2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Astirid internetten karpal tünel sendromuna bak canım belki o olabilir yaşadığın.

Bu arada kucukmeleklerim ellerinde filan şişme vardı tahlil vs yapıcaklardı sonucu ne oldu,sorcam sorcam unutuyorum :26:

benbilmem,anne34 ve umut_sevgim kızlar açıkcası bu durumun kardeşiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Astirid'in dediği gibi benim tahammül sınırlarım da azalmış olabilir tabii ama oğlum da her bahar gelen saman nezlesi gibi mevsimsel değişiklikler gösterebiliyor Şaka bir tarafı zaman zaman hani mesela nasıl 2 yaş sendromundan dolayı çok çektik,yani bilemiyorum siz 2 yaş sendromunu nasıl atlattınız ama oğlumda resmen erken ergenlik yaşadık ya,hala daha da yankıları sürüyor diyebilirim.Herşeye itiraz,ağlamalar,öfke nöbetleri...Bu bir dönem olarak geçiyor mesela,sonrasında oğlum tam bir melek oluveriyor Tabii bunda ikizler burcu olmasının da katkısı var diye düşünüyorum ben,adam burcunun özelliklerini taşıyor işte Oğlum 2009 doğumlu teyzeleri 4 yaşında yani,umut_sevgim inan dışarı çıkarsak da olmuyor bak bugün babasıyla gitti bi ton parkta oynadı sonra beni de aldılar yeniden gittik parka oynadı,sonra ordan avmye gittik orda babasıyla çarpışan arabalara değişik oyuncaklara vslere bindi,bak bu saat oldu dedik karnımız acıktı birşeyler yiyelim hadi,daha ne yiyeceğini bile bilmeden ben birşey yemicem diyor,biraz zorlayım dedim ağlar gibi oldu neyse dedim aç kalsın 1-2 saat sonra acıkır,dışarı çıktık arabaya gidiyoruz bu sefer benden pasta istiyor Bak şimdi hala aç içim içimi yiyor ama ben yemicem birşey diyor.Kahvaltısını da doğru düzgün yapmadı.Yarın sağlık ocağına götüreyim bari doktor iştah açıcı birşeyler yazabiliyorsa yazsın.Biz de oyuncak falan aldığımızda bebek aldı diyoruz Bebekle şimdilik arasında bir problem yok gibi ama oğlumun kendi başına yeme/içme/iş becerme/uyku sorunları var.Güze anaokuluna başlayacak belki o zaman değişir

merhaba ,
aranıza yeni katıldım bende mayıs annesi olacağım :) herkesin bebişleri hayırlısı ile doğar inş. benimde ellerimde şişme ve uyuşukluk oluyor doktor çok rahatsızlık verirse cerrahi işlemle düzeltileceğini söyledi ama ben cesaret edemediğim için nasıl bi işlem olduğunu bile sormadım :/ yumurtanın şişmelere iyi geldiğini söylemişti hergün 1 tane haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum.

iişalah biran evvel atlatır canım doğumdan sonra sana dahada zor olucak bu şekilde devam ederse

hoşgeldin aramıza canım

kızlar burda kım vardı çapa medillef hastanesıne gıden fahrıye hnm bıse sorucaktım catı muanesı oldunuzmu dıye 2 tane arkadas vardı sanırım gıdenn :)

Evet normal yapmış yanı çok bı bılgım yok ama sıkıntı olmamış herhalde fahrıye hanımla ılgılı sımdıye kadar kötü bı şey duymadım canım

sagol canım ben normal yapmak ıstıyorumda inş korkuyorum sezaryana fılan alır die ugrasmak ıstemez fılan oyüzdenn

Cnm vala lavanta fikri de cok mantikli geldi simdi oyle mi yapsam acaba

Sonuclar cikti odem varmis yuksek diyet verdi ama alakasiz yasakladigi sey leri ben saten yemiyorum anlamadim 2 gundur daha kotu sabahlari 2 saat bisey alamiyorum élimé tutmuyor ellerim yuruyus verdi yarindan itibaren basliyorum 1 saat yuruyus bakalim

merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım var hem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım

Kizlar dun bi kurabiye yaptim fotograf paylasamiyorum malesef tel den cikolatali toplarla kurabiye 200 tane cikti kendi kurabiye tarifimden yaptim bana 10 lira geldi hep evden malzemeler sadece 3 cesit seker hamuru aldım tanesi 2 liradan sonra ondan 6 renk cikartim karistirarak koca sepet kurabiye oldu cok güzel süsledim dün arkadasımda yardım etti 15 başladık yapmaya aksam 10 da bitti ama çeşit. Çeşit yaptık cok tatli gözüküyor lezzetide süper isteyen olursa veririm tarifini herseyim hazır doğsun artık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…