- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.321
sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya
offfff sıkılıorum bütün gün evde oturdum, dr dinlen deince çıkmıom hiçbiyere,işte yapmıoom yedim içtim oturdum, eşimde geç gelicek,dizilerm var gerçi ama sıkıldım genede
arada benimkide çok sertleşiyor cnm ama sürekli öyle değil kalmıyor .bu sertleşmeler saatte dörtten fazla oluyorsa ve istiharetle geçmiyorsa doktorum gel demişti şu ana kadar çok fazla birşey hssetmedim bugünlerde çoğaldı tabi artık az kldı. doktorunu arayıp sorablrsn
Allah seni napmasın ben de para biriktiriyorsun zannettim
kızlar bizim misafir gelmedi ama yine dışarı çıktık bel ağrısına rağmen hem alışveriş yaptık hem de pastanede çay içtik... yollarda doğururum ben bu gdişle
Kızlar şu doğum çizelgesini nereden yapıyosunuz.Bir türlü beceremedim.
Gunaydin annisler
Benim uyku diye kavramim kalmadi sola yatiyorum bacagim uyucsuyor agrisindan surekli donüyorumel parmaklarim sizliyor cok aciyor bunlari yasayan var mi sanki patlicak gibi aciyor biraz sisti sanirim , yapacak bisey bulamiyorum can sıkıntısida cabasi allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Burdaki bekleyisleri yeni gelen bebisleri okumak moral veriyor benimde az kaldi diyorum :) ama su siralar bunalim takilmaktayim yatsam yatilmiyor kalksam ne yapcam pofff
Günaydın kızlarSabaha karşı kalktım birşeyler yedim süt içtim midem öyle çok yanıyordu ki Hala daha da öyle.Çayın demlenmesini bekliyorum bakalım karnımı doyurduğumda da böyle olacak mı.Bugün bi baba-oğul günü yapmaya çalışıyorum bizimkileri bir yerlere göndermek istiyorum ama bakalım gidecekler mi?Oğlum bu ara aşırı enerjik ve aşırı duygusal beni çok yoruyor gerçekten.Çoraplarını kendisi giymiyor yemeğini kendisi yemiyor yatarken ağlıyor sorun çıkarıyor,yemek yiyeceği zaman ağlıyor,birşeyi yapamadığında ağlıyor,en ufak bir hareketin nedenini soruyor,neden oraya baktın,bunu neden buraya koydun,neden buraya geldin....Havalarla mı birlikte böyle oldu anlamadım Şaka bir tarafı ama karrdeşin gelecek diyoruz gerçi ama pek farkında değil yine de,onla mı kaynaklı yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle?Siz olsanız neler yaparsınız kızlar fikirlerinizi alabilir miyim?
Gunaydin kizlar..bugun ilk kez vajinada biraz agri yasiyorum hayirdir insallah :))
ah bu gereksiz gerginliklerim...sanki hep de annemle konuşunca yada görüşünce geriliyorum neden acaba...annem de çok fedakar biridir çok düşkünümdür niye böyle oluyor anlamıyorum :44:
az önce annemi aradım hastanede çifte kavrulmuş lokum, çikolata ve bebek şekeri ikram edice m bi de lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum dedim..lokuma gerek yok çikolata yeter bi de lohusa şerbetini nerden duydun kimse yapmıyor boşver onlarla uğraşma dedi..ama dedim herkes yapıyor bizim çevremizde yapmıyorlarsa ben ilk olurum orjnal olur ne güzel herkesten banane dedim..tamam bakalım o zaman dedi..bende bakalım değil ben bugün yarın çıkıp malzemeyi alıp yapıcam zaten dedim..sadece bu konuşma yüzünden inanılmaz gerildim şu anda halen gerginim..off bu hormonlar yedi bitirdi beni..
sezaryan olacak arkadşlar epidural sezaryanmı düşünüyosunuz ben uyanık olursam korkarım gbi geliyo ya norml düşünrken bunları düşünmk bni çok üzüyor ya
havalar duzelsın artık yaaa
dısarı da cıkamıoruzzz
sıkıldım iyice
uyuyamayıncada sureklı sacma sapan ayrıntılara takılır oldum
o nıye sole dedi ben nıye öle dedım ınsanlar nıye bole
ee uyku tutmayınca sapıtıo bu bunye
öncelikle herkese günaydınlarrr...
canım geçen tv de izledim pedagog diyorduki çocuğunuza doğum yapana kadar kardeşin olacak , bak burda bebek var vb ifadeler kullanmayın. bebek doğduktan sonra ona bak sende küçük anne küçk baba oldun felan diyin diyordu.. çocukta travma yaratabiliyomuş bu tür söylemler..
Gunaydin annisler
Benim uyku diye kavramim kalmadi sola yatiyorum bacagim uyucsuyor agrisindan surekli donüyorumel parmaklarim sizliyor cok aciyor bunlari yasayan var mi sanki patlicak gibi aciyor biraz sisti sanirim , yapacak bisey bulamiyorum can sıkıntısida cabasi allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Burdaki bekleyisleri yeni gelen bebisleri okumak moral veriyor benimde az kaldi diyorum :) ama su siralar bunalim takilmaktayim yatsam yatilmiyor kalksam ne yapcam pofff
Günaydın kızlarSabaha karşı kalktım birşeyler yedim süt içtim midem öyle çok yanıyordu ki Hala daha da öyle.Çayın demlenmesini bekliyorum bakalım karnımı doyurduğumda da böyle olacak mı.Bugün bi baba-oğul günü yapmaya çalışıyorum bizimkileri bir yerlere göndermek istiyorum ama bakalım gidecekler mi?Oğlum bu ara aşırı enerjik ve aşırı duygusal beni çok yoruyor gerçekten.Çoraplarını kendisi giymiyor yemeğini kendisi yemiyor yatarken ağlıyor sorun çıkarıyor,yemek yiyeceği zaman ağlıyor,birşeyi yapamadığında ağlıyor,en ufak bir hareketin nedenini soruyor,neden oraya baktın,bunu neden buraya koydun,neden buraya geldin....Havalarla mı birlikte böyle oldu anlamadım Şaka bir tarafı ama karrdeşin gelecek diyoruz gerçi ama pek farkında değil yine de,onla mı kaynaklı yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle?Siz olsanız neler yaparsınız kızlar fikirlerinizi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?