2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gunünü bilmek cok heyecan verici nasıl sabrede bilecekmisin canım ama bı taraftan da hazırlığını yaparsın güzel rahat rahat

günaydınn bende epidural sezeryenle 11 mayısta doğum yapıyorum bendede heyecan artmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş...

amin arkadaşım hayırlısıyla doğumumuz gerçekleşir işallah ben de korkuda var herşey yolunda gider işallah

Yok canım öyle bişey söylemedi ama bugecen hafta 4 kere idrar testi yapıldı bilmiyorum Allah sabır versin

anlayamadım doğrusu o kadar yüksek ödem varken neden bakmıyor dr 24 saatliğe? Ben protein kaçağı yüzünden periyodik olarak yaptırıyorum, yükselme oluyor ama sınırı var 3000 e vurdu mu acil operasyon benim çok şükür daha 560 ama belli olmuyormuş birden bire yükselebiliyormuş. İnşallah sorunsuz atlatıcam ama dikkat ediyoruz bakalım.. 37. haftaya kadar çalışmak istiyorken 30da raporla ayrıldım, 32den beri de izindeyim işte.. ama iyi geldi, insan rahatlıyor. 34+3 bugün hayırlısıyla tamamlayalım inşallah hepimiz..

kızlar soda içmeyin ödemi arttırır, sodalarda çok ciddi tuz var.. içerseniz de sadece akminanın en hafif olanı varya ondan için.. normallerden uzuk durun aman ha..

Merhabalar...
Dogum yapan annelerin paylasimlari cok etkiledi beni. Gercekten dunyaya gelen her bir bebek bir mucize. Omru veren Allah...NE kadar engel cikarsa ciksin O'nun takdirinden otesi yok. Annelerin paylasimlarini okurken bunu bir kez daha anladim. Allah saglik,sihhat ve guc versin tum anne ve bebeklerine.
Zorlu ama sonu mutlu biten hikayeler hepsi. Allah kolayliklar versin herkese...

Bugun on gun aradan sonra doktor kontrolum var. Sabah nedense dogum yapacakmisim hissi gelisti bende, esime cantayi bagaja at talimati verdim hemen. Adamin da odu koptu tabi, ne oluyoruz diye. Ruya grdum deyip gecistirdim :) Bakalim doktor bugun ne soyleyecek. Bana artik kalk dolas diyecek mi... Dogum tarihiyle ilgili bit fikir verecek mi...Beklemek cidden zor...Habir hafta habir hafta derken yolun sonuna yaklastim cok sukur. Erken dogum tehlikemin ustunden bu gun bir ay gecti sukur. İnsallah 36 ve 37'iyi de atlatir rahatlarim...

Bebegin hazirliklari tamam ama benim kisisel eksiklerim var biraz. Onlari da insallah bu hafta tamamlama firsati bulur, rahatlarim. Bebegimin herseyine kendim kosturmak hazirlamak istiyordum ama ne yazikki cok azi kismet oldu. Allahtan annem herseyime kosturdu. Allah ondan razi olsun. Eksikliklerini gostermesin.

Hastanede bekleyis icinde olan annelerin haberlerini okudum...Allah yardimciniz olsun. Tez vakitte saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin ins.

Tum annelere ve hamilelere kolayliklar diliyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun...

Kızlar günaydın, dün gece sabaha karşı acaip bir sancıyla uykumdan uyandım, hemen eşimi uyandırdım. Acaip şiddetliydi, aşağılarda başladı adet sancısı gibi fakat ilgiç tarafı ağrı hemen sonrasında karnıma çıktı. Sanki afedersiniz ishal olursunuz da bağırsaklarınız ağrırya onun gibi bu normalmi sizce? Sancı gelince karında da ağrı olurmu, deneyimli anneler lütfen bir fikir verin. Biraz korktum da...:18:

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi eksik etmeyin ne olur insallah guzel haberler veririm size bir an once Allah hepinize kolayliklar versin
Hiç merak etme dualarımız seninle canımi en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle iyi haberlerini bekliyoruz...

günaydın herkese. çatı muayenesi olan var mı acaba? doktorum iki gun sonra catı muayenemi yapıcakmış, sizce bir sakıncası var mı?

Canım ben Cuma günü oldum. 1 dk bile sürmedi doktor alttan bakıyo kemik yapın doğuma uygun mu açılma var mı diye. Gayet kolay bir muayene, hiç merak etme...

Senin fikrin ama babanın şekerleri daha enteresan canım badem şekerlerini heryerden buluyoruz mahlepli ,zencefilli ilk defa duydum memleket neresi canim

evet canım ben de öyle düşünüyorum, dediğin gibi o badem şekerlerini her yerde buluyoruz bunlar daha orijinal. bizim memleket Mardin canım, oradan söyleyeceğim sanırım, akşama filan veririm siparişi bir de ben taaa Eylül'de almıştım birkaç kilo dün hala yiyordum yani buzdolabında hiçbirşey olmuyor. bu kadar anlattım keşke yakında olsan da yollasam ama yine de dilersen yollarım ya da sitenin adını vereyim bak cidden yollarım şaka değil. fransaya da yollarım belki onlar da yolluyorlardır.

bu arada idrarda protein değerin mi yüksek çıktı bilmiyorum ama bende 4000 küsür çıktı 24 saatlik idrar testi sonucunda ve bir arkadaş yazmıştı 3000 üstü riskli kabul ediliyor ama bende hiç öyle ödem filan yok hala tek taşımı takabiliyorum, aynı ayakkabıları, terlikleri giyiyorum şükür belki size göre daha geride olduğumdandır ama doktorum sonucumu görünce bana sadece bol protein ağırlıklı beslen dedi, günde 2 yumurta filan kendini çok yorma dedi bir de. ama 32-33 haftadan sonra risk oluşturmaz dedi, başka bir kadın doğumcuya sordum o da aynını söyledi, şükür atlattım. benim tansiyonum yükseliyor ve çarpıntım oluyordu, iyiyim şimdi o nedenle sen tabi yine dikkat et ama zaten sen sona gelmişsin bile artık şükür

Son düzenleme:
Kizlar söylemesi ayip birkac haftadir her sabah 1 kez karin agrisiyla wc giderim circir durumu olur..bugun sabahtan beri 3.kez wc ciktim karnimda cok ağrıyor neyseki bugun rutin kontrolum var..gitmeden nst de cektircem bakalim hayırlısı. .herseyi de dogum sancisi sanar olduk dimi :) kizlar bu arada gecenlerde iliski dogumu kolaylaştırıyor yazilmisti..yasak mi iyi mi bilemedim..bugun cekinmezsem dr.a sorucam..

hhos selam,
4000 demek çılgın bir rakam yanlışlık olmasın, 400 falan? tansiyon da yükseliyordu diyorsun, bir araştır başka doktorlara da sor istersen.. dikkat edilmesi gereken bir konu

google a preklampsi yaz, gebelik,org'dan oku bak.. linki koyuyorum düzgün çıkmıyor, site adı da çıkmıyor o yüzden ',' koydum

Son düzenleme:

Canım benimde sağ elim çok kötü oluyordu bileklik aldım geceleri takıyorum şimdilik daha iyiyim

Senin doğum baya yaklaştı o zaman Allah yardımcın olsun

Tiramisu nasıl oldun acaba merak ettim.

Midmaya nerelerde kızlar gören oldu mu hiç?? bir süredir göremedim merak ettim

iyiyim canım teşekkür ederim keyfim yoktu 3 gündür ben duramadım temizlik yaptım ondan sonra çok fazla ağrım oldu yerimden kalkamadım bebiş zaten aşağıda ya iyice mi indi naptı hiç kalkamadım yerimden bacaklarım açılmıyodu resmen doktorum da yat başka çare yok dedi bugün çok şükür iyiyim bi kaç gün yatınca sancım geçti herkes de telaşa kapıldı eşim küstü 1 gün boyunca trip attı temizlik yaptım diye neyse bunu da atlattık bi enerji var içimde heryeri silip süpürebilirim gibi ama söz verdim artık rahat durcam dün zaten kv ve kp geldi sağ olsunlar baya bi iş yapıp gittiler bende ayaklarımı uzatıp keyif yaptım

allah yardımcın olsun canım

kızlar 30 nisanda doğum yapıcam Allah nasip ederse.bir günle mayıs anneliğini kaçırıyorum.bu arada doktorum epidural anesteziyi önerdi.bebeğe genel anestezi ile doğumda anestezik madde geçiyormuş.panik olursam dedim hepimiz yanındayız seni rahatlatırız merak etme bebek çıktıktan sonra da istersen rahatlatıcı bir ilaç verir seni dinlendiririz dedi.korkuyorum heyecanlıyım karmakarışığım yani...

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm,eğer olursa ben de epidural düşünüyorum bi de şu açıdan düşün bebeğinin ilk ağlamasına sen de şahit olacaksın korkma günde kaç kişi doğum yapıyo sen mi yapamıycan güle güle gir çık inşallah bu konuda yanında olan insanların soğuk kanlı olması çok önemli ben ameliyata girerken beni öyle şenlikli uğurladılar ki masaya yatana kadar geyik yapıyodum sonra da anestezist gelip bana son geyiğini yaptı genel anestezi olduğundan sonrasını bilmiyorum tabi ama genelde ameliyat ekibi yardımcı oluyo merak etme sen

sağol canım ya içimi rahatlattın inşallah sağlıkla bebeklerimiz süt kokulu kokulu kucağımızda olur...

Tiramisu35 canım bahsettiğin bir iğne vardı bana hastanede agrı kesıcıler yapıldı doktorumda yağlı ve acısı uzun surucek bır iğne yapmıştı erken doğumu önlemek ıcın demıstı ama sen yazınca cıger gelıstırıcımıydı acaba bu gıdısımde sorucam doktoruma inşallah ..

öncelikle gözün aydın canım inşallah hayırlsıyla bebeğin sağlığına kavuşur kucağında büyür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…