- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.801
Kiz inan hicbisey yapmadım cok dikkat etmek istedim ama edemedim.. istahim gelince cok yedim istahsiz olunca az yedim..hele simdi en cok dondurma cikolata tatlı yiyorum hic doymuyorum. .o 10 kg nasil geldi anlamadim..ilk 5kiloyu 3 haftada ikinci 5 kiloyu 5 gunde aldim..bebekde 2450 gr.cok enteresan aldim kilolari..10 kilocuk muuuuuuuuo kadar da dikkat ettim süpersin yaaaaa
Valla bence bir öğren bende şok oldum bugün
Ben bugün SGK ya 37. hafta raporunu götürünce kadın 32 yide getireceksiniz dedi bende hastane gönderecekti öyle demiişlerdi dedim yılbaşında kanun değişti artık elden getiriyorsunuz dedi kadın gerçi bir yere bakıp kontrol etmedi ama hayretler içinde kaldım niye geriye gidiyoruz acaba daha önce hastane sisteme girince direk SGK ya geçerken yeni sistemde elden götürülüyormuş nasıl bir iş anlamadım yarın götürücem 32. haftayı da
Bu arada ben çok dikkat edip diyet yaparaktan ilk 7,5 ay 4 kilo aldım diye seviniyordm çünkü ben normalde de zayıf bir insan değilimama son 1,5 ayda 5 kg aha almayım mı şimdi toplam 9 kg almış oldum ama kg mu sorarsanız hiç sormayın zaten eşim yavru fok diye dalga geçer oldu 95 bu kiloları veremezsem işim var
Bir haftadır acayip karnım kaşınıyorbir kutu mustelam kslmıştı sonuna kadar kullanırım demiştim bu akşam bitti. Sizdede varmı kızlar artık bitsn bu hamilelik yoruldum psikolojikman çocuk bakıcak enrjim klmadı annm gelick inş
Kiz inan hicbisey yapmadım cok dikkat etmek istedim ama edemedim.. istahim gelince cok yedim istahsiz olunca az yedim..hele simdi en cok dondurma cikolata tatlı yiyorum hic doymuyorum. .o 10 kg nasil geldi anlamadim..ilk 5kiloyu 3 haftada ikinci 5 kiloyu 5 gunde aldim..bebekde 2450 gr.cok enteresan aldim kilolari..
Off taa kadikoye kim gidecek simdihastaneler direkt sgk sistemine isliyorlar raporlari daha niye elden isterlerki yarin sgkyi bir arayim da ona gore gideyim ( hamile halinle o kadın niye yardimci olmuyor da ille raporu istiyor senden
Bir haftadır acayip karnım kaşınıyorbir kutu mustelam kslmıştı sonuna kadar kullanırım demiştim bu akşam bitti. Sizdede varmı kızlar artık bitsn bu hamilelik yoruldum psikolojikman çocuk bakıcak enrjim klmadı annm gelick inş
iyi akşamlar kızlar.. bugun havuza gittik eşimle belki suyun etkisiyle döner diye ama tık yok( illa kestircek bu kız beni...:18::18::18:
hehe rekor bende 23.5 sabah skoru
canım benimde çantam hazır ama sağma makinasını koymamıştım koyayım bari.bebek maması olarakta ne aldın sen ben tecrübesizim yardımcı olurmusun.
iyi akşamlar kızlar.. bugun havuza gittik eşimle belki suyun etkisiyle döner diye ama tık yok( illa kestircek bu kız beni...:18::18::18:
evet canım makat gelişiydi. öncelikle şunu söyliyim yaklaşık 36. haftada döndü.ve benim hiç umudum yoktu suyun sınırda demişti dr. sanki su az olunca dönemezmiş gibi gelmişti bana..canım ya bişey sorcam sana..senin bebeğin makat gelişiyken döndü dimi?yanlış hatırlamıyorsam. döndüğünü de hissetmiştin. peki sırtının oldugu taraftan mı yoksa ayaklarının olduğu taraftan mı döndü..yatış pozisyonumu ona göre ayarlıyım diyorum çünkü belki daha kolay döner...gerçi ptesi sezeryan yapalım dedi doktor ama ben bi umut döner diye çaba gösteriyorum hala(
Bi dk bnde memurum 32 haftadan snra izne çıktım ama sgk ya gitmedim şimdi orayada mı gidicez???
Peki doğumdan snra ne zmn gidiliyo?
bende memurum canım 32. haftada çalışabilir raporumu verdim iş yerime. pazarteside doğum izin raporumu verdim. onlar hallediyolar sanırım çünkü sordum benim yapmam gereken bişi varmı diye.
bende memurum canım 32. haftada çalışabilir raporumu verdim iş yerime. pazarteside doğum izin raporumu verdim. onlar hallediyolar sanırım çünkü sordum benim yapmam gereken bişi varmı diye.
Valla banda gerek yok demişlerdi ama SGK daki kadın 32 haftayıda getircen elden doğumdan sonra da getircen dedi... Yarın iş yerime de sorucam gerçi ya kadının hamilelere garezi var ya da noluyo ben anlayamadım
Yok canım öyle bişey 4 dikişim vardı hemen gecti birde doğumdan sonra sikilastirmak Icin hareketler var onu yaptım hiç bı sorunum yok şükür boş yere canını sıkma yinede senin kararın benim cok sorunsuz gecti bilmiyorumKizlar hepimiz saglikli ve dogal oldugu icin normal dogumistiyoruz ama sonrası ne olacak kafama takildi gece gecehem dikisler tamamen gecmiyormus cirkin gorunuyormus hemde kalıcı bir genislik oluyormus aklima takildi gece gece
kızlar benım bıraz sancım varr(
İnşallah sana sürpriz yapar pazartesiye kadar gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?