2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benbilmem evet canım,ama kasılmalar olup bazen hala da açılması olmayan da olabiliyor.İşte 40 haftayı falan geçen bebekler öyle işte Ama genelde kasılmalarla birlikte yavaş yavaş açılma da olur,bazen açılmayla beraber su da boşalır,bazen nişan gelir sonradan su boşalır,bazen de suyu hastanede patlatırlar benimkisi gibi...Doğum konuları kişiye göre değişiklik gösteriyor hatta annemize bile benzemez mesela annemin nişanı gelmiş bana hamileyken öyle doğmuşum,anneannemin suyu çocukları doğmadan çok önce gelirmiş sonradan doğurmuş çocuklarını hem de evde,bakalım kızımda nasıl olacak merakla bekliyorum

herkese ii akşamlar,
bugün 4 saattir sol karın boşluğumda ağrı var. dinlenmekle geçmiyor, benim durumumu yaşayan oldu mu hiç? doktora gitmemi gerek var mı bilemedim, yarın da kontrolüm var

anladım cnm saol, bakalım artık yaşayıp görcez, aslında benm şuanda tek derdim 1-2 gün içerisinde olcaanı anlayıp annemlere haber verebilmem başka şehirdeler çünkü ve yol 12-13 saat sürüyo hayırlısı bakalım, çarşamba günü 38+0 olucam nasipse ogünde kontrolüm var duruma göremi gelin desem yoksa doktrumun sölediklerine göremi hareket etsem nasılsa muayene etcek diorum nst yede bağlıcak eğer hiç bişi yoksa yani sancı açılma vs. birazdaha bekleyin diebilriim heralde,offf kafam karışık

herkese ii akşamlar,
bugün 4 saattir sol karın boşluğumda ağrı var. dinlenmekle geçmiyor, benim durumumu yaşayan oldu mu hiç? doktora gitmemi gerek var mı bilemedim, yarın da kontrolüm var

dayanılmıcak kadar değilse yarını bekle istersen cnm

Smone kendini çok yorma valla yarın kadar iş yapacak mecalim yok

Halilefe canım bu pilates topuyla doğuma gidersin bence sonunda

Bebiş dönmeyen sayısı ne kadar çok aramızda kızlar Allah kolaylık versin

Kilosu az olanlar ben 1kg 800 gr doğmuşum valla bi sıkıntım olmadı bugüne kadar

Tiramisucum bence doktor olayına bir an evvel karar ver yok sen karar verene kadar kız doğacak

Eşim kadın çağırmaya karşı değil ama kv karşı ben yapabiliyorken ne gerek var diyor kaç kere dedim çağıralım diye ne gerek var para vermeye diyor. Ne yapayım şimdi bende artık arada çay kahve yapıyorum ne yapayım arada da huysuzluk yapıp mızmızlanmak sureti ile kadını canından bezdiriyorum. Bugün kocam da evdeydi zati ikisi birlikte sildiler camları ev tertemiz oldu valla börek filan bile yapıp buzluğa atmış gece kadıncağız. Yarında kontrole gidicez bakalım doktor ne diyecek suyuma...

herkese ii akşamlar,

benim de bugun ara ara karnım ağrıdı..adet sancısına da benziyordu..yarım saat sürdu,geçti sonra tekrar başladı ben de uyudum ve geçti.

iyi aksamlar kızlar..nasılsınız bakalım? geçmişi okuyamadım henüz doğuranlar var mı acaba?? bizim dün kontrolumuz vardı. kızım hala makat duruşunda.böyle giderse haftaya ptesi sezeryan olcam (( cuma günü bi kontrol daha var.. inşallah o zamana kadar dönmüş olur.yarın havuza gitçez eşimle belki suyun kaldırma gücü dönmesine yardımcı olur diye...sizde son günlerde dönen var mı????

Of kizlar,of,siz boyle her hafta kontrol dedikce valla nasil imreniyorum.Hafta hafta gelisimini takip etmek,ne kadar buyudugunu bilmek baya ic rahatlatiyodur.Maalesef burda yok her hafta kontrol.Iste en son ultrasonla 33.haftada baktilar,daha da bisey bilmiyorum.Nstye bile 39.haftanin basinda yolluyolar.Dogurmazsan tabii.Bebisim iyice gelisiyodur umarim,Allah a emanet ettim artik napim

benim oğlum da ters duruyor ama doktorum son haftaya kadar bekleyelim diyor, son anda dönebilirmiş

kızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?

ne kadar çok ters bebek çıktı bizden ALLAH hayırlısını nasşp etsin inş:)

kontrolde sorucam cnm bnde ne kadar bekletilebilir diye gidince

evet cnm çok dönmeyen bebek var inş döner bebişlerimiz :) senin kaynanaya hayran kaldım bu arada maşallah

ben hala hissetmedim cnm döndüğünü cuma tersti bakalım haftaya kdr ne olcak

Son düzenleme:
benim oğlum da ters duruyor ama doktorum son haftaya kadar bekleyelim diyor, son anda dönebilirmiş

bende doktoruma oyle soyledim son anda sancıyla dönebiliyormuş dedim.sancı yukardan geliyor dedi daha cok aşagıya bastırır bebeği dedi.kordon sarkması olur falan dedi.yok suyuna baktı 7 gibi bişey dedi...vss..bakalım ptesiye kadar döncek mi..yoksa sezeryan (

Topiğimizin adı önce Nisan annelerine çıktı o da yetmezmiş gibi bir de Ters duran bebişler grubu oldu ne çektik be :):):)

Şaka bir yana iki doğum şeklinden de tırsıyorum şu ana kadar hiç dönmedi hep tersti ama artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum napalım sağlıklı olsunlarda hiççç önemli değil demek ki annelik gerçekten böyle bişey daha tanımadığımız bebişimiz için çok büyük fedakarlık yapıyoruz.

Bakalım şimdi çok istiyoruz gelmelerini e haklıyız da az beklemedik :) sonra neler yapıcaz çok düşünüyorum
Önce onu ısırıcam diyorum ama kıyamam kiiii :))))

kızlar bebek kaçıncı haftada aşağı iniyor? :26: poposu midemde 28. haftadan beri nefes almak çok zorlaştı

onu sormustum canim gebeligin ilk baslarinda 1 fincandan bisey olmaz fazla abartmadigin surece demisti ben papatya iciyorum herzaman degilde arada iste

Kızlar selamlar,

Ancak akşam girip bugünü de okudum.. Kızlar ben günde minimium 2 büyük boy sek -extra shot ile filtre kahve içerdim, hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma kafein sürmüyorum.. kafein bağımlısı olup da içmemek acayip zor bilen bilir

Çay da çok içerdim; onu da bari 3-4 kupa içebileyim diye sarı su şeklinde içiyorum.. Kafein bebek gelişimini çok ciddi etkiliyor. Yeşil çayın bebeğin kalbine zarar verdiğini biliyorum, çok ciddi de kafein içeriyor.. Adaçayı düşük riskine neden oluyor. Ihlamur ciddi kafein kaynağı!! Papatya çayının da normalde dahi adet söktürücü etkisi vardır, gebelikte yasak..

Bana dr um sadece 'gerçek' kuşburnu iç demişti, sallama poşetlerin içinde ne olduğu belli değil katkı-kimyasal da içeriyor. iyi ve güvenebileceğiniz bir aktardan alın kuşburnunu..

sevgiler..

oh oh tıramısu benım adımada gez yasaklar kalksın benı burda bulurmusunuz acep canım neler yaşamışşın Rabbım kımseyı evlatlarıyla ımtıhan etmesın hamılelık zor bı süreç ee sonra doğduklarında açmı doydumu hastamı derken ömür törpüsü gibi bizleri bitiriyorlar ee analık hakkı bos yere 3 degıl cennette anaların ayağı altında ... sanakatılıyorum kg sorunu etmıyorum benım ıcın onemlı olan gelişimi yeterkı yerınde olsun kg ne ki doğunca inşallah açığı kapar

kızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?
her defasında esımle gıttım ama catı muayenesınde doktorum onu dışarı çıkartır kı bende oyle ısterım acılde bıle dışarı cıkarmıslardı ...
sağlıklı beslenmeyı hayatıma kazımış biri olaraktan yesıl cayı bırakmak cıddı zor oldu benım ıcın evet her cay ıcılmez ama ıhlamur nette arastırdıgımdada doktorumla konustugumdada ıcılebılcegını öğrendim ve hakıkı olanları kesınlıkle sallama degıl ozellıkle grıpken ıhlamur kuşburnu hamıleler ıcın en buyuk nımet

Okadar cok meyve yedimki sonunda ishal oldum sonrafa sizin yazilari okutup panik acaba dogummu yaklsti die ama. Cok sukur bi agrum sancim yok sabnirim gercekten meyveden oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…