2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydinnnn anneler, dun aksamdan Beri sol sirtima bel arasi biryerlerde surekli bir agri var, gece uyuyunca gecer dedim ama aynen devam ediyor. Dogum sancisi mi hafiften basladi acaba? Bir gun daha dayansin nolurrrr bugun doktorum yok cunku 23 nisan nedeniyle, kimbilir sehir disinda falansa ne yaparim ben dua edin kizlar umarim dogum habercisi degildir bu agri en azindan 1 gun daha bekler.... Bu arada 23 nisan cocuk bayramimiz kutlu olsun....

günaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.

Bende dün görmedim seni doguma gittin sandim .... Gecmis olsun canım bende de var öksurme kulaklarım acıyor basım çatlıyor resmen dün Dr sordum ne alabilirim ilaç diye ağrı kesici verdi oda karnımın sertleşmesini de erteliyor bu sefer doguma hazırlanmıyor vücut bide oksyrmek erken dogutturur mus kendimizi kastigimiz Icin oh oh dedim o zaman sevindim ama gel gor sabaha kadar öksür oksur icim dışıma çıktı doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum artık kivi yiyorum bol c vitamini var diye bide Yesil çay limonlu

Gecmis olsun aman stres yapma tetiklersin dogumu belki bebisin büyüdüğü Icin ağırlığından da ağrı yapabilir düzenli ağrı olmadıgı sürece korkma bence

Günaydınlar...
Hamileliğin başından beri sabah uykuları yasak bana...Gerçi normalde de sabahları çok uyuyabilen biri hiç olmadım...Ama gene de ara ara sabahları en azından 9'a kadar uyuduğum olurdu...

Dün doktor kontrolüm vardı...Şükür herşey yolunda...Haftaya doğum şeklim belli olacak...İnşallah çatı sorunu yaşamam da normal doğum yapablirim...

Burdada konuşulmuş, kafa çapının ilerde olması durumu...Benim de 32. haftadan bu yana bebeğin başı bir hafta önden gidiyor...Doktor normal doğumu zorlayabilir dedi ama belli edecek şey çatı muayenesi olacak esas..Kafa çapı normal gelişimde olup da normal doğumla doğması uygun olmayan bebekler de var dedi doktor...

Dün şükür yasaklar kalktı...Doktor artık yavaş yavaş kendini çok yormadan ufak yürüyüşler yapabilirsin dedi...
Bu arada doktor bu erken gelecek bebekler ilginç oluyor, önce bir ayağa dikiyor bizi, sonra da bir çoğu 40'ı geçiyor, gelmek bilmiyorlar dedi...:) Berimki de onlardan olacak diye şimdide endişe etmiyor değilim...Neyse onlar sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...

Şükür bugünleri gördük...Rabbim buraya kadar getirdi..Bundan sonrasını da hepimiz için güzel, hayırlı eylesin....Hepimizin gönlündekini vererek yüzünü güldürsün...

Notoktorum bu dönemlerde 3 şeyin acil durum çağrısı olduğunu ifade etti...Kanama, suyun gelmesi ve bebek hareketlerinin azalma...Saatte ikiden azsa dikkatli olmak gerekiyor...Diğer ağrı ve sızıların ise herkesin yapısıyla ilgili bir durum olma ihtimali yüksek...

Sevgiler...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. .gece sancim falan olmadi yani gelen kan cati muayenesindenmis sanirim :) sabah sabah netten hali modeli bakiyorum hali alamayip kafayi yicem bu gidişle :)

Günaydın kızlarr Gece sorunsuz uyumuşum maaşallah 2 kere tuvalete kalktım e ama o kadar da olsun Ben de hep düşünürdüm acaba 23 Nisanda mı falan doğurucam diye ama,gerçi bir anda oluşan birşey fibi daha zamanımız var,ama yine de kızımdan tık yok

halilefe2013 geçmiş olsun canım benim günlerdir korktuğum şey senin başına gelmiş arada nedense bademciklerim şişiyor gibi hafiften ağrı yapıyordu,sıcak birşeyler içince birşeyciğim kalmıyordu sen de çok bitki çaylarına yönelmeden çok açık çay sıcak süt vb içebilirsin.Bitki çayı da içmekten korkuyorum ben açıkcası çünkü o bitkiler de bir nevi ilaç gibi ama mesela ilacı alırsın 1-2 tane Allah korusun ters bir durum olduğu zaman doktora söyleyebilirsin ben 2 tane ilaç içtim diye.Ama bitki çayında öyle olmaz işte 2 bardak içtin belki ama içine ne kadar ot koydun?Atıyorum 10 gr otun faydası başkadır da sen 20 gr koyunca belki zararlı oluyordur vücut için?Bitkinin zararlısı olmaz diyene de katılmıyorum doğada faydalı yada zararlı bir sürü bitki var haa doğal oluyor orası kesin ama yine de dikkatli olmak lazım

Başkent acaba doğuruyor olabilir misin çoğu kadının doğum sancısı belinden sırtından falan başlarBu arada doktorlara ne kadar bağlandığımızın resmidir doktora aslında o kadar da güvenmemek lazım diye düşünüyorum.

KUBSEN günaydın canım

meli1 insan kan görünce kötü oluyor değil mi suyun falan gelseydi belki heyecanlı-sevinçli bir şekilde yazardın ama ben dün korku sezdim kıyamam.İyi olmana sevindim canım.Erken doğacak denen bebekler daha çok zamanını bekliyor bence misal benim kızım kucukmeleklerinkisi de öyle gerçi hepsi nazlı bunların

benbilmem olmazsa bugün hastanenin çağrı merkezi var orayı arayıp yetkililerle görüşeceğim,beni şu zamanımda doktorsuz bıraktılar

kucukmeleklerim gerçekten oğlumda böyle olmamıştı Kızda midemde yanma oldu,başım ağrıdı,karnım ağrıdı... Ne biliyim oğlumda bunların hiç biri olmamıştı,kuzum doğdu 1,5 ay ağlamadı bile.Şimdi kız kesin cırtlak olcak uyutmıcak

Günaydın anneler ve melekleri... O kadar zaman geçti de şu günler geçmek bilmiyor. Artık YİĞİDİM doğsun istiyorum

Tiramisu
Canim evet aksam fena korktum..sanki basima hic beklemedigim birsey gelmis gibi oldum :) ama haklisin erken sancimiz baslayinca bize nidilatlar serumlar ciger geliştirici igneler yaptilar..acaba bunlar dogal dogumun işleyişini bozuyorda o yuzden erken gelecek sanilan bebek bir türlü gelmiyor mu ki...
bu arada bende sabahlari soylemesi ayip ishal oluyor sizde de var mi bu durum?? Belkide kan hapi falan yapiyordur..

dun aksam da benim acayip karnim agridi aynene doguruyorum sandim ama ishal olmusum hamimleligimin basindan beri ilk defa oldum,,, kan hapi aksine canim kabuz yapar cok eminim hep kansizlik olur bende kullanirim herzaman ama ben gayet memnunum halimden kabuz olmak sanki daha kotu::

kizlar gunaydin forumda ishal olanlarin cogunun normal dogum suresi basladi ve dogurdular,o yuzden dikkat edin ishalinize

ahhhh keske ben hic inanamiyorum dogurcama ,,,,bazi arkadaslar kiziyolardir bana simdi hep dogurmak istiyor diye konuyu acayim 39 haftadayim gelcek haftada beklerler dogmassa sezaryan falan yok dekolmon diyoruz bilmiyorum tr vajinadan elliyle genisletiyolar 24 saat bekliyon suni sanci esliginde dogmassa 2 ci kez genisletiyolar basima gelmedi ama bir yakin arkadasima yaptilar oyle oldugu zaman dogum daha zor oluyomus dr soylemisti biraz tirsiyorum oyle olunca bugun yine yuriycem bir saat bakalim insallah olur artik

benım bebısınde kafası 2 hafta ılerden gıdıyor en bastan berı ve doktorum bunu hıc demedı sonradan netten usg uzerınde yazıları araştırınca anladım doktoruma sordum normal bu dedı kafaya takma cok relax doktorum .. benım bıldıgım 10 mm sonrası rısklı olabılıyormus suan benımkı 9.2 mm de ama benım bebıs kgsu az zayıf senınkı maşallah canım bu yüzden daha fazla kafa çapı olabılır ..

günaydın kızlar.... Hasta oldum boğazım çok kötü.. Yutkunamıyorum.
cok gecmıs olsun canım
aa bılmıyordum oksurmek erken doğumu tetıklıyorsa 38. haftadan sonra ver öksürüğü bedenıne ver öksürüğü bedenıne
yesıl cayı sakın ıcme canım en sevdıgım caydır o hergun tuketırdım hamıleımde baslarda 2 3 bardak ıcebıldım sadece
doktorumda tavsıye etmedı bebıste kapbıne zarar verıyormus Allah muhafaza ıcılmemelı nette bı araştır ıstersen zararlarını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…