2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
10 kilocuk muuuuuuuu o kadar da dikkat ettim süpersin yaaaaa
Kiz inan hicbisey yapmadım cok dikkat etmek istedim ama edemedim.. istahim gelince cok yedim istahsiz olunca az yedim..hele simdi en cok dondurma cikolata tatlı yiyorum hic doymuyorum. .o 10 kg nasil geldi anlamadim..ilk 5kiloyu 3 haftada ikinci 5 kiloyu 5 gunde aldim..bebekde 2450 gr.cok enteresan aldim kilolari..

Off taa kadikoye kim gidecek simdi hastaneler direkt sgk sistemine isliyorlar raporlari daha niye elden isterlerki yarin sgkyi bir arayim da ona gore gideyim ( hamile halinle o kadın niye yardimci olmuyor da ille raporu istiyor senden

Bir haftadır acayip karnım kaşınıyor bir kutu mustelam kslmıştı sonuna kadar kullanırım demiştim bu akşam bitti. Sizdede varmı kızlar artık bitsn bu hamilelik yoruldum psikolojikman çocuk bakıcak enrjim klmadı annm gelick inş

Kasınmayı gectim de,igne batması gibi yanıyor benimki baya.Bir de gobek deligimin etrafı hissizlesti ve morardı biraz.Normalmis ama rahatsız ediyo

Al benden de o kadar tatlı yemiyorum hamur iş yemiyorum kızartma yemiyorum nerdeyse 1 haftada aldım 5 kgyu

Sen arayıp sorabiliyorsan sor valla işte kadının gıcıklığımı nedir anlamadım üstelik hastanede bana biz işliyoruz bir yere vermeneize gerek yok demişlerdi anlasam aman başım ağrıyacağına götürüp veririm vicdansızlara birde doğumdan sonra istiyorlarmış lohusa halimizle birde kağıt yaptırıp götürücez insafsızlara hayır götürüp uğraşmazsam direk eşimin üstüne yapacaklar istemiyoruz çünkü eşim özelde çalışıyor sigortalı ben devletteyim o sebeple mecbur uğraşıcaz nasıl olcaksa

Valla bende yoruldum uyuyamamaktan oturduğun yerden yardımsız kalkamamaktan ya da yuvarlanarak kalkmaktan kalktığımda dizlerimin acımasından off off mide yanmasından bu arada mustella bend ehiç işlev görmedi benimki hala bitmedi hergün kullanıyorum ama karnıma biri tırmık atmış gibi kırmı kırmızı yarıldı

iyi akşamlar kızlar.. bugun havuza gittik eşimle belki suyun etkisiyle döner diye ama tık yok ( illa kestircek bu kız beni...:18::18::18:

İnşallah döner canım ama dönmezsede boşver seni kestirsin ama kendisi sağlıklı gelsin inşallah

hehe rekor bende 23.5 sabah skoru

canım ya bişey sorcam sana..senin bebeğin makat gelişiyken döndü dimi?yanlış hatırlamıyorsam. döndüğünü de hissetmiştin. peki sırtının oldugu taraftan mı yoksa ayaklarının olduğu taraftan mı döndü..yatış pozisyonumu ona göre ayarlıyım diyorum çünkü belki daha kolay döner...gerçi ptesi sezeryan yapalım dedi doktor ama ben bi umut döner diye çaba gösteriyorum hala (

evet canım makat gelişiydi. öncelikle şunu söyliyim yaklaşık 36. haftada döndü.ve benim hiç umudum yoktu suyun sınırda demişti dr. sanki su az olunca dönemezmiş gibi gelmişti bana..
ne taraftan döndüğünü bilemiyorum ama rahatsız olduğu için dönmüş olabilir. çünkü her gece soluma yatıp gece tavana bakar vaziyette uyanıyodum. hatta üzülüyodum sıkıştırdım kzıızmı diye :).. ve döndüğünü hissettiğim günlerde evde yoğun bi temizlik durumu vardı oldukça yorulmuştum. belki onunda etkisi olmuştur. ama duyduğum bebişlerin son anda bile dönebileceği.
dr.larda sanki biraz aceleci davranıyolar. geçenlerde bi arkadaşım sancılandı dr a gitti normal doğum için uygundu. ama sancıya dayanamadığı için sezeryan istedi ve o oldu.

Bi dk bnde memurum 32 haftadan snra izne çıktım ama sgk ya gitmedim şimdi orayada mı gidicez???
Peki doğumdan snra ne zmn gidiliyo?

Bi dk bnde memurum 32 haftadan snra izne çıktım ama sgk ya gitmedim şimdi orayada mı gidicez???
Peki doğumdan snra ne zmn gidiliyo?

bende memurum canım 32. haftada çalışabilir raporumu verdim iş yerime. pazarteside doğum izin raporumu verdim. onlar hallediyolar sanırım çünkü sordum benim yapmam gereken bişi varmı diye.

bende memurum canım 32. haftada çalışabilir raporumu verdim iş yerime. pazarteside doğum izin raporumu verdim. onlar hallediyolar sanırım çünkü sordum benim yapmam gereken bişi varmı diye.

Valla banda gerek yok demişlerdi ama SGK daki kadın 32 haftayıda getircen elden doğumdan sonra da getircen dedi... Yarın iş yerime de sorucam gerçi ya kadının hamilelere garezi var ya da noluyo ben anlayamadım

Kizlar hepimiz saglikli ve dogal oldugu icin normal dogumistiyoruz ama sonrası ne olacak kafama takildi gece gece hem dikisler tamamen gecmiyormus cirkin gorunuyormus hemde kalıcı bir genislik oluyormus aklima takildi gece gece

Kizlar hepimiz saglikli ve dogal oldugu icin normal dogumistiyoruz ama sonrası ne olacak kafama takildi gece gece hem dikisler tamamen gecmiyormus cirkin gorunuyormus hemde kalıcı bir genislik oluyormus aklima takildi gece gece
Yok canım öyle bişey 4 dikişim vardı hemen gecti birde doğumdan sonra sikilastirmak Icin hareketler var onu yaptım hiç bı sorunum yok şükür boş yere canını sıkma yinede senin kararın benim cok sorunsuz gecti bilmiyorum

kızlar şiddetli bel ağrısıyla uyandım wc gittim elim kan oldu nerden geldi bu derken sildim baktım kıpkırmızı kan... yine aynı iğrenç ağrı... kocişe bebek geliyor dedim ne zaman diyor uyuyor tosul tosul... sancım çok yok gibi.. topa oturmalarım işe yaradı sanırım... takipteyim artarsa falan hemen gidicem ama şuan sancılarım düzenli olmasını bekliyorum.. offf hala da midem yanıyor.. ananas yedim bi de ondan mı oldu acaba? rahim ağzım genişliyor olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…