- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.361
dünden beri alltan kuran dinletyorum ışığıda deniyim bakalım inşşş dönercanım alttan ışık tutmayı denesene biraz bebekler bu haftalrda ışığa yöneliomuş takvimmde yazıo belki işe yarar
Astirid internetten karpal tünel sendromuna bak canım belki o olabilir yaşadığın.
Bu arada kucukmeleklerim ellerinde filan şişme vardı tahlil vs yapıcaklardı sonucu ne oldu,sorcam sorcam unutuyorum :26:
benbilmem,anne34 ve umut_sevgim kızlar açıkcası bu durumun kardeşiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Astirid'in dediği gibi benim tahammül sınırlarım da azalmış olabilir tabii ama oğlum da her bahar gelen saman nezlesi gibi mevsimsel değişiklikler gösterebiliyorŞaka bir tarafı zaman zaman hani mesela nasıl 2 yaş sendromundan dolayı çok çektik,yani bilemiyorum siz 2 yaş sendromunu nasıl atlattınız ama oğlumda resmen erken ergenlik yaşadık ya,hala daha da yankıları sürüyor diyebilirim.Herşeye itiraz,ağlamalar,öfke nöbetleri...Bu bir dönem olarak geçiyor mesela,sonrasında oğlum tam bir melek oluveriyor Tabii bunda ikizler burcu olmasının da katkısı var diye düşünüyorum ben,adam burcunun özelliklerini taşıyor işte Oğlum 2009 doğumlu teyzeleri 4 yaşında yani,umut_sevgim inan dışarı çıkarsak da olmuyor bak bugün babasıyla gitti bi ton parkta oynadı sonra beni de aldılar yeniden gittik parka oynadı,sonra ordan avmye gittik orda babasıyla çarpışan arabalara değişik oyuncaklara vslere bindi,bak bu saat oldu dedik karnımız acıktı birşeyler yiyelim hadi,daha ne yiyeceğini bile bilmeden ben birşey yemicem diyor,biraz zorlayım dedim ağlar gibi oldu neyse dedim aç kalsın 1-2 saat sonra acıkır,dışarı çıktık arabaya gidiyoruz bu sefer benden pasta istiyor Bak şimdi hala aç içim içimi yiyor ama ben yemicem birşey diyor.Kahvaltısını da doğru düzgün yapmadı.Yarın sağlık ocağına götüreyim bari doktor iştah açıcı birşeyler yazabiliyorsa yazsın.Biz de oyuncak falan aldığımızda bebek aldı diyoruz Bebekle şimdilik arasında bir problem yok gibi ama oğlumun kendi başına yeme/içme/iş becerme/uyku sorunları var.Güze anaokuluna başlayacak belki o zaman değişir
hoşgeldin aramıza canımmerhaba ,
aranıza yeni katıldım bende mayıs annesi olacağım :) herkesin bebişleri hayırlısı ile doğar inş. benimde ellerimde şişme ve uyuşukluk oluyor doktor çok rahatsızlık verirse cerrahi işlemle düzeltileceğini söyledi ama ben cesaret edemediğim için nasıl bi işlem olduğunu bile sormadım :/ yumurtanın şişmelere iyi geldiğini söylemişti hergün 1 tane haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum.
kızlar burda kım vardı çapa medillef hastanesıne gıden fahrıye hnm bıse sorucaktım catı muanesı oldunuzmu dıye 2 tane arkadas vardı sanırım gıdenn :)
Dr fazla tanımıyorum ama o hastanede 3 dogum yaptım ama bı 15 gün önce arkadas fahrıye Hanım'da dogum yaptı
kızlar hamılılek takvımı yapıcam olmuyor uygun fortmatta deıl dio dogum tarıhı nasıl oluyo
hı normal dogummu yaptı canım bıde memnun kaldımıı
kizlar kizimdan dolayi pek giremiyorum malum 1 haftalik olduk gobek bagimiz bile dustu :),var mi doguran bu hafta :)
Bende epey uğraşmıştım.
01-01-2013 gibi aralara nokta değilde çizgi koymak gerekiyor
Evet normal yapmış yanı çok bı bılgım yok ama sıkıntı olmamış herhalde fahrıye hanımla ılgılı sımdıye kadar kötü bı şey duymadım canım
kaç yaşında oğluşun canım, bence içten içten kıskanmaya başlamış olabilir,benim ilk bebeğim olcak nasipse ama arkadaşlarımda var böle durumlar yaşayanlar ve tabiki pek fazla yapılabilcek bişey olmuo bebiş gelince zmaana bırakıp alışmasını bekliyceksiniz gibi...
bizde kızımıza rüya ismini koyucaz canım oyüzden oyum tabiki RÜYA :)
bence bayatlamaz canım, ama ben badem koymadım mesela içlerine süslerin arkasına lavanta koydum bide çikolata dağıtcaz nasipse,eğer alternatifin varsa düşünebilrsin ama alsanda bayatlıcanı düşünmüorum yada en fazla bir hafta daha beklyebilirsin gibi nasılsa herhaft kontrlün var duruma göre hareket et
Astirid internetten karpal tünel sendromuna bak canım belki o olabilir yaşadığın.
Bu arada kucukmeleklerim ellerinde filan şişme vardı tahlil vs yapıcaklardı sonucu ne oldu,sorcam sorcam unutuyorum :26:
benbilmem,anne34 ve umut_sevgim kızlar açıkcası bu durumun kardeşiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Astirid'in dediği gibi benim tahammül sınırlarım da azalmış olabilir tabii ama oğlum da her bahar gelen saman nezlesi gibi mevsimsel değişiklikler gösterebiliyorŞaka bir tarafı zaman zaman hani mesela nasıl 2 yaş sendromundan dolayı çok çektik,yani bilemiyorum siz 2 yaş sendromunu nasıl atlattınız ama oğlumda resmen erken ergenlik yaşadık ya,hala daha da yankıları sürüyor diyebilirim.Herşeye itiraz,ağlamalar,öfke nöbetleri...Bu bir dönem olarak geçiyor mesela,sonrasında oğlum tam bir melek oluveriyor Tabii bunda ikizler burcu olmasının da katkısı var diye düşünüyorum ben,adam burcunun özelliklerini taşıyor işte Oğlum 2009 doğumlu teyzeleri 4 yaşında yani,umut_sevgim inan dışarı çıkarsak da olmuyor bak bugün babasıyla gitti bi ton parkta oynadı sonra beni de aldılar yeniden gittik parka oynadı,sonra ordan avmye gittik orda babasıyla çarpışan arabalara değişik oyuncaklara vslere bindi,bak bu saat oldu dedik karnımız acıktı birşeyler yiyelim hadi,daha ne yiyeceğini bile bilmeden ben birşey yemicem diyor,biraz zorlayım dedim ağlar gibi oldu neyse dedim aç kalsın 1-2 saat sonra acıkır,dışarı çıktık arabaya gidiyoruz bu sefer benden pasta istiyor Bak şimdi hala aç içim içimi yiyor ama ben yemicem birşey diyor.Kahvaltısını da doğru düzgün yapmadı.Yarın sağlık ocağına götüreyim bari doktor iştah açıcı birşeyler yazabiliyorsa yazsın.Biz de oyuncak falan aldığımızda bebek aldı diyoruz Bebekle şimdilik arasında bir problem yok gibi ama oğlumun kendi başına yeme/içme/iş becerme/uyku sorunları var.Güze anaokuluna başlayacak belki o zaman değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?