- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.681
canım sancılar duzenlı 5 dk ara ıle 1 dk suruyorsa doğuma yaklasıyrsun en son 3 dk ara ıle 1 dk suruyorsa hastaned olmalısın demek :) suyun nişanın gelmedıyse bıraz daha bekle ıstersen evde hatanede sunı sancı vermesinler ama yınede gıdıp görünmekte fayda var .. keşke telefon numaran bırımızde olsaydı haberlesırdık ...
günaydııııın, topiğin son neferi ben olucam sanırım :) merak etmeyin ben hepiciğinizi takip ediyorum çok sesim çıkmasa da :) Doğuma 1 ay kaldı da biz hala isim netleştiremedik, yardım istiyorum. Sözde bir isim eşim koyacaktı bir isim de ben ama eşim benim bulduğum ismi beğenmedi olmaz diye tutturuyoZeynep Safir mi Zeynep Mina mı? Ya da Mina Safir , çok bunaldım valla artık belli olsun kızçemin ismi Bu arada oğlumun adı Ata Pamr, o yüzden Safir ismine takmış durumdayım
selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
halilefecim, doğum bu inşallahgece 2 den beri sancı çekiyorum... belimden kasıklarıma... arada bir kasılıp duruyor karnım.. ama en şiddetli ağrı tam 1 buçuk saattir 6 dk da bir geliyor.. yani tam bittiği an ile tam başladığı an arası 6 dk.. belim çok kötü ama..yatmadan pilates topunda falan oturmuştum... bilemiyorum kaç saat beklemem gerekiyor yalancı sancıysa ne zaman geçer? bu kadar uzun sürer mi? dayanamıyorum artık sanki içim parçalanıyor gibi, karnıma iğneler batıyor gibi oluyor... kociş uyandı bi sen bu saatlerde doğurcan diyor haberi yok doğuruyorum belki... her an doğuma gidebilirim bilmiyorum kızlarrr gelmezsem dua edin bol bol.. hepinizi öpüyoruzzz...
iclal cim darısı başıma ama ben senin kadar direnemeyeceğim sanırım. 36 da alacağım ben iznimi, 1 haftayı yakacağım artık napıyım, hem belki erken gelir, belki izin 6 aya çıkar dimi?:18: dayanamıyorum yabugün bizim iş yerinde son günümüz
bir problem yoksa bekleyebileceği kadar beklemesi en güzeli benimkide dönmezse ve bir problem yoksa 39 da olmak istiyorum sezeryanıne kadar çok ters bebek çıktı bizden ALLAH hayırlısını nasşp etsin inş:)
kontrolde sorucam cnm bnde ne kadar bekletilebilir diye gidince
benimde pek büyümedi yeni yeni.ama hamileliğinde süt gelmeyip doğum anında hemen sütü gelen oluyor onunla alaksı yokmuşbu arada sizlerle bi şey danışmak istiyorum..bende mi sorun var acaba die düşünüyorum açıkçası..kızlar benm göğüslerim hamilelikten önce ne ise 37. haftama geldim şu an da aynı...iirileşmedi..çevremdeki hamilelere bakıyorum süt sızdığını söylüyorlar..sütüm olmayacak mı korkusu başladı bi de..olumsuz düşünmemeye çalışıyorum doğumdan sonra indiğini söylüyorlar genelde ama bilemedim tek ben de mi bu sorun. ablamınkiler gayet dolgundu gebeliğinde..benm sadece uçları kabuk oldu gibi sarımsı bi tabaka var. dokunmamak gerektiğini biliyorum..eşimde haşır neşir olammıyor onlarla aylarrdır malesef:))sadece gebeliğin başında aşırı hassasiyet vardı göğüs uçlarımda şu an da hassaslar ama aynı ebattalar..sütyenlerim değişmedi 10 kilo almış olmama rağmen
anladım canım sizin belirtileri duyunca benimki dönmedi galiba diye düşünmeye başladım hayırlısı bakalım 2-3 haftası var daha dönmek için inşallah dönerbilmiyorum canım dr ters demişti. ama döndüğünden şüphelendiğim zaman şöyle bişey olmuştu. normalde hep başını kaburgalarıma baskı yaparken hisederdim. ama sonrasında bikaç gün sanki karnımda yan duruyodu. acaba dönmeyemi çalııyo diye düşünmüştüm. ve sonraki bi kaç günde bi anda şişliklerim arttı ve kasıklarımda baskı hissettim özelliklede yürürken. neyse sonra baskı azaldı ve ben heralde yanıldım diye düşündüm ama yanılmamışım. dönmüş meğer.
Allah bağışlasın,hayırlı uzun ömürlü olsun inşallahselam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
günaydııııın, topiğin son neferi ben olucam sanırım :) merak etmeyin ben hepiciğinizi takip ediyorum çok sesim çıkmasa da :) Doğuma 1 ay kaldı da biz hala isim netleştiremedik, yardım istiyorum. Sözde bir isim eşim koyacaktı bir isim de ben ama eşim benim bulduğum ismi beğenmedi olmaz diye tutturuyoZeynep Safir mi Zeynep Mina mı? Ya da Mina Safir , çok bunaldım valla artık belli olsun kızçemin ismi Bu arada oğlumun adı Ata Pamr, o yüzden Safir ismine takmış durumdayım
bu arada sizlerle bi şey danışmak istiyorum..bende mi sorun var acaba die düşünüyorum açıkçası..kızlar benm göğüslerim hamilelikten önce ne ise 37. haftama geldim şu an da aynı...iirileşmedi..çevremdeki hamilelere bakıyorum süt sızdığını söylüyorlar..sütüm olmayacak mı korkusu başladı bi de..olumsuz düşünmemeye çalışıyorum doğumdan sonra indiğini söylüyorlar genelde ama bilemedim tek ben de mi bu sorun. ablamınkiler gayet dolgundu gebeliğinde..benm sadece uçları kabuk oldu gibi sarımsı bi tabaka var. dokunmamak gerektiğini biliyorum..eşimde haşır neşir olammıyor onlarla aylarrdır malesef:))sadece gebeliğin başında aşırı hassasiyet vardı göğüs uçlarımda şu an da hassaslar ama aynı ebattalar..sütyenlerim değişmedi 10 kilo almış olmama rağmen
kızlar çatı muayenesine eşiyle giden var mııı? biz tüm kontrollere beraber gittik koçişle şimdi ben gelmem diyor hak da veriyorum ama sizler neler yaptınız ?
ne kadar çok ters bebek çıktı bizden ALLAH hayırlısını nasşp etsin inş:)
kontrolde sorucam cnm bnde ne kadar bekletilebilir diye gidince
evet cnm çok dönmeyen bebek var inş döner bebişlerimiz :) senin kaynanaya hayran kaldım bu arada maşallah
ben hala hissetmedim cnm döndüğünü cuma tersti bakalım haftaya kdr ne olcak
slm tüm mayıs annleri..sizleri uzun süredir takip ediyorum,paylaşaımlarınız sayesinde biçok şey hakkında bilgi sahibi oldum teşekkür ediyorum..doğuma çok az kaldı heyecan dorukta..doğum yapan annelerimiz var hepsini kutluyorum..geride kalanları da Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun diliyorum..ben gebelik şekeri olan bir anneyim, 36. haftamız bittiği gün doktor randevum vardı.nst her şeyimiz normal, bebeğim 3 kilo 100 gr olmuş maaaşallah:)fazla mı acaba bilemedim.doktorum normal olduğunu 3.300 - 3.500 arası doğacağını söylüyor endişe ettim fazla irileşir mi diye..benimle aynı durumda olan şekeri olan annelerden de fikir almak isterim..kendim de 57 kiloydum hamileliğin başında şu an 67 yim..
Günaydın arkadaşlar, yine işe geldik neyseki bir haftamız kaldı izne ayrılmaya
iclal cim darısı başıma ama ben senin kadar direnemeyeceğim sanırım. 36 da alacağım ben iznimi, 1 haftayı yakacağım artık napıyım, hem belki erken gelir, belki izin 6 aya çıkar dimi?:18: dayanamıyorum ya
bu arada kızlar benim mide sorunları sanki yine başladı, ağızda bir saçma tat, sabahları midede hafifi bulantı. yumurtadandır eminim.
gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah ..selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
unutmuşum bu kadar uzak ıse hastane hemen gıtmelı kı inşallah gitmiştir haber alabıleydık ıyı olurdu ..yanlış hatırlamıyorsam onun hastanesi 100 km mesafedeydi, kaştan fethiyeye gidecekti, ben olsam geceden giderdim duramazdım. Hayırlı haberlerle gelir inşallah
ALLAH bebeğini sağlıcakla evine götürmeyi nasp etsin cnm sezaryan için erken değilmiydi senin için ?selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
CAnım bende de şeker çıktı diyet yapıyormusun bilmiyorum ben 2-3 aydır diyet yaptım benim oğlum 1 hafta önden gidiyordu hep ama son 2 kontrolde tam haftasında çıktı geçen perşembe kg:2850 çıktı bende 9 kg aldım seninkinin ksda 100gr fazlaymış bence normal zaten doktorum da 1 hafta önde olması sıkıntı değil bu 2-3 hafaya çıkarsa sorun olur dedi yani sorun dediği de 3800 ü geçince sezeryana yöneliyorlar ama bence sende öyle bir şey olmaz 100gr fazlalık şekerden bile değildir hiç takma ben başta çok takmıştım ama şekeri olmayan arkadaşalr arasında 1 hafta 2 hafta ilerde olanlar var çok normal.
evet cnm ben de diyetteyim 24. haftamdan beri..zor geliyor ama sona yaklaştık çok şükür..ben evde şeker ölçümü de yapıyorum alet verildi..hatta sık sık ölçmekten doğuma kadar yetmesi gereken ölçüm çubuklarını bitirdim:)).ölçüm sonuçlarımı iyi görünce arada kaçamak yaptım valla dayanmak zor..hamur işi ufak tefek abur cubur gibi..sen ölçüm yapıyor musun peki?babamız da 3.750 doğmuş gerçi bizim belkide genetik bir durum olucak bizimki..sözleriniz içimi rahatlattı valla saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?