- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.441
kızlaaarr sabah çok mutlu oldum aynaya bakınca karnım birazcık aşağı inmiş koçiş de dedi... hatta üstüne üstlük karnımda küçüldü....çocuğum nereye gitti anlamıyorum ama çatlaklarımın içi kıppkırmızıydı şimdi gerginlik gitmiş böyle kırış kırış olmuş, üstümde bir hafiflik var... hayırdır inşallahhh...
kızlar araştırdım doğumdan önce karın aşağı iniyor yaa o zaman karın küçülüyormuş... benim ki küçüldü yaa bebeğim nereye gitti anlamıyorum karnım 2 ay önceki haline döndü nerdeyseee.... oohhh yaa doğum yaklaşıyor artık...
Kızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim
Günaydın güne berbat başladım sag elim sislikten sancı yapıyor acayip elimi açıp kapatamiyorum berber şiştim ya kendimi tanıyamiyorum artık şişse sancı olmasa raZiyim âma Malesef bunun Icin ne yapabilirim acaba fikri olan varmi
Gözümüz aydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ayrıca acil şifalar diliyorum inşallah en kusa zamanda düzelirde kavuşursunyz bebişinle moralini bozmamaya çalış senin sütün ilaç gibi ona şindi canım.Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
Gunaydin annisler
Benim uyku diye kavramim kalmadi sola yatiyorum bacagim uyucsuyor agrisindan surekli donüyorumel parmaklarim sizliyor cok aciyor bunlari yasayan var mi sanki patlicak gibi aciyor biraz sisti sanirim , yapacak bisey bulamiyorum can sıkıntısida cabasi allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
kızlar ben sezaryandan çok korkuyorum çok soğuk geliyor düşünmesi hep normal istedim bebeğimin doğduğu anı görmek doğumdan sonra ağrısız sızısız evime gitmek hayalimdi.epidural sezaryanada cesaret edemem çok üzgünümm o yüzden..az önce intte biraz araştırıyım dedim sezaryan çeşitlerini ağladım birde korkudan okudukçabebeğim dönse keşke
arkadaşlar ben kasılmam varmı yokmu anlayamıyorum kasılma tam olarak nasıl bişey.bana iyice açıklayabilirmisinz
esracım, gözün aydın. eminim ki bugün yarın kucağına alacaksın yavrunu. bebeklerde bu sorunlarla sık karşılaşılıyor sanırım artık. zor da olsa sen kendini sakinleştir ki sütün gelsin, annelik başladı artık. Allah beraberinde olsun.Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
kızlar hepinize günaydınlar doğum yapan anne adayları allah analı babalı büyütsün sağlık versin...
benim doğuma 18 gün kaldı çok heyecanlıyım epidural sezaryanla alıcak doktorumuz bebeği 11 mayısda doğum yapıcağım allah nasip ederse hepimiz dua ederi,m birbirimize biran önce bebişlerimizi kucağımıza alalım
Benimde elim ayagim şişiyor. .canim tuzlu suda bekletmeyi bi denesen??
günaydın anneler ve yavruları,
ben de haftasonunda artık çantalarımızın büyük çoğunluğunu hazırladım. 1-2 parça eksiğim kaldı. bebişimin odası da hazır gibi. halısı eksik o da teyzemizden gelecek inşallah.bugün eşim tatilde şekerlerimizi almaya çıktı. şeker konusunda size akıl danışmak istiyorum. şimdi ben kız beklediğimden kutuların içine pembe yeşil ya da pembe sarı çikolata dolgulu badem şekerlerinden koyacaktım ancak benim baba memleketimde de çok değişik zencefilli tarçınlı ve mahlepli tadı kurabiye gibi olan badem şekerleri satıyorlar sizce onlardan yapsam daha orijinal olmaz mı? ne dersiniz? ayyyy canınız çekmedi dimi?özür dilerim, kızmayın bana.:18::18:
valla bende de uyku muyku kalmadı. sağa dönsem huzursuz oluyorum, sola dönsem bacaklarım ağrıyor, bazen bi bakıyorum sırtüstüne meyletmişim korkuyla uyanıyorum. bazen sola çok dönünce yavrumu ezer miyim acaba diyorum? amaaaan kafada milyon tane senaryo. aslında bilmek, araştırmak hiç iyi değil, Allah bilir annelerimiz sol mu sağ mı düşünüyorlar mıydı yatarken?
sidelya cım kendini üzme. sezaryen ya da normal, senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa, hayırlıysa o olsun. normal doğuma cesaret ederken, sezaryende epidurale neden cesaret edemeyesin. hiç bir şey görmeyeceksin ki. yine de ben sometimes a da söylemiştim, bebeği döndürmek için yurtdışında kullanılan bir çok teknik varmış Bir bebeğin dönme öyküsü | Blogcu Anne burada yazmıştı bir anne. doktoruna danışıp bir dene istersen
esracım, gözün aydın. eminim ki bugün yarın kucağına alacaksın yavrunu. bebeklerde bu sorunlarla sık karşılaşılıyor sanırım artık. zor da olsa sen kendini sakinleştir ki sütün gelsin, annelik başladı artık. Allah beraberinde olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?