2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Sen hangi dr gidiyorsun canım bende çanakkaledeyim burdaki dr lar sezeryan yanlısı değil aslında ne gerek var ist gitmene bence işini zorlaştırıyorsun ta son haftaya yolculuğa çıkmak çok riskli ama tabi sen daha iyi bilirsin.

değişik vuruyorum bir haftadır göbeğe geçtik sonra kol sonra bacak ama koluma 9 ahy boyunca 1 hafta vurdum sadece %90 göbekten vurdum daha az acıyor göbek bana doğumdan en fazla 2 gün önce bırakabilirsin dedi ama bende 1 gün önce bırakırım riske atmam.

Canım ben hazır aldım zaten uğraştığına değmez 20-30 lira farkediyor arkadaşım kendi yapmış eşim beğenmedi biz 50 tanesini 80 liraya sipariş verdik benimde işime geldi ama lohusa bardağımı tepsimi ve bebeş şekeri için tepsimi kendim süsledim resimlerini toplu olarak haftaya paylaşıcam.

Kızlar nevresim konusu açılmış benimde daha hiç açmadığım 1 paket saten nevresim takımım vardı onu doğumumdan 2 gün önce kullanacağım ama olmasaydı almayı düşünmüyordum yeniydi nevresimlerim zaten ama mevlütte annemim çeyizime koyduğu el işi pike takımı var çok güzel mutlaka onu kullanacağım.

bu halde misfir nerden çıktı cnm ya yakınınmı çok insan braz düşünür doğurdu doğurcaksın artık

Ne olur uykuların 4/1 bana ver sarhoş gibiyim uykusuzluktan :):) senin sancılar düzene girdimi canım

terketmedi bu sancılar beni

bu halde misfir nerden çıktı cnm ya yakınınmı çok insan braz düşünür doğurdu doğurcaksın artık

valla düğüne geliyorlarmış otel yerine bizi tercih etmişler... kocacım zaten bi laf etcem diye her şeyi yapmaya çalışıyor napayım dedim bu bahaneyle evi falan temizledik işte... şimdi yatışa geçtim o değil de... belim çok ağrıyor daha da bişi yapamam...

ben bigadayım cnm burda necmettin hurku ya doktorum normal doğuma girmicem dedi hastanede de epidural da yapılmıyor ailem istde yaşıyor o yüzden orda yapmk istedim onların ynında kalıp. dün herşeyimi hazırldım gidicektim doktora gttm bebek dönmemiş son anda vazgeçtim gtmekten zaten eşimi bırakıyorum dye çok ağladım o da çok mutlu oldu ben gitmeyince yolculuk konusunda idoyla geçiyorum karşıya bandırmadan o yzden çok kolay oluyor 2 saatte orda oluyorum kısmet artık bebeğim döner inş.

Son düzenleme:

insanları anlamak zor gerçekten kocan yardım ettiyse yine iyi cnm bu saatten sonrada kabul etmessen senin için daha iyi olur tam dinlenme zamanımız

Allah hayırlısı ile kucaklamayı nasıp etsın canm aynı senle bebişlerimiz benmkide sezeryan olcak bizede 30 nisana gün verdiler inş. hayırlısı ile kucaklamak nasip olur bebeişlerimizi benm bebeğim biraz sıkıntlı rahatsız RABBİM sifasını verecek inş.

Canim Kaç haftaliktin sen Tel den girdiğim Icin göremiyorum sancı falan yokmu

Canım 36+6 bugün sancı yok gibi arada kasılıyorum ama sancıyı anlayamıyorum belkide bazen sabahları karnım çok ağrıyor hasta olmuşum gibi sonra geçiyor çıkamadım içinden dün gecede çok ağrıyordu ama şimdi bişey yok..

Nevresime gelince benim beğendiğimi alır zaten de ben boşuna masraf yapmasın diye kızıyorum

bi an bebek nevresimi diyorsun sandım.. kendin için gerek yok bence. hee ama kayınvalde hediye olarak alacaksa alsın dimi

Alcak almasınada ona da yazık bi sürrü şey aldı zaten kadın.

Tiramisu canım benim oğlan döndü ben dönmeyenlere dua etmiştim Benimki haftalardır kafa aşşağı duruyor. Ben hala normal doğum istiyorum. Zaten suyum azalmaya devam etmezse doktorumda normalci ama su azalmaya devam edip çocuk tehlikeye girerse ne yapacak bilmiyorum gerçi doktorun hiç sezeryana niyeti yok gibi

Arkadaşın oğlu ters bir şekilde normal doğmuş nasıl oldu bilmiyorum ya yanlış anlatıyor ya da anlayamadım açıkcası benim aklımda almadı..

Senin kız en son doğacak bu gidişle boşver anne karnında 1 gün bile çok önemliymiş

Halilefe senin misafirlerde insafsızmış kız doğurcan sabah akşam ne işi var o misafirlerin sende??

Bu arada bugün 11.30 na kadar uyumayı başardım nasıl oldu bilemiyorum. Tabi gece hiç uyuyamadım ama

Ben burda takılıyorum kv de de vitrini boşaltıyor şu anda Kp de ne gerek var 1 ay sonra tozlanacak diye söleniyor çok hoşlar valla çünkü kv ona da iş yaptırıyor kp birazdan kaçar gider muhtemelen

Bayıldım nevresime güle güle kullan en iyisi bence illada almak istiyorlarsa en güzeli her zaman kullanırsın
sağol cnmmm :)

sağol cnm inş hepimize nasip olur benimde dönmezse 30 nisana verdi ben biraz daha ertelemek istiyorum bakalım kabul edicekmi doktor. Allah şifa versin bebeğine umarım sağılcakla doğar

Gunaydin fistiklar..3gundur cok halsizim ustumden tir geçmiş gibi :) sizde de varmi bu durum?

Ben genelde oyle hissediyorum.Bi dun degil de evvelsi gun baya enerjik hissediyodum kendimi.Bi gun bi gunu tutmuyo.

Bu arada gobek deligimin etrafi yaniyo gibi bazen,kasinti da var nasil zor tututorum kasimamak icin

sağol cnmmm :)

sağol cnm inş hepimize nasip olur benimde dönmezse 30 nisana verdi ben biraz daha ertelemek istiyorum bakalım kabul edicekmi doktor. Allah şifa versin bebeğine umarım sağılcakla doğar

AMİN inş. cok sagol canm inş. döner RABBİM gönlüne göre versin doğumunu hayırlısı ile kucaklayalım bebişlerimizi inş.

senin kv de maşallah yani bizimkisi heveslenip bir kıyafet almadı birde ev işi yapıcak he nerdee annecim sağolsun herşeyini düzdü dolaplarımı sildi annemdedün gitti artık istye yanlızım yine

Valla gorumcemin sabrina,sakinligine imrendim.O da hamile,38.haftasinda.Daha hala doguma 1-2 ay var gibi konusuyo.Tipik hamile muhabbetlerimiz oluyo,ben diyorum cok az kaldi,gececek,o ise daha var var diyo.1 hafta sonra beklemeye baslarmis anca.Bunun gibi seyler.Ben yerimde duramiyorum ya

senin kv de maşallah yani bizimkisi heveslenip bir kıyafet almadı birde ev işi yapıcak he nerdee annecim sağolsun herşeyini düzdü dolaplarımı sildi annemdedün gitti artık istye yanlızım yine

Benim annemde burdaydı dün gitti senide Allah kavuştursun canım nevresiminde çok güzelmiş bu arada güle güle kullan.

Benim kv dünyanın şeyini almış valla dün annemle düzenliyorlar şunu da alalım bunu da alalım diyor annemde dur hele bunları bi kullansın yeter bunar şeklinde valla ben çekildim aradan kv sürekli alalım şeklinde annemde gereksiz masraf yapamayalım şeklinde.. Ben biraz anneme çekmişim bana da sürekli aman kızım bişey isteme ayıp (evlenirken bile tepemdeydi bişey isteme diye) Allahtan kv onuda alıcam bunuda alıcam da.... ben istemesemde alıyor

Şimdide dolaplar tırmandı valla dahada halıları silcekmiş artık dur yapma demeyi bıraktım ne yapayım

valla ben de her an doğuracakmışım gibi tetikteyim bütün işlerimi bir an önce yapılsın diye sıkıştırıyorum hakikaten görümcen fazla sakinmiş öyle olmak da iyidir tabi..ama ben çok paniğim stres yapıyorum mutfağa hala halı perde seçemedim doğumdan önce alabilirim inşallah..ama suç bende değilki piyasada hiç güzel halı yok gibi :)

astrid ; yalnız değilsin canım bende bugün 11.30 da kendimi yataktan resmen kazıyarak uyandım çok zor kalktım..

Maşallah ya sizin kv lere bırakın yapsınlar :)))) hatta bizimkilerin yerine de yapsınlar :))))

bende almadım cnm gelinlik süslü nevresim ve yatak örtüm var hiç kullanmadım krem olduğu için onları kullanıcam nasipse,

bizde eminönünden aldık canım 50 tane çerçeve şeklinde çok hoşlar,almıcaktık aslındada kv görünce dayanamamış almış, onun sışında hastanede ve evde çikolata veririz gelen misafire okadar lohusa şerbetinide zaten hastane verio onun içinde bişi yapmadık yani

Selam kızlar, net paketim bitmisti giremedim cok merak ettim sizleri..neyseki bugun tel.e yükledim bakalim..umarim herkes iyidir

bende doğuma gittin sandım canım,hoşgeldin...

ahhh su kayanandan bende olsaydı banada nevresım alsaydı:) valla madem alacak bırak alsın canım ne guzel ıste ama herzaman kullanaalagın bısey aldır...

bebek sekerıne gelınce ılkınde soz vermıstım bısey alamayacam dıy bıraz zor geldı de beebısım... bunda ıse haksızlık olur dıye bısey dusunemıyorum zaten gurbetteyız toplasan 10 kısı bıle gelmez yapmasam dıye dusunuyorum sız ne dersınız kızlarrrr...

su uyku halllerıne gelınce karısıgız bız bır gun ıyıysek 2 gun ayaktayız bebeısler gelınce ıyıce gozumuzden uyku akacakk..annem rahatsız benım sansıma tas dusuruyo bızemı baksın bızmı bakalım sasırdık Rabbım kımselere muhtac etmesın ınsalllah....

bende almadım cnm gelinlik süslü nevresim ve yatak örtüm var hiç kullanmadım krem olduğu için onları kullanıcam nasipse,

bende doğuma gittin sandım canım,hoşgeldin...

hoşbuldum canım her an doğurcam sanıyorum ama daha çok var sanırım :) eski doktoruma göre 3 hafta yeni doktoruma göre 4 haftam var..zaten hamileliğim sat ım ile uyumsuz ne zaman doğuracağım iyice karıştı rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde doğurmamızı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…