- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.301
Valla bugün öyle olduyapacak işim olmayınca uzattım bacakalarımı aldım pcyi önüme ohh dünya varmış böylecede çenem düştü
Canım oğlanın yok mu dolabı ikisi kardeş kardeş kullanırlar
Markete gelince valla dediğin gibi bişey almıyorum ama dünya para tutuyor nedense
Ben oğlana doğru düzgün bişey almadım valla odasını annanesi aldı kıyafetlerinide babannesi banada kendime yatırım yapmak kaldı
Benbilmem bende bikaç ay önce üye olmuştum ondan şaşırdım zaten kargo gelince bunun üstüne bulduğum tüm bebekle alakalı sitelere üye oldum
arada benimkide çok sertleşiyor cnm ama sürekli öyle değil kalmıyor .bu sertleşmeler saatte dörtten fazla oluyorsa ve istiharetle geçmiyorsa doktorum gel demişti şu ana kadar çok fazla birşey hssetmedim bugünlerde çoğaldı tabi artık az kldı. doktorunu arayıp sorablrsn
kontralde sorarsın o zmn az klmış zaten cnmgeçmiyor galiba dinlenince çok dikkat edemedim ama pztsi kontrolüm var
Kız ne yatırımıkendi üstüme başıma aldıklarımı kast etmiştişm
geçmiyor galiba dinlenince çok dikkat edemedim ama pztsi kontrolüm var
offfff sıkılıorum bütün gün evde oturdum, dr dinlen deince çıkmıom hiçbiyere,işte yapmıoom yedim içtim oturdum, eşimde geç gelicek,dizilerm var gerçi ama sıkıldım genede
Al benden de o kadar aynı durumdayım(( 1 haftadır yatıyorum kasılmalarım vardı dr. istirat verdi. Senin neyin var
sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya
bizimde suyumuz alt sınırdaymış bu hafta bol bol dinlen dedi oyüzden canım,kasılmalrın için başka ilaç falan verdimi
inş bebişlerimiz döner cnm Allah hayırlısıyla normal doğum nasip eder inş.Canım bende hep normal düşünüyordum ama bebişim hala dönmedi bu gidişle epidural sezeryan olma ihtimalim yükseliyorhayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
Dinlen canım bol bol.Bende de sertleşme var 2 gece hastahanede kaldım bugün çıktım. Muhtemelen nst çekilir gittiğinde ama ihmal etme
Al benden de o kadar aynı durumdayım(( 1 haftadır yatıyorum kasılmalarım vardı dr. istirat verdi. Senin neyin var
Benimde iki haftadir gunde en az 10kez kasilmam var hic dr.a gitmedim yads arayip sormadim yatirip serum verecekler nidilat verecekler diye :) 29 haftalikken sancim cikti 10 gun yattim serumdu nidilatti mahfoldum o yuzden kasilmam var ama gitmiyorum bebegin hareketleri normal cok şükür. .pazartesi rutin kontrolum var mecbur soyleyecrm o gün bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?