- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.201
evet Allah nasip ederse inş. benimki sorunlu bi gebelik sürecü geçirdim bebeğimin karın boşluğunda su var riskli olduğu için sezeryan olcak RABBİM hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin doğumdan sonra bebeğe hemen müdahale edilcek inş. hayırlısı ile atlatacaz RABBİMİN yardımı ile
Allahım yardımcın olsun, inşallah problemsiz atlatırsınız..
yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...
oooohh maşallah
vallahı bende hala görüşmedım fotocuyla ama cokmu tuzlu oluo:26:
bebek şekerlerı ıcın epey ödedık,el becerım olmadığı ıcın kendım yapamadım
bazende cokmu abartıorum dıorumm buldumcuk olduk zaten 3 yıldan sonra tüple oluncadaherseyı aldık doldurduk
ortalama ne kadar fıyatlar kıslar oncesı,sonrası doğum anı
kızlar istanbulda önce-doğum ve sonra min paketler 1500 TL; ama isimli fotoğrafçılar bunlar.. en iyilerden ama Şengül Pallı hariç o iyice uçuk fiyatlarda..
selam teyzeler nasılsınız?
Dün gece baya kanamam oldu cok telaslandık esımle acilen hastanenin yolunu tuttuk. nöbetçi dr alttan muayene etti acılmam oldugunu söyledi. bebegime baktı bebegim durumu iyiydi. Hemen nst ye aldı.nst de cok hafif sancılarım göründü. şu an yapabılecek bısy yok bekleyecegız gözlem yapacagız dedi.eve gönderdi. ertesi gün kendi dr gıdersen daha saglıklı olur dedı ..neyse sabahı zor ettım zaten hic uyumadım ara ara kontrol ettım wcde.
Bugün kendı dr gittim durumu anlattım altttan oda kontrol etti.Kanamayı ve acılmayı gordu..Hemen o da 20 dk nstye bagladı sancım cok fazlaydı ama bende sancı yoktu. Yarım saat beklıycez sonra tekrar bu sefer sure 40 dkydı..Yine sancım vardı...İyice emin olmak için tekrar 1 saat tekrar nstye aldı.Yine sancılarım cok fazlaydı bunlar daha cok acılmaya sebep olur dedi.Şuan dogum olmazsa cok ıyı olur erken henüz dedi.Dogumu durdurmak için.Hemen yatış verdi.Serum takıldı.Tekrar nst yine sancı cıktı sancım bı turlu azalmıyordu.Birde stresten midir nedir sürekli bir mide bulantısı.Neyse sancımın azalması için ..1şişe daha serum daha...Sonra nidilat dıye bır ılac verdı 15 dk bır...sonra yıne nst. En sonunda cok az da olsa sancım azaldı.Sen nasıl hıssetmıyorsun dedı dr.Ama gerçekten hissetmiyordum.Magnezyum ve nitilata devam edecegim haftaya tekrar kontrol var ..En ufak bı sıkıntıda hemen gel dedı.Ayaga kalkmak yurumek yasak oturmak da yasak..
Mevla hepimizin evlatlarını hayırla kucagımıza almamızı nasip etsin. Dua istiyorum arkadaşlar..
Allahım yardımcın olsun, dualarım seninle ve zorda olan tüm hamilelerle..
aynen canım ...bendee de uyku yokk.halbuki rahat uyuyayım diye yatmadan önce dus almıstım offffff offffffff bu mide yanması beni öldürecek.........uyuyamıyom yaaaaaaa
Aaaahh bunlar da geçecek kızlar, ben de artık gaviscon içmekten sıkıldım
kıslarr yarın kuzucuğumunn odasıı gelıyorrrrr cok heyecanlıyım
yardımcım gelecek,mobılyaları neyle silcek sız nasıl temızliğini yaptırdınız
bı yerde sırkelı suyla dıye okumustum:26:
ildauni deterjan sürmeyin bence, biz tüm mobilyaları sirkeli suyla sildik.. sadece kokusu için değil, sonuçta eşyalarına temas edecek o kimyasallar, belki organik temizleyici ile olabilir..
arkadaşlar nacizane bir önerim olacak. bebek kıyafetlerinin arkasındaki etiketleri kesmek.özellikle çıtçıtlı badilerdekini çünkü bebek teni cok hassas oldugu için zarar verebilir hemde bebegi rahatsız eder etiket deyen yerler kızarır kaşınır.ben bu gün hepsini temizledim. biz bile etiketlerden rahatsız oluyoruz.
çok mantıklı, sağolasın
Kızlar 32+3 hamileyim. Salı günü rutin kontrole gittiğimizde dr. kasılma tespit etti ve kesede sıvı kaybı olduğunu söyledi.Direk yatış verdi ve 2 gece hastahanede kaldık sancılar hep 50 lilerin üzerinde çıktı ve arada 70 bile gördük(Şimdi evimdeyim yatıyorum sürekli 4 saat arayla pre-par kullanıyorum.
Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı? Bebişim ısrarla gelmek istiyor ama daha çok erken(( lütfen yardımm...
Çok geçmiş olsun, inşallah zamanını bekler bebişin.. Allah yardımcın olsun..