2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bıtırdınmı butun hazırlıgı benım bıtmedı cantamı hazırlıcam haftasonu beşık alıcam

Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa

olayların kadını şaka bi yana bu tarz olaylar çok oluyo aslında canım ya bi gece 4 hastane dolaşıp ta 4 farklı yorum aldığımı hatta birinin hadi hemen ameliyata dediğini bilirim ben hem de İstanbul'un göbeğinde olur böyle vakalar ne diyim Allah yardımcımız olsun hep derim ki bu hizmet sektöründe çalışan insanların para için değilde gerçekten sevdiği için bu mesleği yapıyor olmaları lazım yoksa oflaya poflaya çalışan insandan kimseye hayır yok inan kendine de hayrı yok, haaa bi de IQ testi yapılmalı bazen çok şaşırıyorum bu zekayla bu yaşa nasıl gelebilmişler diye düşündüğüm çok insan çıkıyo

kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))

ya o bende de var canım öyle az bi mesafe kaldı ki ayağa kalkarken çıkacak gibi geliyor

bıtırdınmı butun hazırlıgı benım bıtmedı cantamı hazırlıcam haftasonu beşık alıcam

bitti canımcım hazırlık zati bende bittim öle ütü temizlik yapçak halim kalmadı şükür vaktinde halletmişim çünkü baya bir hantallaştım nefes alıp vermem bi garip yürüyüşüm öyle bir iş yapıyorum üç oturuyorum :))) ayaklarım kaldırmıyor beni çekip gidecekler yakında, çantayı halettmiştim yatagıda park yatak aldık nevresim falan onları yeni aldım extra a101 e gelenlerden öyle bitti diyorumda bitmiyor eksik bir tek şu çikolata şeker işi kaldı onda da hediyelik yaptırcaktım vazgeçtim alcam 3 koli lokum 1 koli kocam iş yerine götürsün birini ilk gelenlere verirrim birinide mevlüte öle düşündüm :) kolay gelsin sana canım

canım benimde feci canım sıkılyo ya dışarıya da çıkamıyorum evde otur otur çatlıycam yakında bi de çocuğun olunca gör sen bugününü arayacaksın lafları var ya offf canımdan bezdim ya gelse de mıncırsam azcık

Koptum gülmekten bide açıklama mı yaptın hayret bişey ya senin dogum hikayeni cok merak ediyorum hangi hastanede dogum yapcan acaba yılan hikayesi oldu kiz inşallah yarın sorunsuz geçirirsin morelin bozulmaz bu son donem insan konuşmaya eriniyor geçtin ki açıklama yapasın

Kızlar bir saatte bu gün yürüdüm inşallah faydası olur ama cok sicakti eve bı attım kendimi 2 dondurma yetmişim bide tartıya çıkarsın hopppp gelsin kilolar 17 kilo yapmış ama tok karna

Siz devlet memuruydunuz değil mi dedilr evt dedim 2 nüsha onlarda kaldı birini bana verdiler, elimdekini kurumuma vereceğimi söyledim hatta orada kendim için fotokopi çektirdim. En son hastanedeki kıza kurumun fax numarasını verdim ben şimdi göndereceğim dedi yeniden düzenleyip kurumu da aradım göndereceklerini söyledim, bürodaki arkadaş ben haber veririm size dedi arayan soran yok mesai de bitti
Üff yaa inş sorun çıkmaz yoksa taksicileri zengin edeceğim bu gidişle

Ben öyle söyleyenlere kızıyorum vala hava güzel karnını doyurum koyarım pousset gezerim böyle iki adım atıp yoruluyorsun basıma gelmese hak veririm söyleyenlere belki ama 2 çi bebeğim kendini ayarladiktan sonra hiç bi zorlu bile olmaz

Ruyamda sakir sakir suyum geliyodu,esime sesleniyodum cabuk hazirlan hastaneye gitmemiz lazim diye.Ama once onu evi toplamaya yolluyorum kendimi de hemen bi dus almaya.O kadar heyecanli ve sevincliydim ki...Psikopat oldum iyice her gun her gun bu ruyalar:17:

ya o insancıklardan benimde etrafımda baya bi var :)) madem çocugu fazlallık olarak görecektin niye yaptın be kadın , tabiki zorlukları var anne olmanın kendi annemden biliyorum kolay mı bizle ugraşmak ama artılarıda var ayrıca ben bebişim gözümün önünde olsun istiyorum göreyim koklayayım seveyim ısırayım gelsin bebişlerimiz mıncıralım ohhhhh

Kızlar bir saatte bu gün yürüdüm inşallah faydası olur ama cok sicakti eve bı attım kendimi 2 dondurma yetmişim bide tartıya çıkarsın hopppp gelsin kilolar 17 kilo yapmış ama tok karna

ha gayret olcak olcak :))) kiloya takılma sen tecrubelisinde gider kilolar napalım yapcak bişey yok ben sıkıntıdan yiyiyorum sürekli yapacak birşey bulamıyorum yakında evlilik programlarına bakıcam o derece gerçi arada gözüm kaymıyo değil sürekli gidip dolabın kapagını açıp kapıyorum sanki biri bişey koycak 1 saatte

Hah gülün bakalım siz bana Evde otur otur sıkıldınız tabii eğlence arıyorsunuz kendinize Yaa canm aslında doğum yapacağım hastane belli aksilik çıkmazsa tabii,ama muayene için gidemiyorum oraya aşırı kalabalık ve uzak diye,valla acayip sancı bastırıyor böyle sıcak basıyor fenalık basıyor anlatamam eğer böyle giderse doğururum bile ben Şu an ara ara gelen sancıdan başka birşey yok gerçi ama cidden devam ederse inşallah Yarabbim bayağı bir geldi demin Ama yalancı sancı da olabilir bilemiyorum.

midmaya tatlım çok haklısın özellikle sağlık sektöründe çalışanlar işlerinden memnun değiller sanırım çok daha merhametli davranacaklarına asabi,huysuz ve anlayışsız oluyorlar.IQ tesine çok güldüm off nelerle karşılaşıyorız bazen neyse anlatmıyım

ya evet ya keşke biri bişey koysa di mi ben buluyorum ama yiyecek bişeyler önce tatlı istiyomuşum gibi geliyo yiyorum sonra 10 dk geçiyo içim yanıyo sanki yok diyorum bu değildi ekşi olmalı ekşi bişey hazırlıyorum kendime,sonra 10 dk geçiyo yok diyorum bu da değil tuzlu bişey olmalı böyle böyle akşam oluyo ve ben sürekli arayış içindeyim kaç kilo aldın diye sakın sormayın ben bile kendime itiraf edemiyorum

kızlar selam
bgn dra gıttık bızde kızım ıyı cok sukur
2553 gr olmus fıstıgım
ancak suyumu az gordu dr, sınırda dedı yanı
bol su ıc fazla dolasma artk dedı..
her hafta kontrole gelıceksn dedı
suyun 40 hafta ztn ıdare etmez 38 gıbı sezaryen dedı.
ztn kıymetlı bı bebek bu normal sartlarda da sana normal onermezdım dedı
kan pıhtılasması hasımato ve bel fıtıgına ramen kuş kadarda olsa hala besledıgım normal dogum hevesım
suyumuzunda azalısıyla bırlıkte yerle bır olduuu
neyse napalım hayırlısı neyse o olsun
saglıkla gelsınlerde ıns...

Bu arada every bgn sezaryen olucaktı haber yok henuz sanırım
ıns ıyıdırler..

ata pamir ile mina safir inanılmaz uyumlu

aynen katılıyorum yorumuna sağlık.. Allahım herkes için en hayırlısını nasip etsin inşallah..

izin konusu da bakanlar kuruluna sunulacaktı hala bekliyor bu iş anlamadım walla ayy çısın artık ben 32 de izne mecburi ayrılanlardanım, bitmeden izin çıkması lazım yani

en hayırlı anda başlasın inşallah doğumun, bu kadar çektin en kolay doğumu nasip etsin Allahım..

Ayni ben ya )) bende kendime deli diyodum gayet normalmis ya kilo konusu aynen bendede oyle kendime bile bole 6-7 kilo eksik soyluyorum bide bi arkadasim var sagolsun 1 gun gormedi diyelim beni ertesi gun ilk lafi aaa baya buyutmusun len bacim kardesim bi gunde 10 kilo mu aldim he hu deyip geciyorum bi dogurayim allahin izniyle gene donucem fit halime hamile kalmadan once cok beyenirdi kendileri fizigimi simdi ilk defa benden zayif ya haspam :))

hayırlısı olsun canım önemli olan bebeğinin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi aslında doğumun şekli bence çok ta sorun değil yalnız doktorunun kıymetli bebek yorumu çok ilginç geldi çünkü benim dr. da aynı tabiri kullanmıştı

Masallah bebisine hayirlisi hangisiyse o olsun insallah saglikla al bebisini kucagina

Evet every den haber yok saglikla kurtulsun ins o da

yokh doğum ne zaman. every de bugün doğum yapıormş. sağlık ve kolaylıkla kucağınıza alın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…