2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allahım yardımcın olsun, inşallah problemsiz atlatırsınız..

yaa benim gibi çok uyuyan var mı? gece 11 de yatıyorum sabah 11 de kalkıyorum öğleden sonra yine yatıyorum 2-3 saat uyuyorum haa bıraksanız saatlerce uyurum.. offf offff...

oooohh maşallah bende gece tuvalet ve su molalarından ve sıcak basması, reflü coşması ve bacak çekilmesi sebepkeriyle pek uyuyamıyorum, günde total 6 saat falan uyuyabiliyorum, vücut kendini hazırlıyor diyorum şimdiden max 1 saatte bir uyanıyorum; ortalama 45 dk da bir

kızlar istanbulda önce-doğum ve sonra min paketler 1500 TL; ama isimli fotoğrafçılar bunlar.. en iyilerden ama Şengül Pallı hariç o iyice uçuk fiyatlarda..

Allahım yardımcın olsun, dualarım seninle ve zorda olan tüm hamilelerle..

aynen canım ...bendee de uyku yokk.halbuki rahat uyuyayım diye yatmadan önce dus almıstım offffff offffffff bu mide yanması beni öldürecek.........uyuyamıyom yaaaaaaa

Aaaahh bunlar da geçecek kızlar, ben de artık gaviscon içmekten sıkıldım bende zaten normalde ameliyatlık reflü vardı siz düşünün halimi ama birçok kişinin ölüyorum dediği yanma benim için normal olan reflü mesela, buna bile şükrettim valla hamilelikte

ildauni deterjan sürmeyin bence, biz tüm mobilyaları sirkeli suyla sildik.. sadece kokusu için değil, sonuçta eşyalarına temas edecek o kimyasallar, belki organik temizleyici ile olabilir..

çok mantıklı, sağolasın

Çok geçmiş olsun, inşallah zamanını bekler bebişin.. Allah yardımcın olsun..

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz o haftalarda genelde oluyor galiba benimde doğdu doğacaktı ama 39 gitcez elimden geleni yapıyorum doğmuyor simdide

Kızlar bişey sorucam

Doğumdan sonrası için nevresim takımı almak gerekiyor mu??

Kv hani aldığın nevresim diye sorunca bende ne nevresimi dedim sonra neeeeee nevresim almadın mı hemen gidip alalım diye tutturdu ben gerek yok diyorum kadın alacam olmaz diyo.. Misafir gelcekmiş ya misafirin yatak odamda ne işi var anlamadım ki..

3 gün için şimdi hiç kullanamayacağım süslü nevresime gerek var mı sizler ne yaptınız??

Hiç bı zaman nedense sezaryandan yana değilim benim düşüncem ama inşallah allah o duruma düşürmesin kilolu bebek normal doğmaz diyorlar annem beni 5 750 gr doğurmuş Tam tosuncukmusum ama sorunsuz doğmusum 4 kilodan asada dogurmamis 4 kardesiz cok da uzun zaman önce değil yani 25 sene önce yani burdaki ınsanlarda doğuruyor niye Türkiye'de dogum sorunlu olur diyorlar anlamıyorum Tmm hiç bı zaman karsı değilim gerektiği zaman yapılsın çünkü sonuçta benim Icin ameliyattir

Yahu Dr ne oluyo böle hıc ınsaf kalmamış kızlar dıkkat edın dendiğimiz gıbı Annelerımız nasıl dogurmus benımılk dogum zordu Dr çok ıyıydı Allah razı olsun eğer fırsatçı bı Dr olsaydı bende Sezaryan olmuştum yanı ne dıyım bılemedım bu saatten sonra Dr da degıstıremezsınız yınede pes etmeyın ınsallah herkes sag sağlım hayırlı kolay veee normal dogum yapar

Ay ne nevresimi ya bizim kendi nevresimi miz olmuyomuymus bosverin yaaaaa herkes Icin yasamayın alcaksa o zaman senin beğendiğin bişey alsın fazladan olur deyisiklik kullanirsin

Allah hepimize hayrlı doğum ve hayrlı doktor versin inşşş

kızlar yardım lütfen

bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı

çıldıriiciiim yaa istanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..

Valla bu mayis bebeklerinin ozellikleri ters durmalari heralde normalde yuzde 3 gorunen bi durummus bu:) ben su secde pozisyonunu falan denedim ama karnim cok agridi korktum biraktim birazda muzik dinletelim bakalim.
gerçekten insanlar isteğe bağlı sezaryan yapıyor biz normal istiyoruz sezaryan gözüküyor inş dönerrrr bebişlerimiz en iyisi dua etmekk bol bol

banada doktorum aynı şeyleri söyledi cnm korkuttu baya son anda dönenlerede rastlamış onlarıda anlattı

sağol cnm pylaşım için :)

canım benim evde nevresimler vardı ana renkleri çok cnlı değildi artık annem alalım dedi taçtan gidip normal saten bir takım aldık her zamn kullanılcak gbi zaten nevresim çok severim ben değişik değişik takmyı satenlerede hevesim vrdı dantelli şeyleri sevmm küpürlülüler vrdı ama gerek duymadım zaten mevlütte yatak odasında yatmayı düşünmüyorum

ben çnklede yaşıyorum cnm burdan aldım 50 tanesini 100 tlye. eminönünde çok çeşit vrdı ordada dolştım gelince annmle hazır olarak satılan uygun fiytlılar vrdı ben o zmn almadım burda hoşuma gitti ordan hlldeblrsin

canım Allah yardımcın olsun bol bol dınlen dr eıklerını yap ıns bısey olmaz....

Selam kızlar, net paketim bitmisti giremedim cok merak ettim sizleri..neyseki bugun tel.e yükledim bakalim..umarim herkes iyidir

Bende ilk üç ay kakao yağı kullandım daha sonra lierac kullandım hep 3 kutu bitirdim doğuma 3 haftam kaldı ve hiç çatlağım yok üstelik annemde senin dediğin gibi milyonlarca çatlak var.Yani kremden çok memnunum. ha bide şimdiye kadar 10 kilo aldım çok değil yani onunda etkiside var tabi

Bayıldım nevresime güle güle kullan en iyisi bence illada almak istiyorlarsa en güzeli her zaman kullanırsın

Biz yine erkenciyiz bizim uyku falan bişey kalmadı rüyamda doguma girmişim kanamam gelmiş ama doğurmadan tekrar eve gelmiştim rüyalarımda etkilendi artık

Günaydın yol arkadaslarım bız seker ağacı yaptık arkadaşımla da resim koymayı beceremedım nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…