2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım ben ablamdan rica ettim beni eminönü ye götürdü..ordan havuzlu handan seçtim malzemeleri..hatta kararsız kalıp 3 ayrı çeşit toplam 50 tane aldım..tül aldım.uğur böceği aldım kurdele aldım.burdan da lavanta aldım bimdeki draje badem çikolatadan aldım..geçen gün oturdum tek tek hepsini yaptım, bazılarını lavantalı çoğunu drajeli yaptım.. biraz yoruldum karnım sıkıştı ama kafaya koyduğum için 40 tanesini bitirdim çok şükür..sanırım güzel oldular emin değilim kendim yaptığım için eve bi gelen olsa gösterip fikrini alacağımda hep yalnızım kimse gelip gitmiyor iki gün sonra bebek olunca da herkes başıma gelecek bunaltacaklar..

Canım ist annenlerin yanına kadar gideceğine gel ç.kale merkeze anadolu hastanesinde epidural normal doğum yaptırılıyor bunun için o kadar yol gidilirmi ordanda eşinle bebeğinle evine gidersin seninki iyi izin vermiş yine benim ailem afyonda eşime 1 kez teklif ettim ben orada özel hastanede çalışıyordum gideyim bildiğim yerde doğurayım diye çok üzüldü çünkü çalıştığı için benim gibi uzun kalamayacak ben sizi özlerim dedi bir daha teklif etmedim zaten ben bile 1 hafta gitsem annemlerin yanına 2. gün arar çok uzun kalmadınmı diye çok güldürür beni

bende doğum sonrası anneme gidicem ama eşimde gelip orda kalacak :) yoksa bende eşimsiz yapamam..

Valla bende halı bulamadım güzel halı yok ortalıkta kocamda ne çok uyudun diye dalga geçiyor bende dedimki bu gece her kalktığımda senide uyandırıcam gör bakalım nasıl uyunuyormuş

Maşallah ya sizin kv lere bırakın yapsınlar :)))) hatta bizimkilerin yerine de yapsınlar :))))

Valla benim kv yi yollasam sizin işleri de yapar sağ olsun

Aa iyi fikirmiş gelinlik örtü olabilir bakayım nerdeyse
bende çikolata düşündüm ne güzel hastaneymiş orası öyle lohusa şerbeti hiç duymadım veren yer

öyle canım 1 gün iyi bir gün kötü Allah sana da kolaylık versin canım annende iyileşir bir an evvel

Kv yi bıraksam ne istesem ne istemesem alırda ben kıyamam

Aa iyi fikirmiş gelinlik örtü olabilir bakayım nerdeyse
bende çikolata düşündüm ne güzel hastaneymiş orası öyle lohusa şerbeti hiç duymadım veren yer

aynen valla değerlendir sanki nezman çıkarıp kullancan bidaa, hastanede gerçekten güzel hizmet verior canım yakın arkadslarımda yeni doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar,darıısı başıma artık

kızlar bu nişan olayı benm kafamı karıştırıo dün kursta herzman pembe veya kırmızı olmaz sarı yada yeşilde olabilir dedi ebe hanım, genelde ilk hamilelikte akıntıyla karıştırılır falan dedi, benm akıntımda aslında bir değişiklk yok normaldede hep biraz sarımsı olur, bu nişan olayı heralde normal akıntı gibi değildir çok daha fazla olur die düşünüorum yaşayanlar varsa anlatabilirmi

Aynen katılıyorum kızlar bilenler biraz anlatın hatta şu sancı olayını da..

birazönce akıntım yeşilimsi gibiydi ama miktar olarak öle çok falan değildi tedirgin oldum genede yaa şuanda annemde kv demde şehr dışında ve bebeğimde bence daha küçük allahım umarım öle bişey değildir

Ben seker ağacı yaptım çok guzel oldu

Canım hiç öle düşünme küçük değil 37. haftadan sonra doğan bebekler tam gelişmiş kabul ediliyor. Bende de geçenlerde sarımsı biri akıntı oldu ama nişan dedikleri yeşilimsi değildir herhalde

kızlarrrr temizlik yaparken belimden oldummm... yürüyemiyorum sekiyorum... benim tosun büyüdükçe mahvediyor.. sabah çok iyiydim ohhh dedim ne güzel temizlik yapıyorum bir enerji bir enerji... dedim doğum öncesi enerji bu falan.. al işte başıma gelen.. kendim ettim kendim buldum.. kımıldayamıyorum bile.. çok ayakta kaldım sanırım ne bilim ya... belim ve sol bacağım iptal durumdaaa... bi doğum sancısı falan gelse ıkıncak durumum yok kımıldayamıyorum ki :S

nişan gelmesi için yumurta akı gibi falan da diyorlar hafif kanlı oluyormuş sanırım...

ah bu gereksiz gerginliklerim...sanki hep de annemle konuşunca yada görüşünce geriliyorum neden acaba...annem de çok fedakar biridir çok düşkünümdür niye böyle oluyor anlamıyorum :44:
az önce annemi aradım hastanede çifte kavrulmuş lokum, çikolata ve bebek şekeri ikram edice m bi de lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum dedim..lokuma gerek yok çikolata yeter bi de lohusa şerbetini nerden duydun kimse yapmıyor boşver onlarla uğraşma dedi..ama dedim herkes yapıyor bizim çevremizde yapmıyorlarsa ben ilk olurum orjnal olur ne güzel herkesten banane dedim..tamam bakalım o zaman dedi..bende bakalım değil ben bugün yarın çıkıp malzemeyi alıp yapıcam zaten dedim..sadece bu konuşma yüzünden inanılmaz gerildim şu anda halen gerginim..off bu hormonlar yedi bitirdi beni..

kızım deli misin şurda 10 günün kalmış ne diye temizliğe vurdun kendini..azcık daha hamileliğin tadını çıkartıp sağdan soldan yardım istesene sen de aynı benim gibisin kendi işimi kendim yaparım diyosun sanırım..bende kaç haftadır ilk defa evdeyim evin bebeğin eksiklerine gezmekten yoruldum bittim..
yanında biri var mı bari ne olacak bu ağrıyla...hareket edebiliyorsan bence bir duş al da belin bacağın yumuşasın sonra hiçbirşey yapma dinlen canım geçmiş olsun..

Ben uç dogumumdada ısaret geldı ılkınde çok az kırmızı leke ıkıncıde gece uykumdan karnım ağrıyarak büyük tc gelerek uyandım tuvaletımı yapmaya çalıştım olmadı tekrar yattım karnım yıne ağrıdı yıne tuvalete koş bu sefer tuvaletimi yaptım vee ısaret geldı kan seklındeydı hastaneye gıttım ve uç saat ıcınde doğurdum üçüncüde yıne gece yogun yesılle sarı akıntı karışık geldı sonrada doguma gıttım yanı su ısaret denen şey fark edılmıcek gıbı degıl kızlar korkmayın ya yogun sarı yesılle leke yada kan gıbı hepımız ıcın hayırlısı Allah bı avazda kurtarsın hepsimizi

Canim ben de o kadar cok karisigim ki bu konuda.Ustelik bu beyaz kremsi olarak da gelebiliyomus.Ben bikac yerde okudum cunku.Daha yogun olarak geliyomus.Ben de son bikac gundur biraz daha fazlalasti ve endiseliyim biraz. =s

ama olmazkii ... keyif zamanıı artıkk

hiç bi fikrim yok ben bu aralar pimpirik oldum,dr da suyun alt sınırda deyince sanki doğuruvercem sanıom:)tam oluoda genede şöle 38+ larda olsa içim daha rahat etcek iişlh öle olur

ah ahh geçmiş olsun bide misafrmi bekliodun sen, aferin drlar son günlernzdeki enerjinize doğuma saklayın temzlk yapmayın alışverişe harcamayın diolar canım otur artık oturduğun yerde,

bide şu nişan olayı aslında olması lazım çünkü rahmi tıkayan tıkaç açılcakki bebek yol alsın değilmi?

ayy sorma bnde öle oldum bugün aldığımız dağıtılcak süsleri pek beğenmedi bebekli bişiler alsaydınız falan dedi bende dayanamadım neyse daha güzelini bulursan sende onu al gel anne dedim napiim off, ben çerçeve gibi istiodum kv demde tam istediğim gibi bulmuş alayımmı dedi al dedim kadın, annemede foto yolladım ama işte herkesin zevki farklı ne bilim yaa

offff bugün üzerimde acaip bi ağırlık var kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahtan beri yataktan çıkmadım bunalım halindeyim yaa bu hafta hep ziyaretçilerim vardı arkadaşlarım geldi gitti kafa dağıttım şimdi ise yalnız hissediyorum kendimi hormonlar coştu yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…