- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.401
dün sabaha kadar sancım oldu nerdeyse ezandan sonra geçiverdi birden... nişan falan hiç bişi yok valla.. ama yaklaşık 2 haftadır her gece adet sancısı şeklinde ağrılarla uyanıyorum gün içinde kasılmalarım falan var. geçenlerde doğuruyorum sandım ama şimdi hiç bişi yok... nst falan hiç girmedim, çatı falan cumartesi yapılcak işte hepsi.. adet dönemim çok sancılı geçerdi, bu ağrılar ondan da beter oluyor ama düzenli bişi yok...
cnm senin normal doğum olmucakmıydı yinemi değişti karar:) hayırlısyla bebeğini kucağına al inş:)merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım varhem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım
korkuma engel olamıyorum cnm ya o gün geldimi ne olur bilmiyorum artık düşünmemeye çalışıyorum artıkcanım bak bu kadar üzme kendini bebeginide etkiliyorsun gerildikçe herşeyin hayırlısını iste ALLAHdan inşallah senin için en iyisini yaşarsın.elbette herkez dogal yollarla olsun ister ama senin yada bebeginin saglıgı çok daha önemli.ne haberler fuyuyoruz normal dogum esnasında yaşanmış ki onuda hiçkimse istemez.bende sezeryandan çok korkuyordum çok soguk geliyordu senin dedigin gibi ama hayırlısı böyleymiş şimdi oglum 15 aylık şükürler olsun ki ona bişey olmadı dogumda bir ömür boyuda allahım onu korusun ben bi hafta belki agrı çektim yada çekmedim ama bebegim kucagımda bi sorun yok.şimdi bundada korkuyorum korkmuyor degilim ama yinede o miniceik yürek herşeye deger.birde epidural inanaki hiç öyle ciddi ciddi cesaretlik iş falan degil anlamıyosun bile ne oldugunu ama o an bebeişini görüp koklayabiliyosun....allah yardımcın olsun hayırlısını yaşa
karında sertleşme kramp gibi ve çarpıntı nefesin daralması ben bunları hissediyorumhissedilmeyecek bişey değil diyosan hissederdim canım.dur bakalım başka arkadaşlar nasıl tarif etcek
Bilerek kırdı canım,kavganın etkisiyle.Kavga derken oğlana vuruyordu ben de dayanamıyorum artık yeter diye başlayıp ağlayınca,iyice kızdı,çok sakindir normalde ama öfke problemi var eşimin azıcık,oğlan da laftan anlamıyor oğlum,canım,bebeğim nolur bak yapma etme...yok.Bikaç önceki mesajımı okuduysan dedim ya dışardan yemek yedik oğlum yemek istemedim diye,kavgadan sonra biraz korktu babasını öyle görünce ve ben çok ağlayınca,konuyu dağıtmaya çalıştım dedim acıktın mı oğlum,evet dedi ben bundan istiyorum!ne istiyor bil?O avmde yediğimiz şeyden istiyor ne olduğunu söylemiyim de canınız çekmesin.Kadınların saçına neden daha çabuk beyazlar düşüyor belli değil mi?Neyse evdeki yemeği yemeye ikna ettim en sonunda.Zaten belki de oğlum aç olup huysuzluk çıkarmasaydı eşimle bu kavgamız da olmayacaktı.Hayır yesin diye uğraştıkça bu sefer yine ağlıyor yine gerginlik çıkıyor.E yemesin diyorsun bu sefer aç olduğu için türlü huysuzluklar yapıyor.Çocuklar açken ve uykusuzken gerçekten çekilmez oluyorlar...
Kasılma konusun da evet canım aynı tarif ettiğin gibi oluyor benim kasılmalarım da tabii benim daha sık oluyor ama sürekli değil...Açılmam da yoktu en son bakalım cuma günü tekrardan gideceğim doktora
evet canım normaldicnm senin normal doğum olmucakmıydı yinemi değişti karar:) hayırlısyla bebeğini kucağına al inş:)
olsun sen nasıl istyrsan öyle olsun :) kaç haftalıkken dönmüştü senin bebek cnmevet canım normaldiama kızım gelmek istemiyor bende noormalden korkuyom zaten kızımda sagolsun normal gelmemek ıcın ugrasıyor resmen
merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım varhem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım
Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
Neyle yıkayacaksınız bebişin çamaşırlarını
Bana aile hekimim sabun tozu kullan demişti ama çok toz kalıyor sanki kıyafetlerin üstünde yaaa ilk yıkandı diye mi böyle oldu acaba
Bide fazla durulmama yaptırdım üstelik
günaydın kızlaaarr... biz de kalktığımızdan beri temizlik yapıyoruz... akşama yatılı misafir var dün akşamda misafir vardı. bu aralar yoğun yani.. ve dün gece belimden uyuyamadım şimdi de aynı ağrı.. sabaha karşı wc gittim geldim kasıklarımda belimde aynı iğrenç ağrı.. sanki adet oluyorum, suyum mu gelcek diye elim orda... kociş evi süpürüp işe gitti, dedim bugün doğurabilirim ona göretamam tetikteyim diyerek gitti bakalım.. ama ağrılar artık daha sık oluyor benim vücut saat gibi yavaş yavaş ayarlıyor kendini sanırım... kocişe göre ayın 27 sine doğacak... inşallah boğa burcu olur kuzum ya... doğurmak istemiorum şimdi biz iş güç içindeyiz kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz kendinize cici bakın... bebişlere de iyi bakkıııınnn
kızlarrrr temizlik yaparken belimden oldummm... yürüyemiyorum sekiyorum... benim tosun büyüdükçe mahvediyor.. sabah çok iyiydim ohhh dedim ne güzel temizlik yapıyorum bir enerji bir enerji... dedim doğum öncesi enerji bu falan.. al işte başıma gelen.. kendim ettim kendim buldum.. kımıldayamıyorum bile.. çok ayakta kaldım sanırım ne bilim ya... belim ve sol bacağım iptal durumdaaa... bi doğum sancısı falan gelse ıkıncak durumum yok kımıldayamıyorum ki :S
nişan gelmesi için yumurta akı gibi falan da diyorlar hafif kanlı oluyormuş sanırım...
Gunaydin annisler
Benim uyku diye kavramim kalmadi sola yatiyorum bacagim uyucsuyor agrisindan surekli donüyorumel parmaklarim sizliyor cok aciyor bunlari yasayan var mi sanki patlicak gibi aciyor biraz sisti sanirim , yapacak bisey bulamiyorum can sıkıntısida cabasi allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Burdaki bekleyisleri yeni gelen bebisleri okumak moral veriyor benimde az kaldi diyorum :) ama su siralar bunalim takilmaktayim yatsam yatilmiyor kalksam ne yapcam pofff
merhabalar ben ocak annesiyim sizleri okuyunca bir tebessüm oluşuyor bende.....bebek şekerini birmax.com sitesinden malzemeler aldım kendim birleştirdim.kampanyalar bölümünde sevimli hazır tüllü peluş ayıcık ve tavşan var.50kr tanesi içleride pompon dolu etiketide seçip aynı yere bastırttım.mıknatısta aldım arkalarına yapıştırdım yapıştırmasanda oluyor asma yeri var.ben bide biberon tül aldım onlarıda kendim yaptım çok hesaplı ve kaliteli oldu.toplam 150 tane yaptım inan bana yetmedi.......
merhaba ,
aranıza yeni katıldım bende mayıs annesi olacağım :) herkesin bebişleri hayırlısı ile doğar inş. benimde ellerimde şişme ve uyuşukluk oluyor doktor çok rahatsızlık verirse cerrahi işlemle düzeltileceğini söyledi ama ben cesaret edemediğim için nasıl bi işlem olduğunu bile sormadım :/ yumurtanın şişmelere iyi geldiğini söylemişti hergün 1 tane haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum.
kizlar kizimdan dolayi pek giremiyorum malum 1 haftalik olduk gobek bagimiz bile dustu :),var mi doguran bu hafta :)
Sonuclar cikti odem varmis yuksek diyet verdi ama alakasiz yasakladigi sey leri ben saten yemiyorum anlamadim 2 gundur daha kotu sabahlari 2 saat bisey alamiyorum élimé tutmuyor ellerim yuruyus verdi yarindan itibaren basliyorum 1 saat yuruyus bakalim
merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım varhem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım
Kızlar nisan annelerinden egomego'nun bebeği doğmuş fakat yoğunbakımdaymış durumu ciddiymiş dua ediyorlar yardım etmek isteyen varsa baksın lütfen destek olalım annenin mesajı burda: http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...annleri-paylasim-alani-4027.html#post29985983
Kızlar rüya ve serra isimlerinde kararsızım serra yı daha eşime söylemedim ama :) hangisi daha güzel
bizde belki yanına zeynep ekliycez çok var ama sahabe ismi die koymk istioruz sevap olurmu acaba,ama sadece rüya dicez bi anlamı varmı koymanın karasızım
Sonuclar cikti odem varmis yuksek diyet verdi ama alakasiz yasakladigi sey leri ben saten yemiyorum anlamadim 2 gundur daha kotu sabahlari 2 saat bisey alamiyorum élimé tutmuyor ellerim yuruyus verdi yarindan itibaren basliyorum 1 saat yuruyus bakalim
Canım idrar kan testi verdim tansiyonum 14 dü bu hafta hep o yluzden kafamİ kaldıramıyorum dalginim cok sancılarım bı başlasa da doğursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?