2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayy hep o duurmdayız canım, resmen göğüslerim kocaman, gecede dönmek bir zulüm neyse çok şükür sona geldik biraz daha sabır,bebişleri kucağımıza alınca herşey geççek iişalah
inş cnm son günler iyice sıkılıyor insan

Bugün kontrolüm vardı doktorum beklemeye devam dedi. Herşey normal suyum falan da iyi acaba ondan mı bekletmek istiyor. Kordon sarkmasından hiç bahsetmedi, sizden duydum ilk defa
intte de okudum doktorumda söyledi bnm kontrolüm pazt zaten o zamn 38+3 olucm o zmna kdr bekliyoruz bakalım 38+4 yada 5 te sezaryan
ters cnm hep kontroldeyim döncekmi diye :) 40. haftayı doldurcan sen bu gidişle olsun az kaldı zaten sıkma canını

burasıda çanakkalenin ilçesi yeni açıldı avm miz çok küçük ama idare eder yinede hiç yoktan iyidir tabi ben istdekilere alışkınım oradakiler çok büyük

hayırlısı olsun cnm artık rahatlamışındır
amin cnm inş hayırlısıyla alırız kucağımıza sor bakalım senin doktorun ne dicek ters bebekler mayıs annelerini çok :)

Kilosu güzel erkende doğmamış neden yoğun bakıma alındı dayımın kızı 2700 gr doğurdu kucağına aldı çıktı Allah yardımcın olsun hemen kavuşursun yavruna Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Ah canım bende aynı durumdayım hergün iğne oluyorum dr 38+3 yani 13 mayısa gün verdi inşallah vaktiyle gelir bebişlerimiz

Kızlar dr bana 13 mayısa gün verdi o zaman 38+2 oluyorum acaba 15 mayısa değiştirsemmi günü 38+4 günlük oluyor o gün siz olsanız ne yapardınız sezeryan olacaklar kaç hgaftalık alalım dedi dr larınız

canım benim 38+3 ten sonra alabiliriz dedi yani 38+4. gün alıncak büyük ihitimal iki gün çok farketmez herhalde bebeğinin gelişimi iyiyiyse

Bende sen görmeyince kesinlikle gittin diyodum olsun canım onun vakti saati vardır bekle bakalim

Hastane muhtemelen herkese aynı tarzda veriyordur ama iş yerim cinslik yapıyor herhalde, eşim yanımda olsa takmayacağım da o da yok

Canım ben 37 bitene kadar dayanamadım, 36 bitince raporumu istedim. Elden vermeye gerek yok, sistem üzerinden görünecek dediler, otomatik olarak mail iş yerine gidecek dediler. 1 hafta bekledim, aradım gitmemiş falan diye, en son yazılı olarak elden alsım Pazartesi günü, iş yerine götürdüm. İş yerinin de en geç 5 gün içinde SGK'ya tanımlaması gerekiyor çünkü, diğer türlü sorun olurmuş. SGK 170'i de arayıp sorguladım, raporların işlenmesi 15 günü bulabiliyor, haftaya yine arayın kontrol edelim dediler. Umarım sorun çıkmaz. Sen de bir an önce halletmeye bak, sonradan başımız ağrımaz İnşallah...

o kadarda heyecan yaptık beaa ama yok yakındır senin bugün olmazsa yarın

Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım

hastanekorkagi bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin

hawi_n Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım ama neden bebeğin kuvöze alındı?

gulsevdam canım haklısın tabii oğlumda da istirahat vardı bilirim nasıl birşey olduğunu bir de diyet vardı o zaman her istediğimi de yiyemiyordum, e yemek yeme iş yapma hareket etme ne yapacak insan?Valla çok zor insan hele yasaklar oldu mu mesela yeme mi deniyor insanın herşeyden canı çekiyor,yatman mı gerekiyor bir sürü iş gözüne batıyor insanın yada iş olmasa bile gezip tozmak istiyor insan en basidinden.Allah'tan az kaldı

Astirid senin kv bayağı gençmiş maaşallah eşin kaç yaşında peki?Haha nüfus memuru gibi oldum kvden başlayıp herkesin yaşını sorcam bu gidişle Eee ne demişler kadınların yaşıyla kilosu sorulmazmış ben de eşininkini öğreneyim ona yakın da seninkidir nasılsa Hastane konusunda da ne yapacağımı bilemediğim için devlet hastanesinden yarın 9'a randevu aldım,aslında bi tane tıp merkezi var oraya gidecektim akşam aradım işte sizde nst var mı diye,sonuçta tıp merkezi ya belki olmayabilir diye düşündüm ne biliyim yoksa boşuna gitmiyim gitmişken sancım da ölçülsün sancım var çünkü,telefondaki kadın 3 dk falan bekletti bir yerlere soruyorum diye,başka biri aldı telefonu eline,nst hangi tahlil diyor,dedim orda bilgisi olan birisi yok mu kadın doğumdan falan birisi diyorum,siz bana söyler misiniz nst hangi tahlil diyor nst tahlil adı değil cihazın adı dedim açıkladım falan,hiçbi şey anlamadı kadın,yok ondan bizde dedi,hey Allah'ım ya,sabır sabır sabır

ay allahıııım senin bu hastane işin beni gerdi canım, bitane doğru düzgün bişi çıksın karşına,hayırlısı olsun tabi, genede bunların en iisi devlet hastanesi gibi duruo anlattıklarından canım:)

Bende sen görmeyince kesinlikle gittin diyodum olsun canım onun vakti saati vardır bekle bakalim

o kadarda heyecan yaptık beaa ama yok yakındır senin bugün olmazsa yarın

offf offf doğuramadım içimde kaldı... rüyamda bebeğimi gördüm az önce.. bembeyazdı, yanımda yatıyor parmağımı o kadar sıkı tutuyor ki gelcem hiç gitmiycem diyor gibi bakıyor gözlerimin içine.. kalktım ağladım... gelsin artık yaa...

Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa

Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa

lütfen olmasın sende yazma canım yaa:)neyse bi gelişme olursa genede öğrenelim

kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))

bende 2 gündür resmne aşaada kafasını yada elini neresiyse artık hissediorum oynattıkça, ama sennki vajinada baloncuk var gibi bi hismi

vajınanın hemen üstünde oynuyoo :)) kafası baskı yapıyo sankı cıkacak gıbıı

ne güzel rüya o öyle ben ağlıcam şimdi vaktiyle gelsin canım allah sağlıkla kurtarsın bizden iyi kimse anlayamaz seni 9 ay geçti de şu 1 hafta geçmiyor işte :))

kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))

benimde oluyor arada hele hıçkırıyorken elini kolunu sallıyor sanki o ara çıkçak şimdi diyorum :))

ya benim canım sıkılıyo yapçak işim gücümde yok patlıcam bunalımdan şu zaman çabucak geçsin ya ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…