2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doktorunun dedıgıne katılıyorum bıze alrm verdırdı bu bebısler ama en sona bız kalıcaz gıbı :)
yasaklarının kalkmasına sevındım canım cuma gunu bakalım benımde yasaklarım kalkıcakmı
hava güzel dışarı çıkmak ıstıyorum eve bırsey lazım olunca aksama esı beklemek benım gıbı tezcanlı bırı ıcın cok sıkıcı
yavaş yavaş yürüyüşlere basla canım normal doğum ısteyenler bu son dönemlerde bol bol yurumelı ..

canım ishal ne hıkmetse doğum yapıcak arkadaşlarda hep olmuştu sonrası hopp doğum bılımsel gercegı varmı bılemıyorum :)

Canım takma kafaya benim benimkininde 1 hafta önce gidiyor kafa ölçüsü ama ben kan sulandırıcı kullandığım için dr normal doğurmamı istemedi inşallah hepimizin doğumları kolayca oluveriri

yok canım hiç anlamadım. hatta dönmedi diye iddalı iddalı konuşuyodum. meğer başı diye ayaklarını seviyomuşum :)
hadi ya seninkinin duruşu nasıldı benim saf makat başıyla ayakları aynı hizada şu an,aşağıya ittiriyor da başı mı poposu mu kestiremiyorum norma doğum olacak değil mi?

Evde olmak çok güzel:) yarın işteki son günüm nihayet:) bir de yarın öğleden sonra temizlik işi biterse içim rahatlayacak. Kız bebekler çok beklemez erkek erken gelir erken bebekler gününü bekler diyorlar kızlar doğru mu sizce?

Tiramisu hastane konusunda yaşadığın sıkıntıya çok üzüldüm canım bende 1 ay önce falan bir acil gitmiştim Sekreterler hemen oturttu Dru aradı hemen geldi nst ye falan bağlandım yani gerçekten acil baktıkar olması gereken o sen sonuna kadar haklısın oraya keyfimizden gitmiyoruz bir sıkıntımız olduğu için acil gidiyoruz ilgilenmeleri gerekiyor tabi ki gerçekten doğumun başlamış olsa ne olacaktı.

onu sormustum canim gebeligin ilk baslarinda 1 fincandan bisey olmaz fazla abartmadigin surece demisti ben papatya iciyorum herzaman degilde arada iste

hakkını ara canım benımd edogum yapıcagım hastanede ebenın tavrını begenmedım sıkayet ettım hastaneye ve doktoruma ..
bana doktorum gerekırse haftaya tekrar vurucam demıstı cuma gunu randevum var ozman sorucam kendısıne 2 hafta olcak bebısımden haber almıyalı
bundan sonra artık her hafta gıdıcem zatı 3 hafta kalmış olcak :) sende ne ımtıhanlardan gecmıssın canım 2 cocugundada .. kuveze gırmemesıne sevındım
bebegın dogup kucağında olmaması cok kotu Rabbım yasatmasın kimseye kuvezde bebegının çıkmasını beklıyen arkadaşlar var yazılarını okudukça ıcım gıdıyo

külliyen yalan yengem 42. haftasında doğurdu kız bebegını eltım erkek cocugu erken doğurdu yanı böyle seylere ıtıbar etmemek lazım her beden bünye farklı canım

onu sormustum canim gebeligin ilk baslarinda 1 fincandan bisey olmaz fazla abartmadigin surece demisti ben papatya iciyorum herzaman degilde arada iste

bana doktorum ıcmesen daha ıyı olur dıyınce sonuçta bebeğe faydası olmayan bısey olunca haftada 2 3 defaya ızın versede ıcmedım ama dogumsonrası ıcıcem:) kahvaltıda olmazsa olmazımdı sımdı kuşburnu ıhlamır aylardır kahvaltıda ıcıyorum ..

Son düzenleme:

orası öyle diyorumki artık hayırlısı neyse öyle doğum yapıyım belkide yarın suyum gelecek doğum başlayacak belli olmaz.Şimdilik düşünmüyorum bişey.

valla canım artık herkes doğuma gidebilir ama ben gidemem gibi geliyor ya.. doğuramıycam ben bu çocuğu :) boğazım için gece c vitamini içtim, sabah çay falan biraz daha iyi gibi gece hiç konuşamıyrdum bile... benim de ara ara boğazım böyle oluyordu ama bu sefer bay şiddetli... inşallah hemen atlatırız.. çok teşekkür ederim..bu arada sertleşme önlüyor diye ben de uzun zamandır magnezyum hapını içmiyorum...

Günaydın kızlar. .gece sancim falan olmadi yani gelen kan cati muayenesindenmis sanirim :) sabah sabah netten hali modeli bakiyorum hali alamayip kafayi yicem bu gidişle :)

valla canım inanır mısın kan görürüm nişan gelir diye her wc gidişimde peçeteye bir mikroskop takmadığım kalıyor, en ufak bişeyi kan mı acaba diye yoruyorum, sürekli çamaşırımı inceliyorum.. valla yoruldum.. halı içinde umarım istediğin modeli bulursun

E senin ciğer geliştirici vurdurmana ne gerek varki 36. haftada ciğer gelişimi bitiyor zaten bana dr 29. haftamda sancım çıkınca vurdur demişti 2 kere ama ben sancım devam etmeyince vurdurmadım artıkta vurdurmam 36. haftaya girdim zaten bebeğin ciğerinin hızlı gelişmesini sağlıyor dedi dr ama ben sancım devam etseydi hemen vurdururum diye düşündüm devam etmeyince kıyamadım normal gelişme şansı var nasıl olsa bekleyeyim dedim ama erken doğum yapmamak için progestan ve magnezyum kullanıyorum.

Valla çok mutluyum canım ama yatamıyorum yatınca miydem yanıyor çünkü Kv de sağ olsun valla her işe yetişiyor.

günaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.

Canım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.

Tiramisu valla senin çetiklerine hepimiz sinir olduk gerçekten şikayet et bence. Valla doktor konusunda da bu ne şansıszlık anacım nerden çektin bu kadar belayı anlamadım bi okutup üflet kendini..

Şimdi camlar silinecek zaten ben oturuyorum dediğin gibi fazla giremiyorum onlar iş yaparken sen bide nette gezin bari yanlarında oturup sohbet ediyorum ne yapayım Benim bişey yapcak mecalim olmadığından misafir beni mi görmeye geliyor temizliğimi mi diyorum ama kv kabul etmiyor heryeri kırklayacak bu gidişle

Dün bizim de doktor kontrolümüz vardı, 37. haftamız bitti dün, 38'e girdik. Bebeğim yan duruyordu, şimdi tam makat duruyor, kafa yukarıda, popo aşağıda. Önümüzdeki hafta en geç 2 Mayıs Perşembe günü sezeryana alacak. Pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim, sabah aç karnına gel, sıkıntı olursa o zaman bile alabilirm dedi. Bebeğime bir an önce kavuşmak istiyorum ben de ama kilosu biraz düşük çıkıyor ölçümlerde, dün 2650-2700 gibi ölçüldü. 10 günde 200 gram almış, bir 10 günümüz daha varsa 3000 gramı ya bulur ya da bulmaz, doktor da daha fazla bekletmek istemiyor. Şaşırdım ne yapacağımı, herşeyden de yemeye çalışıyorum ama şu son hafta için tavsiye edeceğiniz birşeyler varsa, depar attırabilirsem çok iyi olacak.

Yarın için Kadıköy Şifa hastanesine rastgele bir doktora randevu aldım, onun da fikrini alacağım, bakalım ne diyecek doğum zamanı ve kilosu için. Sezeryan için genellikle gününden 10 gün önce ameliyat yapılıyor biliyorum ama benim bebek ufak olunca tereddütte kaldım. 100-200 gramın bu kadar önemli olacağını, beni bu kadar strese sokacağını hiç tahmin etmezdim.

9 gün kaldı diyor takvim... 9 ay geçiyor da 9 gün geçmeyecek eminim... ne zormuş beklemek.. geç doğmuşum ama çok sabırsızım... ahh bugün her güne bir program yapıcam... kendimi yormadan her günü doldurucam o zaman çabuk geçer umarım.. şekerlere isimler yapıştırılcak, beşik içi düzenlncek falan, sonra bebeğimin ilkleri defterleri var onları doldurmaya başlıycam.. ultrason resimlerini düzenliycem.. yapcam inş. hepsini.. cumartesi kontrole kadar doğursam keşke.. kocişle çalışmalara başladık kontrole açıklıkla girmek istiyorum ya da o zamana doğurmak... çocuk içimde kalcak voyynnn...

Gecmis olsun aman stres yapma tetiklersin dogumu belki bebisin büyüdüğü Icin ağırlığından da ağrı yapabilir düzenli ağrı olmadıgı sürece korkma bence

Tesekkür ederim canim, sancim sabaha kadar surup Sabah gecti cok sukur. Arada girip cikan bir agri degildi, surekli agriyordu, girip cikiyorsa sanci oluyor sanirim. Galiba bobrek agrisi falandi benimki. Su tatil bitsin doktorum gelsinde sonra doguracaksam dogurayim. :)

mrb arkadaşlar gerçi haftaya doğum var ama benim göbek çevremde alerji oluştu biraz doktorum gebeliğe baglı dedi ama aranızda benm gibi alerji olan varmı acaba RABBBİM hepimizede bebişlerimizi sağlıcakla hayırlısı ile kucalamayı nasip etsn

günaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.
geçmiş olsun cnm

:)
bu kadar sıkma tatlım canını gelir elbet çık dışarı yürü kmlerce 9 gün içinde gelicek inş. hurma ye istersen tabak tabak :) benim bebekde ters duruyor o yüzden sabırsazlnmıyorum hiç normal dursa bende uğraşırdım yürüyüş yapıyorum zaten ama başka bir uğraşım yok sezaryan olucak dönmezse haftaya salı

hamileliğin 25. haftalarında bende olmuştu çok küçük kırmızılar çok fazla yağ sürüyorsan ondanda olabilir cnm

hadi ya seninkinin duruşu nasıldı benim saf makat başıyla ayakları aynı hizada şu an,aşağıya ittiriyor da başı mı poposu mu kestiremiyorum norma doğum olacak değil mi?
benimkide ters cnm kafasını yukarda hissediyorum daha güçlü hareketler yapıyor yukardan aşağıda ayaklarının hareket ettiği çok belli tekme gbi ve ittirmeler yapıyor döndüğünde anlarım gibi geliyor dönmezse haftaya bugün sezaryan

orası öyle diyorumki artık hayırlısı neyse öyle doğum yapıyım belkide yarın suyum gelecek doğum başlayacak belli olmaz.Şimdilik düşünmüyorum bişey.
akışına bırak cnm ALLAH hayırlısını nasip eder zaten dua et

hamileliğin 25. haftalarında bende olmuştu çok küçük kırmızılar çok fazla yağ sürüyorsan ondanda olabilir cnm

göbeğim harita gibi old zaten canm krem kullanıyorum faydası yok sanırım bıraksammı acaba belkı geçer nasip olursa aynı gün doğum yapacaz RABBİM herseyin hayırlısını nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…