2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tatlımm bı kaç gundur goremedım senii
hersey yolundadır ınsallah

Benim de dikkatimi çekti kaç gündür görünmüyor gülsevdam inş iyidir

oy beni merak edenler olmuş azcık şımarsammı
cuma gunu ablama gıttım kızlar bugun geldım 3 gun yoğun bakıma aldı sağolsun
yattığım yerden kaldırmadı sabah aksam yedırdı durdu hatta gece aşerirsem dıye tatlı ve yemek cesıtlerını masanın ustune dızıyor
gece yerım dıye:) yanı anlıcagınız kg alıp geldım bol bol esım ve benım ıcın cok ıyı oldu streslı bı 4 hafta gecırdık
evde olmak erken doğum rıskı acıllık olma derken .. bu arada ıdrar testı yaptırdım yanmalarım var değerler gecen seferkiyle aynı yukselmemıs
ama nıye yanma var anlıyamadım bıde gece cok wc kalkar oldum 5 saat ancak uyuyorum
ablam yavruma hedıyeler almış onları yıkıcam birazdan ..
gecmıse bıraz goz gezdırdım normal doğum ve kesıklerden konuşulmuş
maalesef standart tum doktorlar kesık yapıyor kızlar benım doktorum bıle
aslında çatalda doğum vucud yapımıza aykırı .. çömelerek doğurma yurtdışında ne güzel uygulanıyor bızdede uygulansa cok ısterdım
cuma gununu 4 gözle bekliyorum kızlar doktorla randevum ve yasakların bı aksılık yoksa kalkıcagı gün :) yavrum 37 haftalık oluyor
en tehlıkelı donemı atlatmış oluyoruz inşallah .. sağlıkla hayırlısıyla vaktınde gelsın yavrularımız:)

geçmiş olsun canım iişallah düzelmişsndr

günaydın herkese. çatı muayenesi olan var mı acaba? doktorum iki gun sonra catı muayenemi yapıcakmış, sizce bir sakıncası var mı?

bende daha olmadım ama bence bir sakıncası yok, haftanda zaten gerektii kadar var

İyi olmana sevindim cnm aylardır birlikteyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ses çıkmayınca doğurdu mu acaba dedim
Senin için iyi olmuş valla yazılarından bile olumlu havayı alıyorum bunalmıştın iyice.
İnş yasakların kalkar zaten 37'den sonra erken doğum sayılmıyormuş cnm yavrular gelse de endişe edilecek birşey yok
Benim de eşim yurtdışında cuma akşam gelecek şu an annem yanımda temizlik yapıyor ben oturuyorum eşim gelene kadar beklesin oğlum babası gelsin ondan sonra gelsin o da, zaten o geldikten sonra yürüyüşlere filan başlayacağım

Neden korkuyosun canım eskisi gibi değil artık sezeryanlarda küçücük kekik var 2 günde kalkıyorsun ayağa 10 gündede birşeyin kalmıyor ayrıca normal doğum ağrı olmadığını kim söyledi alttan dikiş olduğu için ondada 10 gün tuvalet ve oturup kalkma olayı ağrılı oluyor yani normal doğumlarda eskisi gibi dr beklemiyor hemen kesip alıyor ben mecburi sezeryan olucam ama alttan dikişte istemiyodum zaten isabet oldu benim için

Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun valla içim bir hoş oldu

Valla canım o dediğin kişiye göre değişir şahsen benim biraz sancım olduğunda dr baktı alttan açılmaya vazgeçtim dedim kalkıyordum çok canım acıdı valla hatta sen geriye gidersen ben daha çok ittirmek zorunda kalırım dedi ama bir dahada mecbur kalmassam kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum ama bazılarının canıda hiç acımıyormuş valla anlamadım

ahucuxx cum evet çılgın bir rakam çıktı sorma 4637 mi neydi şimdi bulamadım sonucumu, zaten hemen doktorumla görüştük sonrasında bebeğim iyiydi gayet ve tansiyonumu takip ettik 1-2 hafta, kalp için ekg, eko filan çektirdik ama tansiyon en fazla 12 ye çıktı o da 1 kez ama bana göre baya yüksek çünkü benim normal tansiyonuma hemşireler bile şaşırıyor 70/40 ya da 80/50 proteine abandım 3-4 hafta hala da öyle yemeye çalışıyorum ama 2 doktorda 32 den sonra korkma dediler. zaten dediğim gibi öyle ödemlerim filan yok şükür ve çarpıntılarım, tansiyon oynamalarım filan da geçti neredeyse, şükür çok sıkıntı da yok bebeğimde her gittiğimde soruyorum ama geçiyor sanırım. cumartesi gidince yine soracağım

kuş gibiym canım inşallah bundan sonra daha rahat bebısımı beklerım
oda inşallah 38. haftayı bekler sonrası buyursun gelsın başım üstüne
gecelerı hep rüyamda mayıs annelerinden bırının doğurduğunu görüyorum :)
hepımız bı aıle olduk bırbırımızı tanımasakta ..
oh annen yardım edıyor esınde geliyor gozun aydın canım :)
esınle romantık romantık yavrun gelmeden son gezmelerı yapmış olursun yürüyüşle:)
yavrun dınlesın senı babası gelsın annesiyle ozlem gıdersın oyle gelsın inşallah :)

Son düzenleme:
Kızlar şimdi dr.dan ciktim..nstde sancim cikmadi..bebek yine kucuk 35 hafta gibi gorunuyor dedi. Eski hesaba gore 37 olmaliydim neyse. .bebek minik ama size cekmis minyon bi bebek olacak o yuzden kilosu az demiyorum dedi (2450gr)
Karnimdaki kasilmayi farketti cok sık oldugunu söyledim erken ama alttan bakalim acilma varmi dedi..ben korkmama ragmen eli hafifmis birden iki parmagiyla bakti hic acitmadi ki ben cok kasarim kendimi ona ragmen..acilma yokmus ama catin sert biraz ona da bebek ileride kanala girince tekrar bakarız dedi..iliskiyi sormayi unuttum karin agrilarimi da soylemeyi unuttum..bu arada doktorumun gece dogumlarina gelmedigini ogrendim biraz canim sıkıldı ama kismet bu isler rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insallah

valla bazısında acıyor bazısında acımıyormuş. acısı pek önemli değil doktor ne derse onu yapıcam mecbur. riskli birsey değil anlaşılan. son gittiğimde bebişim 3100 gr boyu 51 cmidi. zaten erken dogumu tetiklese bile gelişimi gayet iyi görünüyor çok şükür. biran önce bitsin istiyorum bu günler cok zor geçiyor. sıkıcı ve upuzunn

Cnm şimdi soyle, trene binen demirden korkmazmis misali dogal dogum dusunen herkes bu sureclerden gececek o yuzden boyle seyleri gozumuzde buyutup kimseyi korkutmamaliyiz. Sezeryan dusunen bir gebe de zaten yaptirmak zorunda degil yani bu bir tercih meselesi ve nasil gordugunle alakali bu kontrolu dunyanin her yerinde kadinlar yaptiriyor ve kimse de açıdan olmuyor sonucta biz T urk kadinlarinin cani biraz tatli sanirim.

sevindim o zaman herşey çoook güzel olsun hepimiz için..

herkese slm kızlar uyuyamıyoum dunden berı uyuyamıyoruz bacaklarım cok agrıyo yuremıyorum bıle temızlıgı yemegı yapacak bırı olsa ne guzel olurdu....

TRAMISUU

gecmıs olsun canım ınsallah bıraz daha ıyısndır....

Aynen canım ben 39 girdim artık erken olsa sorun yaparlardı belki onun Icin fazla bişey yapmıyorlar belki Tskler canım sen yap fotosunu paylaş yeterli canım Malesef yine içme gelmiyor annemlerde cok istiyorlar ama iste yasak cargo samimiyetin Icin cok memnun oldum yedim kadar sayıyorum saten ben Mardin urfa hayraniyim seneye nasip olursa gezmek istiyorum gecen sene istiyoduk nasip olmadı inşallah olur

Cannim 39 haftamdayim bellkide normal sayıyorlar ama ben iyi değilim aslında ben tuzlu yemem hiç yaglida aynı sekilde diyetle geçtiği Icin ömrüm aliskinim ama farkında olmadan demekki ben cok maden suyu iciyorum belkide ondan icmeyeyim bakalım deyisiklik olcakmi

Canım ben allahım dua ediyorum tekrar normal olur inşallah saten dayanilmiycak bı acı olsaydı doğurmaz sezaryan secerdim galiba sancılarım başlasın artık istiyorum hatta bağırmak falan istiyorum acıdan kızımda yatarak dogurunca tuaf geliyor arkadaslarım anlatıyorlar söyle sancım vardı böyle yirtindim falan benim anlatacak bişey yok onun Icin her animi olması gerektiği gibi yasamak istiyorum

Aynen canm katiliyorum sana bebeklerimizle yasayacagimiz her an guzel o yuzden hic korkmuyorum Allah gucunu verir yeterki bizimkiler gelmeye karar versin.:)

kızlar cesaretinize hayranım.inşallah doğuma yakın o cesaret banada gelirde korkmadan tırsmadan doğurmak nasip olur

günaydınn bende epidural sezeryenle 11 mayısta doğum yapıyorum bendede heyecan artmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş...

kendi seçiminiz mi sezeryan yoksa mecburimi?

biraz zayıfım bu konuda cnm bıçakla elimi kessem bile içim çok tuhaf oluyor normal doğumu çok istedim haklısın ondada kesik oluyor ama karındaki kadar 6 7 kat değil hayırlısı artık

benimde 30 nisan cnm doktorum la bebeğin dönmesini beklediğimiz için daha sezaryan yöntemini konuşmadım ama burda epidural yapıyorlarmı bilmiyorum sanırım epiduraldan bnde korkuyorum ama bebeğimi ilk ben görmek isterdim

Kızlar merhaba bende mayıs annesiyim.Normal doğumdan korkuyorum çatı muayenesi bile yaptıramıyorum o koltuk bile beni ürkütüyor.doktorumun tüm normal doğum ısrarına rağmen 6 mayısa sezeryan günü aldık.Sezeraynıda spinal yapalım diyor.Bi arkadaşımız spinal doğum sonrası komplikasyon geçirdi ve ölümden döndü 1 ay kadar yoğun bakımda yattı,eşimde bunu duydu spinal istemiyor hatta normal doğum yapmamı istiyor.Çok baskı yapmıyor ama her fırsatta dile getiriyor herkes nasıl doğuruyo sende normal yap ameliyat masasına yatmamı istemiyor.
Kafam çok karışık zaten stresliyim çalışan biriyim 15 martta doğum iznine ayrıldım evde sıkılıyorum kafamda kuruyorum.Bana fikir verin.En çok korktuğum alttan kesik atmaları ((

cnm tabiki öncelikle hakkımızda hangisi hayırlısysa o olsun ama daha cuma günü kurs vardı ve normal doğumu anlattı ebemiz kesik evet oluyor ama düzensiz bir yırtıktansa çok daha konforlu ve güvenli dedi ayrıca kesiyi hiç bir doğum yapan bayn hissetmez dedi zaten dikiş anında uyuşturuluomuş o bölge oyüzden sadece kesi yüzünden normal doğumdan vazgeçtiysen bir daha düşün hatta imkanın varsa doğuma giricek hemşire yada ebe kim varsa onlarla görüş insanı gerçekten rahatlatıyorlar, sağlıkla yavruna kavuşmanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…