- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.241
Benim bebeğimde ters duruyorbugün doktora gittim bebeğim 2982 grm olmuş sonunda gününü yakalamış 37+0 olduk bugün. Bu arada çok kararsızdım şimdiden gitmeye biliyorsunuz Bebeğim dönmedği için istye gitmedim hala çankledeyim doktorum normal doğuma girmediği için gitmeyi düşünüyordum ama şu an sezaryan gözüküyor 30 nisana gün verdi ama dönme şansı varmış bir umut beklicem dönerse gidicem inş istye.arkdşlar normal doğumu çok istedim birşeyi çok istememek gerekiyor gliba.Allah a şükür bebeğim sağlıklı ve mutlu:)
ıyı cesaret canım valla ben dayanamazdım korkardım bende doguruverırdım:) saglıcakla buyusun ınsallah darısı bızlere....
masallah bebeısee....canım sendemı ıgnecılerdesın bende ıgne vuruyorum zor oluyo ama az kaldı dogume bıde seyı soracaktım hala gobektenmı vuruyosun ben korkumdan bacaga gectım dr bana 1 hafta once bırak demıstı ılk dogumumda ben korkumdan 1 gun once bırakmıstım ...
TRAMİSUUU
senın kız cok nazlı olacak canım gelıyorum sınyallernı verıyor ama tık yok hadı bakalım hayırlısı olsun...
kızlar yardım lütfen
bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı
çıldıriiciiim yaaistanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..
günaydın kızlaaarr... biz de kalktığımızdan beri temizlik yapıyoruz... akşama yatılı misafir var dün akşamda misafir vardı. bu aralar yoğun yani.. ve dün gece belimden uyuyamadım şimdi de aynı ağrı.. sabaha karşı wc gittim geldim kasıklarımda belimde aynı iğrenç ağrı.. sanki adet oluyorum, suyum mu gelcek diye elim orda... kociş evi süpürüp işe gitti, dedim bugün doğurabilirim ona göretamam tetikteyim diyerek gitti bakalım.. ama ağrılar artık daha sık oluyor benim vücut saat gibi yavaş yavaş ayarlıyor kendini sanırım... kocişe göre ayın 27 sine doğacak... inşallah boğa burcu olur kuzum ya... doğurmak istemiorum şimdi biz iş güç içindeyiz kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz kendinize cici bakın... bebişlere de iyi bakkıııınnn
Ne olur uykuların 4/1 bana ver sarhoş gibiyim uykusuzluktan :):) senin sancılar düzene girdimi canım
bu halde misfir nerden çıktı cnm ya yakınınmı çok insan braz düşünür doğurdu doğurcaksın artık
Sen hangi dr gidiyorsun canım bende çanakkaledeyim burdaki dr lar sezeryan yanlısı değil aslında ne gerek var ist gitmene bence işini zorlaştırıyorsun ta son haftaya yolculuğa çıkmak çok riskli ama tabi sen daha iyi bilirsin.
terketmedi bu sancılar beni
valla düğüne geliyorlarmış otel yerine bizi tercih etmişler... kocacım zaten bi laf etcem diye her şeyi yapmaya çalışıyor napayım dedim bu bahaneyle evi falan temizledik işte... şimdi yatışa geçtim o değil de... belim çok ağrıyor daha da bişi yapamam...
Benim bebeğimde ters duruyorbugün doktora gittim bebeğim 2982 grm olmuş sonunda gününü yakalamış 37+0 olduk bugün. Bu arada çok kararsızdım şimdiden gitmeye biliyorsunuz Bebeğim dönmedği için istye gitmedim hala çankledeyim doktorum normal doğuma girmediği için gitmeyi düşünüyordum ama şu an sezaryan gözüküyor 30 nisana gün verdi ama dönme şansı varmış bir umut beklicem dönerse gidicem inş istye.arkdşlar normal doğumu çok istedim birşeyi çok istememek gerekiyor gliba.Allah a şükür bebeğim sağlıklı ve mutlu:)
Canim Kaç haftaliktin sen Tel den girdiğim Icin göremiyorum sancı falan yokmu
bi an bebek nevresimi diyorsun sandım.. kendin için gerek yok bence. hee ama kayınvalde hediye olarak alacaksa alsın dimi
sağol cnmmm :)Bayıldım nevresime güle güle kullan en iyisi bence illada almak istiyorlarsa en güzeli her zaman kullanırsın
sağol cnm inş hepimize nasip olur benimde dönmezse 30 nisana verdi ben biraz daha ertelemek istiyorum bakalım kabul edicekmi doktor. Allah şifa versin bebeğine umarım sağılcakla doğarAllah hayırlısı ile kucaklamayı nasıp etsın canm aynı senle bebişlerimiz benmkide sezeryan olcak bizede 30 nisana gün verdiler inş. hayırlısı ile kucaklamak nasip olur bebeişlerimizi benm bebeğim biraz sıkıntlı rahatsız RABBİM sifasını verecek inş.
Gunaydin fistiklar..3gundur cok halsizim ustumden tir geçmiş gibi :) sizde de varmi bu durum?
sağol cnmmm :)
sağol cnm inş hepimize nasip olur benimde dönmezse 30 nisana verdi ben biraz daha ertelemek istiyorum bakalım kabul edicekmi doktor. Allah şifa versin bebeğine umarım sağılcakla doğar
insanları anlamak zor gerçekten kocan yardım ettiyse yine iyi cnm bu saatten sonrada kabul etmessen senin için daha iyi olur tam dinlenme zamanımız
senin kv de maşallah yani bizimkisi heveslenip bir kıyafet almadı birde ev işi yapıcak he nerdeeCanım 36+6 bugün sancı yok gibi arada kasılıyorum ama sancıyı anlayamıyorum belkidebazen sabahları karnım çok ağrıyor hasta olmuşum gibi sonra geçiyor çıkamadım içinden dün gecede çok ağrıyordu ama şimdi bişey yok..
Nevresime gelince benim beğendiğimi alır zaten de ben boşuna masraf yapmasın diye kızıyorum
Alcak almasınada ona da yazık bi sürrü şey aldı zaten kadın.
Tiramisu canım benim oğlan döndü ben dönmeyenlere dua etmiştimBenimki haftalardır kafa aşşağı duruyor. Ben hala normal doğum istiyorum. Zaten suyum azalmaya devam etmezse doktorumda normalci ama su azalmaya devam edip çocuk tehlikeye girerse ne yapacak bilmiyorum gerçi doktorun hiç sezeryana niyeti yok gibi
Arkadaşın oğlu ters bir şekilde normal doğmuş nasıl oldu bilmiyorum ya yanlış anlatıyor ya da anlayamadımaçıkcası benim aklımda almadı..
Senin kız en son doğacak bu gidişle boşver anne karnında 1 gün bile çok önemliymiş
Halilefe senin misafirlerde insafsızmış kız doğurcan sabah akşam ne işi var o misafirlerin sende??
Bu arada bugün 11.30 na kadar uyumayı başardım nasıl oldu bilemiyorum. Tabi gece hiç uyuyamadım ama
Ben burda takılıyorum kv de de vitrini boşaltıyor şu andaKp de ne gerek var 1 ay sonra tozlanacak diye söleniyor çok hoşlar valla çünkü kv ona da iş yaptırıyor kp birazdan kaçar gider muhtemelen
senin kv de maşallah yani bizimkisi heveslenip bir kıyafet almadı birde ev işi yapıcak he nerdeeannecim sağolsun herşeyini düzdü dolaplarımı sildi annemdedün gitti artık istye yanlızım yine
Valla gorumcemin sabrina,sakinligine imrendim.O da hamile,38.haftasinda.Daha hala doguma 1-2 ay var gibi konusuyo.Tipik hamile muhabbetlerimiz oluyo,ben diyorum cok az kaldi,gececek,o ise daha var var diyo.1 hafta sonra beklemeye baslarmis anca.Bunun gibi seyler.Ben yerimde duramiyorum ya
Canım 36+6 bugün sancı yok gibi arada kasılıyorum ama sancıyı anlayamıyorum belkidebazen sabahları karnım çok ağrıyor hasta olmuşum gibi sonra geçiyor çıkamadım içinden dün gecede çok ağrıyordu ama şimdi bişey yok..
Nevresime gelince benim beğendiğimi alır zaten de ben boşuna masraf yapmasın diye kızıyorum
Alcak almasınada ona da yazık bi sürrü şey aldı zaten kadın.
Tiramisu canım benim oğlan döndü ben dönmeyenlere dua etmiştimBenimki haftalardır kafa aşşağı duruyor. Ben hala normal doğum istiyorum. Zaten suyum azalmaya devam etmezse doktorumda normalci ama su azalmaya devam edip çocuk tehlikeye girerse ne yapacak bilmiyorum gerçi doktorun hiç sezeryana niyeti yok gibi
Arkadaşın oğlu ters bir şekilde normal doğmuş nasıl oldu bilmiyorum ya yanlış anlatıyor ya da anlayamadımaçıkcası benim aklımda almadı..
Senin kız en son doğacak bu gidişle boşver anne karnında 1 gün bile çok önemliymiş
Halilefe senin misafirlerde insafsızmış kız doğurcan sabah akşam ne işi var o misafirlerin sende??
Bu arada bugün 11.30 na kadar uyumayı başardım nasıl oldu bilemiyorum. Tabi gece hiç uyuyamadım ama
Ben burda takılıyorum kv de de vitrini boşaltıyor şu andaKp de ne gerek var 1 ay sonra tozlanacak diye söleniyor çok hoşlar valla çünkü kv ona da iş yaptırıyor kp birazdan kaçar gider muhtemelen
Benim annemde burdaydı dün gitti senide Allah kavuştursun canım nevresiminde çok güzelmiş bu arada güle güle kullan.
Benim kv dünyanın şeyini almış valla dün annemle düzenliyorlar şunu da alalım bunu da alalım diyor annemde dur hele bunları bi kullansın yeter bunar şeklindevalla ben çekildim aradan kv sürekli alalım şeklinde annemde gereksiz masraf yapamayalım şeklinde.. Ben biraz anneme çekmişim bana da sürekli aman kızım bişey isteme ayıp (evlenirken bile tepemdeydi bişey isteme diye) Allahtan kv onuda alıcam bunuda alıcam da.... ben istemesemde alıyor
Şimdide dolaplar tırmandı valla dahada halıları silcekmiş artık dur yapma demeyi bıraktım ne yapayım
Kızlar bişey sorucam
Doğumdan sonrası için nevresim takımı almak gerekiyor mu??
Kv hani aldığın nevresim diye sorunca bende ne nevresimi dedim sonra neeeeee nevresim almadın mı hemen gidip alalım diye tutturdu ben gerek yok diyorum kadın alacam olmaz diyo.. Misafir gelcekmiş ya misafirin yatak odamda ne işi var anlamadım ki..
3 gün için şimdi hiç kullanamayacağım süslü nevresime gerek var mı sizler ne yaptınız??
kızlar yardım lütfen
bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı
çıldıriiciiim yaaistanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..
Selam kızlar, net paketim bitmisti giremedim cok merak ettim sizleri..neyseki bugun tel.e yükledim bakalim..umarim herkes iyidir
bende almadım cnm gelinlik süslü nevresim ve yatak örtüm var hiç kullanmadım krem olduğu için onları kullanıcam nasipse,
bende doğuma gittin sandım canım,hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?