- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.661
gece 2 den beri sancı çekiyorum... belimden kasıklarıma... arada bir kasılıp duruyor karnım.. ama en şiddetli ağrı tam 1 buçuk saattir 6 dk da bir geliyor.. yani tam bittiği an ile tam başladığı an arası 6 dk.. belim çok kötü ama..yatmadan pilates topunda falan oturmuştum... bilemiyorum kaç saat beklemem gerekiyor yalancı sancıysa ne zaman geçer? bu kadar uzun sürer mi? dayanamıyorum artık sanki içim parçalanıyor gibi, karnıma iğneler batıyor gibi oluyor... kociş uyandı bi sen bu saatlerde doğurcan diyor haberi yok doğuruyorum belki... her an doğuma gidebilirim bilmiyorum kızlarrr gelmezsem dua edin bol bol.. hepinizi öpüyoruzzz...
gece 2 den beri sancı çekiyorum... belimden kasıklarıma... arada bir kasılıp duruyor karnım.. ama en şiddetli ağrı tam 1 buçuk saattir 6 dk da bir geliyor.. yani tam bittiği an ile tam başladığı an arası 6 dk.. belim çok kötü ama..yatmadan pilates topunda falan oturmuştum... bilemiyorum kaç saat beklemem gerekiyor yalancı sancıysa ne zaman geçer? bu kadar uzun sürer mi? dayanamıyorum artık sanki içim parçalanıyor gibi, karnıma iğneler batıyor gibi oluyor... kociş uyandı bi sen bu saatlerde doğurcan diyor haberi yok doğuruyorum belki... her an doğuma gidebilirim bilmiyorum kızlarrr gelmezsem dua edin bol bol.. hepinizi öpüyoruzzz...
slm tüm mayıs annleri..sizleri uzun süredir takip ediyorum,paylaşaımlarınız sayesinde biçok şey hakkında bilgi sahibi oldum teşekkür ediyorum..doğuma çok az kaldı heyecan dorukta..doğum yapan annelerimiz var hepsini kutluyorum..geride kalanları da Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun diliyorum..ben gebelik şekeri olan bir anneyim, 36. haftamız bittiği gün doktor randevum vardı.nst her şeyimiz normal, bebeğim 3 kilo 100 gr olmuş maaaşallah:)fazla mı acaba bilemedim.doktorum normal olduğunu 3.300 - 3.500 arası doğacağını söylüyor endişe ettim fazla irileşir mi diye..benimle aynı durumda olan şekeri olan annelerden de fikir almak isterim..kendim de 57 kiloydum hamileliğin başında şu an 67 yim..
Gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum.Bacaklarim mahvediyo beni,agrim var,karnim ac ve midem bulaniyo.Daha fazla katlanamadim yatakta durmaya.Anlasilan sabahlayacagiz orda burda
Hiccccc endiselenme bence Hersey yolunda, benimde bebegim iri 35+5 gunlukken 3100 gr di ve bende sekerde cikmadi. Hatta doktorum haftalardir bebek iri diye erken dogabilir diyordu AMA bugun 37+1 gun olduk cok sukur, bence kafaya takma Hersey yolunda....
canım sancılar duzenlı 5 dk ara ıle 1 dk suruyorsa doğuma yaklasıyrsun en son 3 dk ara ıle 1 dk suruyorsa hastaned olmalısın demek :) suyun nişanın gelmedıyse bıraz daha bekle ıstersen evde hatanede sunı sancı vermesinler ama yınede gıdıp görünmekte fayda var .. keşke telefon numaran bırımızde olsaydı haberlesırdık ...gece 2 den beri sancı çekiyorum... belimden kasıklarıma... arada bir kasılıp duruyor karnım.. ama en şiddetli ağrı tam 1 buçuk saattir 6 dk da bir geliyor.. yani tam bittiği an ile tam başladığı an arası 6 dk.. belim çok kötü ama..yatmadan pilates topunda falan oturmuştum... bilemiyorum kaç saat beklemem gerekiyor yalancı sancıysa ne zaman geçer? bu kadar uzun sürer mi? dayanamıyorum artık sanki içim parçalanıyor gibi, karnıma iğneler batıyor gibi oluyor... kociş uyandı bi sen bu saatlerde doğurcan diyor haberi yok doğuruyorum belki... her an doğuma gidebilirim bilmiyorum kızlarrr gelmezsem dua edin bol bol.. hepinizi öpüyoruzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?