- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.561
günaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.
Ben uyuyorum daha aynı mesajı iki kere yazmışim tabi gece 3 te yatıp Sabah'ta 6 kalkarsam uyku diye bişey kalmaz sersem gibiyimgünaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.
Gunaydinnnn anneler, dun aksamdan Beri sol sirtima bel arasi biryerlerde surekli bir agri var, gece uyuyunca gecer dedim ama aynen devam ediyor. Dogum sancisi mi hafiften basladi acaba? Bir gun daha dayansin nolurrrr bugun doktorum yok cunku 23 nisan nedeniyle, kimbilir sehir disinda falansa ne yaparim bendua edin kizlar umarim dogum habercisi degildir bu agri en azindan 1 gun daha bekler.... Bu arada 23 nisan cocuk bayramimiz kutlu olsun....
günaydın herkeslereeeeeee
ben de bu hafta doğurcam büyük ihtimalle:18::18::18::18::18:
bu gidişle mayısa kimse kalmicak,
Tiramisu
Canim evet aksam fena korktum..sanki basima hic beklemedigim birsey gelmis gibi oldum :) ama haklisin erken sancimiz baslayinca bize nidilatlar serumlar ciger geliştirici igneler yaptilar..acaba bunlar dogal dogumun işleyişini bozuyorda o yuzden erken gelecek sanilan bebek bir türlü gelmiyor mu ki...
bu arada bende sabahlari soylemesi ayip ishal oluyor sizde de var mi bu durum?? Belkide kan hapi falan yapiyordur..
kizlar gunaydin forumda ishal olanlarin cogunun normal dogum suresi basladi ve dogurdular,o yuzden dikkat edin ishalinize
benım bebısınde kafası 2 hafta ılerden gıdıyor en bastan berı ve doktorum bunu hıc demedı sonradan netten usg uzerınde yazıları araştırınca anladım doktoruma sordum normal bu dedı kafaya takma cok relax doktorum .. benım bıldıgım 10 mm sonrası rısklı olabılıyormus suan benımkı 9.2 mm de ama benım bebıs kgsu az zayıf senınkı maşallah canım bu yüzden daha fazla kafa çapı olabılır ..merhaba kızlar, bugün ilk kez nst ye girdim. herşey normal kasılma yok. bebek hareketli. yalnız kafa çapı 9.8 cm. doktorum bu gidişle normal doğum riskli olur önümüzdeki haftaki kontrolde karar vericez dedi. şuan 38 haftadayım ama bebişin kafa 40. haftada. kilosuda 3415.. sizin bebişlerin kafa çapları kaç ve doğum şeklinize ne diolar, kendimi normale çok hazırlamışım farkında olmadan oyüzden çok huzursuzlandımmm((
cok gecmıs olsun canımgünaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.
aa bılmıyordum oksurmek erken doğumu tetıklıyorsa 38. haftadan sonra ver öksürüğü bedenıne ver öksürüğü bedenıneBende dün görmedim seni doguma gittin sandim .... Gecmis olsun canım bende de var öksurme kulaklarım acıyor basım çatlıyor resmen dün Dr sordum ne alabilirim ilaç diye ağrı kesici verdi oda karnımın sertleşmesini de erteliyor bu sefer doguma hazırlanmıyor vücut bide oksyrmek erken dogutturur mus kendimizi kastigimiz Icin oh oh dedim o zaman sevindim ama gel gor sabaha kadar öksür oksur icim dışıma çıktı doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum artık kivi yiyorum bol c vitamini var diye bide Yesil çay limonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?