- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.741
öle şeymi olur yaa standart bir rapor içeriği yokmu
inş cnm son günler iyice sıkılıyor insanayy hep o duurmdayız canım, resmen göğüslerim kocaman, gecede dönmek bir zulüm neyse çok şükür sona geldik biraz daha sabır,bebişleri kucağımıza alınca herşey geççek iişalah
intte de okudum doktorumda söyledi bnm kontrolüm pazt zaten o zamn 38+3 olucm o zmna kdr bekliyoruz bakalım 38+4 yada 5 te sezaryanBugün kontrolüm vardı doktorum beklemeye devam dedi. Herşey normal suyum falan da iyi acaba ondan mı bekletmek istiyor. Kordon sarkmasından hiç bahsetmedi, sizden duydum ilk defa
ters cnm hep kontroldeyim döncekmi diye :) 40. haftayı doldurcan sen bu gidişle olsun az kaldı zaten sıkma canınıyok artık doğursam da inanmıycam kendime bu gidişle... çocuğun kafasını görene kadar doğuruyorum demem artıkama gerçekten çok bozuğum da son zamanlarımda gergin olmak istemiyorum, ben doğurursam ztn herkes doğurur valla.. bebeğiin ters duruyorsa canım son anda sancıyla bile dönüyor diyorlar stres yapmaa...benim de tersti doktora gittik 28 haftada doktor ters dedii, 2 gün ağladım yemedim içmedim resmen sonra belim ağrıdı bir gün sonra pat diye benim bebek döndüğünü hissettim gittim doktora dönmüş..
offf şu iç çamaşır mevzu deli oluyorum ben de.. sürekli bir nemlii... hamile olalı kaç kilot aldım hala yetmiyor 4 güne bir yıkıyorum... kilot asmaktan bıktım usandım.. ohh avm gezmek ne güzel ya... bizim burda avm standardında tek yer Migros market..koskoca fethiyede bile bi avm yok... tadını çıkart canım.. ben en son aralık ayında bir avm ye girmiştim
hayırlısı olsun cnm artık rahatlamışındırKızlar ben doktor kontrolünden geldim. Bebeğin kilosunu benim doktorla aynı ölçtü, 2650 gram civarında. İri bir bebek değil ama mühim olan sağlıklı olması dedi, yine standartların içinde kilosu dedi. Sezeryan için de benim doktorumla aynı tarihleri verdi, 38+4-5 gibi alıyoruz dedi. Bu haftada bebek miyadını doldurmuş ve her an gelebiliyormuş. Daha fazla bekletmenin bebeğe katacağı çok birşey yokmuş. Akşam yemekten sonra suyun gelse gece 3'ten önce anestezi verilemez. O stresi, sıkıntıyı yaşamaya gerek yok. Saatlerce bu halde bekleyip bebeği sıkıntıya sokmaya da gerek yok dedi.
Baya baya ikna oldum artık, içim daha rahat. Eşim de uzun boylu, iri yarı değil, ben ortalamadayım. Elmadan da armut çıkmayacağına göre akışına bırakmakta, rahat olmakta fayda var. Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Bana düşen son haftamda bol bol dinlenip, son günlerin tadını çıkarmak. Bundan sonra sütümün gelmesi ve bebeğimin emmesi için dua edeceğim. Allah'ın izniyle hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız İnşallah.
amin cnm inş hayırlısıyla alırız kucağımıza sor bakalım senin doktorun ne dicek ters bebekler mayıs annelerini çok :)Bu kordon sarkmasi olayi benim de cok canimi sıkıyo sezeryan falan umrumda degil yeterki sag saglim saglikli bi sekilde meleklerimizi kucagimiza alalim simdiden odami onun kokusu sardi sanki besigi giysileri Rabbim bizi kuzularimizdan ayirmasin. Bakalim yarin kontrolumuz var yine ters sipam hissediyorum kordin sarkmasini soracagim bende bu sefer
selam arkdaslar dun bebegim spinal sezaryan ile dunyaya geldi 2600gr dogdu suan yogun bakimda allahdan calistigim hastanede dogum yaptm istedigim zaman girip goruyorum yenidogan hemsiresiyim ayni zamanda bebislerimiz cogalmaya basladi bebeklerinizle ilgili sorunlariniz olursa cevaplayabilirim burdan doktorumdan da bilgi alarak saglikli dogumlar hepinize
bu arada benım de ıkı hafta sonra sezeryan olucak allahın ıznıylee
ınsallah drumuzun verdiği günü bekler çunku clexan kullanıorum
ve bır gun oınceden kes dedi drum
ya doğum planladığımızdan once başlarsa dedim
oda genel aneztezi olur o zaman dedi
ben bebeğimin ilk ağlayısına ılk nefesıen sahıt olmak ıstıorum
hayırlısı nasılsa oyle olsun tabii ama ınsallah gununu bekelr kuzum
annemde uzaktan gelıcek,plana uy kızım olur mu
canım benim 38+3 ten sonra alabiliriz dedi yani 38+4. gün alıncak büyük ihitimal iki gün çok farketmez herhalde bebeğinin gelişimi iyiyiyseKızlar dr bana 13 mayısa gün verdi o zaman 38+2 oluyorum acaba 15 mayısa değiştirsemmi günü 38+4 günlük oluyor o gün siz olsanız ne yapardınız sezeryan olacaklar kaç hgaftalık alalım dedi dr larınız
kızlarrr halaaaaa doğurmadım... yeni uyandım sayılır.. sabaha kadar ağrı sancı çektim yorulmuşum ağrım hafifleyince uyuyakalmışım.. hala hafif bir ağrı var... doktor arkadaşıma sordum açılman olmuş olabilir doum öncesi bu tür ağrılarda açılma oluyor 2-3 cm açılman olmuştur dedi.. her an doğum olabilir dedi.. kanama falan olcak mı bi de bebek hareketlerini takip et dedi... kociş akşama ananas alcak... koçiş diyor korktum... cuma akşamı da aynı ağrı olursa acil gitcez hastaneye sabaha kontrol var zaten.. belki bu sancının üstüne suni verirler doğururum.. sırf suni sancı verirlerse diye gidemedim ztn hastaneye... yookkk anam burda herkes doğurcak ben kalçam bu gidişleee...
Hastane muhtemelen herkese aynı tarzda veriyordur ama iş yerim cinslik yapıyor herhalde, eşim yanımda olsa takmayacağım da o da yok
kızlarrr halaaaaa doğurmadım... yeni uyandım sayılır.. sabaha kadar ağrı sancı çektim yorulmuşum ağrım hafifleyince uyuyakalmışım.. hala hafif bir ağrı var... doktor arkadaşıma sordum açılman olmuş olabilir doum öncesi bu tür ağrılarda açılma oluyor 2-3 cm açılman olmuştur dedi.. her an doğum olabilir dedi.. kanama falan olcak mı bi de bebek hareketlerini takip et dedi... kociş akşama ananas alcak... koçiş diyor korktum... cuma akşamı da aynı ağrı olursa acil gitcez hastaneye sabaha kontrol var zaten.. belki bu sancının üstüne suni verirler doğururum.. sırf suni sancı verirlerse diye gidemedim ztn hastaneye... yookkk anam burda herkes doğurcak ben kalçam bu gidişleee...
Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım
hastanekorkagi bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin
hawi_n Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım ama neden bebeğin kuvöze alındı?
gulsevdam canım haklısın tabii oğlumda da istirahat vardı bilirim nasıl birşey olduğunu bir de diyet vardı o zaman her istediğimi de yiyemiyordum, e yemek yeme iş yapma hareket etme ne yapacak insan?Valla çok zor insan hele yasaklar oldu mu mesela yeme mi deniyor insanın herşeyden canı çekiyor,yatman mı gerekiyor bir sürü iş gözüne batıyor insanın yada iş olmasa bile gezip tozmak istiyor insan en basidinden.Allah'tan az kaldı
Astirid senin kv bayağı gençmiş maaşallah eşin kaç yaşında peki?Haha nüfus memuru gibi oldum kvden başlayıp herkesin yaşını sorcam bu gidişleEee ne demişler kadınların yaşıyla kilosu sorulmazmış ben de eşininkini öğreneyim ona yakın da seninkidir nasılsa Hastane konusunda da ne yapacağımı bilemediğim için devlet hastanesinden yarın 9'a randevu aldım,aslında bi tane tıp merkezi var oraya gidecektim akşam aradım işte sizde nst var mı diye,sonuçta tıp merkezi ya belki olmayabilir diye düşündüm ne biliyim yoksa boşuna gitmiyim gitmişken sancım da ölçülsün sancım var çünkü,telefondaki kadın 3 dk falan bekletti bir yerlere soruyorum diye,başka biri aldı telefonu eline,nst hangi tahlil diyor,dedim orda bilgisi olan birisi yok mu kadın doğumdan falan birisi diyorum,siz bana söyler misiniz nst hangi tahlil diyor nst tahlil adı değil cihazın adı dedim açıkladım falan,hiçbi şey anlamadı kadın,yok ondan bizde dedi,hey Allah'ım ya,sabır sabır sabır
Bende sen görmeyince kesinlikle gittin diyodum olsun canım onun vakti saati vardır bekle bakalim
o kadarda heyecan yaptık beaaama yok yakındır senin bugün olmazsa yarın
ay allahıııım senin bu hastane işin beni gerdi canım, bitane doğru düzgün bişi çıksın karşına,hayırlısı olsun tabi, genede bunların en iisi devlet hastanesi gibi duruo anlattıklarından canım:)
Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa
Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa
kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))
lütfen olmasın sende yazma canım yaa:)neyse bi gelişme olursa genede öğrenelim
bende 2 gündür resmne aşaada kafasını yada elini neresiyse artık hissediorum oynattıkça, ama sennki vajinada baloncuk var gibi bi hismi
offf offf doğuramadım içimde kaldı... rüyamda bebeğimi gördüm az önce.. bembeyazdı, yanımda yatıyor parmağımı o kadar sıkı tutuyor ki gelcem hiç gitmiycem diyor gibi bakıyor gözlerimin içine.. kalktım ağladım... gelsin artık yaa...
kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?