2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
amın canım ınsallaah
hepımız saglıkla kavusalım artık yavrularımıza
zaman gecmek bılmıyorrr

Amin amin
Aynen canim ya gecmiyor gunler

Diyorum ilerde gulerek hatirlarim herhalde ama suan buyuk problem :)

Valla ya kiskanc fesatlar bi daha zor gorur tabi bole kilolu yazik tadini cikarmaya calisiyo ama kafaya koydum bi zayifliyim durup durup dicem sen kilo mu aldin

Arkadaşımda doğumdan önce 22 k,lo aldı doğumu sezeryan oldu 10 kilosu doğumda gitti 1 ay oacak 4 kilo fazlası kalmış hemen vermiş valla çok şaşırdım takmayın kafaya

Agzinizdan bal damliyor kizlar

Benimde kasiniyo tatli tatli ama ellemiyorum hep bebe yagi surdum sukur catlak yok ins olmaz artik

Kasınmayı gectim de,igne batması gibi yanıyor benimki baya.Bir de gobek deligimin etrafı hissizlesti ve morardı biraz.Normalmis ama rahatsız ediyo
Aynen gobek deligi cevresi bazen bir aciyor perisan oluyorum

kızlar benım bıraz sancım varr (

Dikkat et canim dinlen gecmiyorsa bi git nst ye ne olur ne olmaz

Canim kan geldi diyorsun gitsen iyi olur doktora bide yolun uzakti allahim saglikla kurtasin ikinizide duyalim guzel haberlerinizi

Kızlar bir saatte bu gün yürüdüm inşallah faydası olur ama cok sicakti eve bı attım kendimi 2 dondurma yetmişim bide tartıya çıkarsın hopppp gelsin kilolar 17 kilo yapmış ama tok karna

afiyet olsun sekerim ben o dondurmaları yedim mi mide yanması geciriyom offfffffff cikolatayı ve dondurma yemeyi cok özledim............

Kimsenin benim kadar kilo aldığını sanmıyorum büyük ihtimal rekor bendedir,ben 23 kilo aldım kızlar

off ben de 10 kilo aldım ya özeniyorum böyle cok kilo alanlara ..yanakları tombiş tombiş olmustur ne güzel..benim yüzüm cok soluk yanaklarım da pek olmadıgı için cok özenüyorum...ahhh hamile kalırsam bir gün o zaman yanaklı olcam diye cok ümitlenmiştim ama nafile....ne popom büyüdü ne tombiş yanaklarım oldu ....sadece önde küçük bir göbek var..............pehhhhhhhhh

canım ya inş... saglıklı bir dogumun olur....gözün aydın nişan gelmiş demek.......darısı hayırlı bir zamanda bizim basımıza inş...bende ailemin yanında dogum yapmak istiyorum inş. pazartesi dogum iznine ayrılacagım ve hemen ailemin yanına gidecegim...bulundugum sehirde kimsem yok sadece esim var o da malum işe gidip geliyo......oy oyyyyyyy hep dua ediyom inş. RABBİM BENİ AİLEMDEN BASKASINA MUHTAC ETME,HAYIRLI ZAMANDA DOGUM YAPMAYI NASİP ET diye....zamann....... =)

ben 10 kilo aldım ama küçük bir göbişim var lakin benim adam da bana yarım dünyaydın simdi tüm dünya oldun sürahi ninem diyo...dün bir arkadasımla görüstüm o da hamile 33 haftalık..onun esi de ona damacanam diyomuşş ne hallere düstük ya.......kocişlerin işi gücü bizle ugrasmak.........

Canım bu günde dogurmassan bende kendimden korkmaya başlıcam artık hemen hemen aynı gunümüz Allah yardımcın olsun

Aynen aynen gicik et öyle kisileri ......fırsatçılar sizi:):):)

Gunaydin kizlaar ve bebisler. Biz sali gunu doktora gittik dun 38. Haftamiz bitmisti. Ne sanci var ne bir belirti ne bisey. Dr acele etme daha iki haftamiz var dedi. Ama hazirliklarini tamamla. Karnimda inmedi daha ama sukur 3 kilo olmusuz artik :) bekliycem ben heralde sonuna kadar 8 mayisi.
Sizde de var mi sirt agrisi cikti son bir haftadir uzanmadikca gecmiyor birde bazen alt tarafta cok baski hissediyorum... Ama uzaninca geciyorlar

kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...

Ay ne güzel canım hersey yemek istiyor ama sıkıyorum kendimi bizim yerimize de ya bol bol benim yanaklar bir di iki oldu simdi benimde sislik durumu cok oluyor ama şükür yuruyeli biraz daha İyiyim

Gunaydiinnnnnnn , bende de ne agri ne sanci hicbirsey yok, artik yavas yavas dogsun istiyorum :) yarin kontrol var tam 37+4 oluyoruz, bakalim dr. Sezeryan tarihi verecek mi?

Nisan boyle koyu kivamli bi yapi diye anlatiyolardi. İnsallah sen haftasonuna bebegini kucagina almis olursun hayirlisiyla. Ay cok heyecanliiii :)
Yolun cok uzakti senin doktora bence de hemen ara netlestir 100 km hemen gidilecek yol degil cunku...

Kiz benimkide erkek gibi horluyosun korkuduyosun beni gece dedi sen öyle dedin haaaa kovaladım odadan garibim dedinede pişman oldu :):):) saka bı yana insan anne olurken kadınlıktan çıkıyor yani adam opemiyorum kaç aydır tiksinme kızımı bile zor zor öpüyorum oda özlüyor beni geliyor öpmek kucaklamak istiyor ama dayanamıyorum zorla tutuyorum kendimi ne kadar tuaf. Yaaaaa

Ay ne güzel canım hersey yemek istiyor ama sıkıyorum kendimi bizim yerimize de ya bol bol benim yanaklar bir di iki oldu simdi benimde sislik durumu cok oluyor ama şükür yuruyeli biraz daha İyiyim

Kucukmeleklerim kilo konusunda umut isigim oldu. Boyumuz kilomuz hemen hemen ayniymis onceden gerci ben 1-2 kilo daha aldim senden fazla insallah gider.
Ya yuruyunce nasil gidiyor sislikler ben yururken ayaklarim daha cok sisiyor sanki...

Yarim dunyalar damacanalar yine iyiymis benimki bana ne dedi biliyomusun... Demlik gibi oldun dedi ama sadece bikere dedi :) daha diyemedi... Alindim guya ama adam hakli valla gulesim geldi :)

Gunaydiinnnnnnn , bende de ne agri ne sanci hicbirsey yok, artik yavas yavas dogsun istiyorum :) yarin kontrol var tam 37+4 oluyoruz, bakalim dr. Sezeryan tarihi verecek mi?

İnsan 37 gordumu sıkılıyor artık ama canım sen bekle daha varmış gunün bak biz 39 ama sancı falan bişey yok bekliyoruz bekliyoruz

:) doğumdan sonra senin yaramaza topluca popoyu ısırma seansı düzenleyelim. hakettiii..

allah yardımcın olsun canım beklemekte çok zor olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…