2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Iyıyız canım ben yurtdısında yasıyorum sezeryan olunca5,6 kalınıyo hastanede ıyıde oluyo evde benımle ılgılenecek kımsem yok
çok sevindim iyi olmanıza kaç gündür bakıyordum yazmışmısn diye korktugum için senden iyi bir haber okumak içimi rahatlattı sagol
valla dogumun başlamasını muhakkak hissedersin öyle girip çıkmaz az az benim belden kasıktan her taraftan hissedebildigim bi agrı vardı

merhabalar ben ocak annesiyim sizleri okuyunca bir tebessüm oluşuyor bende.....bebek şekerini birmax.com sitesinden malzemeler aldım kendim birleştirdim.kampanyalar bölümünde sevimli hazır tüllü peluş ayıcık ve tavşan var.50kr tanesi içleride pompon dolu etiketide seçip aynı yere bastırttım.mıknatısta aldım arkalarına yapıştırdım yapıştırmasanda oluyor asma yeri var.ben bide biberon tül aldım onlarıda kendim yaptım çok hesaplı ve kaliteli oldu.toplam 150 tane yaptım inan bana yetmedi.......

Hanımlar günaydın, bebek şekerlerinden söz edilmiş ben de hem doğumdan sonra hastanede hem de mevlütte ikram etmek için bebek şekeri malzemelerini Eminönünden aldım,normal şartlarda doğumuma daha 17 gün var bi kaç gün içerisinde badem şekerlerini alsam doğuma kadar dayanır mı bayatlar mı ne desiniz? Ne zaman almalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.

Bir de en son Cuma muayeneye gittiğimde nst ye girdim hiç sancım çıkmadı doktor alttan muayene yaptı keiklerin doğuma müsait yalnız daha 1 cnm falan açılmış artık ara ara sancılarının olması gerek dedi. Umarım bebeğimiğn günü geçmez de 40. haftada birgün doğar :)) Sonra gelmedi diye stres olmaktan korkuyorum.

Tünaydın oğlun kaç yasında canım bende her boy var Belkı yardımcı olabılırım

herkese ıyı pazarlarr doılyoz mınıgımle......

canım benımkıde 3 yasında kız olmasından dolayı heralde benımkı cok duygusal sımdılık kıskanmıyo kardesım nezamn gelecek dıyo bende duymustum cocuklarınızı yavas yavas alıstırın gelınce sok yasamasınlar dıyodu bır uzman evde bıraz rahatsızsan herkes senle ılgılenıyosa bırazcık kıskanmıs olabılır bebek gelınce dusunemıyorum...bız sımdı hedıye falan alırsak bak kardesın aldı gonderdı dıyoruz ınsallah zamanla gecer ılgı ıstıyolar ne yapsın kuzucuklar hava cok guzel ben dısarıya cıkaramıyorum yavrumu anca balkondan bakıyobıraz ıhmal edıyorum heralde...
İKİZ 2003
canım bebek sekerlerın cok guzel olmus hamaratlı bırısın masallah....

Canım ben bır hafta önce yaptım bozulmaz ınsallah seker ağacı yaptım cıkolatamıda aldım

Umarım bozulmaz, şekerciklerimiz çikolatalarımız ama normal doğum olacaksa başka alternatif yok mecbur önceden alıp hazır etmek gerek.

Evet normal ınsallah artık sabırsızlanmaya başladım vaktınde sag sağlım gelse Allahım hayırlı kolay dogum nasıp etsın senın normalmı

Evet normal ınsallah artık sabırsızlanmaya başladım vaktınde sag sağlım gelse Allahım hayırlı kolay dogum nasıp etsın senın normalmı

Benim de normal olcak inşallahh, ben de sabırsızlanıyorum 40. haftamda bekliyorum kızımı ne erken gelsin ne de geç inşallah gönlümden geçen bu

kaç yaşında oğluşun canım, bence içten içten kıskanmaya başlamış olabilir,benim ilk bebeğim olcak nasipse ama arkadaşlarımda var böle durumlar yaşayanlar ve tabiki pek fazla yapılabilcek bişey olmuo bebiş gelince zmaana bırakıp alışmasını bekliyceksiniz gibi...

Kızlar rüya ve serra isimlerinde kararsızım serra yı daha eşime söylemedim ama :) hangisi daha güzel

bizde kızımıza rüya ismini koyucaz canım oyüzden oyum tabiki RÜYA :)

bence bayatlamaz canım, ama ben badem koymadım mesela içlerine süslerin arkasına lavanta koydum bide çikolata dağıtcaz nasipse,eğer alternatifin varsa düşünebilrsin ama alsanda bayatlıcanı düşünmüorum yada en fazla bir hafta daha beklyebilirsin gibi nasılsa herhaft kontrlün var duruma göre hareket et

kızlar ben sezaryandan çok korkuyorum çok soğuk geliyor düşünmesi hep normal istedim bebeğimin doğduğu anı görmek doğumdan sonra ağrısız sızısız evime gitmek hayalimdi.epidural sezaryanada cesaret edemem çok üzgünümm o yüzden..az önce intte biraz araştırıyım dedim sezaryan çeşitlerini ağladım birde korkudan okudukça bebeğim dönse keşke

canım alttan ışık tutmayı denesene biraz bebekler bu haftalrda ışığa yöneliomuş takvimmde yazıo belki işe yarar

rüya ismi önceden beri hoşuma giderdi. bebeğimizin odasına grdiğimde rüya gbi güzel geliyor herşey o bizim rüyamız gibi ondan cnm :) ama çoğu kişide kulup tkıyo zaten kv hç istemiyo ama onu dnlymm rüyada olmasa o dedi diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…