2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Cnm gozun aydin
Bebegimi kaybetmeseydim bnde buraya yaziyor olacaktim sizin adiniza sevindim
9 ay ne cabuk gecti
Ve ben yeniden hamile kaldim kasim annesi olacaktim malesef yine kaybettim
Iki hafta once kurtaj oldum
dualarinizi bnden esirgemeyin
Allah hepinize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin

canım gozunaydın ınsallah en kısa zamnda saglıklı bı sekılde kucagına alırsın Rabbım yardımcın olsun dualarımız mınıgınle.....

aman aman sımdı sen heyacaendan yatamazsın da hayırlı dogumlar canım sımdıdden bebeısın saglıcakala kucagına alman dılegıyle....

kizlar kizimdan dolayi pek giremiyorum malum 1 haftalik olduk gobek bagimiz bile dustu :),var mi doguran bu hafta :)

masalllah canım gobusu bıle dusmus darısı bızlere hayırlısıyla ınsalllahhh...

TRAMİSU

canım bencede oku ufle sımdı zaten hassassın ıyıce kotu olmussundur cocuk ıste ne zaman ne yapacagı bellı olmuyo Rabbım kolaylık versın opt ıyı gclrr....

Canim allah acil sifalar versin ayrica anali babali buyutsun..uzulmemeye calis canim sütün kesilmesin insallah bebeğinin sariligi hemen gecer ..artik adetten gibi oldu ne yazık ki cok fazla bebek kucucukken sarilik oluyor

Kızlar tek tek yazamıyorum ama iyi dilekleriniz için sağolun,midemi üşütmüşüm ne yapıyım bilemiyorum ama çok kötüyüm

Canim Allah sifasini versin guzel bebisinin, eminim birkac güne bebisin kucaginda olacak, bebegine, sana ve ailene uzun saglikli bir omur diliyorum....

Kızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim

Gecmis olsun Can'ın stres etkiliyor haliyle

Günaydın güne berbat başladım sag elim sislikten sancı yapıyor acayip elimi açıp kapatamiyorum berber şiştim ya kendimi tanıyamiyorum artık şişse sancı olmasa raZiyim âma Malesef bunun Icin ne yapabilirim acaba fikri olan varmi

Son düzenleme:

Bende hacı şakirle yıkadım ama çok mu koydum ama acaba tozunu bnm aile hekimim de hamile 2. Bebeğine :) 1 yaşına kadar yumuşatıcı kullanma dedi bana.

esracetinkaya;
Allah şifa versin bebeğinize en kısa zamanda kucağınıza alıp evinize götürmeyi nasip etsin. Ama siz çok üzmeyin kendinizi ki sütünüz kesilmesin.

gunayyydınnn
bu kontrolumuzde tarihh vercek drumuzz
ayy cok heyecanlıyımm
odamızı kurduk girip girip bakıorumm,suratımda eblek bi gülümsemeyle
mobılyaları sevıyorum
allah kullanmıyıda nasip etsin saglıkla huzurla ınsallah

off bu aralar hep aynı mı bu dönemde... doktorun söylediklerini paylaşırsan sevinirim canım çok çok geçmiş olsun...

aynı benim de öyle ama kahvaltı hazırlarken geçti gitti...benim ellerimde hafif şişlik var ama uyuşukluk had safhada...

canım Allah analı babalı büyütsün.. inşallah bir an önce yavruna kavuşursun...

cok geçmiş olsunn cnm bu sancılar yıprattı seni
bı an once doğar saglıcakla yaramaz ınsallah cnm

sanada gecmış olsun cnmm ödemin tek ilacı bol su,4 lt kadar içmk gerekıo
benımde bır haftadır var ellerım ı kapatırken eklemlerde ağrı
son dönemece girdik cok az kaldı cnm ınsallah

ÇOk geçmiş olsun canım Bebişin de inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

cnm haırlı ugurlu olsun bebeğin,bol bol su iç sutun %80 su cnm
göğsüne sıcak su posetıyle masaj yap..sut kanallarını acıo cnm
bide ben bı lınk paylasmıstım ılk 3 gun yapılması gerek bı masaj
hem sutun gelmesı hemde cok daha fazla olması ıcın
yenıden paylasıorum cnm bı bak ıstersen
Hand Expression - Newborn Nursery at LPCH - Stanford University School of Medicine
doğum bebekler ıcın bı şok oluomuş cnm
kuvez onun saglığı ıcın suan en guvenlı yer
nasılsaa coookkk gunlerınız olcak sevişip koklayacakk
o gunlerı dusunup,sıkmamaya calış cnm sütün çok onemlı bebek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…