- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.261
40 olmak üzereydi cnm
ben bigadayım cnm burda necmettin hurku ya doktorum normal doğuma girmicem dedi hastanede de epidural da yapılmıyor ailem istde yaşıyor o yüzden orda yapmk istedim onların ynında kalıp. dün herşeyimi hazırldım gidicektim doktora gttm bebek dönmemiş son anda vazgeçtim gtmekten zaten eşimi bırakıyorum dye çok ağladım o da çok mutlu oldu ben gitmeyince yolculuk konusunda idoyla geçiyorum karşıya bandırmadan o yzden çok kolay oluyor 2 saatte orda oluyorum kısmet artık bebeğim döner inş.
Canım ist annenlerin yanına kadar gideceğine gel ç.kale merkeze anadolu hastanesinde epidural normal doğum yaptırılıyor bunun için o kadar yol gidilirmi ordanda eşinle bebeğinle evine gidersin seninki iyi izin vermiş yine benim ailem afyonda eşime 1 kez teklif ettim ben orada özel hastanede çalışıyordum gideyim bildiğim yerde doğurayım diye çok üzüldü çünkü çalıştığı için benim gibi uzun kalamayacak ben sizi özlerim dedi bir daha teklif etmedim zaten ben bile 1 hafta gitsem annemlerin yanına 2. gün arar çok uzun kalmadınmı diyeçok güldürür beni
valla ben de her an doğuracakmışım gibi tetikteyim bütün işlerimi bir an önce yapılsın diye sıkıştırıyorum hakikaten görümcen fazla sakinmişöyle olmak da iyidir tabi..ama ben çok paniğim stres yapıyorum mutfağa hala halı perde seçemedim doğumdan önce alabilirim inşallah..ama suç bende değilki piyasada hiç güzel halı yok gibi :)
astrid ; yalnız değilsin canım bende bugün 11.30 da kendimi yataktan resmen kazıyarak uyandım çok zor kalktım..
Maşallah ya sizin kv lere bırakın yapsınlar :)))) hatta bizimkilerin yerine de yapsınlar :))))
bende almadım cnm gelinlik süslü nevresim ve yatak örtüm var hiç kullanmadım krem olduğu için onları kullanıcam nasipse,
bizde eminönünden aldık canım 50 tane çerçeve şeklinde çok hoşlar,almıcaktık aslındada kv görünce dayanamamış almış, onun sışında hastanede ve evde çikolata veririz gelen misafire okadar lohusa şerbetinide zaten hastane verio onun içinde bişi yapmadık yani
bende doğuma gittin sandım canım,hoşgeldin...
ahhh su kayanandan bende olsaydı banada nevresım alsaydı:) valla madem alacak bırak alsın canım ne guzel ıste ama herzaman kullanaalagın bısey aldır...
bebek sekerıne gelınce ılkınde soz vermıstım bısey alamayacam dıy bıraz zor geldı de beebısım... bunda ıse haksızlık olur dıye bısey dusunemıyorum zaten gurbetteyız toplasan 10 kısı bıle gelmez yapmasam dıye dusunuyorum sız ne dersınız kızlarrrr...
su uyku halllerıne gelınce karısıgız bız bır gun ıyıysek 2 gun ayaktayız bebeısler gelınce ıyıce gozumuzden uyku akacakk..annem rahatsız benım sansıma tas dusuruyo bızemı baksın bızmı bakalım sasırdık Rabbım kımselere muhtac etmesın ınsalllah....
Aynen katılıyorum kızlar bilenler biraz anlatın hatta şu sancı olayını da..kızlar bu nişan olayı benm kafamı karıştırıo dün kursta herzman pembe veya kırmızı olmaz sarı yada yeşilde olabilir dedi ebe hanım, genelde ilk hamilelikte akıntıyla karıştırılır falan dedi, benm akıntımda aslında bir değişiklk yok normaldede hep biraz sarımsı olur, bu nişan olayı heralde normal akıntı gibi değildir çok daha fazla olur die düşünüorum yaşayanlar varsa anlatabilirmi
Aynen katılıyorum kızlar bilenler biraz anlatın hatta şu sancı olayını da..
uyku depolamak nerde gece sürekli kalkmaktan. rüyamda zaten sürekli doğuruyorum...
ben küçük tulum çantalar aldım en sonunda içlerine şeker alıp koyucam (inşallah) aldığım yerde istoçta can süs diye bir yer. ben gitmedim birini gönderdim çok büyük ve herşeyin bulunabileceği bir yermiş. internette sitesi var. oraya bir bakabilirsin kargoda yapıyorlar.
birazönce akıntım yeşilimsi gibiydi ama miktar olarak öle çok falan değildi tedirgin oldum genede yaa şuanda annemde kv demde şehr dışında ve bebeğimde bence daha küçük allahım umarım öle bişey değildir
kızlarrrr temizlik yaparken belimden oldummm... yürüyemiyorum sekiyorum... benim tosun büyüdükçe mahvediyor.. sabah çok iyiydim ohhh dedim ne güzel temizlik yapıyorum bir enerji bir enerji... dedim doğum öncesi enerji bu falan.. al işte başıma gelen.. kendim ettim kendim buldum.. kımıldayamıyorum bile.. çok ayakta kaldım sanırım ne bilim ya... belim ve sol bacağım iptal durumdaaa... bi doğum sancısı falan gelse ıkıncak durumum yok kımıldayamıyorum ki :S
nişan gelmesi için yumurta akı gibi falan da diyorlar hafif kanlı oluyormuş sanırım...
Aynen katılıyorum kızlar bilenler biraz anlatın hatta şu sancı olayını da..
kızlar bu nişan olayı benm kafamı karıştırıo dün kursta herzman pembe veya kırmızı olmaz sarı yada yeşilde olabilir dedi ebe hanım, genelde ilk hamilelikte akıntıyla karıştırılır falan dedi, benm akıntımda aslında bir değişiklk yok normaldede hep biraz sarımsı olur, bu nişan olayı heralde normal akıntı gibi değildir çok daha fazla olur die düşünüorum yaşayanlar varsa anlatabilirmi
kızlarrrr temizlik yaparken belimden oldummm... yürüyemiyorum sekiyorum... benim tosun büyüdükçe mahvediyor.. sabah çok iyiydim ohhh dedim ne güzel temizlik yapıyorum bir enerji bir enerji... dedim doğum öncesi enerji bu falan.. al işte başıma gelen.. kendim ettim kendim buldum.. kımıldayamıyorum bile.. çok ayakta kaldım sanırım ne bilim ya... belim ve sol bacağım iptal durumdaaa... bi doğum sancısı falan gelse ıkıncak durumum yok kımıldayamıyorum ki :S
nişan gelmesi için yumurta akı gibi falan da diyorlar hafif kanlı oluyormuş sanırım...
Canım hiç öle düşünme küçük değil 37. haftadan sonra doğan bebekler tam gelişmiş kabul ediliyor. Bende de geçenlerde sarımsı biri akıntı oldu ama nişan dedikleri yeşilimsi değildir herhalde
ah bu gereksiz gerginliklerim...sanki hep de annemle konuşunca yada görüşünce geriliyorum neden acaba...annem de çok fedakar biridir çok düşkünümdür niye böyle oluyor anlamıyorum :44:
az önce annemi aradım hastanede çifte kavrulmuş lokum, çikolata ve bebek şekeri ikram edice m bi de lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum dedim..lokuma gerek yok çikolata yeter bi de lohusa şerbetini nerden duydun kimse yapmıyor boşver onlarla uğraşma dedi..ama dedim herkes yapıyor bizim çevremizde yapmıyorlarsa ben ilk olurum orjnal olur ne güzel herkesten banane dedim..tamam bakalım o zaman dedi..bende bakalım değil ben bugün yarın çıkıp malzemeyi alıp yapıcam zaten dedim..sadece bu konuşma yüzünden inanılmaz gerildim şu anda halen gerginim..off bu hormonlar yedi bitirdi beni..
Canim ben de o kadar cok karisigim ki bu konuda.Ustelik bu beyaz kremsi olarak da gelebiliyomus.Ben bikac yerde okudum cunku.Daha yogun olarak geliyomus.Ben de son bikac gundur biraz daha fazlalasti ve endiseliyim biraz. =s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?