- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.421
merhabaa ben cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle dogumum cok rahat gectı detayları dogum hıkayemı ınsallah en yakn zamanda yazıcam dogal olarak ugrayamıyorum buraya ev dolu gelen gıden cok oluyor oglusum pek uzmuyor bızı ama sarılık oldu ve bugun hastaneye yatırdık sarılık olması normal orda ıyı olacak bunu bılıyorum ama onu orda bırakıp eve gelmek o kadar or geldıkı anlatamam
sutum var ama maalesef gelmıyor goguslerım cok sıstı sagmaya calsııyorum 8 de gıdıcem yanına ınsallah opup koklatırlar gozumden sıcım gıbı yaslar akyor gozumum onunden gıtmıyor bıtanem annelık boyle bırseymıs haberımı vereyım sımdılık cıkıyorum hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
Neden oldugunu bilmiyorum malesef bildigim tek sey cigerlerindeki suyu atamamis tam esim doktorla tartismis dogru durust aciklama yapmadigi icin benim doktorum gitti gordu gelip aciklama yapti durumu iyi birkac gun musade altinda tutucaz dedi ama insan kucagina alamayinca rahatlayamiyor malesef
suni sanciya cok fazla dayanamadim acilma da yavas gidince sezeryan oldum
merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım varhem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım
kizlar kizimdan dolayi pek giremiyorum malum 1 haftalik olduk gobek bagimiz bile dustu :),var mi doguran bu hafta :)
Kızlar rüya ve serra isimlerinde kararsızım serra yı daha eşime söylemedim ama :) hangisi daha güzel
Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
Ödemin yüksekken tansiyon da yüksek; 24 saatli idrar testi istemedi mi dr?
Kızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim
ben hacı şakir granül ile yıkadım inanılmaz memnun kaldım, ne kalıntı oldu ne bişi.. bir de çook önceden örülmüş cicilerimiz vardı dura dura leke olmuşlar tabi; onlar da pırıl pırıl çıktı.. bu yüzden rahatlıkla tavsiye ederim.. yumuşatıcıya karşıyım şimdilik ama bilemedim16:
Kızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim
Günaydın güne berbat başladım sag elim sislikten sancı yapıyor acayip elimi açıp kapatamiyorum berber şiştim ya kendimi tanıyamiyorum artık şişse sancı olmasa raZiyim âma Malesef bunun Icin ne yapabilirim acaba fikri olan varmi
Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
cok geçmiş olsunn cnm bu sancılar yıprattı seniKızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim
Günaydın güne berbat başladım sag elim sislikten sancı yapıyor acayip elimi açıp kapatamiyorum berber şiştim ya kendimi tanıyamiyorum artık şişse sancı olmasa raZiyim âma Malesef bunun Icin ne yapabilirim acaba fikri olan varmi
Neden oldugunu bilmiyorum malesef bildigim tek sey cigerlerindeki suyu atamamis tam esim doktorla tartismis dogru durust aciklama yapmadigi icin benim doktorum gitti gordu gelip aciklama yapti durumu iyi birkac gun musade altinda tutucaz dedi ama insan kucagina alamayinca rahatlayamiyor malesef
suni sanciya cok fazla dayanamadim acilma da yavas gidince sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?