- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.781
Ayni ben ya)) bende kendime deli diyodum gayet normalmis ya kilo konusu aynen bendede oyle kendime bile bole 6-7 kilo eksik soyluyorum bide bi arkadasim var sagolsun 1 gun gormedi diyelim beni ertesi gun ilk lafi aaa baya buyutmusun len bacim kardesim bi gunde 10 kilo mu aldim he hu deyip geciyorum bi dogurayim allahin izniyle gene donucem fit halime hamile kalmadan once cok beyenirdi kendileri fizigimi simdi ilk defa benden zayif ya haspam :))
Yok ben Mayıs'ı beklicem galiba.(;: (son günler cok zormus ya gecmek bilmiyor
Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar
evet canm stres çok eetkiliyor gerçekten,ben de sinir patlamaları olmaya başlamıştı artık..karşımda pasta börek yiyenleri gördükçe bana inat yapılıyo gibi geliyodu..manyaklaşıyodum sanırım:) hamilelikte tahammül etmesi gerçekten çok çok zor..nitekim artık bir parça kek,öğle yemeği yemediysem bi gözleme gibi kaçamaklar yapıyorum ama ardından yürümek şartıyla..bazen şaşıp kalıyorum yemekten bir saat sonra 90 çıkıyo şekerim,bazen 140 civarı valla ..sabahları düşüyo benm epey 75 lere ama bu son ay artık gceleri kalkıp yemlere başladım.ve bugün strip almaya gidicem olmuyor içim rahat etmiyor..bu arada o kaçamakları da çevrenin ısrarından yapıyorum bişey olmaz ye bişey olmaz bi parçadan diyerek burnuma burnuma sokuyorlar resmen ben hayır dedikçe..ne zormuş bu hastalık Allah beterinden korusun.umarım dopumdan sonra normale döneriz..ömür boyu çekmek durumunda olanlarn Allah yardımcısı olsun çook zor
Ben chicconun mama sandalyesi ile Tiny Love uykucu ana kucağı aldım gg den. Birini Attabebe den birini de Maylobaby den. İkisi de gayet güzel memnunum şimdilik..kızlar ya chicco oto koltuğu almayı düşünüyoruz ggidiyordan bi problem çıkmaz umarım daha önce alan oldu mu netten bu tarz şeyler hangi sitelerden aldınız?
İnşallah hallolur bende bugün SGK ya gittim raporu vermeye ne deseler beğenirsin 32. hafta raporum da gitmemiş hastaneden biz yolluycaz demişlerdi halbuki... Sgk daki kadın onu da getirin dedi. yarın bir daha gidicem umarım bu raporlar bşımıza iş açmaz. Sende bu SGK olayı nasıl bir kontrol et benceÜfff iş yerim götürdüğüm raporu beğenmemiş hastaneyi aradım tekrar gitmeden halletmeye çalışıyorum olur inş. dua edin bana ben avr'dayım hastane anadolu yakasında eşim de burada değil inş hastaneye gitmeme gerek kalmadan hallolur:18:
Merakla bekliyoruzDevlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa
olayların kadınışaka bi yana bu tarz olaylar çok oluyo aslında canım ya bi gece 4 hastane dolaşıp ta 4 farklı yorum aldığımı hatta birinin hadi hemen ameliyata dediğini bilirim ben hem de İstanbul'un göbeğinde olur böyle vakalar ne diyim Allah yardımcımız olsun hep derim ki bu hizmet sektöründe çalışan insanların para için değilde gerçekten sevdiği için bu mesleği yapıyor olmaları lazım yoksa oflaya poflaya çalışan insandan kimseye hayır yok inan kendine de hayrı yok, haaa bi de IQ testi yapılmalı bazen çok şaşırıyorum bu zekayla bu yaşa nasıl gelebilmişler diye düşündüğüm çok insan çıkıyo
Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar
hayırlısı olsun canım önemli olan bebeğinin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi aslında doğumun şekli bence çok ta sorun değil yalnız doktorunun kıymetli bebek yorumu çok ilginç geldi çünkü benim dr. da aynı tabiri kullanmıştı
Masallah bebisine hayirlisi hangisiyse o olsun insallah saglikla al bebisini kucagina
Evet every den haber yok saglikla kurtulsun ins o da
yokh doğum ne zaman. every de bugün doğum yapıormş. sağlık ve kolaylıkla kucağınıza alın inş
İnşallah hallolur bende bugün SGK ya gittim raporu vermeye ne deseler beğenirsin 32. hafta raporum da gitmemiş hastaneden biz yolluycaz demişlerdi halbuki... Sgk daki kadın onu da getirin dedi. yarın bir daha gidicem umarım bu raporlar bşımıza iş açmaz. Sende bu SGK olayı nasıl bir kontrol et bence
Ben yaklasik 10 kg aldim bunun 5 kilosunu tasindigim 5 gun icinde aldim..şok oldum gidecek sandim gitmedi hala benimleler :)
hehe rekor bende 23.5 sabah skoru
Ben de seninle yarışırım cnm 20 kiloyu aştım 23 almasam da bugün yarın alırım dr da akşamları yediklerine dikkat et dedi
Sorma yaa hamile hamile bir de nelerle uğraşıyoruz benim 32. hafta çalışabilir raporum işyerimde SGK'ya bildirilmiş mi bilmiyorum
ha gayret olcak olcak :))) kiloya takılma sen tecrubelisinde gider kilolar napalım yapcak bişey yok ben sıkıntıdan yiyiyorum sürekli yapacak birşey bulamıyorum yakında evlilik programlarına bakıcam o derecegerçi arada gözüm kaymıyo değil sürekli gidip dolabın kapagını açıp kapıyorum sanki biri bişey koycak 1 saatte
Kızlar dr bana 13 mayısa gün verdi o zaman 38+2 oluyorum acaba 15 mayısa değiştirsemmi günü 38+4 günlük oluyor o gün siz olsanız ne yapardınız sezeryan olacaklar kaç hgaftalık alalım dedi dr larınız
Ayni ben ya)) bende kendime deli diyodum gayet normalmis ya kilo konusu aynen bendede oyle kendime bile bole 6-7 kilo eksik soyluyorum bide bi arkadasim var sagolsun 1 gun gormedi diyelim beni ertesi gun ilk lafi aaa baya buyutmusun len bacim kardesim bi gunde 10 kilo mu aldim he hu deyip geciyorum bi dogurayim allahin izniyle gene donucem fit halime hamile kalmadan once cok beyenirdi kendileri fizigimi simdi ilk defa benden zayif ya haspam :))
Ben yaklasik 10 kg aldim bunun 5 kilosunu tasindigim 5 gun icinde aldim..şok oldum gidecek sandim gitmedi hala benimleler :)
Ben de seninle yarışırım cnm 20 kiloyu aştım 23 almasam da bugün yarın alırım dr da akşamları yediklerine dikkat et dedi
Sorma yaa hamile hamile bir de nelerle uğraşıyoruz benim 32. hafta çalışabilir raporum işyerimde SGK'ya bildirilmiş mi bilmiyorum
Ayy bide sgk dan raporu mu kontrol edecegizsgk kuyrugunda dogurmasak iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?