2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Göğüs boyutunun sütle hiç alakası yok. Zaten doğumdan hemen sonra da süt gelmiyor çoğu zaman. Benim sütüm ilk oğlumda 10 gün sonra gelmişti. Ama ilk çocuğun verdiği acemilik ile çocuğa mama verdirmedim ve kan şekeri düşüp sarılık oldu ve sarılığı günlerce geçmedi. 10 gün sonra sütüm geldi ve 1 yaşına kadar da emzirdim. Bu sefer tecrübeliyim ve bavuluma sağma makinasını, 1paket bebek mamasını biberonunu koydum. Bu sefer oğlumu sarılık yapmaya niyetim yok. Sütüm gelene kadar aç kalmasın bebeğim. Bir de süt salgısını arttıran bitki çayları var. Youtube'da ender saraçın bir çay tarifi var. Isırgan ve rezene çok faydalı. Bir de yer elması. İlk oğlumda ilk 6 ay 15 kilo yer elması tüketmiştim. Sütü acayip çoğaltıyor.

Canım bana da şeker ölçüm cihazı verdiler bende stripleri bitirme yolunca çok hızlı gidiyordum son kutum kaldı artık eskisi kadar sık ölçmüyorum. Gerçekten artık dayanılmaz oldu diyet son 1-2 haftadır bıraktım gibi zaten doğuma az kaldı. birde stres çok etkiliyor şekeri bana doktor insülin vericem filan diyordu. Ama sabah açlıklarım yüksekti 105-110 arası diğerleri normaldi ama ben şekeri ölçecem yüksek çıkacak diye sabah stres yapıyordum ondan da yükseliyordu. Doktor en sonunda çok yüksek sayılmaz sen diyetle devam et deyince benim şeker düştü şimdi sabahları 90-100 arası çıkmaya başladı zatena rtık doktor ölçümü hergün istemiyor haftada 2 güne düşürdü bende diyeti astım Ayrıca bende iriyim babasıda iri genetik olarak bebişin 100-200 gr fazla olması da normal yani..

Etrafta 5 kg 6 kg doğan bebişler duyuyorum şekerde yok üstelik ama bizde şeker olunca evham yapıyoruz şekerden mi diye ama doktorunda normal demiş madem hiçç canını sıkma ee babasınında kgsu 3750 ise normal

inşallah 6 ay çıkarda bizde rahat bir nefes alırız canım dayanması zor canım ben cok zorlandım gercekten .

Gunaydin kızlar. .bir bebegimiz daha gelmis hayirli ugurlu olsun..halilefede dogurmustur bile b e lki allah yardimcisi olsun..ne guzel heyecanlar..bende iyice agirlastim her sabah ishal arada da vajinada agri hissediyorum. .ama pazartesi hic acilmam yoktu..kendi kendime gelin guvey oluyorum galiba :) cok öpüyorum hepinizi allah hepimizin yardımcısı olsun. .

gozunaydın canım rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah....

canım ıns zamanında dogar bende ıgne kullanıyorum korkma bısey olmaz oncede dogsa senınle dogumumuz aynı gunlere denk gelecek heralde hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ....

canım sutun bol olmasının gogusle alakası yok bebek dogsun ozamn dolar goguslerın ....

canım ıns dogum yapıp bebısını saglıcakla kucagına almıssındır veya gece uykusuzdun sımdı uyuyosun... guzel haberlerını beklyoruzzz..

Bendede aynı durum var milim büyümedi.Herkes süt dolunca büyür diyo ne zaman dolacaksa,süt sızması dolgunluk falanda yok.

kızlarrr halaaaaa doğurmadım... yeni uyandım sayılır.. sabaha kadar ağrı sancı çektim yorulmuşum ağrım hafifleyince uyuyakalmışım.. hala hafif bir ağrı var... doktor arkadaşıma sordum açılman olmuş olabilir doum öncesi bu tür ağrılarda açılma oluyor 2-3 cm açılman olmuştur dedi.. her an doğum olabilir dedi.. kanama falan olcak mı bi de bebek hareketlerini takip et dedi... kociş akşama ananas alcak... koçiş diyor korktum... cuma akşamı da aynı ağrı olursa acil gitcez hastaneye sabaha kontrol var zaten.. belki bu sancının üstüne suni verirler doğururum.. sırf suni sancı verirlerse diye gidemedim ztn hastaneye... yookkk anam burda herkes doğurcak ben kalçam bu gidişleee...

geç olsun güç olmasın canım 40+ da da doğuranlar var sağlıklı olun da varsın geç olsun

allah analı babalı büyütsün yavrunu . en kısa zamanda kucağında yavrunla evinize gidersiniz inşallah.

canım benimde çantam hazır ama sağma makinasını koymamıştım koyayım bari.bebek maması olarakta ne aldın sen ben tecrübesizim yardımcı olurmusun.

evet canm stres çok eetkiliyor gerçekten,ben de sinir patlamaları olmaya başlamıştı artık..karşımda pasta börek yiyenleri gördükçe bana inat yapılıyo gibi geliyodu..manyaklaşıyodum sanırım:) hamilelikte tahammül etmesi gerçekten çok çok zor..nitekim artık bir parça kek,öğle yemeği yemediysem bi gözleme gibi kaçamaklar yapıyorum ama ardından yürümek şartıyla..bazen şaşıp kalıyorum yemekten bir saat sonra 90 çıkıyo şekerim,bazen 140 civarı valla ..sabahları düşüyo benm epey 75 lere ama bu son ay artık gceleri kalkıp yemlere başladım.ve bugün strip almaya gidicem olmuyor içim rahat etmiyor..bu arada o kaçamakları da çevrenin ısrarından yapıyorum bişey olmaz ye bişey olmaz bi parçadan diyerek burnuma burnuma sokuyorlar resmen ben hayır dedikçe..ne zormuş bu hastalık Allah beterinden korusun.umarım dopumdan sonra normale döneriz..ömür boyu çekmek durumunda olanlarn Allah yardımcısı olsun çook zor

geç olsun güç olmasın canım 40+ da da doğuranlar var sağlıklı olun da varsın geç olsun

yaa bi suyum falan gelse havalara uçucam o derecedeyim.. artık bu ağrılara dayanamıyorum yaa.. bir gün çekerim gider ama böylee çok kötü çoook... sinir harbi yaşıyorum resmen... koçiş de diyor yükselen burçlara bak ona göre doğur üstüne atlıycam o olcak..

canım benimde çantam hazır ama sağma makinasını koymamıştım koyayım bari.bebek maması olarakta ne aldın sen ben tecrübesizim yardımcı olurmusun.

ben de almıştım sağma makinası ama gelen gidenden sağmaya fırsat olmaz die düşünüp koymadım koyayım bari..10 gün çok fazlaymış mama zaten hastanede veriliyor diye biliyorum..

benimde vajina bölgemde çok ağrı var adım atmakta dahi güçlük çekiyorum ama daha çok var ondan dua ediyorum doğum olmasın diye senin az günün kalmış inşallah hayırlısı ile atlatırsın kanala yerleşiyordur belki bol bol merdiven in çık çok işe yaradığını söylüyolar üst kat komşum yeni doğum yaptı kapıyı ne zaman açsam merdiven inip çıkıyordu üstelik 7. katta oturuyor koca göbekle tüm gün inip çıktı

bu arada kocan iyice dalgaya almış valla işi gerçekten doğursan inanmıycak adam

Son düzenleme:

Herkes doğurdu sandı seniii:)) bu belirtileri yaşayıp birde doğuraramak gerçekten sıkar insanı anlıyorum seni bende tık belirti yok hala normal olma şansıda olmadığı için sorun değil:)

Gece hiç uyuyamadım iç çamaşırım acayip rahatsız etti iki üç tane değiştirdim moralim bozuldu göğüslerimin eski halini özledim 80 den 90 95 lere çıktı. Bebeğimide döndü sandım gece ama yok bacaklar aşağıda belli aldım başımı çıktım avmde tek başıma yemek yedim oturuyorum zaten burda pek kimsem yok eşimde günü birliğine bursaya geçti

senin haftandayken vajina ağrısı benim de çok oluyordu. Allah kolaylık versin canım.. merdiven yok burada sadece yokuş her yer, evimiz müstakil... anayolda üst geçit var ora mı gitsem acep valla o değil de buraya yazıyorum ama ağrımı düşünmemek için... korkuyorum niye bu kadar ağrım oluyor benim... inş. normal doğum olur bu kadar çektiğim ağrıya değer..

hayırlı olsun canım,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iişalah,sanada geçmiş olsun, iişalah biran evel evinize çıakrsınız

ayy hep o duurmdayız canım, resmen göğüslerim kocaman, gecede dönmek bir zulüm neyse çok şükür sona geldik biraz daha sabır,bebişleri kucağımıza alınca herşey geççek iişalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…