2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

onun kaşıntısı belliymiş zaten canım ya neyse şurda azcık zaman kaldı doğuralım pıtırcıkları ben sana yarenlik ederim burdan birbirimize gaz veririz diyet yapamayız belki ama tatlı ve ekmek olayını kesip hergün düzenli spor yaptık mı konuşanların hepsi oturur yerine haa sonra da ay sen çok zayıfladın bak kemiklerin çıktı azcık ye derler ya gerçekten bu hasetten başka bişey değil işleri güçleri yok işte sen kendini ne kadar kötü hissedebilirsen onlar o kadar iyi,o kadar mutlu

Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar

Öyle canım ömür boyu çekenleri düşünüp çok üzüldüm gerçekten anlatıklarını bende yaşadım bir parçacık ye bişey olmazlar yanımda pastabörek yiyenler mahvoldum hatta bigün dışarda yemek yedik eşim kola içti eve gidince oturup ağladım deli gibi canım çekti... Bende kaçamak yapıp yürüdüm senin gibi çok farklı sonuçlar aldığım oldu ama stripe damlattığın kan miktarıda etkiliyor az olursa az çok olursa çok çıkabiliyor bir standart tutturmaya çalış ve çok kafana takıp her dakka ölçme çok stres yaratıyor bazen çıkan sonucu beğenmeyi 6-7 kere ölçtüğüm oldu ama artık bıraktım.

kızlar ya chicco oto koltuğu almayı düşünüyoruz ggidiyordan bi problem çıkmaz umarım daha önce alan oldu mu netten bu tarz şeyler hangi sitelerden aldınız?
Ben chicconun mama sandalyesi ile Tiny Love uykucu ana kucağı aldım gg den. Birini Attabebe den birini de Maylobaby den. İkisi de gayet güzel memnunum şimdilik..

İnşallah hallolur bende bugün SGK ya gittim raporu vermeye ne deseler beğenirsin 32. hafta raporum da gitmemiş hastaneden biz yolluycaz demişlerdi halbuki... Sgk daki kadın onu da getirin dedi. yarın bir daha gidicem umarım bu raporlar bşımıza iş açmaz. Sende bu SGK olayı nasıl bir kontrol et bence

Devlet hastanesinde geçen maceramı da yarın yazarım artık.Orda da olur bişeyler nasılsa
Merakla bekliyoruz
Evet Tiramisucum sen gizli bir nüfus memurumusun yoksa eşimde bende 32 yaşındayız canım

Tek yorumum bu

Bugün doktora gittim Nst de 15 dk yattım tık yok hemşire 10 dk daha yan yat bu seferde hareket olmazsa yemek yiyip gel dedi diyorum bu saatte uyuyor benimki kadını ikna edemedim. neyse sıpa uyanıp bikaç hareket etti sallama zoruyla da bana eziyet çektirmedi. Suyumuz hala az radyolog doktorumuz 60 olması gerekirken 47 çıkıyor az dedi. Kadın doğumcumuz ne yani sezeryan mı yapacakmışız bu hafta da bu su normal bişey olmaz dedi.. Haftaya tekrar gel demekle birlikteee alttan bakacağını da araya sıkıştırıverdi :18::18::18:

Bu arada kgmuz 2900 boyumuzda 51 cm olmuş

Son düzenleme:

evt cnm onemlı olan saglıkla kavusalım
seklı cokta onemlı degıl
evt dr um pek ustumuze tıtretı sagolsun
ılk gıdısımdı bu dra degıstırmek zorunda kaldım hastanemı
memnunda kaldım cok sukur

Masallah bebisine hayirlisi hangisiyse o olsun insallah saglikla al bebisini kucagina

Evet every den haber yok saglikla kurtulsun ins o da

amın canım ınsallaah
hepımız saglıkla kavusalım artık yavrularımıza
zaman gecmek bılmıyorrr

Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar

Ben de seninle yarışırım cnm 20 kiloyu aştım 23 almasam da bugün yarın alırım dr da akşamları yediklerine dikkat et dedi

Sorma yaa hamile hamile bir de nelerle uğraşıyoruz benim 32. hafta çalışabilir raporum işyerimde SGK'ya bildirilmiş mi bilmiyorum

Ayy bide sgk dan raporu mu kontrol edecegiz sgk kuyrugunda dogurmasak iyi :)

Ay bizim bu halimiz nolcak bilmiyorum aynen bende bazen gözüm kayyo programlara hiç sevmem aslında sonra kendime geliyorum napiyorum diye dolabla bu ara aramızda yakın bağ var ayrılmaz ikili olduk :):) sende biraz büyür bebisini çıkarsın biz gibi napcamizi şaşırdık doğuralım diye:):)

canım benim dr um en erken 38+6 da alırım dedi aslında 39+0 a gün verdi ama ben 1 gün öne çektirdim.Daha da önce al dersen almam dedi.2 günden bişey olacağını sanmam 50-60 gram eksik çıkar kg ı onuda doğduktan sonra telafi eder zaten.

O durum bizdede aynı her zaman dikkat ededim kiloma bakimloyimdirda bütün arkadaslarım imrenirdi simdi yine güzel giyiniyorum çeşit çeşit bayılıyorlar ama kiskanclar aynen yok elin şişmiş yok gözün şişmiş bu ne ya surda 39 haftayiz normal yani doğumdan sonra eski halimize dönlerimde görsünler dün hiç gulesim yoktu benim boyum 170 kilo 65 falandi hamilelik ten önce simdi 82 falan iste arkadas diyo ki cok kilo almissin ayyyy nasıl oldun böyle bende laf hazır dedim kaç kilosun 88 eeeeee canım sen duşun benim garanti doğumdan sonra gider sen nasıl yapcam dedim sustu kalplerini kırmak istemiyorum ama istiyorlar ben napim

Kızlar aynı ritimde yiyip cok kilo alıyosanız korkmayın verirsiniz birinci kızımda 30 aldım bir haftada hepsi gitti sok olmuştum ama bunda az aldım kendim aldım farkındayım çünkü fazla yiyorum normalin den

Arkadaşımda doğumdan önce 22 k,lo aldı doğumu sezeryan oldu 10 kilosu doğumda gitti 1 ay oacak 4 kilo fazlası kalmış hemen vermiş valla çok şaşırdım takmayın kafaya

Valla bence bir öğren bende şok oldum bugün

Ayy bide sgk dan raporu mu kontrol edecegiz sgk kuyrugunda dogurmasak iyi :)

Ben bugün SGK ya 37. hafta raporunu götürünce kadın 32 yide getireceksiniz dedi bende hastane gönderecekti öyle demiişlerdi dedim yılbaşında kanun değişti artık elden getiriyorsunuz dedi kadın gerçi bir yere bakıp kontrol etmedi ama hayretler içinde kaldım niye geriye gidiyoruz acaba daha önce hastane sisteme girince direk SGK ya geçerken yeni sistemde elden götürülüyormuş nasıl bir iş anlamadım yarın götürücem 32. haftayı da

Bu arada ben çok dikkat edip diyet yaparaktan ilk 7,5 ay 4 kilo aldım diye seviniyordm çünkü ben normalde de zayıf bir insan değilim ama son 1,5 ayda 5 kg aha almayım mı şimdi toplam 9 kg almış oldum ama kg mu sorarsanız hiç sormayın zaten eşim yavru fok diye dalga geçer oldu 95 bu kiloları veremezsem işim var

iyi akşamlar kızlar.. bugun havuza gittik eşimle belki suyun etkisiyle döner diye ama tık yok ( illa kestircek bu kız beni...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…