçırıyorum sanırım

Valla lebelebiye gerek yok zaten şu içmekten su fıçısına döndüm Keşler gibi elimde şişe içip duruyorum bakalım ne olacak bende normal istiyorum ama artık doktor ne derse o olcak oğluş tehlikeye girerse mecbur bıçak altına yatcaz yapcak bişey yok..:18::18:

Bu arada benim bi arkadaşın oğlu tersti ama öyle doğdu

Tabi inşallah döner bizim bebişler fazla inat yapmazlar

ne varsa eskilerde var. benim annemde 16 yıl çocugu olamdıgı halde üçümüzü de evde doğurmuş..allaha şükür hepimiz de sapasağlamız. şimdi doktorların söylediklerine de inanamıyor ki insan.gerçekten sezeryan gerekli mi yoksa uğraşmak mı istemiyorlar. allaha emanetiz artık..

kesinlikle sezeryan kolay geliyo. 20 dk lık bi operasyon onlar için. oysa normal doğum öylemi uğraş dur sık sık kontrol et doğmasını bekle felan bi sürü zaman. benim özel dr um da normal doğumlara girmiyomuş. sezeryan veya epidural normal olursa giriyomuş. aslında en güzeli evde doğum çağıracaksın ebeyi oh ne güzel. hastane yakın olsun yeter acil durumlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…