2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım oğlumun dolabı var ama küçük 2 kapılı birisi zaten asmak için tek kapılı gibi düşünebiliriz 3 raflı zaten o da oğlana anca yetiyor büyük bir dolap olsa ikisi beraber kullansınlar tabii.Yatırım yapabiliyorsan yap canım çok önemli bebeğin için en azından ileride lazım olur,ne bileyim üniversiteye giderken filan

Karnım çok ağrıyor Oğlumda hiç böyle olmamıştım ya , çok nazlıyım çoook

geçmiyor galiba dinlenince çok dikkat edemedim ama pztsi kontrolüm var

sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya

offfff sıkılıorum bütün gün evde oturdum, dr dinlen deince çıkmıom hiçbiyere,işte yapmıoom yedim içtim oturdum, eşimde geç gelicek,dizilerm var gerçi ama sıkıldım genede

sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya

Canım bende hep normal düşünüyordum ama bebişim hala dönmedi bu gidişle epidural sezeryan olma ihtimalim yükseliyorhayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

bizimde suyumuz alt sınırdaymış bu hafta bol bol dinlen dedi oyüzden canım,kasılmalrın için başka ilaç falan verdimi

Benim 32+4 oldu ama bizimki erken gelmeye niyetli.benimde suyum azalmış.4 saatte bir pre-par verdi kullanıyorum.Nst de 70 leri bile gördük yani.

Aman dinlen sonra keşke demektense önlemlerimizi alalım dimi ama

Al benden de o kadar aynı durumdayım(( 1 haftadır yatıyorum kasılmalarım vardı dr. istirat verdi. Senin neyin var

Benimde iki haftadir gunde en az 10kez kasilmam var hic dr.a gitmedim yads arayip sormadim yatirip serum verecekler nidilat verecekler diye :) 29 haftalikken sancim cikti 10 gun yattim serumdu nidilatti mahfoldum o yuzden kasilmam var ama gitmiyorum bebegin hareketleri normal cok şükür. .pazartesi rutin kontrolum var mecbur soyleyecrm o gün bakalim

kızlar bizim misafir gelmedi ama yine dışarı çıktık bel ağrısına rağmen hem alışveriş yaptık hem de pastanede çay içtik... yollarda doğururum ben bu gdişle

Çok geçmiş olsun.Sen Allahtan yolun sonuna yaklaşmışsın ben şuan 32+4 teyim .ben en üst seviyeden pre-par dan başladım 4 saatte bir içiyorum şuan.Çok zormuş gerçekten.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…