- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.641
slm kızlar nasılsıız geçmişi okuyamadım yeni bebişimiz varmı
benbilmem evet canım,ama kasılmalar olup bazen hala da açılması olmayan da olabiliyor.İşte 40 haftayı falan geçen bebekler öyle işteAma genelde kasılmalarla birlikte yavaş yavaş açılma da olur,bazen açılmayla beraber su da boşalır,bazen nişan gelir sonradan su boşalır,bazen de suyu hastanede patlatırlar benimkisi gibi...Doğum konuları kişiye göre değişiklik gösteriyor hatta annemize bile benzemez mesela annemin nişanı gelmiş bana hamileyken öyle doğmuşum,anneannemin suyu çocukları doğmadan çok önce gelirmiş sonradan doğurmuş çocuklarını hem de evde,bakalım kızımda nasıl olacak merakla bekliyorum
herkese ii akşamlar,
bugün 4 saattir sol karın boşluğumda ağrı var. dinlenmekle geçmiyor, benim durumumu yaşayan oldu mu hiç? doktora gitmemi gerek var mı bilemedim, yarın da kontrolüm var
herkese ii akşamlar,
bugün 4 saattir sol karın boşluğumda ağrı var. dinlenmekle geçmiyor, benim durumumu yaşayan oldu mu hiç? doktora gitmemi gerek var mı bilemedim, yarın da kontrolüm var
iyi aksamlar kızlar..nasılsınız bakalım? geçmişi okuyamadım henüz doğuranlar var mı acaba?? bizim dün kontrolumuz vardı. kızım hala makat duruşunda.böyle giderse haftaya ptesi sezeryan olcam(( cuma günü bi kontrol daha var.. inşallah o zamana kadar dönmüş olur.yarın havuza gitçez eşimle belki suyun kaldırma gücü dönmesine yardımcı olur diye...sizde son günlerde dönen var mı????
ne kadar çok ters bebek çıktı bizden ALLAH hayırlısını nasşp etsin inş:)Benim bebeğimde ters canım bir önceki gidişimde 39.haftada alırız dönmezse demişti Drum perşembe kontrolüm var bakalım ama ben hissediyorum dönmediğini ayaklar göbek deliğimin altında başı sol tarafımda yukarda:) Sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlarda hayırlısıyla:)
kontrolde sorucam cnm bnde ne kadar bekletilebilir diye gidincebana da dönebilir dediler yalnız bazı doktorlar 39 a kadar bekletiyor bebek ters olsada aslıında fazla durması daha iyi ama doktorun daha iyi bilir.bende 3 lt su içiyorum su azalması olduğu için ama gece kalkmıyorum mesela yada sıkışınca çıkıyorum sürekli değil
evet cnm çok dönmeyen bebek var inş döner bebişlerimiz :) senin kaynanaya hayran kaldım bu arada maşallahSmone kendini çok yorma valla yarın kadar iş yapacak mecalim yok
Halilefe canım bu pilates topuyla doğuma gidersin bence sonunda
Bebiş dönmeyen sayısı ne kadar çok aramızda kızlar Allah kolaylık versin
Eşim kadın çağırmaya karşı değil ama kvkarşı ben yapabiliyorken ne gerek var diyor kaç kere dedim çağıralım diye ne gerek var para vermeye diyor. Ne yapayım şimdi bende artık arada çay kahve yapıyorum ne yapayım arada da huysuzluk yapıp mızmızlanmak sureti ile kadını canından bezdiriyorum. Bugün kocam da evdeydi zati ikisi birlikte sildiler camları ev tertemiz oldu valla börek filan bile yapıp buzluğa atmış gece kadıncağız. Yarında kontrole gidicez bakalım doktor ne diyecek suyuma...
ben hala hissetmedim cnm döndüğünü cuma tersti bakalım haftaya kdr ne olcakiyi aksamlar kızlar..nasılsınız bakalım? geçmişi okuyamadım henüz doğuranlar var mı acaba?? bizim dün kontrolumuz vardı. kızım hala makat duruşunda.böyle giderse haftaya ptesi sezeryan olcam(( cuma günü bi kontrol daha var.. inşallah o zamana kadar dönmüş olur.yarın havuza gitçez eşimle belki suyun kaldırma gücü dönmesine yardımcı olur diye...sizde son günlerde dönen var mı????
benim oğlum da ters duruyor ama doktorum son haftaya kadar bekleyelim diyor, son anda dönebilirmiş
dışarda bekler bence cnım daha uygun olur ben olmadım daha bebeğimiz ters diyekızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?
benim doktorumda bekletmiyor kordon sarkması olabilrmiş diyebenim oğlum da ters duruyor ama doktorum son haftaya kadar bekleyelim diyor, son anda dönebilirmiş
Bende dün görmedim seni doguma gittin sandim .... Gecmis olsun canım bende de var öksurme kulaklarım acıyor basım çatlıyor resmen dün Dr sordum ne alabilirim ilaç diye ağrı kesici verdi oda karnımın sertleşmesini de erteliyor bu sefer doguma hazırlanmıyor vücut bide oksyrmek erken dogutturur mus kendimizi kastigimiz Icin oh oh dedim o zaman sevindim ama gel gor sabaha kadar öksür oksur icim dışıma çıktı doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum artık kivi yiyorum bol c vitamini var diye bide Yesil çay limonlu
onu sormustum canim gebeligin ilk baslarinda 1 fincandan bisey olmaz fazla abartmadigin surece demisti ben papatya iciyorum herzaman degilde arada iste
külliyen yalan yengem 42. haftasında doğurdu kız bebegını eltım erkek cocugu erken doğurdu yanı böyle seylere ıtıbar etmemek lazım her beden bünye farklı canım
bana doktorum ıcmesen daha ıyı olur dıyınce sonuçta bebeğe faydası olmayan bısey olunca haftada 2 3 defaya ızın versede ıcmedım ama dogumsonrası ıcıcem:) kahvaltıda olmazsa olmazımdı sımdı kuşburnu ıhlamır aylardır kahvaltıda ıcıyorum ..
her defasında esımle gıttım ama catı muayenesınde doktorum onu dışarı çıkartır kı bende oyle ısterım acılde bıle dışarı cıkarmıslardı ...kızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?
sağlıklı beslenmeyı hayatıma kazımış biri olaraktan yesıl cayı bırakmak cıddı zor oldu benım ıcın evet her cay ıcılmez ama ıhlamur nette arastırdıgımdada doktorumla konustugumdada ıcılebılcegını öğrendim ve hakıkı olanları kesınlıkle sallama degıl ozellıkle grıpken ıhlamur kuşburnu hamıleler ıcın en buyuk nımetKızlar selamlar,
Ancak akşam girip bugünü de okudum.. Kızlar ben günde minimium 2 büyük boy sek -extra shot ile filtre kahve içerdim, hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma kafein sürmüyorum.. kafein bağımlısı olup da içmemek acayip zor bilen bilir
Çay da çok içerdim; onu da bari 3-4 kupa içebileyim diye sarı su şeklinde içiyorum.. Kafein bebek gelişimini çok ciddi etkiliyor. Yeşil çayın bebeğin kalbine zarar verdiğini biliyorum, çok ciddi de kafein içeriyor.. Adaçayı düşük riskine neden oluyor. Ihlamur ciddi kafein kaynağı!! Papatya çayının da normalde dahi adet söktürücü etkisi vardır, gebelikte yasak..
Bana dr um sadece 'gerçek' kuşburnu iç demişti, sallama poşetlerin içinde ne olduğu belli değil katkı-kimyasal da içeriyor. iyi ve güvenebileceğiniz bir aktardan alın kuşburnunu..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?