2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum.Bacaklarim mahvediyo beni,agrim var,karnim ac ve midem bulaniyo.Daha fazla katlanamadim yatakta durmaya.Anlasilan sabahlayacagiz orda burda

gece 2 den beri sancı çekiyorum... belimden kasıklarıma... arada bir kasılıp duruyor karnım.. ama en şiddetli ağrı tam 1 buçuk saattir 6 dk da bir geliyor.. yani tam bittiği an ile tam başladığı an arası 6 dk.. belim çok kötü ama..yatmadan pilates topunda falan oturmuştum... bilemiyorum kaç saat beklemem gerekiyor yalancı sancıysa ne zaman geçer? bu kadar uzun sürer mi? dayanamıyorum artık sanki içim parçalanıyor gibi, karnıma iğneler batıyor gibi oluyor... kociş uyandı bi sen bu saatlerde doğurcan diyor haberi yok doğuruyorum belki... her an doğuma gidebilirim bilmiyorum kızlarrr gelmezsem dua edin bol bol.. hepinizi öpüyoruzzz...

Bana dogum sancilari gibi geliyo,yerinde olsam hastaneye giderdim canim.Hadi insallah dogurursun bu sefer hayirlisiyla.Allaha emanet ol.

slm tüm mayıs annleri..sizleri uzun süredir takip ediyorum,paylaşaımlarınız sayesinde biçok şey hakkında bilgi sahibi oldum teşekkür ediyorum..doğuma çok az kaldı heyecan dorukta..doğum yapan annelerimiz var hepsini kutluyorum..geride kalanları da Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun diliyorum..ben gebelik şekeri olan bir anneyim, 36. haftamız bittiği gün doktor randevum vardı.nst her şeyimiz normal, bebeğim 3 kilo 100 gr olmuş maaaşallah:)fazla mı acaba bilemedim.doktorum normal olduğunu 3.300 - 3.500 arası doğacağını söylüyor endişe ettim fazla irileşir mi diye..benimle aynı durumda olan şekeri olan annelerden de fikir almak isterim..kendim de 57 kiloydum hamileliğin başında şu an 67 yim..

Canim zaten 8 gunun kalmis ve anlattigina gore dogum sancisi, hayirlisi olsun umarim bebisini kolaycacik kollarina alirsin....

Hiccccc endiselenme bence Hersey yolunda, benimde bebegim iri 35+5 gunlukken 3100 gr di ve bende sekerde cikmadi. Hatta doktorum haftalardir bebek iri diye erken dogabilir diyordu AMA bugun 37+1 gun olduk cok sukur, bence kafaya takma Hersey yolunda....

Gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum.Bacaklarim mahvediyo beni,agrim var,karnim ac ve midem bulaniyo.Daha fazla katlanamadim yatakta durmaya.Anlasilan sabahlayacagiz orda burda

aynı ağrıları bende çekiyorum cnm diğer şkayetlerimiz de ortak, en güzeli bacak arasına yastık koyup uyumak..sanıyorum bebişler büyüdükçe yan yattığımızda kalça ağrıları yapıyor..bu aralar her gece açlıktan uyanır oldum..zaten yeterince sık besleniyorum ama gece uyku uzun oldğundan dayanmıyor bünye..valla bugün ne yiyecem, öğlen, akşam diye düşünmekten bıktım yavrumun gücüne gitmesin:)) önceden bi sabah bi akşam yerdim..ne olsa yerdim tabii..şimdi aylardır kızartmanın tadını unuttum desem yeridir..sebze protein ağırlıklı beslenmekten.abur cuburları özledim, fast food yemeyi ahhh ahh daha neleri...

cevap için saol:) çok sevindim aynı durumda nerdeyse bebişler..bana doktor erken doğumdan hiç bahsetmiyor..hatta iri falan da demiyor belki telaşlandırmamak için bilemiyorum..hatta sezeryan ile doğum yapmayı planlıyoruz ama normal doğum tarihine kadar bekletmeyi düşünüyor beni neredeyse..olabildiği kadar geç alalım dior..gebelik şekeri olan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi biraz daha geç olabiliyomuş diye..sanırım hazırlıksız yakalanacam bigün..çüünkü normal doğum tarihini gebelerin % 88 i bekleyemiyormuş:)) hayır madem böyle bir risk var nden hiç ciğer gelliştirici iğneden falan bahsetmedi bana doktorum..bi de bunun endişesini yaşıyorum açıkcası..Allahm sağlıkla bir kavuştursa hepimizi..

bu arada sizlerle bi şey danışmak istiyorum..bende mi sorun var acaba die düşünüyorum açıkçası..kızlar benm göğüslerim hamilelikten önce ne ise 37. haftama geldim şu an da aynı...iirileşmedi..çevremdeki hamilelere bakıyorum süt sızdığını söylüyorlar..sütüm olmayacak mı korkusu başladı bi de..olumsuz düşünmemeye çalışıyorum doğumdan sonra indiğini söylüyorlar genelde ama bilemedim tek ben de mi bu sorun. ablamınkiler gayet dolgundu gebeliğinde..benm sadece uçları kabuk oldu gibi sarımsı bi tabaka var. dokunmamak gerektiğini biliyorum..eşimde haşır neşir olammıyor onlarla aylarrdır malesef:))sadece gebeliğin başında aşırı hassasiyet vardı göğüs uçlarımda şu an da hassaslar ama aynı ebattalar..sütyenlerim değişmedi 10 kilo almış olmama rağmen

günaydın kızlar 2 gündür pek uğrayamadım doğum yapan var mı bizde pazartesi kontrole gittik bebiş hala dönmemiş haftaya tekrar bakacak doktorum hala dönmemişse sezaryen tarihi verecek.

Günaydınn kızlar Neler oluyor halifefe2013 sanırım doğuma gitti öyle mi E artık doğsun canım takvimde 8'i gördük Hayırlı haberlerini alırız inşallah

buuse9 günaydın canım hoşgeldin aramızda Kimi doktorlar da 3800e kadar normal doğurtabileceğini söylüyor aslında bu bence biraz da doktorun tercihi diye düşünüyorum bana kalsa 4 kiloyu aşmadıkça problem çıkmaz.Çünkü çok duyuyoruz çevreden hatta 5 kgyi bile normal doğuranlar var maaşallah.Şekerinin olmasına üzüldüm doğumdan sonra da hastaneye gidemesen dahi sağlık ocağında kontrollerini tekrardan yaptır sakın ihmal etme

gulsevdam yasakların kalkmasını bekleye bekleye bence sen yasaklar bitince tadını çıkaramadan doğuracaksın Zaten bir de ağırlaşıyoruz gün geçtikçe insan istese de gezemiyor Biz gezme çevremizi daralttık bayağı evden fazla uzaklaşmıyoruz,dün çok gezdim trafikteyken hatta sancım geldi birden dedim ya doğuruyorsam eşim bana çok kızacak çıktın dışarı bu halinle diye dedim Neyse ki korktuğum başıma gelmedi

Benim eşim de alttan muayene edecekleri zaman kaçar gider resmen oralardan,uzaklaşır.Kan alınınca falan da öyle ufacık da olsa acı çektiğimi görmeye dayanamaz kocam Halbuki odada kalsa dahi doktor perdeli bi bölüm var orada bakıyordu eşimin orayı görmesi mümkün değil perdeli alanın da içine girmesi lazım ama eşim yine de durmazdı ordaOff bir de bebeğin topuk kanı var işte o çok kötü eşim bebeğin ağladğını duymayım diye öyle uzağa gider ki her iş bana kalır,sanki ben üzülmüyorum :18:

Astirid senin kv kaç yaşında çok merak ettim.Hayır bir de enerjisi de var o kadar işe börek de yapmış....Maaşallah Ben de kek,kurabiye yapıp koymayı düşünüyorm buzluğa gelip giden için,malzemem de var halbuki ama bir türlü başlayamadım,kısmetse bugüne belki.Tuzluları hiç yapmıyorum bu arada ne var ne yoksa tatlı Tatlı krizine giricem böyle giderse zaten kilo almışım yine

Doktor konusuna gelince olmazsa yakınımda bi yer var kontrol amaçlı oraya gideyim ben bebeğin herşeyini takip ediyorum nasılsa doktor da baksın işte açılma falan var mı diye görüşlerini söylesin,sanki bir tek ultrason nst orda var hayret bişey (Güne yine çok kaprisli başladım) Ben kahvaltıya kaçıyorum kızlarrr

günaydın herkese . bugun kontrolum var. 10 gün önce bebiş 3100 gr di. bakalım şimdi kaç olduk. bende hiç sancı cıkmıyordu. ama bugunlerde dündüz sırtüstü yatınca sanki sancılanıyo gibi oluyorum. bakalım birsey çıkacak mı:) yaz geldi kızlarr. bebişlerimiz sıcacık havayla doğacak inşallah.

günaydııııın, topiğin son neferi ben olucam sanırım :) merak etmeyin ben hepiciğinizi takip ediyorum çok sesim çıkmasa da :) Doğuma 1 ay kaldı da biz hala isim netleştiremedik, yardım istiyorum. Sözde bir isim eşim koyacaktı bir isim de ben ama eşim benim bulduğum ismi beğenmedi olmaz diye tutturuyo Zeynep Safir mi Zeynep Mina mı? Ya da Mina Safir , çok bunaldım valla artık belli olsun kızçemin ismi Bu arada oğlumun adı Ata Pamr, o yüzden Safir ismine takmış durumdayım

Son düzenleme:
canım sancılar duzenlı 5 dk ara ıle 1 dk suruyorsa doğuma yaklasıyrsun en son 3 dk ara ıle 1 dk suruyorsa hastaned olmalısın demek :) suyun nişanın gelmedıyse bıraz daha bekle ıstersen evde hatanede sunı sancı vermesinler ama yınede gıdıp görünmekte fayda var .. keşke telefon numaran bırımızde olsaydı haberlesırdık ...

gunaydınnn
nasılsınızz bakalımm
en son emosderın doğum yaptı sanırımm dün
haber gelmemış gerçi
bugun de halilefeden alıcaz guzel haberii sanırımmm

tiramisu canım ya ben kendımı avutuyorum oyle yasaklar kalksada bı yere gıdemem yoruluyorum cunku
ama en azından bır eksıgım oldumu esımı beklemem gıder alırım sutum yok mesela esım aksma gelıcek ondan beklıcem
fatura yatırırım ufak tefek seylerı yaparım artık .. benımkıde senınkı gıbı ası falan gelemez sunnetıde babasına verrız yavrumuzu o gotururu ne ben ne o dayanamayız :) napcaz bılemıyorum bebıs dogunca

ve bugun 37 . haftama gırdım Allahıma sukurler olsun tehlıkelı donem bıttı esım benden cok sevınıyo
doktorumda cuma gunu güzel haberler verır ınsallah yavrumla ılgılı 38. haftayıda gördümmü artık bebıs gelsın hayırlısıyla ..
gece sancım vardı kızlr belden başlayıp asagı doğru geliyor uyuyup uyandım gıtmedı
sımddıe kasıklar sızlıyor bebıs belkıde kanala ınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…