2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayırlısı ile bebeşini kucaklamak nasıp olur inş.

Kızlar Dr bugün kontrol etti cok sancım çıktı bu hafta gelir dedi eh artık dedim haftaya 40 oluyoruz saten istesede gelmesin cadı oynatti beni sözde erken doğacaktı 40 gorucez galiba

saglıcakla hayırlısıylala bebeısın kucagına alırsın canım guzel haberlerını bekllıyozzz....

canım hemen panık olma bencede catı muanasınden dolayıdır ıns bısey olmaz.....

TRAMISUU

merak ettık senı neyseki ıymıssın ordakılerınede sınır oldum ınsanlar cok anlayıssız ya gorevını adam gıbı yapacaksan yap yoksa kalk yerınden .....

merhaba kızlar, bugün ilk kez nst ye girdim. herşey normal kasılma yok. bebek hareketli. yalnız kafa çapı 9.8 cm. doktorum bu gidişle normal doğum riskli olur önümüzdeki haftaki kontrolde karar vericez dedi. şuan 38 haftadayım ama bebişin kafa 40. haftada. kilosuda 3415.. sizin bebişlerin kafa çapları kaç ve doğum şeklinize ne diolar, kendimi normale çok hazırlamışım farkında olmadan oyüzden çok huzursuzlandımmm (([/QUOTE]

Cok mu sansizsiz her sey seni buluyor bu ara morelini toplanadan yeni bisey oluyor saglik olsun takma kafana her şey düzene girer

Okuyup üflemek şart oldu,bu ara mutfaktaki eşyalar da kırılıyor sık sık,Allah'ım canımıza bir zarar getirmesin Yarabbim,kem gözlerden korusun cümlemizi

umut_sevgim canım sağol iyiyim şükür ama şimdi de doktorsuz kaldım ne yapıcam bilmiyorum.Bir de sizde öyle misiniz bilmiyorum ama çöp tenekesi gibi hissediyorum bazen kendimi cips yiyorum,tatlı yiyorum,yemek yiyorum,meyve yiyorum,ardından meyve suyu içiyorum,su içiyorum....Yani böyle değişik değişik şeyler yiyip karıştırıyorum hiç iyi birşey değil yaBugün biraz korkumdan yemiyim dedim tutmaya çalıştım kendimi bir de 20'lik dişim ağrımaya başlamaz mı Şu dişimi napıcam hiç bilmiyorum.Doğumdan sonra da emziriyorum diye hallettiremem.Bir iğne yapıyorlar ağzımın diğer tarafını oynatamıyorum o süte de geçiyor haliyle o yüzden çok zor.Oğlumda bi dişimi mecbur kalmıştım 20liği,sütümü sağdım sağdım attım oğluma gelmesin diye,ona rağmen çocuk bi emdi o kadar çok uyudu ki anlatamam :26: Halbuki ne kadar sağdım sütümü oğluma zarar gelmesin o uyuşturucu iğnenin etkisi geçsin diye.Zaten dişçiye de gitmeyi sevmiyorum

hawi_n Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah şimdi kim bilir ne kadar heyecanlısındır belki uyuyamayacaksın bile bu gece

nstde en çok kaçı gördünüz kızlar?

Kız rahat dur iş yapma doğum enerjisinden harcıycan bu gidişle bırak temizliği bu doğumdan önce bir enerji geliyormuş ya onu harcamamak gerekiyormuş doğuma saklamak gerekiyormuş

ben sonunda bugün izne ayrıldım gerçi işyerine henüz götürüp veremedim artık Çrşbaya kaldı benimde kv ve kp evi temizleyip duruyorlar bende bacakları uzatıp oturdum ne yapayım enerji bulsamda harcamıycam dün duvarları filan sildiler bugün halıları yarın da camları silcez diyorlar ama izin vermiycem zatan kv vitrini filanda boşaltıp yıkadı örtüleri yıkayıp ütüledi valla şasnlıyız ikimizde bu konuda

[/QUOTE]

Valla canım baş çapını sölemedi bana doktor bilemiyorum çrşb gidince unutmazsam soruyum ama bebişin doğmasına az kalmış kafana takma doktorun söyleyeceğini bekle bence Bende normal beklemekte ve istemekteyim bana da suyu azalmış belki erken almak gerekebilir dediler çarş günü gitcem tekrar henüz hiç birşey kesin değil o sebeple düşünmüyorum.

Tiramisu canım başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir senin bir kurşun döktürme zamanın gelmiştir kanımca Nasıl bir hastane orası nasıl bir insan karşına çıkanlar vallahi sinir oldum sen bir dahaki ne şu diğer hastaneye (oğlunu doğurduğun yere) git bence bu çilelere değmez kız sinirden doğmayacak bu gidişle burası daha rahat ben burada bekleyim diyecek Valla çok geçmiş olsun canım az kaldı sakin ol herşey seni buluyor biliyorum ama biraz daha sabır..

Nazar nazar diyorum burdan bı ufuruyorum sana ..... Hiç sorma yime konusunu ekmek crem peynir nutella favorim oldu aynı anda yiyorum

[/QUOTE]

Kafa ölçümü hiç bı fikrim yok. Kilosunuda bilmiyorum dogunca sürpriz bana belki doğurursun haftaya kadar belli olmaz

TİRAMISU35, canım nedr senn bu çektiğin yaa okurken bana ateşler bastı resmn terbiyeszler, hadi doğuruo olsaydın nolcaktı, bence değiştrme kararın isabetli olmuş, zor ama, eğer bu kadar ilgiszlerse yapçk bişey yok yada dr cepten fln ulaşmya calış durumu anlt,davranışları anlat bilsin kadında, buarada hangi şehrdesin hangi salak hastane bu

Astiridim gelmiş Ben yoktum ama sen de gelmemişsin canım kv evde temizlik yaparken sen nette dolaşamıyorsun değil mi kıyamam.Ama bu işleri de birilerinin yapması gerekiyor canım aslında camların da silinseydi fena olmazdı.Bilmiyorum çok tanıdığın var mı ama gelen giden olur yine evin temiz olmasında her zaman yarar var.Artık yağmur yağacağını da sanmıyorum yani bi kere silinse idare eder bayağı artık.

Hastane konusuna gelince kızın şansı böyle oldu oğlumda bi doktora başladık o doktor da doğurttu sağolsun kızda da o doktora gitmek istedim mesela 2li 3 lü testlerin olacağı hafta bana 2 ay sonrasına randevu veriyorlardı çok yoğun bir yer orası.Ben de dedim ki bu kadar yoğunluğu çekmeyim 6-7 aylık hamile olduğumda gitmeye başlarım diye düşündüm.Daha sonradan 6 aylıkken o hastaneye aynı doktora gitmeye başladım zar zor ama baktım ki ben 6 aylık hamileyken doktorum da 7 aylık falan hamileydi Dolayısıyla kadıncağız doğum iznine ayrıldı daha sonradan ben de bu sefer bu öteki doktora devam etme kararı aldım.Hem yakın dedim hem de orası büyük hastane old. için ücreti daha fazla diğeri poliklinik old. için ücreti daha uygun.15 günde bir bile çağrılsam ücreti uygun old. için sorun olmaz diye düşündüm.Kızımda belki 10 tane doktor değiştirdik ilgisizler çok hamileliğimin başından beri enfeksiyon,bakteri,iltihap derken şimdi kum döküyormuşum halbuki kum falan yoktu daha önceden hamilelikte hortladı.Doğru düzgün ilgilenen olmayınca sen de biraz salıverirsen doktor da iyice umursamıyor.En iyisi bilinçli olup doktorun her adımını takip etmek...

Kız valla kasılmalarım falan var ama gerisi yok bakıyorum bekliyorum gezip dolaşıyorum elim ayağım şişiyor hala kızdan tık yok.Hayırlısı olsun tabii ama iyice ağırlaştım oturup kalkamıyorum eğilip doğrulamıyorum çok da kilo aldım tabii onun da etkisi var millet de bir garip kilo mu aldın sen diyor,Allah Allah hamileyim tabii kilo alıcam ne bekliyorsunuz kiŞimdi de merak ettiğim şey doktor cuma gününe beni çağırmıştı acaba ben napıyım cuma günü sadece kontrol amaçlı farklı bi hastaneye mi gitsem yani şöyle evimin yakınlarında bi yere tıp merkezleri falan var mesela hani ultrasonda hem bebeğin durumuna falan bakılır bir de açılma falan var mı diye kontrol ediyorlar ya,öyle mi yapıyım diyorum çünkü doğum yapacağım hastaneyi bi görseniz o kadar kalabalık ki gitmeye korkuyorum:18: Hem evimize uzak da eşim götürmek isteyecek kocamı bir rahat bırakmıyorlar ki zırt pırt telefonu çalıyor Ben kendim gitsem ne biliyim nasıl yapıyım acaba siz olsanız ne yapardınız kızlarr?Yine acayip uzattım

benbilmem doktoruma normalde hastanenin telefonundan dahi ulaşamıyordum,sonradan doğumu o yaptırırsa sanırım prim alacak diye son aylarda bana telefon numarasını falan verdi,hastaneye yatışım istendi ya bi ara,o zaman bi arıyım dedim onu da açmadı telefonu,bir daha da aramadım zaten rahatsız da etmek istemiyorum açıckası aradığım zaman hep hastaneden aradım doktorumu istedim.Doktora durumumu anlatmayı düşünmüyorum gitmek de istemiyorum artık uğraşamayacağım ordan oraya ama belki yarın şikayette bulunabilirim,şikayette bulunayım mı bulunmayım mı kafamda soru işareti kaldı bilemiyorum,ama bugün dokunsalar ağlayacaktım gerçekten hadi ya doğuruyor olsaydım ne olacaktı?Yada Allah korusun durumum kötüye gitseydi?Bunlara mı güvenicez biz?

Son düzenleme:
İzinede ayrilmissin canım ne güzel tadını çıkar iyi dayandınız maşallah çalışanlar ben 8 aydır izinliyim Sabah kalkması kötü oluyor kv iyiymis senin sanslisin bırak temizlesin heryeri bizimkilerin yerine de sen de yat dinlen bol bol

m
valla canım kaderı bız degıstıremeyız kaderde ne varsa o olacak eger rabbım normal dgmu yazdıysa bız ıstesekte sezeryan olamayız ne bıleyım sezeryana gıderz bakarz 4 cm acılma olmus hıc bellı olmaz veya normal dıye gıderız sezeryana doner bnm muayenem carsamba gunu dr la konuscam...esım sımdı yokdaha neler fılan dıyo ama erkek yanı sonuncta bır gun ısteksızlesmeyecegı ne malum sımdı onlar eee annelermz nasıl dogrms deyıp gecıyorlar kaldıkı erkekler bızı azıcık bakımsız gorseler bıle hemen soylenmeye baslarlar kaldıkı boyle normal dogmdan sonra sorunlar yasyıp tekrar dıkıs mıkıs atılacaksa acı cekeceksem ne anladım normal dogumdan

Yakının daki bı hastane git istersen bı bak sancılarına ama dogum yapacağın hastane olsa iyi olur gibi geliyor kiz benim kafamida karıştırdın :):):)Artık esinde cevap vermesin biraz Kimseye götürsün seni sonuçta merak ediyor insan neden kasilma oluyor diye Senin fıstıkta cadı çıktı şimdiden kaprisli annesi eeeeee kiz annesi olmak zor galiba

TİRAMISUCUM,acıkçası bnde onu düşündm işte hadi doğuruoo olsaydın, bnce şikayet et ne kaybetceksnki,bilsinler yapılanları sonuçta üstlerin bu yapılnlardan haberi yoktur bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…