- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.841
kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...
Ay olurmu olur ay bize haber ver çatlarız burda gercekten naptin diye
Gözün aydın canım doğum iyice yaklaştı demek ben ilk doğumumda nişandan 2 gün sonra doğum yapmıştım doktorun ne diyecek bakalım ama bana kalırsa bebiş hareketlerini hissediyorsan, suyun gelmediği ve sancılarının düzene girmediği sürece gitme yoksa dayaıyorlar suni sancıyı ben ilk doğumumda erken gitmek gibi bir hata yaptım bunda evde beklemeyi düşünüyorum inşallah bir avazda doğurursun.kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıcakla kucağına al gel bebişi haber bekliyoruz.kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....
kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....
kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....
haydi hayırlısı RABBİM yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla doğurup sağ salim gelirsiniz. bol bol dua oku tek yardımcın dua olacaktır.
ayyy bende heyecanlandım ya :) bende doğursaydım artık :) :)
Canim ya daha once hic dusunmemistim simdi aklıma takiliyor..ozel bir hastane mi gerekli yoksa butun doktorlar estetik dikis yapiyor mu??Yok canım öyle bişey 4 dikişim vardı hemen gecti birde doğumdan sonra sikilastirmak Icin hareketler var onu yaptım hiç bı sorunum yok şükür boş yere canını sıkma yinede senin kararın benim cok sorunsuz gecti bilmiyorum
Benimki de gobegime bakip massallah adana karpuzu diyor :)ben 10 kilo aldım ama küçük bir göbişim var lakin benim adam da bana yarım dünyaydın simdi tüm dünya oldun sürahi ninem diyo...dün bir arkadasımla görüstüm o da hamile 33 haftalık..onun esi de ona damacanam diyomuşş ne hallere düstük ya.......kocişlerin işi gücü bizle ugrasmak.........
Daha var bizimmmmmm bekle birazcikkkkk daha :)
Canim verdigin bilgi icin sagol biraz icim rahatladi..forumda okudum bir kiz diyorki aynada dikis izlerine bakinca agladim izler ve orasi cok kotu gorunuyor demis..baska bir sitede de vajina asla eski haline ve sekline tam olarak geri donemez demis..bi de genislerse hem kotu görüntü hem genislik Allah korusun eşler bizden sogumasin sonraCnm günaydın bir avazda doğur inşallah.. Kızlar ben de normal doğumu bekliyorum bakalım benim canım kızım ne zaman gelecek. Sanki 40. hafta gelecekmiş gibi geliyor. :) Bakalım yrın kontrolumuz var doktorumuz ne diyecek, ara ara adet sancısı gibi geliyor ama...
MELİCİM Epizyotomi kesiğinden söz etmişsin ben de bu konuyu araştırdım baya annem ve kayınvalidemle konuştum onlarda ne kesik atılmış ne de yırtık olmuş. Eskilerde olmuyormuşta şimdilerde mi yırtılıyor yani herkesin. Güya yırtılmasın diye düzgün kesiyorlarmış. Doktorların kolayına geliyor sanırım anlamadım, yrın doktorumla konuşacağım ben kesik istemiyorum diye. Sonuçta bu bizim doğumumuz ve nasıl istersek yönlendirmemiz lazım.
Kızlar doğal doğum düşünenler lütfen epizyotomiden kaçınma yollarıyla alakalı olan bu yazıyı okuyun gerçekten açıklayıcı... Herkese sevgiler...http://istanbuldoula............../2011/11/rutin-epizyotomiden-korunmann-yollar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?