2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

eğer ayarlaman gereken işler yoksa oturup beklicen cnm en iisi, ama yok gelen gideni ayarlıcam falan diosan bence hafta içi git çarşamba gibi falan o ağrılarda açılman oluo olabilir

cnm senin normal doğum olmucakmıydı yinemi değişti karar:) hayırlısyla bebeğini kucağına al inş:)

korkuma engel olamıyorum cnm ya o gün geldimi ne olur bilmiyorum artık düşünmemeye çalışıyorum artık

hissedilmeyecek bişey değil diyosan hissederdim canım.dur bakalım başka arkadaşlar nasıl tarif etcek
karında sertleşme kramp gibi ve çarpıntı nefesin daralması ben bunları hissediyorum

son günlerinde zor olmalı gerçekten birde böyle şeylerle uğrşmk Allah kolylık versn

Allah yardımcın olsun darısı basımıza artık

slm kızlar....
dün kontrole gittik.. 3000 kg oğluşum iyi dedi dr.sancı ıkmadı.kasılmalar bendede var artı artık... dr 1 alttan muayene edecek.doğuma uygunmuyum bakcak...süpriz bebişim dönmüş kafa aşağıda... :) ama kanala tam oturmamış.yürüyüş serbest artık...ne zaman gelse normal kabul ediliyormuş artık...ama dr. 4-11 arası gelebilir dedi. tahmini....çatı muayenesini geçebilirsem...epidural normal doğum istiyeceğim. bakalım...arkadaşımın 38 de sezsryan olcak...bebeğin yeri çok daralmış...kordon tehlike yaratır demiş.....dr aynı...

sezaryanı soran arkadaş:

üniversiteden arkadaşıma demiştim karar verince söyle diye ,arkadaşım epidural sezeryan olmuş...sezeryan olursan epidural tercih et..bebeği çıkarkan görüyorsun .tam uyuyup uyanmamış oluyorsun.falan dedi...sonra 2.3. gününde kendi kalkabiliyormuş yataktan falan.bebeğini kendi alıyormuş kucağına...zor oluyor ama yapıyorum artık dedi...

normalde öncesinde çekiyorsun ağrıyı,,,,,sezaryanda sonra falan dedi..... işte öle ben halen normal istiyom....bakalım tek korkum şu altan muayene olayını atlatamamak korkusu ...
korkutmak için demiyorum benim biraz sorunum var oraylada...belki böylece oda düzelir. :)) şu alet varya kadın doğumcuların ben ona bile fazla tepki verebiliyorum...:)) ilk evlendiğim zamanda dr aslında o sebebden gitsemde söyleyemedim. kadın dr kendi anladı ilişkinde sorun mu oluyo diye...allahtan eşimin desteğiyle atlatttım ama.(vajinismus vari bir durumdu)....işte öle benim için dua edermisiniz....kasılmayayım... ihi bide sinir olmayın şimdi....bana :

şekerimi şu biberon modelinden mıknatılı 50 tanesini 60 tl yapğtırdım oda bana yeter bile...eyüpten aldım..

sonra dr tartmadı ama çok hamur yeme dedi.... :))

Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin

gözünaydın canım sıkıntı yapma hayırlısıyla alırsın kucağına evladını inşallah. sütünde gelir merak etme.. allah yarr ve yardımcın olsun..

Gözün Aydin canım normal mı oldu Allah yardımcın olsun gecer canım morelini bozma Allah Buyuk sıkıntı vermesin kucanada alisin opersinde biraz daha sabir

benbilmem canım Türkiyedeyim böyle söyleyince garip geldi birden Okuyup üfleyeyim canım hamilelerin hamilelere duası kabul olur içinizden geliyorsa lütfen siz de dua edin...Bak yurtdışında olan kucukmeleklerim sen sanırım onla karıştırdın beni

kucukmeleklerim fevri davrandığım oluyor ama gerçekten sesler beni çok rahatsız ediyor artık herkes bağırarak konuşuyor oğlum çok ses çıkarıyor normal zamanlarda bile bağırarak oyun oynuyor yani ne biliyim bir de üstüne böyle ağlama sesi gelince tahammül edemiyorum bir de ağlanacak birşey yok ortada,off ne biliyim.

sidelya canım desteğin için sağol

Esra bebeğini Allah analı babalı büyütsün gözünaydın canım bu solunum bozukluğu nedne kaynaklandı çok mu sancı çektin yada doğum sırasında oksijensiz mi kaldı bebek?Normal mi sezeryanla mı oldu?Kendini üzme ki bebeğini emzirebilesin üzüntü sütü çok etkiler bol bol bebeğiini düşün ve bol su iç mutlaka sütün gelir,Allah'a emanet olun...

ben hacı şakir granül ile yıkadım inanılmaz memnun kaldım, ne kalıntı oldu ne bişi.. bir de çook önceden örülmüş cicilerimiz vardı dura dura leke olmuşlar tabi; onlar da pırıl pırıl çıktı.. bu yüzden rahatlıkla tavsiye ederim.. yumuşatıcıya karşıyım şimdilik ama bilemedim

boğa candır Allahım gönlüne göre versin inşallah.. ama şu yatılı misafir olayına gıcık oldum, ne işleri var ya yazık değil mi sana.. gelmesin kimse kışt kışt

geçmiş olsun ama yorma kendini bu kadar ya

dün gece değil sabah uyudum ben de, normalde 1 saatte falan uyanırdım dün gece sadece 15 dk uyuyabildim sabah 7:40 falandı uykuya dalabildim.. ayy çok fena Uykusuz gecelere hazırlık sanırım bunlar

teşekkürler cevap yazan herkese, o şekerleri ve eminönündeklileri biliyorum ama ben değişik birşeyler istiyorum.. Allahtan bebek arabasını falan daha 3. ayımda halletmişim he, çıldırırdım kesin

hayırlı olsun, hoşgeldin. ciddi ödemi olan arkadaşlar 24 saatlik idrara bakıldı mı hiç? preklempsi olabilir Allah korusun.. dr umdan Allah razı olsun inanılmaz memnunum, hızlı kilo alımı ve ödemden bulmuştu sonsuz şükürler olsun tansiyonla birleşmediği için preklempsi değilim ama sıkı kontrolle gidiyoruz. Protein kaçağınız olabilir, normalde çok tehlikeli çünkü

kizlar kizimdan dolayi pek giremiyorum malum 1 haftalik olduk gobek bagimiz bile dustu :),var mi doguran bu hafta :)

Allahım analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli inşallaf

Ne testi yapılmıştı küçükmeleklerim? tansiyon durumun nasıl?

Allah yardımcın olsun, sağlıcakla hayırlısıyla al kuzunu kucağına inşallah

canını sıkma Allah beterinden korusun, şifa versin tez vakitte inşallah.. bol bol da sütün gelsin yarasın yavruna

Canım yavrun hayırlı olsun ınsallah sag sağlım kucağına alırsın kendını uzmemeye çalış bebegının sana ve sütüne ıhtıyacı var komposto hurma ve bol su ıc Allah'a emanet ol

Neden oldugunu bilmiyorum malesef bildigim tek sey cigerlerindeki suyu atamamis tam esim doktorla tartismis dogru durust aciklama yapmadigi icin benim doktorum gitti gordu gelip aciklama yapti durumu iyi birkac gun musade altinda tutucaz dedi ama insan kucagina alamayinca rahatlayamiyor malesef
suni sanciya cok fazla dayanamadim acilma da yavas gidince sezeryan oldum

Ay canım Allah kimseye yaşatmasın sağlına kavuşur inşallah fazla okuyamadım çabuk etkileniyorum ben de yaşadığım Icin aynı acıyı aklımdan neler geçiyor simdi sorma benim gibi etkilenen varsa okumdan etsin duasını bence Allah kabul eder insallah

Kızlar rüya ve serra isimlerinde kararsızım serra yı daha eşime söylemedim ama :) hangisi daha güzel

Bence Rüya çok güzel sende beğeniyorsan kimseyi takma onu seç

bizde belki yanına zeynep ekliycez çok var ama sahabe ismi die koymk istioruz sevap olurmu acaba,ama sadece rüya dicez bi anlamı varmı koymanın karasızım

Bence iki isim vermeyen ilerki hayatında sıkıntı çeker çocuk neyi beğeniyorsan ne diye seslenmek istiyorsan onu ver

bende aynı durumdayım ama tabi bende şeker çıktı fekat yasaklanan şeyleri bende zaten yemiyordum nesıl bir ironiyse neyse az kaldı sabretcez

Canım moralini yüksek tut hayırlısı ile bebişini kucağına alacaksın ama strese girip moral bozup sütünü azaltma dualarımız seninle

Tiramiucuğum bakmıştım ben o karpal tünele o yüzden bileklikte aldım ama çok fark etti mi emin değilim. Bu arada senin oğlan ben gibiymiş bende okula başlayana kadar anneme kök söktürmüşüm yememişim uyumamışım ama okula başlayınca düzelmişim. Bugün hakkaten zor bir gün geçirmişsin zaman zaman hepimizin böyle zamanları oluyor seninde hormonlar tavan zaten sıkma canını geçecek az kaldı.

Canim insallah bebegini en kisa zamanda saglikli bi sekilde kucağına alirsin..rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…