- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.721
bugün bizim iş yerinde son günümüz
Herkes doğurdu sandı seniii:)) bu belirtileri yaşayıp birde doğuraramak gerçekten sıkar insanı anlıyorum seni bende tık belirti yok hala normal olma şansıda olmadığı için sorun değil:)
Gece hiç uyuyamadım iç çamaşırım acayip rahatsız etti iki üç tane değiştirdim moralim bozuldu göğüslerimin eski halini özledim 80 den 90 95 lere çıktı. Bebeğimide döndü sandım gece ama yok bacaklar aşağıda belli aldım başımı çıktım avmde tek başıma yemek yedim oturuyorum zaten burda pek kimsem yok eşimde günü birliğine bursaya geçti
Bu arada every dün şafak 1 yazmış onun doğumu bugün müydü?
Hadi gözün aydın cnm bana da şefim kıyak yaptı en son cumartesi işe gittim sonra gelme dedi bugün de rapor alıp götürdüm.
Bugün kontrolüm vardı benim yavruda bir hareket yok, açılma, sancı yok nst'ye girdim en fazla 20-25 çıktı o sancı sayılıyormu bilmiyorum dr bu arada bir sıkıntı olmazsa 10 gün sonra kontrole gel dedi.
Bundan sonra kilona dikkat et dedi 20'den fazla kilo aldım çünkü akşamları hafif şeyler ye ızgara filan bir de yürü dedi
benim oğlan biraz tontişama dr doğuramazsın demedi, sancılar geldikten sonra çatı muayenesi yapacakmış ona göre karar verecekmiş doğum şekline.
Bizden haberler böyle
canım hergün et ye mutlaka ben öyle büyüttüm benimkide geriydi kendine geldi :) kordon sarkması olayını söyledi banada doktor o çok tehlikeymiş norml geln bbklerde kafası rahim ağzını kapattığı için daha az görülüyormuş bizimkilerde olma olsaılığı daha fazlaymış ALLAH korusun bebeğin hayatını kaybetmesi an meseleymiş intte okudum bnde doktoru dnlicm o yzden riske atamıcam
Kızlar ben doktor kontrolünden geldim. Bebeğin kilosunu benim doktorla aynı ölçtü, 2650 gram civarında. İri bir bebek değil ama mühim olan sağlıklı olması dedi, yine standartların içinde kilosu dedi. Sezeryan için de benim doktorumla aynı tarihleri verdi, 38+4-5 gibi alıyoruz dedi. Bu haftada bebek miyadını doldurmuş ve her an gelebiliyormuş. Daha fazla bekletmenin bebeğe katacağı çok birşey yokmuş. Akşam yemekten sonra suyun gelse gece 3'ten önce anestezi verilemez. O stresi, sıkıntıyı yaşamaya gerek yok. Saatlerce bu halde bekleyip bebeği sıkıntıya sokmaya da gerek yok dedi.
Baya baya ikna oldum artık, içim daha rahat. Eşim de uzun boylu, iri yarı değil, ben ortalamadayım. Elmadan da armut çıkmayacağına göre akışına bırakmakta, rahat olmakta fayda var. Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Bana düşen son haftamda bol bol dinlenip, son günlerin tadını çıkarmak. Bundan sonra sütümün gelmesi ve bebeğimin emmesi için dua edeceğim. Allah'ın izniyle hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız İnşallah.
İçin rahatlamıştır canım senin adına sevindim bana da dr bebeklerin 38 buçuk haftadan sonra gelmesini tercih ederiz dedi sana da zaten o tarihi vermişler
merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım ama doğuracam artık :) peki bi zaman kalmadı. sizler ne güzel sohbetleri ilerletmişsiniz, doğum yapanlarınız olmuş maşallah.
darısı başımıza diyorum hayırlısıyla. benimde 2. gebeliğim ilk gebeliğim çok rahattı ama bu sıpacık yordu beni.
kızım zayıf bir bebekti 2.760 gr doğdu
oğlumda zayıf şimdi ölçümlerde 1,5-2 hafta kadar geri çıkıyor ama boyumuz da 2 ,5 hafta önden gidiyor
galiba ablası gibi ince uzun bir şey olacak.
çenem düştü:18::18: hepinize hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
canım hergün et ye mutlaka ben öyle büyüttüm benimkide geriydi kendine geldi :) kordon sarkması olayını söyledi banada doktor o çok tehlikeymiş norml geln bbklerde kafası rahim ağzını kapattığı için daha az görülüyormuş bizimkilerde olma olsaılığı daha fazlaymış ALLAH korusun bebeğin hayatını kaybetmesi an meseleymiş intte okudum bnde doktoru dnlicm o yzden riske atamıcam
Hosgeldin canim seninki manken gibi desenemerhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım ama doğuracam artık :) peki bi zaman kalmadı. sizler ne güzel sohbetleri ilerletmişsiniz, doğum yapanlarınız olmuş maşallah.
darısı başımıza diyorum hayırlısıyla. benimde 2. gebeliğim ilk gebeliğim çok rahattı ama bu sıpacık yordu beni.
kızım zayıf bir bebekti 2.760 gr doğdu
oğlumda zayıf şimdi ölçümlerde 1,5-2 hafta kadar geri çıkıyor ama boyumuz da 2 ,5 hafta önden gidiyor
galiba ablası gibi ince uzun bir şey olacak.
çenem düştü:18::18: hepinize hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
kızlar ya chicco oto koltuğu almayı düşünüyoruz ggidiyordan bi problem çıkmaz umarım daha önce alan oldu mu netten bu tarz şeyler hangi sitelerden aldınız?
Üfff iş yerim götürdüğüm raporu beğenmemiş hastaneyi aradım tekrar gitmeden halletmeye çalışıyorum olur inş. dua edin bana ben avr'dayım hastane anadolu yakasında eşim de burada değil inş hastaneye gitmeme gerek kalmadan hallolur:18:
Hosgeldin saglikla gelsin bebisler kiloya cok takilmamak lazim dogunca toparliyorlar birsekilde , allah saglikla kurtarsin
Hosgeldin canim seninki manken gibi deseneilerde bu genler icin cok tesekkur eder size
Hoşbuldum teşekkürler zaten takılmıyorum kızımda zayıftı ilk ayda toparladı kendini şükür.
Amiin ALLAH cümlemizi kurtarsın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?