2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya

canım bende sezeryan olacam epıdurala dayanamam heralde heyecandan ama o da cok guzelmıs bbegın ılk anında yanında......

offfff sıkılıorum bütün gün evde oturdum, dr dinlen deince çıkmıom hiçbiyere,işte yapmıoom yedim içtim oturdum, eşimde geç gelicek,dizilerm var gerçi ama sıkıldım genede

al bendende okadar Allahtan kızım var onuda dısraıya cıkaramıyorum bu gobekle patlayacaz evde ıyıkı su tv pc var yoksa ne yapardık...

bendede sertlesme var ama cok surmuyor dr uzun olmadıgı surece normal demıstı...

Allah seni napmasın ben de para biriktiriyorsun zannettim

yaaa tabi beni de çok güldürdün valla

kızlar bizim misafir gelmedi ama yine dışarı çıktık bel ağrısına rağmen hem alışveriş yaptık hem de pastanede çay içtik... yollarda doğururum ben bu gdişle

Valla bana diyor etrafımdakiler ama kesin sen doğurucan yollarda

Kızlar şu doğum çizelgesini nereden yapıyosunuz.Bir türlü beceremedim.

Şu linkte anlatılıyor ben unuttum nasıl yaptığımı http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

Hepinize iyi geceler mayıs bebekleri geliyor
tam günümüzü almadık ama 10 güne kadar kızıma kavuşucam inşallah dua edelim birbirimize
inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım kucağımıza

Gunaydin annisler

Benim uyku diye kavramim kalmadi sola yatiyorum bacagim uyucsuyor agrisindan surekli donüyorum el parmaklarim sizliyor cok aciyor bunlari yasayan var mi sanki patlicak gibi aciyor biraz sisti sanirim , yapacak bisey bulamiyorum can sıkıntısida cabasi allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Burdaki bekleyisleri yeni gelen bebisleri okumak moral veriyor benimde az kaldi diyorum :) ama su siralar bunalim takilmaktayim yatsam yatilmiyor kalksam ne yapcam pofff

al benden de okadar cnmm
horttladım sabah sabah
gunayydınnn herkesee

Son düzenleme:
Günaydın herkese, pc başından bir kalkabilsem kahvaltı hazırlayacağım karnımız çok acıktı

Günaydın kızlar Sabaha karşı kalktım birşeyler yedim süt içtim midem öyle çok yanıyordu ki Hala daha da öyle.Çayın demlenmesini bekliyorum bakalım karnımı doyurduğumda da böyle olacak mı.Bugün bi baba-oğul günü yapmaya çalışıyorum bizimkileri bir yerlere göndermek istiyorum ama bakalım gidecekler mi?Oğlum bu ara aşırı enerjik ve aşırı duygusal beni çok yoruyor gerçekten.Çoraplarını kendisi giymiyor yemeğini kendisi yemiyor yatarken ağlıyor sorun çıkarıyor,yemek yiyeceği zaman ağlıyor,birşeyi yapamadığında ağlıyor,en ufak bir hareketin nedenini soruyor,neden oraya baktın,bunu neden buraya koydun,neden buraya geldin....Havalarla mı birlikte böyle oldu anlamadım Şaka bir tarafı ama karrdeşin gelecek diyoruz gerçi ama pek farkında değil yine de,onla mı kaynaklı yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle?Siz olsanız neler yaparsınız kızlar fikirlerinizi alabilir miyim?

öncelikle herkese günaydınlarrr...
canım geçen tv de izledim pedagog diyorduki çocuğunuza doğum yapana kadar kardeşin olacak , bak burda bebek var vb ifadeler kullanmayın. bebek doğduktan sonra ona bak sende küçük anne küçk baba oldun felan diyin diyordu.. çocukta travma yaratabiliyomuş bu tür söylemler..

Valla lokum ve çikolata güzelde hastanede lohusa şerbeti olmaz canım eve gelen misafire verilir zaten hastanede en fazla 1 yada 2 gün kalınıyor annen biraz haklı gibi geldi o konuda ama bunlara üzülme sen nasıl istiyorsan öyle yap keyif senin sonuçta takma kafana

sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya

spinal sezeryan yapıyor benim dr um bende öyle istiyorum şimdilik bir korkum yok

havalar duzelsın artık yaaa
dısarı da cıkamıoruzzz
sıkıldım iyice
uyuyamayıncada sureklı sacma sapan ayrıntılara takılır oldum
o nıye sole dedi ben nıye öle dedım ınsanlar nıye bole
ee uyku tutmayınca sapıtıo bu bunye

al bndende okadar canım valla duygularıma tercüman olmuşsun:s

Canım işte bu konuda daher kafadan bir ses çıkıyor benim okuduğum da çocuğu şimdiden alıştırın kardeşin olacak vs diyin diyor biz de söylüyoruz işte bak kardeşin gelecek o hiçbir şey bilmiyor çok küçük sen büyüksün abi oldun oğlum ona oyun oynamayı öğretirsin vs diye hep heveslendirmeye çalışıyoruz şimdilik hevesli zaten de ama bu yeme/içme/uyku sorunları beni de yıpratıyor.Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum ne bieyim mesela kalem,defter,silgi aldım yazı yazması için resim defteri kuru boya aldım resim yapması için ama bensiz birşey yapmıyor,bense herşeye koşturmaktan yoruldum artık,gerçi sonuçta oğluma karşı sorumluluklarım ayrı diğerleri ayrı ama mesela geçen gün parka götürdüm 2 saat parkta oynadı ,daha sonra da eve gidiyoruz dediğimde nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor anlatamam.Eskiden olsa çekebiliyordum ama şimdi kendimi bile kaldıramıyorken ağlamasına tahammül edemiyorum

Benimde ellerim kasılıp kalıyor gece ya açamıyorum ya kapatamıyorum çok kötü oluyor ama normalmiş malesef

Canım çocuk bakımı konusunda valla ders verecek durumda değilim aslında sen daha iyi bilirsin yada önceden çocuğu olan arkadaşlar bu konuda daha fikir sahibidir. Ama belkide çocuk her zaman yaptıklarını yapıyordur da sen kendi halinden dolayı tahammülün kalmamıştır olabilir mi? Birde oğlanında yaşı küçük arada huysuzlanması normal gibi aslında ama ne yapılabilir oyalamak için hiç bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…