2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sdelyaa bebeğinin dönmesini istiyorsan onunula ilgili msjlar var googlede ama çocu mantıksız ama bebek ısıga duyarlı imiş gece yattığında kucuk bi el fenerini karnına tut rahmine yakın yere belki ısıga tepki verip döner denemekte sakınca yoktur ama egzersizler var onları yapma bence sen bilirsin ama RABBİM gönlüne göre versin doğumunu inş.

canım ben 32 haftalıkken acılde yattım ozamn doktorum ıgneyı vurdu ama sonrakı haftalar vurmadı ve cıger ıcınmı muallak cuma gunu ogrenıcem:)
magnezyum 37. haftaya gırıyorum yarın bırakmak ıstıyorum doğumu engellemesın hıc bısekılde odktor okeylerse bırakıcam

benımkıde zayıf maalesef 3 kg dogarmı bılemıyorum ama takmıyorum sağlıklı olsun gelısımı tamamlasın en onemlısı bu
sende bebıste sorun yoksa doktor nıye bıraz daha beklemıyorkı sonuçta daha 40. haftana var o zaman bıle alabılır ..

göbeğim harita gibi old zaten canm krem kullanıyorum faydası yok sanırım bıraksammı acaba belkı geçer nasip olursa aynı gün doğum yapacaz RABBİM herseyin hayırlısını nasip etsin inş.
kremede ara versen iiyi olur cnm bnde cldiye doktruna gtmiştim hiç birşey srme demişti bir hafta bir tane ilaç vermişti onu kullnmıştım artık az kldı zaten artık. evet aynı gün yapıcaz hayrılısı olsun ikimiz içinde :)

amin inş.
baktım cnm hepsine ışıkda tuttum müzkde dinlettim bir kaç sefer bıraktım egzersizler çok saçma gldi banada insanın başı dönüyor zaten yapılmıyor

Son düzenleme:

o zaman oluruna bırak canım hayırlısı ne ise o olsun inş.

slm kızlarrrr...
bu gece bacagıma kramp gırdı yuruyemıyorum sankı damr cekıyo krem surdum ...beımde pazartesı kontrolum var dr ınsaallah tarıh verır bakalım dr ne dıyecek,,,,

bugun bebegını kucagına alacak anneler vardı hayırlı haberler alırız ınsalllah....

HALIFELİİİ
sanada gecmıs olsun canım tamda doguma yaklasmısken dıkkat et kendıne ıhlamur falan ıc....

canım kan hapları kabızlık yapar bende duymustum ıshalın dogum habercısı oldugunu hayırlısı olsun bakalım.....

bugün dr gıttık nst gırdık yıne uyuyodu kızım kalp atışı 140 idi hep sancı hıc cıkmadı dr muane ettı durumu ıyı dedı ama nıye uyuyo dedı normalde cok harektlı bır bebek ama dr gıdıce uyuyo zıllı :))) meyve suyu ıç tekrar gir dedi nst ye neysekı azcık hareklendı 160 buldu kalp atışı sancıda 20 de cıktı

Canım doktor ters durduğu için çok bekleyemiyoruz, suyunda sorun olmasından korkuyorum dedi. Suyu şu an için iyi, yeterli olarak ölçtü. Doktorumla da ters düşmek istemiyorum, bir sıkıntı görse bana söylerdi sanırım, garantiye almak istiyor herhalde. Bakalım yarın gideceğim doktor ne söyleyecek.

Bir yandan sağlıklı olsun, kilosu önemli değil diyorum, bir yandan da azıcık daha toplu olsaydı diyorum. Bilemedim valla, çıkamıyorum işin içinden.

Forumda da yazılmış, sanırım ilaçların süreci yavaşlatırken ortaya çıkan bir etkisi bu...Ben nisanı görebilecek miyim diye korkarken şimdi mayıs sonuna ulaşmaktan endişe eder olacağım neredeyse...Gerçi normal de son doğum tarihime daha bir ay var ama ben kendimi nedense 37.haftaya şartladım...:)

İnşallah senin de yasakların en yakın zamanda kalkar...Gerçi benim de tam anlamıyla kalkmış değil ama en azından azcık iş yaptım mı, sonundan korkar olmayacağım...
Havalar çok güzel, bebekler doğduktan sonra mecburiyetten bir müddet evde kalacağız..En azından senin de de dediğin gibi şu son dönemde havalar güzel iken biraz tadını çıkarabilsek...
Valla bu hamilelik erkeklerin askerlik sürecine beş basar...Şafak gelmek bilmiyor...

selam kızlar nasılsınız.ben iyi sayılırım benim dünden beri karnımın etrafında sancı var.geçen ay da böyle sancım olmuştu annem ay gün sancısıdır diyo çok şiddetli olmadıgı için yalancı sancıdır diyorum.cantamı hazırlamamıştım ama dün korkudan hazırladım.bi köşede duruyor.herşey yıkandı ütülendi kapılar süslendi bebek süslemeleri hazır beşiğ geldi.bir dolap bekliyoruz eşyaları yerleştirmek için o da gelirse ALLAh izin veririse herşey tamamlanacak.doktorum çatı muayyenesinden sonra normal dedi.bu hafta yine kontrolüm var.bakalım oğluşum ne zaman gelecek ben 10 mayıs cuma günü doğmasını istiyorum rabbim izin verirse.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.

canım sen neden bu kadar tereddüt ettin kilosuna, bebek doğunca daha hızlı kilo alır, demekki senden yeterli beslenemiyo ki bence kilosu haftana göre normal, doktor ne dediyse onu yap ve kafana takma

kızlar karnınızın aşaa indiini nasıl anlıosunuz, benm zaten en baştan beri haff aşaada duruodu karnım oyüzden şuanda anlayamıorum mesela tam göğüs altınızdan 4 parmağınız rahatça sığıormu şişliğe denk gelmeden yani 4. parmkta yukarı kıvrılmıcak

Canım ben 3 hafta önce gittiğimde 2 kiloydu normalde yediklerime dikkat ediyordum sebze falan ama artık valla ne olursa yiyorum çerez kaymak bal muz eşimle depo yaptık 1 hafta önce en az 2500 dedi dr 2 haftada 500 gr almış sal gitsin ne bulursan ye ama çokta takma kilosu gayet güzel bence 3 kilo doğsa bence ideal bir kilo

Canım ebeler özellikle birşey yemeden gelmeyin diyor benim hastane geçen kızın birini geri gönderdi ebede ben mutlaka kahvaltıdan sonra giriyorum yada kantinden kek falan alıyorum 180-190 bile çıkyor kuzum halay çekiyor Allahıma şükürler olsun sancıda artık hep çıkıyor bende pek kafaya takmıyorum 30. haftadan beri çıkıyordı dr doğsaydı şimdiye doğardı doğum sancı değil dedi korkmuyorum artık

Valla benim karnım 2 haftadır bariz bir şekilde aşağı indi mutlaka anlarsın aşağı inice çünkü çok farkediyor benim oğlum baş aşağı döndüğünden beri aşağıda yani her görende söylüyor zaten artık normalmiş

Temizlik işimide baya hafiflettim bu hafta geçen hafta halı ve koltuklarımı silmiştim dün mutfak dolaplarımı boşaltıp sildim bugün bütün kavanoz baharatlıklarımı makinaya attım yerleri sildim şimdide banyoyu temizliycem haftaya eşimle camlar silicez perdelerimi yeni yıkamıştım çok şükür Allahım temizlikte herkese yardım etsin annem uzakta kv herşeyin yerini karıştırıyor bende düzen bozulunca sinir oluyor o yüzden yavaş yavaş hallettim

Selam kuzucuklar.Giremedim bikac gundur umarim her sey yolundadir buralarda...Bugun doktor kiloma daha dikkat etmem gerektigini yoksa dogumda tansiyon problemi olabilecegini soyledi.Daha napim bilmiyorum.Yaklasik 3 hafta sonra nst ye hastaneye gonderecek,tabi o zamana kadar dogurmazsam.Neyse hayirlisi diyelim.=)
Opuyoruz herkesiiii

Benbilmem,canim kontorolun iyi gecti mi,doktora sordun mu bu beyaz akinti olayini ??

bu kadar işi nasıl yapıyorsun canım ya kendine eziyet etme kadın çağırma şansın yokmu

saf makat değil mi yani başıyla ayakları aynı hizada popo aşağıda,benimki kafasını sürekli oynatıyor anne beni okşa der gibi kafasını yukarı kaldırıyor yana çekiyor falan bide cevap veriyor başını sallayarak ama şimdi aşağıda da hareketler hissetmeye başladım acaba poposunu mu oynatıyor yoksa döndü de kafası mı o onu kestiremiyorum:44: bana hiç doğum şeklinden bahsetmediler daha döner deiler.bide tuvalete çok çıkıyor musun makat gelişi olunca fazla baskı olmadığından çıkılmıyormuş
makat gelişinin sebeplerinden biri de suyun azlığıymış ama başka doktora görünmende fayda var kesinlikle bana da doktorum suyun az bebeğin gelişmez falan dedi 10 gün sonra doktora gittiğimde pek kilo almamıştı ama suyu bana göre yeterli dedi ölçtü gösterdi 8 miş 5-8 arası az 5 in altı tehlikeli oluyormuş geçen devlet hastanesine gittim o da sıkıntı yaratacak kadar az değil dedi kaç olduğunu da sor muhakkak

eline sağlık canımda nasıl yaptın onca işi, geçen hafta mutfak dolaplarımı yerleştrmiştim çook yoruldum, ben yapamıorumm yaa, kv saolsun bayaa yardım etti bide kadın alıcam pazartesi yada salı büyük temzlk olcak ondan sonra rahatım nasipse,sanada kolay gelsin

aklımda bişey var diodum bende ama kim için ne sorczaktım hatırlayamadım cnm, kontrolüm ii geçti şükür suyumuz düzelmiş herşey güzel göründü sancımda çıkmadı,ama nstde yavrum uyudu çünkü acıkmıştım bidaa çikolata yiyip gelin dedi hemşire:) akıntıyıda sordum, çoğu zaman pembe kırmızı sümüksü gelir çok nadirdir başka türlüsü herkeste gelcek diede bişi yok dedi ama normla akıntıdan baya farklıdır anlarsın dedi, bakalım artık haftaya tekrar kont var çatı muayensi yapalım artık dedi, ama bende tetiklerse die eğer sancım çıkmassa yapmayınmı daha desem acaba, drun işinede fazla karışmak istemiorumda

Canım kiloyu takma kafana ben de 2800 gr doğmuşum ama kısa sürede tosuncuk olmuşum ama dr neden acele ediyor anlamadım sen yine de başka bir drun görüşünü de al da için rahat etsin, benim de yarın kontrolüm var bakalım doğum hakkında ne söyleyecek
Bu arada muz iyi kilo aldırıyormuş, ceviz, badem ye süt iç, proteinli şeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…