2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yanlış hatırlamıyorsam onun hastanesi 100 km mesafedeydi, kaştan fethiyeye gidecekti, ben olsam geceden giderdim duramazdım. Hayırlı haberlerle gelir inşallah

atkcim ben mina safiri begendımm
zira zeynep cok koyuluo bı zeynep cılgınlığıdır gıdıo

selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize

aynı anda yazmısızz tebrıklerr canmm:allah analı babalı buyutsun

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canm sağlıcakla inş. benm bebeğim sorunlu ALLAH kısmet ederse haftaya salıda benim doğumum gerçekleşecek yeni doğan hemşiresi olduğun için sana bisey sormak istiyorum canım benim bebeğim hidrops karın boşluğunda sıvı birikimi var erksra başka bi sorunu yok ama doktorlar doğumda neyle karsılacaz bilmiyoruz diyorlar calıştıgın bölüme benim bebeğim gibi sorunlu bi bebek geldimi karsılastınmı acaba böyle bi sorunla inş. bizede senin gibi bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inş.

bu arada benım de ıkı hafta sonra sezeryan olucak allahın ıznıylee
ınsallah drumuzun verdiği günü bekler çunku clexan kullanıorum
ve bır gun oınceden kes dedi drum
ya doğum planladığımızdan once başlarsa dedim
oda genel aneztezi olur o zaman dedi
ben bebeğimin ilk ağlayısına ılk nefesıen sahıt olmak ıstıorum
hayırlısı nasılsa oyle olsun tabii ama ınsallah gununu bekelr kuzum
annemde uzaktan gelıcek,plana uy kızım olur mu

halilefecim, doğum bu inşallah 6 dakikada bir hastaneye gitme vakti demek ayyy hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah. Allah beraberinizde olsun.

bugün bizim iş yerinde son günümüz
iclal cim darısı başıma ama ben senin kadar direnemeyeceğim sanırım. 36 da alacağım ben iznimi, 1 haftayı yakacağım artık napıyım, hem belki erken gelir, belki izin 6 aya çıkar dimi?:18: dayanamıyorum ya

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün yavrunu. sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah, darısı hayırlısıyla bekleyen hepimize inşallah :nazar:

bu arada kızlar benim mide sorunları sanki yine başladı, ağızda bir saçma tat, sabahları midede hafifi bulantı. yumurtadandır eminim.
dün itibariyle çantalarımızı hazırladık şükür, odamız da hazır artık sabırsızlanıyorum giderek. inşallah haftaya 36'da başlatacağım iznimi 1-2 hafta sonra da temizliğimi yaptıracağım, bir de foto çekimini ayarladım mı tamamdır.
bu arada ben yine biraz sivrilebilirim, hangi sayfada, kim yazmıştı bilmiyorum ama bir arkadaş normal doğum konusundaki fikirlerini tüm çıpllaklığıyla ! paylaşmıştı. yok vajina şekli bozulurumuş kocalar bizi sevmezmiş, yok idrar kaçırma, yok mesane sarkması, yok yırtık, yok kesik. evet doğru bunların hepsi insanların başına geliyor olabilir ama çok sağlıkla doğum yapanlar da var. sezaryende de bazı sıkıntılar olabiliyor Allah'ım korusun ama bunları artık kendimize saklasak. herkes doğum fikrine kendini hazırlamaya çabalarken, çoğumuz belki doğum şeklini doktoru ile halletmişken burada böyle korku filmi senaryoları paylaşmaya hiç gerek yok bence. inşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle normal ya da sezaryen hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.

Son düzenleme:

hadi gözünüz aydın allahın izniyle en kısa zamanda evine dönsün bebişin

sanırım en son ben doğuracağım burda :)) bebişler aceleci çıktı benimkide rahatına düşkün ne agrı ne sızı ole geçiriyoruz günleri neyse saglıkla gelsinde istediği zaman gelsin , her gittiğimde soruyorum doktora sancı nasıl olur ne olunca gelicem vs :)) ilk olunca daha bir telaş oluyor sanırım allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın ,

geçmişi okudum hastalara şifa , bebişlerin abi ablalarıyla ugraşanlara sabır diliyoruz hepinizi optuk hadi yeni yeni bebişler gelsin

HSOS : canım kesinlikle katılıyorum sana şurda kalmış en fazla 1 ay zaten az çok belli olmuş doğum şekilleri , kötü kötü senaryolar zaten kafamızda dönüyor istesekte istemesekte birde burda okuyunca benim uykularım kaçıyor.... herkesin bünyesi farklı allah hepimize işinin ehli doktorlarla doğum yapmayı nasip etsin , yani yapacak birşeyimiz yok doktorumuza güvenip allahımıza sıgınacagız allah kimseye çekemeyecegi bir yük yüklemez anne olmak çok büyük bir hediye bir işe girerken bile ne sıkıntılar çekiliyor burda bir can bir yaşam var hayata giren tabiki sıkıntılar olacak inşallah en az sıkıntıyla sağlıkla atlatalım hepimiz.....

ne kadar çok ters bebek çıktı bizden ALLAH hayırlısını nasşp etsin inş:)

kontrolde sorucam cnm bnde ne kadar bekletilebilir diye gidince
bir problem yoksa bekleyebileceği kadar beklemesi en güzeli benimkide dönmezse ve bir problem yoksa 39 da olmak istiyorum sezeryanı
benimde pek büyümedi yeni yeni.ama hamileliğinde süt gelmeyip doğum anında hemen sütü gelen oluyor onunla alaksı yokmuş
anladım canım sizin belirtileri duyunca benimki dönmedi galiba diye düşünmeye başladım hayırlısı bakalım 2-3 haftası var daha dönmek için inşallah döner

Allah bağışlasın,hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah

zeynep safir güzel bence hoş gerçi bizde hala isim bulamadık

Gunaydin anneler d'un pek giremedim yogun gecti esimin arkadaslari geldi uzak tan esleri cocuklari falan 2 de bizim evin yatak odasi nin kliması takilcakti onu taktılar ev 3 kat yatak odası 3 cu katta kılınmanın motoru garaja koyacaklar in çık her yer berbat oldu cocuklar hiç durmadı ben mutfakta anam ağladı iki Ogün yemek hazırladım gece 1 de gittiler ama bana bı mide bulantisi resmen utanmasam agliycam neyse daha kalkamadim yataktan deliksiz uyumusum yorgunluktan simdi kalkıp temizlik yapicam aksama kadar anca bitiririm artık
Halilefe gitti galiba doguma tahminim yazmadina göre Allah yardımcısı olsun
Hawi n Allah amalı babali büyütsün canım
Bakalım sıra kimde....???

Hosgeldin canım hiç önemli değil benimde aynı durumdayım hiç büyümedim göğsüm Sütun olup olmicsgi doğumdan sonra belli oluyor genelde Birinci'de Buyuk göğüslerin vardı mesela şutum yoktu 10 kilo bişey değil güzel almissin maşallah diyim

kızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?

Canım ben eşim doğumada girsin istiyordum elimi tutsun diye ama doktor onuda kabul etmedi daha çatı muaayenesi olmadım ama eşim girmek istemiycek sanırım annemlerden bir girsin diyor bence girmesin gerçi senin muayenelik işin kalmadı ya Allah yardımcı olsun belki de doğurdun kim bilir??

Canım artık dönemediysede önemli değil sağlıklı olsun yeter tabi bebek ne kadar dursa anne karnında o kadar iyi ama tehlikesi varsa hiç gerek yok doktor nederse dinlemek lazım Evet kaynanamın maşallahı var Allah nazarlardan saklasın

CAnım bende de şeker çıktı diyet yapıyormusun bilmiyorum ben 2-3 aydır diyet yaptım benim oğlum 1 hafta önden gidiyordu hep ama son 2 kontrolde tam haftasında çıktı geçen perşembe kg:2850 çıktı bende 9 kg aldım seninkinin ksda 100gr fazlaymış bence normal zaten doktorum da 1 hafta önde olması sıkıntı değil bu 2-3 hafaya çıkarsa sorun olur dedi yani sorun dediği de 3800 ü geçince sezeryana yöneliyorlar ama bence sende öyle bir şey olmaz 100gr fazlalık şekerden bile değildir hiç takma ben başta çok takmıştım ama şekeri olmayan arkadaşalr arasında 1 hafta 2 hafta ilerde olanlar var çok normal.

Günaydın arkadaşlar, yine işe geldik neyseki bir haftamız kaldı izne ayrılmaya

Ayy ne güzel ben pztsi aldım izin raporumu darısı başına

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

İnşallah çıkar izin 6 aya valla en büyük umudum.

Canım benimde mide yanmalarım çok arttı bu ara hele gece yatınca 10 kere yanmayla uyanıyorum nerdeyse birisi göğsümün ortasını kazıyor sanki valla dayanıcaz artık az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır..

Tiramisucum 50-52 arası olsa gerek tam emin olamadım annemden genç gerçi ama maşşallah enerjik Allah nazarlardan saklasın Canım ihmal etme git konrtole mutlaka

İnşallah yakında Halilefe'nin iyi haberini alırız

tünaydın annişlerr..
halilefeden haber yok dimi kesin doğuma gitti
sanırım bende karpel tunel midir nedir o sendromdan var.. bi kaç gündür sabah uyandığımda serçe parmağım dışındaki parmaklarım uyuşmuş oluyo... birazda yorulmuş olursam dahada fazla oluyo. neyse sağlık olsun doğumdan sonra geçer heralde. hem kim dedi bana o kadar kiloyu al diye

gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah ..
yanlış hatırlamıyorsam onun hastanesi 100 km mesafedeydi, kaştan fethiyeye gidecekti, ben olsam geceden giderdim duramazdım. Hayırlı haberlerle gelir inşallah
unutmuşum bu kadar uzak ıse hastane hemen gıtmelı kı inşallah gitmiştir haber alabıleydık ıyı olurdu ..

ALLAH bebeğini sağlıcakla evine götürmeyi nasp etsin cnm sezaryan için erken değilmiydi senin için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…