2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim,şimdiden tebriklerr...

ayyy istiorum tarif canım yapabilirsem bnde yapıcam,200 tane cok değilmi ayol kaç ölçü yaptın,verdiğin ölçüden kaçtane çıkıo yazarsan sevinirm canım

canım bak bu kadar üzme kendini bebeginide etkiliyorsun gerildikçe herşeyin hayırlısını iste ALLAHdan inşallah senin için en iyisini yaşarsın.elbette herkez dogal yollarla olsun ister ama senin yada bebeginin saglıgı çok daha önemli.ne haberler fuyuyoruz normal dogum esnasında yaşanmış ki onuda hiçkimse istemez.bende sezeryandan çok korkuyordum çok soguk geliyordu senin dedigin gibi ama hayırlısı böyleymiş şimdi oglum 15 aylık şükürler olsun ki ona bişey olmadı dogumda bir ömür boyuda allahım onu korusun ben bi hafta belki agrı çektim yada çekmedim ama bebegim kucagımda bi sorun yok.şimdi bundada korkuyorum korkmuyor degilim ama yinede o miniceik yürek herşeye deger.birde epidural inanaki hiç öyle ciddi ciddi cesaretlik iş falan degil anlamıyosun bile ne oldugunu ama o an bebeişini görüp koklayabiliyosun....allah yardımcın olsun hayırlısını yaşa

270 gr tere yag ,1cay bardağı sıvı yağ, 4 yemek kasığı pudra şekeri , 1 tatlı kasığı tarcin , vanilya , kabartma tozu ,aldığı kadar un ben bunun iki katını yaptım ama bazı kurabiyelerim cok büyüktü hepsi küçük yapsam daha cok çıkardı pişirdim 180 derece sonra soguyunca seker hamuruyla süsledik kalpli yaptık ayicik , kiz bebek sekli vardı ,Yildiz yaptık bide emzik sekli vardı karışık yaptık baya bı evdede cubuk vardi cubuklara taktik pisirmeden kucuk tullerden almistim onceden onlarada koydum super oldular bu kurabiye Icin cukukatali topları hazır kek eziyorum elimle sonra icine nutelleyi erritip koyuyorum yoguruyirum top yapıp çubuğu takip 1 saat dolapta bekletiyorum sonra bı paket pasta çikolatasını tencerede sıcak suyun üstünde eritiyorum tabi ayrı tencereler sonra topları batırıp renkli sekerlerle süslüyorum hindistan cevizide olur ben bunları herhangi bişeyin üzerine batırıp çukulatasini donduruyorum bende eşyaların icinden çıkan köpük vaardi onda dondurdum cok piratik aslinda ben hep Google izlemistim yapılışını hiç zorlanmadım bebek kurabiyesi dedin mı cikiyor

uğraşmışın bayaa cnm ama eminim lezzetlidr, saolasın , sanırım 2 çeşit bu verdğn tarf biri kurabiye biri top demi yanlış anlamdım

iişalah biran evvel atlatır canım doğumdan sonra sana dahada zor olucak bu şekilde devam ederse

Sağolasın canım ama evde de huzursuzluklar çıkıyor bu yüzden,eşimle kavga ettik hatta,eşim bardak filan kırdı.Gerginim zaten oğlum da sürekli ağlıyor bugün kendimi çok çaresiz hissettim kırık bardak parçalarını toplarken,gerginim zaten bu tarz olaylarla daha da geriliyorum ama yapabilecek birşey yok.Sabır sabır sabır

Güzelim doktoruna da söyledin mi ben yasakladığın şeyleri zaten yemiyorum diye?Benim de elim ayağım şişiyor özellikle iş yaptığımda yürüyüş yaptığımda filan,az kaldı diyorum kızım ha doğdu ha doğacak diyorum...40ının dolmasını beklemez herhalde?

Söyledim canım yapcak bişey yok bende cok ayakta kalıyorum benimkide dolduracak 40 galiba cok zor geçiyor her gün ağlıyorum sinirden en ufak seyleri bile takiyorum

bebek süslerini alabileceğimiz bir yer var mı netten ben kendim yapmak istiyorum

ayy kıyamam yaaa, bilerekmi kırdı bilmeyerekmi anlayamadım canım,eşin bari idare etmeye çalışsın ortalığı o da daha nie zorlaştrıyoki durumu

Evet canım kurabiye ile cikolatali toplar

anladım canım saol

bebek süslerini alabileceğimiz bir yer var mı netten ben kendim yapmak istiyorum

ben netten almadım canım ama alan arkadaşlar var sanırım sanada cevap gelicektir onlardan

arkadaşlar ben kasılmam varmı yokmu anlayamıyorum kasılma tam olarak nasıl bişey.bana iyice açıklayabilirmisinz

valla benim hissettiğim karnım yavaş yavaş aşağıdan sertleşmeye başlıo ve o anda sanki kafamda bi basınç sıcak basması çarpıntı hepsini bir arada yaşıom 30 sn sonra falan geçio dr anlattım evet onlar kasılma dedi ama düzenli bişey yok gün içerisinde değişik zamnalarda belki toplam 6-7 defa oluyo diebilirim

ben hiç öyle olmuyorum tamam karnım sertleşiyo ama diğer dediklerin olmuyo heralde bende.yada ben dikkat etmiyorum oluyomu diye

ben hiç öyle olmuyorum tamam karnım sertleşiyo ama diğer dediklerin olmuyo heralde bende.yada ben dikkat etmiyorum oluyomu diye

bakalım yaşayan arkadaşlarda anlatırlarsa daha netleşir sende dikkat et bakalım öle oluomu ama olsa hissedersin yaa hissedilmicek bişey değil yani

Bilerek kırdı canım,kavganın etkisiyle.Kavga derken oğlana vuruyordu ben de dayanamıyorum artık yeter diye başlayıp ağlayınca,iyice kızdı,çok sakindir normalde ama öfke problemi var eşimin azıcık,oğlan da laftan anlamıyor oğlum,canım,bebeğim nolur bak yapma etme...yok.Bikaç önceki mesajımı okuduysan dedim ya dışardan yemek yedik oğlum yemek istemedim diye,kavgadan sonra biraz korktu babasını öyle görünce ve ben çok ağlayınca,konuyu dağıtmaya çalıştım dedim acıktın mı oğlum,evet dedi ben bundan istiyorum!ne istiyor bil?O avmde yediğimiz şeyden istiyor ne olduğunu söylemiyim de canınız çekmesin.Kadınların saçına neden daha çabuk beyazlar düşüyor belli değil mi?Neyse evdeki yemeği yemeye ikna ettim en sonunda.Zaten belki de oğlum aç olup huysuzluk çıkarmasaydı eşimle bu kavgamız da olmayacaktı.Hayır yesin diye uğraştıkça bu sefer yine ağlıyor yine gerginlik çıkıyor.E yemesin diyorsun bu sefer aç olduğu için türlü huysuzluklar yapıyor.Çocuklar açken ve uykusuzken gerçekten çekilmez oluyorlar...

Kasılma konusun da evet canım aynı tarif ettiğin gibi oluyor benim kasılmalarım da tabii benim daha sık oluyor ama sürekli değil...Açılmam da yoktu en son bakalım cuma günü tekrardan gideceğim doktora

hay allahım yaaa bugün hepsi üstüste gelmiş sizde bi oku üfle bence canım şölee eşinin,oğlanın yüzüne, buarada sen türkiyedemiydin yurtdışındamı

her geçen gün hamilelik takvimimdeki gün sayısı azalıyor napcam ben heyecan bilinmezlik... önümüzdeki cumartesi doktora gidene kadar doğurur muyum acaba? ashanur ile sat ımız aynıydı bebeğimin göbeği düştü diyince bir garip oldum ya... darısı hepimizin başına artık...

koca bir hafta varb canım bence doğurabilirsin sancılrın falan nasıl, nişandedikleri şey geldimi, açılman varmı acaba

koca bir hafta varb canım bence doğurabilirsin sancılrın falan nasıl, nişandedikleri şey geldimi, açılman varmı acaba

dün sabaha kadar sancım oldu nerdeyse ezandan sonra geçiverdi birden... nişan falan hiç bişi yok valla.. ama yaklaşık 2 haftadır her gece adet sancısı şeklinde ağrılarla uyanıyorum gün içinde kasılmalarım falan var. geçenlerde doğuruyorum sandım ama şimdi hiç bişi yok... nst falan hiç girmedim, çatı falan cumartesi yapılcak işte hepsi.. adet dönemim çok sancılı geçerdi, bu ağrılar ondan da beter oluyor ama düzenli bişi yok...

Tiramisu bu ara bizden kaynaklanıyor bence bende kavgaliyim birbirimizi yiyoruz resmen 8 senedir ilk defa oluyor böyle birbirimize soylemediklerimizi söyledik sabır diyorum ben cok dalginim yapmayacağım seyleri yapıyorum oda kendime zarar vereceğim Icin kavgayla anlatıyoruz derdimizi ben akıllı gece 11 dışarı çıktım arabam bozuldu yolda kaldım mecbur aradım esimi oda bana çıkarken çıkma ne olur ne olmaz son zamanların demiştim ama bunaldim evde attım kendimi dışarı sonra aradım onu demedik laf bırakmadı bide elinden gelse evde ne varsa kıracaktı kızım bile siz niye cok sınırlisiniz diyor sabır diyelim canım hamilelikten geçecek hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…