2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gece birkaç defa tuvalete kalktım, sabaha karşı da daha uyuyamadım, şimdi de işteyim

Kızlar nerdesınız uyuyormusunuz hııııı anladım uyku depoluyorsunuz

uyku depolamak nerde gece sürekli kalkmaktan. rüyamda zaten sürekli doğuruyorum...

ben küçük tulum çantalar aldım en sonunda içlerine şeker alıp koyucam (inşallah) aldığım yerde istoçta can süs diye bir yer. ben gitmedim birini gönderdim çok büyük ve herşeyin bulunabileceği bir yermiş. internette sitesi var. oraya bir bakabilirsin kargoda yapıyorlar.

cnm benim hiç el becerim olmadığı için yapamadım
hazır sectik sipariş verdik ama oda epey tuzlu oldu 300 lr yı buldu sepetıyle bılıkte..
eger yapabılıosan kendınde yapabılırsın cnm
foto yukeyebılsem koyarım buraya,arkadasım el yapımı örnekler yollamıstı bana
agac dallarını kırıp sprey boyayla boyayıp uzunca bı vazoya koyuosun dalları,yaptığın şekerlerı takıosun
ama ben elımwe yuzume bulastırırım dıye hiç denemedim bile

gunayyydınnnn herkeseee
bugun kızımın odasıı gelıyorrrr yenı evdeyizzzz
guzel gunlerr yasamayı nasip eder rabbim inşallah

Günaydınn kızlar Bi insan kendine nasıl nazar değdirir en yakın örneği benim sanırım,uykumu o kadar bölük pörçük ve ağrılı sancılı tamamladım ki anlatamam.Normalde hep sol tarafa yatmaya çalışıyorum e artık vücut ağırlığım iyice arttı kolum ağrıyor gece demek ki bilmeden sağıma dönüyorum.Sağıma da dönünce nedense hep kan dolaşımım azalıyor sanki hem de sol kaburgamın altında plasentanın birleştiği yerde tarifi olmayan bir acı oluyor,sanki plasenta oradan ayrılıyor gibi Döneyim dedim dönemedim de,sancılar içinde kıvrana kıvrana dönebildim,hayır bi de sağa yatınca karın da sağa doğru yöneliyor ya,acıtıyor işte.Yastık koysam karnımı sıkıştırıyor sanki,yüksek yastık koyup oturur vaziyette yatsam yatamıyorumMidem desen dün oturdum yaklaşık 1 kg çilek yedim Belki de ondan böyle kötüleşti bilemiyorum yanma had safhada.Bir de gece sol bacağıma aniden kramp girmez mi,kalsiyumu filan salladık tabii bu aralar.Hala daha bacağımın kası sıkışmış gibi yürürken acıyor geçmedi,kasılmalarım olsa da ne bi nişan ne suyum hiçbişeyim gelmedi bu kız 40ını beklicek mi yoksa

Kız Astirid senin oğlan dönmedi mi hala?Ben döndü diye kafamda kalmış Hayırlısı neyse o olsun canım suyu azalırsa sezeryana gireceksin e dönmese zaten sezeryana gireceksin.Normal doğum iyidir ama herkese ve herşeye uygulanacak ve iyi gelecek diye birşey yok.Önemli olan bebişinin de senin de sağlıklı olman canım Su konusunda devam et canım hem sık tuvalete çıkarır bakteri enfeksiyon birşey varsa da kalmaz.Arkadaşının oğlu tersti ama öyle doğdu ne demek?Normal doğumla mı doğurttular demek istiyorsun?Ters gelen çocuğu nasıl doğurttular anlamadım canım

Nevresim meselesine gelince süslü püslü olaraktan değil ama ben de Karaca Home'dan bir nevresim takımı aldım.Hani lohusa nevresimi olarak değil ama yeni olsun temiz olsun dedim sonuçta hep kullanılacak gerçi ben kimsenin yatak odasına falan girmesini istemem çok düzenliyimdir aslında ama rahatsız olurum yatak odası eşime ve bana ait sonuçta başka birisinin orda ne işi olabilir?Ama işin mantığı şu hani mesela evine misafir geleceği zaman hazırlık yaparken sonuçta yatak odanı da ne olur ne olmaz diye temiz ve düzenli bırakıyorsun,ne olur ne olmaz gibisinden,nevresim olayı da öyle benim için.Hem kv alcakmış sanırım alsın işte ne güzel

oğlumuzun odası gelcek bugun cok heyecanlandım sımdı kalkıp oğlumun cıcılerını yıkycm kızlar yarın resım koyarım artık :)

oğlumuzun odası gelcek bugun cok heyecanlandım sımdı kalkıp oğlumun cıcılerını yıkycm kızlar yarın resım koyarım artık :)

Neyle yıkayacaksınız bebişin çamaşırlarını
Bana aile hekimim sabun tozu kullan demişti ama çok toz kalıyor sanki kıyafetlerin üstünde yaaa ilk yıkandı diye mi böyle oldu acaba
Bide fazla durulmama yaptırdım üstelik

Gunaydin,yine bir haftasonu daha...Bugun aksamustu kv lere gidicez p.tesi sabah doncez kismetse.Ben pek istemiyorum cunku baya uzaktalar,Rabbim korusun bisey olsa hastaneye nasil gideriz onu dusunuyorum.Neyse belki de cok takiyorum...Herkese iyi haftasonlari

kızlar günaydın.. pazartesi 38. haftama giriyorum ve iyice tırsmaya başladım dr normal doğuma müsaitsin dedi beklemeye başladık yani ama hiiiç belirti yok maşallah:)) bebişin kıyafetlerini yıkadım misler gibi oldu, roxy toz sabun ve dalin yumuşatıcı tavsiye ederim, çantalarımızı da hazırladık, koca göbüşümle doğumu bekliyoruz, gece uykuları da acılı oluyo artık iyice, 20 dak yürüsem belim kopuyo gibi oluyo, allah hepimize yardım etsin..

Güzel günlerde kullanırsınız inşallah yerleşe bildin mı canim
tesekur ederım cnm ınsallah
kadın var o halledıo cnm ama bugun bıtcek cok şükür
bu bahaneyle bende bırıktırdığım ısleı yaptım dun,kıslıkları hurclara kaldırdım
dolapları duzelttım,yenıden katladım kıyafetleri
halılar yıkmaya gıttı,perdeler yıkandı duvarlar sılındı
erken kırklandık teyzsi kızıma hazrılandık

oğlumuzun odası gelcek bugun cok heyecanlandım
sımdı kalkıp oğlumun cıcılerını yıkycm kızlar yarın resım koyarım artık :)

ayy sızın demı bugun gelıooo
öğleden sonra gelıomus bakalımm bızımkıde
gule gule kullanın guzel gunlerde ınsallh

bi an bebek nevresimi diyorsun sandım.. kendin için gerek yok bence. hee ama kayınvalde hediye olarak alacaksa alsın dimi

herkese günaydın... umarım stressiz relax bi gün olur..
ben çok gerginim çünkü...

cnm doğum yaklastıkca oyle oluyoruz sanırım
bende ıkı gun öncee herkesee catasım vardı,cattımda
sonrada ne gerek vardı dedim...
hayırlısıyla bı doğuraydık ben hiç umursamadığım seylerı ınce ınce dusunur oluorum bazen
eskı pozıtıf halıme donmeyı beklıorum doğumla ınsallah

Nevresim takımına ihtiyacın varsa alsın bence ama yoksa parasını verse de olur bebeğinin bir ihtiyacını karşılarsın

günaydın kızlaaarr... biz de kalktığımızdan beri temizlik yapıyoruz... akşama yatılı misafir var dün akşamda misafir vardı. bu aralar yoğun yani.. ve dün gece belimden uyuyamadım şimdi de aynı ağrı.. sabaha karşı wc gittim geldim kasıklarımda belimde aynı iğrenç ağrı.. sanki adet oluyorum, suyum mu gelcek diye elim orda... kociş evi süpürüp işe gitti, dedim bugün doğurabilirim ona göre tamam tetikteyim diyerek gitti bakalım.. ama ağrılar artık daha sık oluyor benim vücut saat gibi yavaş yavaş ayarlıyor kendini sanırım... kocişe göre ayın 27 sine doğacak... inşallah boğa burcu olur kuzum ya... doğurmak istemiorum şimdi biz iş güç içindeyiz kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz kendinize cici bakın... bebişlere de iyi bakkıııınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…