- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.541
selam iyi akşamlar mayıs bebeklerinin hepsi çok aceleci çıktı yarın sabah kızımı kucagıma alıyorum inş hiç suyu kalmamış doktor daha fazla riske atmayalım dedi sabah 9 da sezaryanla dünyaya gelecek minik aceleci kızım herkese hayırlı dogumlar diliyorum inş herkes zamanında yavrusunu kucagına alsın
selam iyi akşamlar mayıs bebeklerinin hepsi çok aceleci çıktı yarın sabah kızımı kucagıma alıyorum inş hiç suyu kalmamış doktor daha fazla riske atmayalım dedi sabah 9 da sezaryanla dünyaya gelecek minik aceleci kızım herkese hayırlı dogumlar diliyorum inş herkes zamanında yavrusunu kucagına alsın
Kizlarkorkuyorum..15te dr.dan ciktim cati muayenesi olmustum acilma sanci hicbisey cikmamisti..sonra eve geldim yarim saat dinlendim meyve yedim tekrar disari ciktim..alisveris evin ihtoyaci falan derken eve yeni geldim..yani herzamanki gibi 4-5 saat gezmisim.ve yine hep oldugu gibi karin agrim var hafif..simdi wc gittim peceteye kirmizi kahve kan gibi bisey geldi...dogummu yoksa cati muayenesinden mi bilmiyorum evde de yalnizim..bebek hareket ediyor..dr.da bebek daha kucuk falan demisti..napicam bilmiyorum
Kızlar Dr bugün kontrol etti cok sancım çıktı bu hafta gelir dedi eh artık dedim haftaya 40 oluyoruz saten istesede gelmesin cadı oynatti beni sözde erken doğacaktı 40 gorucez galiba
Cok mu sansizsiz her sey seni buluyor bu ara morelini toplanadan yeni bisey oluyor saglik olsun takma kafana her şey düzene girer
iyiyim canım teşekkür ederimkeyfim yoktu 3 gündür ben duramadım temizlik yaptım ondan sonra çok fazla ağrım oldu yerimden kalkamadım bebiş zaten aşağıda ya iyice mi indi naptı hiç kalkamadım yerimden bacaklarım açılmıyodu resmen doktorum da yat başka çare yok dedi bugün çok şükür iyiyim bi kaç gün yatınca sancım geçti herkes de telaşa kapıldı eşim küstü 1 gün boyunca trip attı temizlik yaptım diye neyse bunu da atlattık bi enerji var içimde heryeri silip süpürebilirim gibi ama söz verdim artık rahat durcam dün zaten kv ve kp geldi sağ olsunlar baya bi iş yapıp gittiler bende ayaklarımı uzatıp keyif yaptım
[/QUOTE]merhaba kızlar, bugün ilk kez nst ye girdim. herşey normal kasılma yok. bebek hareketli. yalnız kafa çapı 9.8 cm. doktorum bu gidişle normal doğum riskli olur önümüzdeki haftaki kontrolde karar vericez dedi. şuan 38 haftadayım ama bebişin kafa 40. haftada. kilosuda 3415.. sizin bebişlerin kafa çapları kaç ve doğum şeklinize ne diolar, kendimi normale çok hazırlamışım farkında olmadan oyüzden çok huzursuzlandımmm((
ha bugün ha yarın derken senin cadı hepimizi doğurtup sonra gelecek sanki
Aynen ya bu ne böyle kesin dalga geçiyor benle bencede siz doğurursunuz ben kalırım gibi geliyor doğsun diye yapmadığım kalmadı 1 saat yürüdüm bu gün yok tık yok hayırlısı artık vaktini bekliyor galiba
Okuyup üflemek şart oldu,bu ara mutfaktaki eşyalar da kırılıyor sık sık,Allah'ım canımıza bir zarar getirmesin Yarabbim,kem gözlerden korusun cümlemizi
umut_sevgim canım sağol iyiyim şükür ama şimdi de doktorsuz kaldım ne yapıcam bilmiyorum.Bir de sizde öyle misiniz bilmiyorum ama çöp tenekesi gibi hissediyorum bazen kendimi cips yiyorum,tatlı yiyorum,yemek yiyorum,meyve yiyorum,ardından meyve suyu içiyorum,su içiyorum....Yani böyle değişik değişik şeyler yiyip karıştırıyorum hiç iyi birşey değil yaBugün biraz korkumdan yemiyim dedim tutmaya çalıştım kendimi bir de 20'lik dişim ağrımaya başlamaz mı Şu dişimi napıcam hiç bilmiyorum.Doğumdan sonra da emziriyorum diye hallettiremem.Bir iğne yapıyorlar ağzımın diğer tarafını oynatamıyorum o süte de geçiyor haliyle o yüzden çok zor.Oğlumda bi dişimi mecbur kalmıştım 20liği,sütümü sağdım sağdım attım oğluma gelmesin diye,ona rağmen çocuk bi emdi o kadar çok uyudu ki anlatamam :26: Halbuki ne kadar sağdım sütümü oğluma zarar gelmesin o uyuşturucu iğnenin etkisi geçsin diye.Zaten dişçiye de gitmeyi sevmiyorum
hawi_n Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah şimdi kim bilir ne kadar heyecanlısındır belki uyuyamayacaksın bile bu gece
nstde en çok kaçı gördünüz kızlar?
Canım bu babaya çekmiş son kararım eşimde evden hep sona çıkar her yeri kontrol eder ben sabırsızim dir ... Artık biraz aramayla oldu ya bu canı kendini naza çekiyor doğsun o gostercem ben onaSenin kız çok dakik olacak anlaşılan
[/QUOTE]merhaba kızlar, bugün ilk kez nst ye girdim. herşey normal kasılma yok. bebek hareketli. yalnız kafa çapı 9.8 cm. doktorum bu gidişle normal doğum riskli olur önümüzdeki haftaki kontrolde karar vericez dedi. şuan 38 haftadayım ama bebişin kafa 40. haftada. kilosuda 3415.. sizin bebişlerin kafa çapları kaç ve doğum şeklinize ne diolar, kendimi normale çok hazırlamışım farkında olmadan oyüzden çok huzursuzlandımmm((
mAslını istersen benimde sebeplerim aynı vajinanın deforme olmasını istemiyorum.Eşimi düşündüğümden değil benden soğumasını istemiyorum ozaman çok yıpranırım, o benden uzaklaşırsa sevilmediğim düşüncesine kapılırım tecrübeylede sabit.eşimnormal doğumda ısrarcı amabunu ona anlatamıyorum.Ayrıca mesane sarkması falanda oluyomuş sonrasında operasyon gerektiren.Diyorlarki annelerimiz nasıl doğurmuş okadar çocuğu hemde evde,şimdi çoğunda kadın hastalığı mevcut,idrar tutamama var.Bütün normal doğum yapan arkadaşlarımın doğumları sıkıntılı geçmiş sezeryan ol diyorlar.Aslında ben kararımı verdim günümüde aldım sadece vicdanen rahatsızım(
Astiridim gelmişBen yoktum ama sen de gelmemişsin canım kv evde temizlik yaparken sen nette dolaşamıyorsun değil mi kıyamam.Ama bu işleri de birilerinin yapması gerekiyor canım aslında camların da silinseydi fena olmazdı.Bilmiyorum çok tanıdığın var mı ama gelen giden olur yine evin temiz olmasında her zaman yarar var.Artık yağmur yağacağını da sanmıyorum yani bi kere silinse idare eder bayağı artık.
Hastane konusuna gelince kızın şansı böyle oldu oğlumda bi doktora başladık o doktor da doğurttu sağolsun kızda da o doktora gitmek istedim mesela 2li 3 lü testlerin olacağı hafta bana 2 ay sonrasına randevu veriyorlardı çok yoğun bir yer orası.Ben de dedim ki bu kadar yoğunluğu çekmeyim 6-7 aylık hamile olduğumda gitmeye başlarım diye düşündüm.Daha sonradan 6 aylıkken o hastaneye aynı doktora gitmeye başladım zar zor ama baktım ki ben 6 aylık hamileyken doktorum da 7 aylık falan hamileydiDolayısıyla kadıncağız doğum iznine ayrıldı daha sonradan ben de bu sefer bu öteki doktora devam etme kararı aldım.Hem yakın dedim hem de orası büyük hastane old. için ücreti daha fazla diğeri poliklinik old. için ücreti daha uygun.15 günde bir bile çağrılsam ücreti uygun old. için sorun olmaz diye düşündüm.Kızımda belki 10 tane doktor değiştirdik ilgisizler çok hamileliğimin başından beri enfeksiyon,bakteri,iltihap derken şimdi kum döküyormuşum halbuki kum falan yoktu daha önceden hamilelikte hortladı.Doğru düzgün ilgilenen olmayınca sen de biraz salıverirsen doktor da iyice umursamıyor.En iyisi bilinçli olup doktorun her adımını takip etmek...
Kız valla kasılmalarım falan var ama gerisi yok bakıyorum bekliyorum gezip dolaşıyorum elim ayağım şişiyor hala kızdan tık yok.Hayırlısı olsun tabii ama iyice ağırlaştım oturup kalkamıyorum eğilip doğrulamıyorum çok da kilo aldım tabii onun da etkisi var millet de bir garip kilo mu aldın sen diyor,Allah Allah hamileyim tabii kilo alıcam ne bekliyorsunuz kiŞimdi de merak ettiğim şey doktor cuma gününe beni çağırmıştı acaba ben napıyım cuma günü sadece kontrol amaçlı farklı bi hastaneye mi gitsem yani şöyle evimin yakınlarında bi yere tıp merkezleri falan var mesela hani ultrasonda hem bebeğin durumuna falan bakılır bir de açılma falan var mı diye kontrol ediyorlar ya,öyle mi yapıyım diyorum çünkü doğum yapacağım hastaneyi bi görseniz o kadar kalabalık ki gitmeye korkuyorum:18: Hem evimize uzak da eşim götürmek isteyecek kocamı bir rahat bırakmıyorlar ki zırt pırt telefonu çalıyor Ben kendim gitsem ne biliyim nasıl yapıyım acaba siz olsanız ne yapardınız kızlarr?Yine acayip uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?