2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

acısından korkuyosan eğer uyuşturuyorlar diye biliyorum canım. sıkıntı yapma bence

selam annişlerrr..
bugün kontrolüm vardı. kızım nihayet dönmüş gelişimide gayet iiymiş. 2900 gr olmuş. nst de herşey normal çıktı. raporumuda aldım. artık evde yatış pozisyonu

canım doğum şekli konusunda en iyi kararı sen vermelisin sen nasıl istyrsan öyle olmalı sezaryanıda epidural genel yaptırabilirsin eğer normal doğumdan bu kadar korkuyorsan psikoljini bozma sezaryan seni rahatlatyırsa sezaryan ol başkasının başına gelen herşey senn bşınada gelecek değil ya. bende tam tersi sezaryandan korkuyorum ama mecburi gözüküyor kesik konusuna takıyorsan karnından oldukça fazla kat kesiliyor sonuçta alltan kesik onun kdar değil herşeyin normali en güzeli tabi ama sen hangi şekilde rahat hissedicksen öyle yap önmli olan senn isteğin

Son düzenleme:

Canım özel hastanede doğum yapıcam dr da doğuma giriyormuş onu sorun etmiyorum.Aslında çok cesur biriyimdir bu korkuyu kendimede yakıştıramıyorum ama napıyım.2004 de apandisit ameliyatı oldum sezeryanında onun gibi olacağını düşünürek kolay olacağı kanısındayım.Bilmiyorum kafam çok karışık ya ıkınamazsam ya bebek kanalda kalırsa.....

Sezeryan olmak bi yana şeklide kafamı karıştırıyor.Spinal olsun bebeğimi göreyim istiyorum dedim ya omurilikten iğne riskli.Genel olsam bebeğimde narkoz alacak offf kafam çok karışık

aslında o korku bendede vardı canım, ama öle bişi yok dio dr ben orda seni bırakıp gtsem genede doğurursun dio,bide yanında doğum koçları oluomuş zaten şöle ıkın böle nefes al falan gibi destek oluolarmış,ama sanırım sen kararını vermişsin:)

Senin doğumun nasıl olacak

Acısından hiç korkmuyorum ama alttan kesik ve dikiş olması korkutuyor beni.

canım dikişsiz bi doğum şekli icat edilmedi maalesef korkacak bişey yok bu kadar düşünme bunu günü gelince yaşayıp göreceksin dayanılmayacak bi acı değil ne dikiş yarası ne narkoz korkulacak bişey değil daha fazla düşünüp araştırıp kendini korkutma doğum şeklini de ancak sen ve doktorun birlikte karar verirsiniz içinden nasıl geliyorsa durumun neyi gerektiriyorsa öyle yap sonuçta bi mucize alacaksın kucağına o yüzden gerisini boşver gitsin

Kizlar sutum gelmedi hala ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz

canım humana çayının yardımcı olduğunu okudum ama herşey herkeste aynı etkiyi vermiyomuş taze yeşillikler ye marul falan gibi,incir hoşafı iç bi de en az 3 lt su iç,bi de fazla kafana takıp kendini üzme ben genelde bunları okudum stres özellikle sütü çok etkiliyomuş yanında birileri varsa uyumaya ve dinlenmeye çalış,ha bi de sıcak su iyi geliyomuş duşu göğsüne tut bakalım inşallah faydası olur bebişin anne sütüyle beslenir

okuyunca Türkçeme hayran kaldım sürekli bide bide yazıp durmuşum idare edin artık

Kimse acıdan ölüyor demedim bende zaten ama burda yok acımıyor çok kolay falan diye bahsedilmişti işin aslı ve bende ona göre hazırlamıştım kendimi birden beklemediğim için zor oldu benim için o yüzden polyanna olmayada gerek yok bütün doğum şekillerinin bir zorluğu var ve herkes kendini buna hazırlamalı çok kafaya takmamalı Allah yardımcı olur doğumlarımızı yaparız inşallah herkes kendini hazırlasın evet canın acıyor ama insan ölmüyor 6-7 saniyelik bir olay alttan dikiş üstten dikiş hiç farketmez bir hafta sonra bütün acılar geçecek sonuçta

Ya 100 kişi spinal anestezi yaptırır birinde sorun olabilir bunlar her ameliyatta olan şeyler normal doğumdada riskler var Allaha dua edicez hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak için ama çokta kafaya takma benim bütün arkadaşlarım spinal anestezi oldu hiç bir sıkıntı yaşamadı hiç biri tabi bir sıkıntın yoksa normal yapmayı dene bencede en sağlıklısı doğal olanı sonuçta doktorun en güzelini bilir korkma hiç

bende aynı durumdayım basından berı normal ıstıyorsum ama sımdı her kafadan bı ses cıkıyor ve bu benı normal dogumdan korkutuyor ya acısına sancısına dayanılır elbet o melek ıcın mucıze ıcın ama bırde ısın sonrası var ablam normal dogum yaptı ıkı kızı var ama vajına eskı halıne donmedı sureklı sıkıntı yasadı rahım toplama operasyonu yaptrdı o da care olmadı budefa cok dıkılmıs ılıskıde canı acıyordu bana dıyokı esım bnden sogudu bu olaylardan sonra aıcısı bır yana ısın bırde cınsellık tarafı var erkekler acısından..sezeryan ol deyıp duruyor ama bende sasırmıs durumdayım carsamba gunu kontrolumuz var drmzla konuscaz fıkır alıcaz bakalım ne dıcek oda vajınal acıdan sıkıntı yasayacagmı solerse benı sezeryana alın dıcem

Senin doğumun nasıl olacak

şimdilik allah nasip ederse normal görünüo canım ama daha çatı muayenem olmadı son dk herşey değişebilir ben 2 sinede hazırlamaya çalışıom kendimi,ama iişalah gönlüm normalden yana,hayırlısı bakalım...

Kizlar sutum gelmedi hala ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz

cnm eczanede bitane macun var içinde çemen otu falan varmış herkes çok faydasını gördüğünü sölüo bi bak eczaneye istersen, tabi biraz kokuosun onu yiyince ama bisüre katlanılabilir die düşünmekteyim:)

Aslını istersen benimde sebeplerim aynı vajinanın deforme olmasını istemiyorum.Eşimi düşündüğümden değil benden soğumasını istemiyorum ozaman çok yıpranırım, o benden uzaklaşırsa sevilmediğim düşüncesine kapılırım tecrübeylede sabit.eşimnormal doğumda ısrarcı amabunu ona anlatamıyorum.Ayrıca mesane sarkması falanda oluyomuş sonrasında operasyon gerektiren.Diyorlarki annelerimiz nasıl doğurmuş okadar çocuğu hemde evde,şimdi çoğunda kadın hastalığı mevcut,idrar tutamama var.Bütün normal doğum yapan arkadaşlarımın doğumları sıkıntılı geçmiş sezeryan ol diyorlar.Aslında ben kararımı verdim günümüde aldım sadece vicdanen rahatsızım (

Haklısın canım neticeye bakmak lazım minişimi sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…