- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.481
tatlımm bı kaç gundur goremedım senii
hersey yolundadır ınsallah
Benim de dikkatimi çekti kaç gündür görünmüyor gülsevdam inş iyidir
Kızlar karnım çok ağrıyor,gece boyu doğru düzgün uyuyamadım ağrıdan,zaten midem de kötü,kötü üşütmüşüm kendimi demek.Biraz zaman geçsin doktora gidicez,aslında cuma gününe çağırmıştı ama karnımın ağrısı dayanılmaz,midem de öyle,lütfen çabuk düzeleyim
günaydın herkese. çatı muayenesi olan var mı acaba? doktorum iki gun sonra catı muayenemi yapıcakmış, sizce bir sakıncası var mı?
oy beni merak edenler olmuş azcık şımarsammı
cuma gunu ablama gıttım kızlar bugun geldım 3 gun yoğun bakıma aldı sağolsun
yattığım yerden kaldırmadı sabah aksam yedırdı durdu hatta gece aşerirsem dıye tatlı ve yemek cesıtlerını masanın ustune dızıyor
gece yerım dıye:) yanı anlıcagınız kg alıp geldım bol bolesım ve benım ıcın cok ıyı oldu streslı bı 4 hafta gecırdık
evde olmak erken doğum rıskı acıllık olma derken .. bu arada ıdrar testı yaptırdım yanmalarım var değerler gecen seferkiyle aynı yukselmemıs
ama nıye yanma var anlıyamadım bıde gece cok wc kalkar oldum 5 saat ancak uyuyorum
ablam yavruma hedıyeler almış onları yıkıcam birazdan ..
gecmıse bıraz goz gezdırdım normal doğum ve kesıklerden konuşulmuş
maalesef standart tum doktorlar kesık yapıyor kızlar benım doktorum bıle
aslında çatalda doğum vucud yapımıza aykırı .. çömelerek doğurma yurtdışında ne güzel uygulanıyor bızdede uygulansa cok ısterdım
cuma gununu 4 gözle bekliyorum kızlar doktorla randevum ve yasakların bı aksılık yoksa kalkıcagı gün :) yavrum 37 haftalık oluyor
en tehlıkelı donemı atlatmış oluyoruz inşallah .. sağlıkla hayırlısıyla vaktınde gelsın yavrularımız:)
kızlar ben sezaryandan çok korkuyorum çok soğuk geliyor düşünmesi hep normal istedim bebeğimin doğduğu anı görmek doğumdan sonra ağrısız sızısız evime gitmek hayalimdi.epidural sezaryanada cesaret edemem çok üzgünümm o yüzden..az önce intte biraz araştırıyım dedim sezaryan çeşitlerini ağladım birde korkudan okudukçabebeğim dönse keşke
Kızlar nisan annelerinden egomego'nun bebeği doğmuş fakat yoğunbakımdaymış durumu ciddiymiş dua ediyorlar yardım etmek isteyen varsa baksın lütfen destek olalım annenin mesajı burda: http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...annleri-paylasim-alani-4027.html#post29985983
Kızlar günaydın, dün gece sabaha karşı acaip bir sancıyla uykumdan uyandım, hemen eşimi uyandırdım. Acaip şiddetliydi, aşağılarda başladı adet sancısı gibi fakat ilgiç tarafı ağrı hemen sonrasında karnıma çıktı. Sanki afedersiniz ishal olursunuz da bağırsaklarınız ağrırya onun gibi bu normalmi sizce? Sancı gelince karında da ağrı olurmu, deneyimli anneler lütfen bir fikir verin.Biraz korktum da...:18:
Hiç merak etme dualarımız seninle canımi en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle iyi haberlerini bekliyoruz...
Canım ben Cuma günü oldum. 1 dk bile sürmedi doktor alttan bakıyo kemik yapın doğuma uygun mu açılma var mı diye. Gayet kolay bir muayene, hiç merak etme...
hhos selam,
4000 demek çılgın bir rakam yanlışlık olmasın, 400 falan? tansiyon da yükseliyordu diyorsun, bir araştır başka doktorlara da sor istersen.. dikkat edilmesi gereken bir konu
google a preklampsi yaz, gebelik,org'dan oku bak.. linki koyuyorum düzgün çıkmıyor, site adı da çıkmıyor o yüzden ',' koydum
kuş gibiym canım inşallah bundan sonra daha rahat bebısımı beklerımİyi olmana sevindim cnm aylardır birlikteyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ses çıkmayınca doğurdu mu acaba dedim
Senin için iyi olmuş valla yazılarından bile olumlu havayı alıyorum bunalmıştın iyice.
İnş yasakların kalkar zaten 37'den sonra erken doğum sayılmıyormuş cnm yavrular gelse de endişe edilecek birşey yok
Benim de eşim yurtdışında cuma akşam gelecek şu an annem yanımda temizlik yapıyor ben oturuyorum eşim gelene kadar beklesin oğlum babası gelsin ondan sonra gelsin o da, zaten o geldikten sonra yürüyüşlere filan başlayacağım
Kızlar günaydın, dün gece sabaha karşı acaip bir sancıyla uykumdan uyandım, hemen eşimi uyandırdım. Acaip şiddetliydi, aşağılarda başladı adet sancısı gibi fakat ilgiç tarafı ağrı hemen sonrasında karnıma çıktı. Sanki afedersiniz ishal olursunuz da bağırsaklarınız ağrırya onun gibi bu normalmi sizce? Sancı gelince karında da ağrı olurmu, deneyimli anneler lütfen bir fikir verin.Biraz korktum da...:18:
Hiç merak etme dualarımız seninle canımi en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle iyi haberlerini bekliyoruz...
Canım ben Cuma günü oldum. 1 dk bile sürmedi doktor alttan bakıyo kemik yapın doğuma uygun mu açılma var mı diye. Gayet kolay bir muayene, hiç merak etme...
Neden korkuyosun canım eskisi gibi değil artık sezeryanlarda küçücük kekik var 2 günde kalkıyorsun ayağa 10 gündede birşeyin kalmıyor ayrıca normal doğum ağrı olmadığını kim söyledi alttan dikiş olduğu için ondada 10 gün tuvalet ve oturup kalkma olayı ağrılı oluyor yani normal doğumlarda eskisi gibi dr beklemiyor hemen kesip alıyor ben mecburi sezeryan olucam ama alttan dikişte istemiyodum zaten isabet oldu benim için
Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun valla içim bir hoş oldu
Valla canım o dediğin kişiye göre değişir şahsen benim biraz sancım olduğunda dr baktı alttan açılmaya vazgeçtim dedim kalkıyordum çok canım acıdı valla hatta sen geriye gidersen ben daha çok ittirmek zorunda kalırım dedi ama bir dahada mecbur kalmassam kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum ama bazılarının canıda hiç acımıyormuş valla anlamadım
Neden korkuyosun canım eskisi gibi değil artık sezeryanlarda küçücük kekik var 2 günde kalkıyorsun ayağa 10 gündede birşeyin kalmıyor ayrıca normal doğum ağrı olmadığını kim söyledi alttan dikiş olduğu için ondada 10 gün tuvalet ve oturup kalkma olayı ağrılı oluyor yani normal doğumlarda eskisi gibi dr beklemiyor hemen kesip alıyor ben mecburi sezeryan olucam ama alttan dikişte istemiyodum zaten isabet oldu benim için
Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun valla içim bir hoş oldu
Valla canım o dediğin kişiye göre değişir şahsen benim biraz sancım olduğunda dr baktı alttan açılmaya vazgeçtim dedim kalkıyordum çok canım acıdı valla hatta sen geriye gidersen ben daha çok ittirmek zorunda kalırım dedi ama bir dahada mecbur kalmassam kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum ama bazılarının canıda hiç acımıyormuş valla anlamadım
ahucuxx cum evet çılgın bir rakam çıktı sorma 4637 mi neydi şimdi bulamadım sonucumu, zaten hemen doktorumla görüştük sonrasında bebeğim iyiydi gayet ve tansiyonumu takip ettik 1-2 hafta, kalp için ekg, eko filan çektirdik ama tansiyon en fazla 12 ye çıktı o da 1 kez ama bana göre baya yüksek çünkü benim normal tansiyonuma hemşireler bile şaşırıyor 70/40 ya da 80/50 proteine abandım 3-4 hafta hala da öyle yemeye çalışıyorum ama 2 doktorda 32 den sonra korkma dediler. zaten dediğim gibi öyle ödemlerim filan yok şükür ve çarpıntılarım, tansiyon oynamalarım filan da geçti neredeyse, şükür çok sıkıntı da yok bebeğimde her gittiğimde soruyorum ama geçiyor sanırım. cumartesi gidince yine soracağım
evet canım ben de öyle düşünüyorum, dediğin gibi o badem şekerlerini her yerde buluyoruz bunlar daha orijinal. bizim memleket Mardin canım, oradan söyleyeceğim sanırım, akşama filan veririm siparişi bir de ben taaa Eylül'de almıştım birkaç kilo dün hala yiyordum yani buzdolabında hiçbirşey olmuyor. bu kadar anlattım keşke yakında olsan da yollasam ama yine de dilersen yollarım ya da sitenin adını vereyim bakcidden yollarım şaka değil. fransaya da yollarım belki onlar da yolluyorlardır.
bu arada idrarda protein değerin mi yüksek çıktı bilmiyorum ama bende 4000 küsür çıktı 24 saatlik idrar testi sonucunda ve bir arkadaş yazmıştı 3000 üstü riskli kabul ediliyor ama bende hiç öyle ödem filan yok hala tek taşımı takabiliyorum, aynı ayakkabıları, terlikleri giyiyorum şükürbelki size göre daha geride olduğumdandır ama doktorum sonucumu görünce bana sadece bol protein ağırlıklı beslen dedi, günde 2 yumurta filan kendini çok yorma dedi bir de. ama 32-33 haftadan sonra risk oluşturmaz dedi, başka bir kadın doğumcuya sordum o da aynını söyledi, şükür atlattım. benim tansiyonum yükseliyor ve çarpıntım oluyordu, iyiyim şimdi o nedenle sen tabi yine dikkat et ama zaten sen sona gelmişsin bile artık şükür
anlayamadım doğrusu o kadar yüksek ödem varken neden bakmıyor dr 24 saatliğe? Ben protein kaçağı yüzünden periyodik olarak yaptırıyorum, yükselme oluyor ama sınırı var 3000 e vurdu mu acil operasyon benim çok şükür daha 560 ama belli olmuyormuş birden bire yükselebiliyormuş. İnşallah sorunsuz atlatıcam ama dikkat ediyoruz bakalım.. 37. haftaya kadar çalışmak istiyorken 30da raporla ayrıldım, 32den beri de izindeyim işte.. ama iyi geldi, insan rahatlıyor. 34+3 bugün hayırlısıyla tamamlayalım inşallah hepimiz..
kızlar soda içmeyin ödemi arttırır, sodalarda çok ciddi tuz var.. içerseniz de sadece akminanın en hafif olanı varya ondan için.. normallerden uzuk durun aman ha..
Cnm şimdi soyle, trene binen demirden korkmazmis misali dogal dogum dusunen herkes bu sureclerden gececek o yuzden boyle seyleri gozumuzde buyutup kimseyi korkutmamaliyiz. Sezeryan dusunen bir gebe de zaten yaptirmak zorunda degil yani bu bir tercih meselesi ve nasil gordugunle alakali bu kontrolu dunyanin her yerinde kadinlar yaptiriyor ve kimse de açıdan olmuyor sonucta biz T urk kadinlarinin cani biraz tatli sanirim.
Aynen canm katiliyorum sana bebeklerimizle yasayacagimiz her an guzel o yuzden hic korkmuyorum Allah gucunu verir yeterki bizimkiler gelmeye karar versin.:)Canım ben allahım dua ediyorum tekrar normal olur inşallah saten dayanilmiycak bı acı olsaydı doğurmaz sezaryan secerdim galiba sancılarım başlasın artık istiyorum hatta bağırmak falan istiyorum acıdan kızımda yatarak dogurunca tuaf geliyor arkadaslarım anlatıyorlar söyle sancım vardı böyle yirtindim falan benim anlatacak bişey yok onun Icin her animi olması gerektiği gibi yasamak istiyorum
günaydınn bende epidural sezeryenle 11 mayısta doğum yapıyorum bendede heyecan artmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş...
biraz zayıfım bu konuda cnm bıçakla elimi kessem bile içim çok tuhaf oluyor normal doğumu çok istedim haklısın ondada kesik oluyor ama karındaki kadar 6 7 kat değil hayırlısı artıkNeden korkuyosun canım eskisi gibi değil artık sezeryanlarda küçücük kekik var 2 günde kalkıyorsun ayağa 10 gündede birşeyin kalmıyor ayrıca normal doğum ağrı olmadığını kim söyledi alttan dikiş olduğu için ondada 10 gün tuvalet ve oturup kalkma olayı ağrılı oluyor yani normal doğumlarda eskisi gibi dr beklemiyor hemen kesip alıyor ben mecburi sezeryan olucam ama alttan dikişte istemiyodum zaten isabet oldu benim için
benimde 30 nisan cnm doktorum la bebeğin dönmesini beklediğimiz için daha sezaryan yöntemini konuşmadım ama burda epidural yapıyorlarmı bilmiyorum sanırım epiduraldan bnde korkuyorum ama bebeğimi ilk ben görmek isterdimkızlar 30 nisanda doğum yapıcam Allah nasip ederse.bir günle mayıs anneliğini kaçırıyorum.bu arada doktorum epidural anesteziyi önerdi.bebeğe genel anestezi ile doğumda anestezik madde geçiyormuş.panik olursam dedim hepimiz yanındayız seni rahatlatırız merak etme bebek çıktıktan sonra da istersen rahatlatıcı bir ilaç verir seni dinlendiririz dedi.korkuyorum heyecanlıyım karmakarışığım yani...
Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim.Normal doğumdan korkuyorum çatı muayenesi bile yaptıramıyorum o koltuk bile beni ürkütüyor.doktorumun tüm normal doğum ısrarına rağmen 6 mayısa sezeryan günü aldık.Sezeraynıda spinal yapalım diyor.Bi arkadaşımız spinal doğum sonrası komplikasyon geçirdi ve ölümden döndü 1 ay kadar yoğun bakımda yattı,eşimde bunu duydu spinal istemiyor hatta normal doğum yapmamı istiyor.Çok baskı yapmıyor ama her fırsatta dile getiriyor herkes nasıl doğuruyo sende normal yap ameliyat masasına yatmamı istemiyor.
Kafam çok karışık zaten stresliyim çalışan biriyim 15 martta doğum iznine ayrıldım evde sıkılıyorum kafamda kuruyorum.Bana fikir verin.En çok korktuğum alttan kesik atmaları((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?