- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.281
aynı durumdayız canım neyseki pazartesi kontr var
Ben de sali gidicem ama alttan kontrol ederler mi bilmiyorum.Doktoruna sorar misin bu gelen beyaz yogun akintinin ne oldugundan nasil emin olabiliriz diye :26:
kızlar yardım lütfen
bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı
çıldıriiciiim yaaistanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..
sorarım tabi cnm
kızlarrrr temizlik yaparken belimden oldummm... yürüyemiyorum sekiyorum... benim tosun büyüdükçe mahvediyor.. sabah çok iyiydim ohhh dedim ne güzel temizlik yapıyorum bir enerji bir enerji... dedim doğum öncesi enerji bu falan.. al işte başıma gelen.. kendim ettim kendim buldum.. kımıldayamıyorum bile.. çok ayakta kaldım sanırım ne bilim ya... belim ve sol bacağım iptal durumdaaa... bi doğum sancısı falan gelse ıkıncak durumum yok kımıldayamıyorum ki :S
nişan gelmesi için yumurta akı gibi falan da diyorlar hafif kanlı oluyormuş sanırım...
ah bu gereksiz gerginliklerim...sanki hep de annemle konuşunca yada görüşünce geriliyorum neden acaba...annem de çok fedakar biridir çok düşkünümdür niye böyle oluyor anlamıyorum :44:
az önce annemi aradım hastanede çifte kavrulmuş lokum, çikolata ve bebek şekeri ikram edice m bi de lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum dedim..lokuma gerek yok çikolata yeter bi de lohusa şerbetini nerden duydun kimse yapmıyor boşver onlarla uğraşma dedi..ama dedim herkes yapıyor bizim çevremizde yapmıyorlarsa ben ilk olurum orjnal olur ne güzel herkesten banane dedim..tamam bakalım o zaman dedi..bende bakalım değil ben bugün yarın çıkıp malzemeyi alıp yapıcam zaten dedim..sadece bu konuşma yüzünden inanılmaz gerildim şu anda halen gerginim..off bu hormonlar yedi bitirdi beni..
Ben uç dogumumdada ısaret geldı ılkınde çok az kırmızı leke ıkıncıde gece uykumdan karnım ağrıyarak büyük tc gelerek uyandım tuvaletımı yapmaya çalıştım olmadı tekrar yattım karnım yıne ağrıdı yıne tuvalete koş bu sefer tuvaletimi yaptım vee ısaret geldı kan seklındeydı hastaneye gıttım ve uç saat ıcınde doğurdum üçüncüde yıne gece yogun yesılle sarı akıntı karışık geldı sonrada doguma gıttım yanı su ısaret denen şey fark edılmıcek gıbı degıl kızlar korkmayın ya yogun sarı yesılle leke yada kan gıbı hepımız ıcın hayırlısı Allah bı avazda kurtarsın hepsimizi
hiç bi fikrim yok ben bu aralar pimpirik oldum,dr da suyun alt sınırda deyince sanki doğuruvercem sanıom:)tam oluoda genede şöle 38+ larda olsa içim daha rahat etcek iişlh öle olur
kızım deli misinşurda 10 günün kalmış ne diye temizliğe vurdun kendini..azcık daha hamileliğin tadını çıkartıp sağdan soldan yardım istesene sen de aynı benim gibisin kendi işimi kendim yaparım diyosun sanırım..bende kaç haftadır ilk defa evdeyim evin bebeğin eksiklerine gezmekten yoruldum bittim..
yanında biri var mı bari ne olacak bu ağrıyla...hareket edebiliyorsan bence bir duş al da belin bacağın yumuşasın sonra hiçbirşey yapma dinlen canım geçmiş olsun..
ama olmazkii ... keyif zamanıı artıkk
Canım senin alt sınırdaymış benimkine az dedi doktor sınırda filan da değil, çarşamba bir daha bakcak bakalım azalmaya devam ediyormu ama çok takmıyorum 37 haftayı doldurduk nasılsa strese gerek yok yaramaz gelmek istiyora gelsin dün izne de ayrıldım (daha doğrusu raporu alıp Pztsi götürcem) dur ya raporu veriyim öyle gelsin
ayy bende daha raporu çıkartmadım pazartesi alıcam, bu hafta dinlendim sayılır su içmeyide arttırdım bakalım görücez,dahada azalmazsa heralde problem olmaz, benim stresim birazda ailemin şehir dışında olması umarım önceden belirtileri olurda çıkın gelin derim, çünkü normalde daha vaktimiz var ve anneme gel burda otur diyemiorum boşu boşuna önemli olan bebek olduktan sonra yanımızda olmaları die düşünüorum bakalım hayırlısı artık rabbim en uygununu bilir bizler için
kızlaarr hızımı alamayıp sizlerin evleri de temizlemeye gelirmişim aahh bir belim ağrımasa tam temizlik günümdeydim ya.... şartlar olgunlaşmıyor işteeee....
ayy bende daha raporu çıkartmadım pazartesi alıcam, bu hafta dinlendim sayılır su içmeyide arttırdım bakalım görücez,dahada azalmazsa heralde problem olmaz, benim stresim birazda ailemin şehir dışında olması umarım önceden belirtileri olurda çıkın gelin derim, çünkü normalde daha vaktimiz var ve anneme gel burda otur diyemiorum boşu boşuna önemli olan bebek olduktan sonra yanımızda olmaları die düşünüorum bakalım hayırlısı artık rabbim en uygununu bilir bizler için
a
yaaa doktor bana da artık suyu azalıyor falan dedi... ( ellerini görmeye çalışırken) yani zamanla azalması normal değil mi? haftaya nst ile çatı muayenesi yapacak haftaya da 39+2 oluyorum umarım bişi olmaz bebeğim hareketli ama... pimpirik yaptımmmm....
Gel gel beklerizelin ayağın kalkmaz olmuş hala temizlik derdindesin seni bağlamak lazım koltuğa
Canım benimkilerde başka şehirde valla şimdi kv geldi o kalıyor yanımda ben de anneme gel otur diyemiyorum babam çalışıyor kardeşim okuyor o sebeple bende ancak doğuruyorum diye çağırıcam bu gidişle bende bol su içmeye çalışıyorum işte ama dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun
Canım sen zaten 40 oldun nerdeyse daha ne pimpirik yapıyorsun senin suyunun azalmaya başlaması çok normal artık doğması gereken tarih geldi 1 haftan kaldı nerdeyse
yaaa doktor bana da artık suyu azalıyor falan dedi... ( ellerini görmeye çalışırken) yani zamanla azalması normal değil mi? haftaya nst ile çatı muayenesi yapacak haftaya da 39+2 oluyorum umarım bişi olmaz bebeğim hareketli ama... pimpirik yaptımmmm....
Gel gel beklerizelin ayağın kalkmaz olmuş hala temizlik derdindesin seni bağlamak lazım koltuğa
Canım benimkilerde başka şehirde valla şimdi kv geldi o kalıyor yanımda ben de anneme gel otur diyemiyorum babam çalışıyor kardeşim okuyor o sebeple bende ancak doğuruyorum diye çağırıcam bu gidişle bende bol su içmeye çalışıyorum işte ama dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun
Canım sen zaten 40 oldun nerdeyse daha ne pimpirik yapıyorsun senin suyunun azalmaya başlaması çok normal artık doğması gereken tarih geldi 1 haftan kaldı nerdeyse
ayy resmen aynı durumdayız canım bnmde kardeşim okuo ve babam çalışıo bırakıp gelse 2 erkek perişan olcaklar zaten doğumdan sonra en az 20 gün -1 ay bıfrakmak zorunda kalcak,onlarada kıyamıom
Aynen öle valla canım birde benim çok yaşlı annanem dedem var annem onlarda bakıyor 20 gün-1 ay bile kalamaz bence yanımda ya zaten ben rahat edemem kalırsa .. aklım orada kalacak..
Bu arada kızlar demin bana bir kargo geldi Milupa nın sitesine üye olmuştum numune yollamışlar
Canım ist annenlerin yanına kadar gideceğine gel ç.kale merkeze anadolu hastanesinde epidural normal doğum yaptırılıyor bunun için o kadar yol gidilirmi ordanda eşinle bebeğinle evine gidersin seninki iyi izin vermiş yine benim ailem afyonda eşime 1 kez teklif ettim ben orada özel hastanede çalışıyordum gideyim bildiğim yerde doğurayım diye çok üzüldü çünkü çalıştığı için benim gibi uzun kalamayacak ben sizi özlerim dedi bir daha teklif etmedim zaten ben bile 1 hafta gitsem annemlerin yanına 2. gün arar çok uzun kalmadınmı diyeçok güldürür beni
Astirid valla döktürmüşün kız geçmişi zar zor okudum aynı zamana denk gelemiyoruz maalesef yıktın işlerini kvye oh ne güzel valla.Ya gece uykularını hiç sormayın salondaki kanepeyi gözüme kestirdim orası dar ya acaba orda mı yatsam sağıma falan dönmem o zaman?
Valla birşeyler alma konusuna gelince annem sağolsun 1 takım aldı lcw'den o kadar.Başka da hiçbir şeyimiz yok dışardan gelen.Ben işte sağa sola gidip beğendikçe azar azar almaya çalışıyorum ama kızımın bi dolabı bile yok şimdilik büyük bir çekmece var oraya koyuyorum kıyafetleri ama ilerde nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum odayı tekrardan düzenlememiz lazım.Aslında bir de nevresim takımı istiyorum kıza ama alamadım,karaca'nın takımı vardı 50 küsür liraydı hello kittyli,bugünlerde de ne alıyorum bilmiyorum ama yanımda fazla para kalmıyor nedense evin eksiklerini alıyım derken filan ne biliyim bayağı para harcıyorum sanki.Bir de bütün alışverişi vsyi ben yapıyorum pazar,market, kıvır zıvır...Göze gözükmüyor ama çok tutuyor hepsi birden...Zaten mevsim değişikliği olacak artık doğunca alırım diye düşündüğüm için fazlaca doldurmasım kıyafetleri.Hem ilk ay kıyafetlerini kısa süre giyebiliyor,çok çabuk büyüyorlar
Halilefe aynı bel ağrısından bende de var.El ve ayak şişmesi de cabası.Misafir de gelecek zamanı bulmuş inşallah seni fazla yormazlar
arada benimkide çok sertleşiyor cnm ama sürekli öyle değil kalmıyor .bu sertleşmeler saatte dörtten fazla oluyorsa ve istiharetle geçmiyorsa doktorum gel demişti şu ana kadar çok fazla birşey hssetmedim bugünlerde çoğaldı tabi artık az kldı. doktorunu arayıp sorablrsnkızlar iki gündür karnım çok çok sert niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?