- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.341
çok sevindim iyi olmanıza kaç gündür bakıyordum yazmışmısn diye korktugum için senden iyi bir haber okumak içimi rahatlattı sagolIyıyız canım ben yurtdısında yasıyorum sezeryan olunca5,6 kalınıyo hastanede ıyıde oluyo evde benımle ılgılenecek kımsem yok
valla dogumun başlamasını muhakkak hissedersin öyle girip çıkmaz az az benim belden kasıktan her taraftan hissedebildigim bi agrı vardıkızlar tecrübeli normal doğum yapmış arkadaşlara sormak istiorum benim ilk hamilelliğim doğal olarak aşırı tecrübesizim, hani sancı anında bahsedilen nefes aldırmayan son 1-2 saatteki sancıyı nerde hissediosunuz karnındamı hani karnın ağrıo gibimi yada alt tarafta bıçak saplanması gibi cız cız yapar ya onun sürekli ve aşırısımı nasıl bişi anlatırmısınız
kızlar yardım lütfen
bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben ne yapacağımıbilemiyorum, hazır alanlar nereden aldı, yapanlar nasıl yaptı
çıldıriiciiim yaaistanbuldayım ben ne yapayım bilemedim, artık halletmek gerekiyor bu işi de..
Günaydın kızlarSabaha karşı kalktım birşeyler yedim süt içtim midem öyle çok yanıyordu ki Hala daha da öyle.Çayın demlenmesini bekliyorum bakalım karnımı doyurduğumda da böyle olacak mı.Bugün bi baba-oğul günü yapmaya çalışıyorum bizimkileri bir yerlere göndermek istiyorum ama bakalım gidecekler mi?Oğlum bu ara aşırı enerjik ve aşırı duygusal beni çok yoruyor gerçekten.Çoraplarını kendisi giymiyor yemeğini kendisi yemiyor yatarken ağlıyor sorun çıkarıyor,yemek yiyeceği zaman ağlıyor,birşeyi yapamadığında ağlıyor,en ufak bir hareketin nedenini soruyor,neden oraya baktın,bunu neden buraya koydun,neden buraya geldin....Havalarla mı birlikte böyle oldu anlamadım Şaka bir tarafı ama karrdeşin gelecek diyoruz gerçi ama pek farkında değil yine de,onla mı kaynaklı yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle?Siz olsanız neler yaparsınız kızlar fikirlerinizi alabilir miyim?
Günaydın kızlarSabaha karşı kalktım birşeyler yedim süt içtim midem öyle çok yanıyordu ki Hala daha da öyle.Çayın demlenmesini bekliyorum bakalım karnımı doyurduğumda da böyle olacak mı.Bugün bi baba-oğul günü yapmaya çalışıyorum bizimkileri bir yerlere göndermek istiyorum ama bakalım gidecekler mi?Oğlum bu ara aşırı enerjik ve aşırı duygusal beni çok yoruyor gerçekten.Çoraplarını kendisi giymiyor yemeğini kendisi yemiyor yatarken ağlıyor sorun çıkarıyor,yemek yiyeceği zaman ağlıyor,birşeyi yapamadığında ağlıyor,en ufak bir hareketin nedenini soruyor,neden oraya baktın,bunu neden buraya koydun,neden buraya geldin....Havalarla mı birlikte böyle oldu anlamadım Şaka bir tarafı ama karrdeşin gelecek diyoruz gerçi ama pek farkında değil yine de,onla mı kaynaklı yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle?Siz olsanız neler yaparsınız kızlar fikirlerinizi alabilir miyim?
Hanımlar günaydın, bebek şekerlerinden söz edilmiş ben de hem doğumdan sonra hastanede hem de mevlütte ikram etmek için bebek şekeri malzemelerini Eminönünden aldım,normal şartlarda doğumuma daha 17 gün var bi kaç gün içerisinde badem şekerlerini alsam doğuma kadar dayanır mı bayatlar mı ne desiniz? Ne zaman almalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.
Canım ben bır hafta önce yaptım bozulmaz ınsallah seker ağacı yaptım cıkolatamıda aldım
Umarım bozulmaz, şekerciklerimiz çikolatalarımız ama normal doğum olacaksa başka alternatif yok mecbur önceden alıp hazır etmek gerek.
Evet normal ınsallah artık sabırsızlanmaya başladım vaktınde sag sağlım gelse Allahım hayırlı kolay dogum nasıp etsın senın normalmı
Kızlar rüya ve serra isimlerinde kararsızım serra yı daha eşime söylemedim ama :) hangisi daha güzel
Hanımlar günaydın, bebek şekerlerinden söz edilmiş ben de hem doğumdan sonra hastanede hem de mevlütte ikram etmek için bebek şekeri malzemelerini Eminönünden aldım,normal şartlarda doğumuma daha 17 gün var bi kaç gün içerisinde badem şekerlerini alsam doğuma kadar dayanır mı bayatlar mı ne desiniz? Ne zaman almalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.
bizimkilerde hep rüya diyorlar artık ben son kez bir düşüniyim dedim :)bizde kızımıza rüya ismini koyucaz canım oyüzden oyum tabiki RÜYA :)
bizimkilerde hep rüya diyorlar artık ben son kez bir düşüniyim dedim :)
kızlar ben sezaryandan çok korkuyorum çok soğuk geliyor düşünmesi hep normal istedim bebeğimin doğduğu anı görmek doğumdan sonra ağrısız sızısız evime gitmek hayalimdi.epidural sezaryanada cesaret edemem çok üzgünümm o yüzden..az önce intte biraz araştırıyım dedim sezaryan çeşitlerini ağladım birde korkudan okudukçabebeğim dönse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?