- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.221
Kızlar nerdesınız uyuyormusunuz hııııı anladım uyku depoluyorsunuz
kızlar yardım lütfen
bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı
çıldıriiciiim yaaistanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..
Bu rüyanın aynısını bende gördüm bu gece
gunayyydınnnn herkeseee
bugun kızımın odasıı gelıyorrrr yenı evdeyizzzz
guzel gunlerr yasamayı nasip eder rabbim inşallah
gunayyydınnnn herkeseee
bugun kızımın odasıı gelıyorrrr yenı evdeyizzzz
guzel gunlerr yasamayı nasip eder rabbim inşallah[/QUOTE aynı heyecanı yasıyoruz canım
oğlumuzun odası gelcek bugun cok heyecanlandım sımdı kalkıp oğlumun cıcılerını yıkycm kızlar yarın resım koyarım artık :)
tesekur ederım cnm ınsallahGüzel günlerde kullanırsınız inşallah yerleşe bildin mı canim
oğlumuzun odası gelcek bugun cok heyecanlandım
sımdı kalkıp oğlumun cıcılerını yıkycm kızlar yarın resım koyarım artık :)
Kızlar bişey sorucam
Doğumdan sonrası için nevresim takımı almak gerekiyor mu??
Kv hani aldığın nevresim diye sorunca bende ne nevresimi dedim sonra neeeeee nevresim almadın mı hemen gidip alalım diye tutturdu ben gerek yok diyorum kadın alacam olmaz diyo.. Misafir gelcekmiş ya misafirin yatak odamda ne işi var anlamadım ki..
3 gün için şimdi hiç kullanamayacağım süslü nevresime gerek var mı sizler ne yaptınız??
herkese günaydın... umarım stressiz relax bi gün olur..
ben çok gerginim çünkü...
Kızlar bişey sorucam
Doğumdan sonrası için nevresim takımı almak gerekiyor mu??
Kv hani aldığın nevresim diye sorunca bende ne nevresimi dedim sonra neeeeee nevresim almadın mı hemen gidip alalım diye tutturdu ben gerek yok diyorum kadın alacam olmaz diyo.. Misafir gelcekmiş ya misafirin yatak odamda ne işi var anlamadım ki..
3 gün için şimdi hiç kullanamayacağım süslü nevresime gerek var mı sizler ne yaptınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?