- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.821
seninle yarışırız canım yalnız değilsin
amın canım ınsallaah
hepımız saglıkla kavusalım artık yavrularımıza
zaman gecmek bılmıyorrr
Ay bizim bu halimiz nolcak bilmiyorum aynen bende bazen gözüm kayyo programlara hiç sevmem aslında sonra kendime geliyorum napiyorum diye dolabla bu ara aramızda yakın bağ var ayrılmaz ikili olduk :):) sende biraz büyür bebisini çıkarsın biz gibi napcamizi şaşırdık doğuralım diye:):)
O durum bizdede aynı her zaman dikkat ededim kiloma bakimloyimdirda bütün arkadaslarım imrenirdi simdi yine güzel giyiniyorum çeşit çeşit bayılıyorlar ama kiskanclar aynen yok elin şişmiş yok gözün şişmiş bu ne ya surda 39 haftayiz normal yani doğumdan sonra eski halimize dönlerimde görsünler dün hiç gulesim yoktu benim boyum 170 kilo 65 falandi hamilelik ten önce simdi 82 falan iste arkadas diyo ki cok kilo almissin ayyyy nasıl oldun böyle bende laf hazır dedim kaç kilosun 88 eeeeee canım sen duşun benim garanti doğumdan sonra gider sen nasıl yapcam dedim sustu kalplerini kırmak istemiyorum ama istiyorlar ben napim
Kızlar aynı ritimde yiyip cok kilo alıyosanız korkmayın verirsiniz birinci kızımda 30 aldım bir haftada hepsi gitti sok olmuştum ama bunda az aldım kendim aldım farkındayım çünkü fazla yiyorum normalin den
Arkadaşımda doğumdan önce 22 k,lo aldı doğumu sezeryan oldu 10 kilosu doğumda gitti 1 ay oacak 4 kilo fazlası kalmış hemen vermiş valla çok şaşırdım takmayın kafaya
Bir haftadır acayip karnım kaşınıyorbir kutu mustelam kslmıştı sonuna kadar kullanırım demiştim bu akşam bitti. Sizdede varmı kızlar artık bitsn bu hamilelik yoruldum psikolojikman çocuk bakıcak enrjim klmadı annm gelick inş
Aynen gobek deligi cevresi bazen bir aciyor perisan oluyorumKasınmayı gectim de,igne batması gibi yanıyor benimki baya.Bir de gobek deligimin etrafı hissizlesti ve morardı biraz.Normalmis ama rahatsız ediyo
kızlar benım bıraz sancım varr(
kızlar şiddetli bel ağrısıyla uyandım wc gittim elim kan oldu nerden geldi bu derken sildim baktım kıpkırmızı kan... yine aynı iğrenç ağrı... kocişe bebek geliyor dedim ne zaman diyor uyuyor tosul tosul... sancım çok yok gibi.. topa oturmalarım işe yaradı sanırım... takipteyim artarsa falan hemen gidicem ama şuan sancılarım düzenli olmasını bekliyorum.. offf hala da midem yanıyor.. ananas yedim bi de ondan mı oldu acaba? rahim ağzım genişliyor olmalı...
Kızlar bir saatte bu gün yürüdüm inşallah faydası olur ama cok sicakti eve bı attım kendimi 2 dondurma yetmişim bide tartıya çıkarsın hopppp gelsin kilolar 17 kilo yapmış ama tok karna
Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar
kızlar şiddetli bel ağrısıyla uyandım wc gittim elim kan oldu nerden geldi bu derken sildim baktım kıpkırmızı kan... yine aynı iğrenç ağrı... kocişe bebek geliyor dedim ne zaman diyor uyuyor tosul tosul... sancım çok yok gibi.. topa oturmalarım işe yaradı sanırım... takipteyim artarsa falan hemen gidicem ama şuan sancılarım düzenli olmasını bekliyorum.. offf hala da midem yanıyor.. ananas yedim bi de ondan mı oldu acaba? rahim ağzım genişliyor olmalı...
Valla bence bir öğren bende şok oldum bugün
Ben bugün SGK ya 37. hafta raporunu götürünce kadın 32 yide getireceksiniz dedi bende hastane gönderecekti öyle demiişlerdi dedim yılbaşında kanun değişti artık elden getiriyorsunuz dedi kadın gerçi bir yere bakıp kontrol etmedi ama hayretler içinde kaldım niye geriye gidiyoruz acaba daha önce hastane sisteme girince direk SGK ya geçerken yeni sistemde elden götürülüyormuş nasıl bir iş anlamadım yarın götürücem 32. haftayı da
Bu arada ben çok dikkat edip diyet yaparaktan ilk 7,5 ay 4 kilo aldım diye seviniyordm çünkü ben normalde de zayıf bir insan değilimama son 1,5 ayda 5 kg aha almayım mı şimdi toplam 9 kg almış oldum ama kg mu sorarsanız hiç sormayın zaten eşim yavru fok diye dalga geçer oldu 95 bu kiloları veremezsem işim var
Amin amin
Aynen canim ya gecmiyor gunler
Diyorum ilerde gulerek hatirlarim herhalde ama suan buyuk problem :)
Valla ya kiskanc fesatlar bi daha zor gorur tabi bole kilolu yazik tadini cikarmaya calisiyo ama kafaya koydum bi zayifliyim durup durup dicem sen kilo mu aldin
afiyet olsun sekerim ben o dondurmaları yedim mi mide yanması geciriyom offfffffff cikolatayı ve dondurma yemeyi cok özledim............
off ben de 10 kilo aldım ya özeniyorum böyle cok kilo alanlara ..yanakları tombiş tombiş olmustur ne güzel..benim yüzüm cok soluk yanaklarım da pek olmadıgı için cok özenüyorum...ahhh hamile kalırsam bir gün o zaman yanaklı olcam diye cok ümitlenmiştim ama nafile....ne popom büyüdü ne tombiş yanaklarım oldu ....sadece önde küçük bir göbek var..............pehhhhhhhhh
kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...
ben 10 kilo aldım ama küçük bir göbişim var lakin benim adam da bana yarım dünyaydın simdi tüm dünya oldun sürahi ninem diyo...dün bir arkadasımla görüstüm o da hamile 33 haftalık..onun esi de ona damacanam diyomuşş ne hallere düstük ya.......kocişlerin işi gücü bizle ugrasmak.........
Ay ne güzel canım hersey yemek istiyor ama sıkıyorum kendimi bizim yerimize de ya bol bol benim yanaklar bir di iki oldu simdi benimde sislik durumu cok oluyor ama şükür yuruyeli biraz daha İyiyim
ben 10 kilo aldım ama küçük bir göbişim var lakin benim adam da bana yarım dünyaydın simdi tüm dünya oldun sürahi ninem diyo...dün bir arkadasımla görüstüm o da hamile 33 haftalık..onun esi de ona damacanam diyomuşş ne hallere düstük ya.......kocişlerin işi gücü bizle ugrasmak.........
Gunaydiinnnnnnn , bende de ne agri ne sanci hicbirsey yok, artik yavas yavas dogsun istiyorum :) yarin kontrol var tam 37+4 oluyoruz, bakalim dr. Sezeryan tarihi verecek mi?
kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?