- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.461
kızlar hepinize günaydınlar doğum yapan anne adayları allah analı babalı büyütsün sağlık versin...
benim doğuma 18 gün kaldı çok heyecanlıyım epidural sezaryanla alıcak doktorumuz bebeği 11 mayısda doğum yapıcağım allah nasip ederse hepimiz dua ederi,m birbirimize biran önce bebişlerimizi kucağımıza alalım
günaydınn bende epidural sezeryenle 11 mayısta doğum yapıyorum bendede heyecan artmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş...
Yok canım öyle bişey söylemedi ama bugecen hafta 4 kere idrar testi yapıldı bilmiyorum Allah sabır versin
Benimde elim ayağım çok şişiyor canım ayaklarım batıyor sabah uyandığımda ellerimde öyle soda içiyorsan içme şişkinliğe sevep oluyormuş onundışunda tuzlu su iyi geliyor diye biliyorum çok geçmiş olsun.
Gunünü bilmek cok heyecan verici nasıl sabrede bilecekmisin canım ama bı taraftan da hazırlığını yaparsın güzel rahat rahat
Hiç merak etme dualarımız seninle canımi en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle iyi haberlerini bekliyoruz...Hepinize cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur insallah guzel haberler veririm size bir an once Allah hepinize kolayliklar versin
günaydın herkese. çatı muayenesi olan var mı acaba? doktorum iki gun sonra catı muayenemi yapıcakmış, sizce bir sakıncası var mı?
Senin fikrin ama babanın şekerleri daha enteresan canım badem şekerlerini heryerden buluyoruz mahlepli ,zencefilli ilk defa duydum memleket neresi canim
evet canım ben de öyle düşünüyorum, dediğin gibi o badem şekerlerini her yerde buluyoruz bunlar daha orijinal. bizim memleket Mardin canım, oradan söyleyeceğim sanırım, akşama filan veririm siparişi bir de ben taaa Eylül'de almıştım birkaç kilo dün hala yiyordum yani buzdolabında hiçbirşey olmuyor. bu kadar anlattım keşke yakında olsan da yollasam ama yine de dilersen yollarım ya da sitenin adını vereyim bakcidden yollarım şaka değil. fransaya da yollarım belki onlar da yolluyorlardır.
bu arada idrarda protein değerin mi yüksek çıktı bilmiyorum ama bende 4000 küsür çıktı 24 saatlik idrar testi sonucunda ve bir arkadaş yazmıştı 3000 üstü riskli kabul ediliyor ama bende hiç öyle ödem filan yok hala tek taşımı takabiliyorum, aynı ayakkabıları, terlikleri giyiyorum şükürbelki size göre daha geride olduğumdandır ama doktorum sonucumu görünce bana sadece bol protein ağırlıklı beslen dedi, günde 2 yumurta filan kendini çok yorma dedi bir de. ama 32-33 haftadan sonra risk oluşturmaz dedi, başka bir kadın doğumcuya sordum o da aynını söyledi, şükür atlattım. benim tansiyonum yükseliyor ve çarpıntım oluyordu, iyiyim şimdi o nedenle sen tabi yine dikkat et ama zaten sen sona gelmişsin bile artık şükür
Günaydın güne berbat başladım sag elim sislikten sancı yapıyor acayip elimi açıp kapatamiyorum berber şiştim ya kendimi tanıyamiyorum artık şişse sancı olmasa raZiyim âma Malesef bunun Icin ne yapabilirim acaba fikri olan varmi
Senin doğum baya yaklaştı o zaman Allah yardımcın olsunkızlar araştırdım doğumdan önce karın aşağı iniyor yaa o zaman karın küçülüyormuş... benim ki küçüldü yaa bebeğim nereye gitti anlamıyorum karnım 2 ay önceki haline döndü nerdeyseee.... oohhh yaa doğum yaklaşıyor artık...
tatlımm bı kaç gundur goremedım senii
hersey yolundadır ınsallah
Canım benimde sağ elim çok kötü oluyordu bileklik aldım geceleri takıyorum şimdilik daha iyiyim
Senin doğum baya yaklaştı o zaman Allah yardımcın olsun
Tiramisu nasıl oldun acaba merak ettim.
Midmaya nerelerde kızlar gören oldu mu hiç?? bir süredir göremedim merak ettim
merhaba kızlar nasılsınız? giremedim bayadır telaşım vardı salı günü kısmetse sezeryanım varhem korkuyorum hem panikliyorum hem heyecan hem mutluluk karman çormanım yarın hastaneye gidicem son işlemler için kısmetse azkaldı darısı sizlere inşallah ilk fırsatta doğum hikayemi yazabilirim umarım
kızlar 30 nisanda doğum yapıcam Allah nasip ederse.bir günle mayıs anneliğini kaçırıyorum.bu arada doktorum epidural anesteziyi önerdi.bebeğe genel anestezi ile doğumda anestezik madde geçiyormuş.panik olursam dedim hepimiz yanındayız seni rahatlatırız merak etme bebek çıktıktan sonra da istersen rahatlatıcı bir ilaç verir seni dinlendiririz dedi.korkuyorum heyecanlıyım karmakarışığım yani...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm,eğer olursa ben de epidural düşünüyorum bi de şu açıdan düşün bebeğinin ilk ağlamasına sen de şahit olacaksın korkma günde kaç kişi doğum yapıyo sen mi yapamıycan güle güle gir çık inşallah bu konuda yanında olan insanların soğuk kanlı olması çok önemli ben ameliyata girerken beni öyle şenlikli uğurladılar ki masaya yatana kadar geyik yapıyodum sonra da anestezist gelip bana son geyiğini yaptıgenel anestezi olduğundan sonrasını bilmiyorum tabi ama genelde ameliyat ekibi yardımcı oluyo merak etme sen
Dun sabah 9:20 gibi canim bebegim dunyaya geldi kizlar ama hala kucagima alamadim cok moralim bozuk solunum bozuklugu yuzunden kuvezde bugun daha iyi oldugunu soylediler oksijeni yavas yavas azaltiyolarmis ama ne zaman cikartacaklari belli degil sarilik da baslamis bugun sut istediler ama muhtemelen moral bozuklugundan sutum de gelmiyor insallah bugunler gecer yarin minik kuzumu kucagima alirim cok zor be kizlar Allahim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?