- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.761
ne güzel rüya o öyle ben ağlıcam şimdi vaktiyle gelsin canım allah sağlıkla kurtarsın bizden iyi kimse anlayamaz seni 9 ay geçti de şu 1 hafta geçmiyor işte :))
benimde oluyor arada hele hıçkırıyorken elini kolunu sallıyor sanki o ara çıkçak şimdi diyorum :))
ya benim canım sıkılıyo yapçak işim gücümde yok patlıcam bunalımdan şu zaman çabucak geçsin ya ...............
Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa
kızlar bebegım asagı dogru cok baskı yapıyo cıkacak gıbııı :))
vajınanın hemen üstünde oynuyoo :)) kafası baskı yapıyo sankı cıkacak gıbıı
bıtırdınmı butun hazırlıgı benım bıtmedı cantamı hazırlıcam haftasonu beşık alıcam
ne güzel rüya o öyle ben ağlıcam şimdi vaktiyle gelsin canım allah sağlıkla kurtarsın bizden iyi kimse anlayamaz seni 9 ay geçti de şu 1 hafta geçmiyor işte :))
benimde oluyor arada hele hıçkırıyorken elini kolunu sallıyor sanki o ara çıkçak şimdi diyorum :))
ya benim canım sıkılıyo yapçak işim gücümde yok patlıcam bunalımdan şu zaman çabucak geçsin ya ...............
bitti canımcım hazırlık zati bende bittim öle ütü temizlik yapçak halim kalmadı şükür vaktinde halletmişim çünkü baya bir hantallaştım nefes alıp vermem bi garip yürüyüşüm öyle bir iş yapıyorum üç oturuyorum :))) ayaklarım kaldırmıyor beni çekip gidecekler yakında, çantayı halettmiştim yatagıda park yatak aldık nevresim falan onları yeni aldım extra a101 e gelenlerden öyle bitti diyorumda bitmiyor eksik bir tek şu çikolata şeker işi kaldı onda da hediyelik yaptırcaktım vazgeçtim alcam 3 koli lokum 1 koli kocam iş yerine götürsün birini ilk gelenlere verirrim birinide mevlüte öle düşündüm :) kolay gelsin sana canım
hastanekorkagi bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin
hawi_n Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım ama neden bebeğin kuvöze alındı?
gulsevdam canım haklısın tabii oğlumda da istirahat vardı bilirim nasıl birşey olduğunu bir de diyet vardı o zaman her istediğimi de yiyemiyordum, e yemek yeme iş yapma hareket etme ne yapacak insan?Valla çok zor insan hele yasaklar oldu mu mesela yeme mi deniyor insanın herşeyden canı çekiyor,yatman mı gerekiyor bir sürü iş gözüne batıyor insanın yada iş olmasa bile gezip tozmak istiyor insan en basidinden.Allah'tan az kaldı
Astirid senin kv bayağı gençmiş maaşallah eşin kaç yaşında peki?Haha nüfus memuru gibi oldum kvden başlayıp herkesin yaşını sorcam bu gidişleEee ne demişler kadınların yaşıyla kilosu sorulmazmış ben de eşininkini öğreneyim ona yakın da seninkidir nasılsa Hastane konusunda da ne yapacağımı bilemediğim için devlet hastanesinden yarın 9'a randevu aldım,aslında bi tane tıp merkezi var oraya gidecektim akşam aradım işte sizde nst var mı diye,sonuçta tıp merkezi ya belki olmayabilir diye düşündüm ne biliyim yoksa boşuna gitmiyim gitmişken sancım da ölçülsün sancım var çünkü,telefondaki kadın 3 dk falan bekletti bir yerlere soruyorum diye,başka biri aldı telefonu eline,nst hangi tahlil diyor,dedim orda bilgisi olan birisi yok mu kadın doğumdan falan birisi diyorum,siz bana söyler misiniz nst hangi tahlil diyor nst tahlil adı değil cihazın adı dedim açıkladım falan,hiçbi şey anlamadı kadın,yok ondan bizde dedi,hey Allah'ım ya,sabır sabır sabır
Canım ben 37 bitene kadar dayanamadım, 36 bitince raporumu istedim. Elden vermeye gerek yok, sistem üzerinden görünecek dediler, otomatik olarak mail iş yerine gidecek dediler. 1 hafta bekledim, aradım gitmemiş falan diye, en son yazılı olarak elden alsım Pazartesi günü, iş yerine götürdüm. İş yerinin de en geç 5 gün içinde SGK'ya tanımlaması gerekiyor çünkü, diğer türlü sorun olurmuş. SGK 170'i de arayıp sorguladım, raporların işlenmesi 15 günü bulabiliyor, haftaya yine arayın kontrol edelim dediler. Umarım sorun çıkmaz. Sen de bir an önce halletmeye bak, sonradan başımız ağrımaz İnşallah...
canım benimde feci canım sıkılyo ya dışarıya da çıkamıyorum evde otur otur çatlıycam yakında bi de çocuğun olunca gör sen bugününü arayacaksın lafları var ya offf canımdan bezdim ya gelse de mıncırsam azcık
canım benimde feci canım sıkılyo ya dışarıya da çıkamıyorum evde otur otur çatlıycam yakında bi de çocuğun olunca gör sen bugününü arayacaksın lafları var ya offf canımdan bezdim ya gelse de mıncırsam azcık
Kızlar bir saatte bu gün yürüdüm inşallah faydası olur ama cok sicakti eve bı attım kendimi 2 dondurma yetmişim bide tartıya çıkarsın hopppp gelsin kilolar 17 kilo yapmış ama tok karna
Koptum gülmekten bide açıklama mı yaptın hayret bişey ya senin dogum hikayeni cok merak ediyorum hangi hastanede dogum yapcan acaba yılan hikayesi oldu kiz inşallah yarın sorunsuz geçirirsin morelin bozulmaz bu son donem insan konuşmaya eriniyor geçtin ki açıklama yapasın
olayların kadınışaka bi yana bu tarz olaylar çok oluyo aslında canım ya bi gece 4 hastane dolaşıp ta 4 farklı yorum aldığımı hatta birinin hadi hemen ameliyata dediğini bilirim ben hem de İstanbul'un göbeğinde olur böyle vakalar ne diyim Allah yardımcımız olsun hep derim ki bu hizmet sektöründe çalışan insanların para için değilde gerçekten sevdiği için bu mesleği yapıyor olmaları lazım yoksa oflaya poflaya çalışan insandan kimseye hayır yok inan kendine de hayrı yok, haaa bi de IQ testi yapılmalı bazen çok şaşırıyorum bu zekayla bu yaşa nasıl gelebilmişler diye düşündüğüm çok insan çıkıyo
ya o bende de var canım öyle az bi mesafe kaldı ki ayağa kalkarken çıkacak gibi geliyor
ha gayret olcak olcak :))) kiloya takılma sen tecrubelisinde gider kilolar napalım yapcak bişey yok ben sıkıntıdan yiyiyorum sürekli yapacak birşey bulamıyorum yakında evlilik programlarına bakıcam o derecegerçi arada gözüm kaymıyo değil sürekli gidip dolabın kapagını açıp kapıyorum sanki biri bişey koycak 1 saatte
günaydııııın, topiğin son neferi ben olucam sanırım :) merak etmeyin ben hepiciğinizi takip ediyorum çok sesim çıkmasa da :) Doğuma 1 ay kaldı da biz hala isim netleştiremedik, yardım istiyorum. Sözde bir isim eşim koyacaktı bir isim de ben ama eşim benim bulduğum ismi beğenmedi olmaz diye tutturuyoZeynep Safir mi Zeynep Mina mı? Ya da Mina Safir , çok bunaldım valla artık belli olsun kızçemin ismi Bu arada oğlumun adı Ata Pamr, o yüzden Safir ismine takmış durumdayım
halilefecim, doğum bu inşallah6 dakikada bir hastaneye gitme vakti demek ayyy hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah. Allah beraberinizde olsun.
iclal cim darısı başıma ama ben senin kadar direnemeyeceğim sanırım. 36 da alacağım ben iznimi, 1 haftayı yakacağım artık napıyım, hem belki erken gelir, belki izin 6 aya çıkar dimi?:18: dayanamıyorum ya
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün yavrunu. sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah, darısı hayırlısıyla bekleyen hepimize inşallah:nazar:
bu arada kızlar benim mide sorunları sanki yine başladı, ağızda bir saçma tat, sabahları midede hafifi bulantı. yumurtadandır eminim.
dün itibariyle çantalarımızı hazırladık şükür, odamız da hazır artık sabırsızlanıyorum giderek. inşallah haftaya 36'da başlatacağım iznimi 1-2 hafta sonra da temizliğimi yaptıracağım, bir de foto çekimini ayarladım mı tamamdır.
bu arada ben yine biraz sivrilebilirim, hangi sayfada, kim yazmıştı bilmiyorum ama bir arkadaş normal doğum konusundaki fikirlerini tüm çıpllaklığıyla ! paylaşmıştı. yok vajina şekli bozulurumuş kocalar bizi sevmezmiş, yok idrar kaçırma, yok mesane sarkması, yok yırtık, yok kesik. evet doğru bunların hepsi insanların başına geliyor olabilir ama çok sağlıkla doğum yapanlar da var. sezaryende de bazı sıkıntılar olabiliyor Allah'ım korusun ama bunları artık kendimize saklasak. herkes doğum fikrine kendini hazırlamaya çabalarken, çoğumuz belki doğum şeklini doktoru ile halletmişken burada böyle korku filmi senaryoları paylaşmaya hiç gerek yok bence. inşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle normal ya da sezaryen hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.
offf offf doğuramadım içimde kaldı... rüyamda bebeğimi gördüm az önce.. bembeyazdı, yanımda yatıyor parmağımı o kadar sıkı tutuyor ki gelcem hiç gitmiycem diyor gibi bakıyor gözlerimin içine.. kalktım ağladım... gelsin artık yaa...
ya evet ya keşke biri bişey koysa di miben buluyorum ama yiyecek bişeyler önce tatlı istiyomuşum gibi geliyo yiyorum sonra 10 dk geçiyo içim yanıyo sanki yok diyorum bu değildi ekşi olmalı ekşi bişey hazırlıyorum kendime,sonra 10 dk geçiyo yok diyorum bu da değil tuzlu bişey olmalı böyle böyle akşam oluyo ve ben sürekli arayış içindeyim kaç kilo aldın diye sakın sormayın ben bile kendime itiraf edemiyorum
hayırlısı olsun canım önemli olan bebeğinin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi aslında doğumun şekli bence çok ta sorun değil yalnız doktorunun kıymetli bebek yorumu çok ilginç geldi çünkü benim dr. da aynı tabiri kullanmıştıkızlar selam
bgn dra gıttık bızde kızım ıyı cok sukur
2553 gr olmus fıstıgım
ancak suyumu az gordu dr, sınırda dedı yanı
bol su ıc fazla dolasma artk dedı..
her hafta kontrole gelıceksn dedı
suyun 40 hafta ztn ıdare etmez 38 gıbı sezaryen dedı.
ztn kıymetlı bı bebek bu normal sartlarda da sana normal onermezdım dedı
kan pıhtılasması hasımato ve bel fıtıgına ramen kuş kadarda olsa hala besledıgım normal dogum hevesım
suyumuzunda azalısıyla bırlıkte yerle bır olduuu
neyse napalım hayırlısı neyse o olsun
saglıkla gelsınlerde ıns...
Bu arada every bgn sezaryen olucaktı haber yok henuz sanırım
ıns ıyıdırler..
kızlar selam
bgn dra gıttık bızde kızım ıyı cok sukur
2553 gr olmus fıstıgım
ancak suyumu az gordu dr, sınırda dedı yanı
bol su ıc fazla dolasma artk dedı..
her hafta kontrole gelıceksn dedı
suyun 40 hafta ztn ıdare etmez 38 gıbı sezaryen dedı.
ztn kıymetlı bı bebek bu normal sartlarda da sana normal onermezdım dedı
kan pıhtılasması hasımato ve bel fıtıgına ramen kuş kadarda olsa hala besledıgım normal dogum hevesım
suyumuzunda azalısıyla bırlıkte yerle bır olduuu
neyse napalım hayırlısı neyse o olsun
saglıkla gelsınlerde ıns...
Bu arada every bgn sezaryen olucaktı haber yok henuz sanırım
ıns ıyıdırler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?