2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yok canım doğru ıkınmayla, bebeğin kafasının vajinadan yavaş çıkması için birazcık çabayla kesiğe falan hiç gerek yok bence ben bir sürü evde doğal doğum videosu izledim gayette rahat çıktı bebeğin başı. Vajına zaten esnek yapı kendini hemen toparlıyor kegel egzersizleri de çok işe yarıyormuş. Hem biz eşlerimize birer yavru veriyoruz bu hiç kolay değil soğumasınlar bir zahmet:) Herkes kendini nasıl mutlu hissedecekse o doğum yolunu seçmeli, ben en başından beri doğal doğumu hamileliğin ayrılmaz bir parçası olarak görüyorum ve yaşanması gerektiğini düşünüyorum, umarım aksi bir şey olmaz...

Benim arkadaşımın da kesik olmuş ama şu anda hiç anlaşılmıyor diyor. Şu eşlerin soğuma meselesine gelince hiç kusura bakmasınlar biz onların çocuklarını 9 ay taşıyalım doğuracağız diye oramız buramız deforme olsun bir de üstüne üstlük bizden soğusunlar yok öyle bolluk Ellerim ayaklarım balon gibi, göbeğiim çatladı, geceleri sırt üstü yatamıyorum zırt pırt tuvalete gidiyorum doğudktan sonra da ben uykusuz kalacağım iyi artık bir de soğusun gebertirim

Günaydın mayıs anneleri yakında doğum yapan oldu mu
çok uğrayamıyorum bol bol geziyorum az kaldı kızıma kavuşmama
yarın doktora gidicem ve günümüzü alıcaz çok heycanlıyım
hala doğum hikayesi yazan yok mu sipinal olanlar azcık bize moral verse herkes memnun ama insan nasıl olacak diye merak ediyor
doğum yapacağım hastaneye gittim hemşirelerle doktorlarla görüştüm ameliyathaneye gir dediler girmedim
önce doğumhaneye girecekmişiz sonra ameliyathane sonra kızımla odamıza inşallah
epizyotomi konuşuluyor benim annem ebe kesi yapılmasının en büyük nedeni bebeğin bir an önce çıkmasını sağlamakmış yani yırtık oluşmasın falan değil 15 dakika fazladan beklemek yerine kesiyi yapıp işini kolaylaştırıyorlar
özellikle sordum yırtılmıyor mu diye annem biz yağla açıyorduk evde doğumlarda hastanelerde kesi yapıyorduk dedi
bence doktorunuzla konuşun

Ay Allah ıyılıgını versın ya gıt Dr ra nısan gelmıs ıshal olmuşun yolun uzak ne beklıyon ya da ben çok panıgım herhalde ben ısaret gelınce gıttım 3 saate doğurdum Allah yardımcın olsun canım

Rabbim bizlere de kısa sürede olup biten rahat doğumlar nasip etsin inşallah ne güzel 3 saat sürmüş senin ben de artık korkmaya başladım Allah yardımcımız olsun...

Canım benim ilk doğumumda epizyotomi yapıldı tabi yapılmasa daha iyi ama hiç te dedikleri gibi görüntü falan bozulmuyor tabi dikişliyken öyle görünecek sonrası yine eski halini alıyor ve eşim benden soğumadı bence böyle sözlere takmayın her kafadan bir söz çıkıyor. Allah vücudumuzu öyle muhteşem yaratmış ki kendi kendini yeniliyor.

Kasınmayı gectim de,igne batması gibi yanıyor benimki baya.Bir de gobek deligimin etrafı hissizlesti ve morardı biraz.Normalmis ama rahatsız ediyo

valla benim göbeğimin altı nasıl kaşınıyor anlatamam sürekli de kremliyorum ama çatlayacak mı yoksa başka bir şey mi bilemedim. kaşımak ta istemiyorum çatlar diye böyle bir ızdırap ayrıca göbek deliğimin hemen yanıbaşında iğne gibi batma veee aynen dediğin gibi morarma, damarların belirginleşmesi filan. ben de sabaha beri kafaya takyodum ama normalmiş demek.

kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....

hadi bakalım halilefe, dualarımız seninle. Allah beraberinde olsun. inşallah bize de dua etmeyi unutmazsın.

walla turtix cim aynen katılıyorum sana. Allah'ıma bin şükür böyle bir süreç yaşadığım için ama 8-9 aydır geçmeyen bir hastalık halindeyiz. ruhsal ve bedensel büyük değişiklikler yaşıyoruz. işimizi gücümüzü en önemlisi belki de kendimizi riske atıyoruz sonra vay efendim dikiş görünüyormuş ta dikiş yamukmuş ta bilmem ne. valla gözlerini oymak lazım öyle düşünenlerin

günaydın arkadaşlar ALLAH IM doğuma son 5 gün kaldı hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin rabbim hepimizede yavrularımızı inş.

Kizlar iyiki varsiniz insan neyi dusunecegini sasiriyor zaten zor bir surec bir de isin kolayina kacan karsindakini dusunmeyen ebeler dr.lar yuzunden bunalim olup duruyoruz..hepimize az kesikli mumkunse kesiksiz ve deformasyonsuz saglikli hayirli dogumlar olur insallah :)

ah be canım bozma moralini ben 2,5 yıl önce normal doğum yaptım doğumda kesi yapıldı ve doktor estetik dikiş attı. dedim kaç tane dikişim var ebe aynadan istediğin kadar bak dikiş göremezsin dedi aynen bende o kadar baktım çekiştirdim durdum :) :) ama inan iz bile göremedim ne dikiş temizliği yaptım ne bir şey şükür ilişkimizde gayet güzel devam etti yani sıkıntı etmeyin bu kadar. doktora dersiniz doktor 2 dikiş fazla at biraz sıkı olsun :) kız gibi olursun ozaman :) :)

Kizlar hepimiz saglikli ve dogal oldugu icin normal dogumistiyoruz ama sonrası ne olacak kafama takildi gece gece hem dikisler tamamen gecmiyormus cirkin gorunuyormus hemde kalıcı bir genislik oluyormus aklima takildi gece gece

O değilde tuvalate gidince yanar ya da kanarsa diye korkuyorum :18::18::18::18:

Süpermiş damacana ha Demek ki bütün kocalar bir lakap takıyor tüm dünyada iyi neyse ben fok balığından memnunum

Benimki horlamamın ses kaydını almış sonra ben bir ağladım adam hemen sildi yok hayatım horlamıyorsun dedi Halbuki köpek gibi hırlamışım resmen geçen kardeşim gelmişti o da söyledi abla horlamadan uyuyamadım diye

kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....

Allah yardımcın olsun canım zaten sen o yolu gidene kadar sancıların başlar bence.. Dualarımız seninle sağlıcakla bebişinle beraber dön bu seferde doğurmazsan sıranın en sonuna geçersin ona göre

Aynen katılıyorum dün gece 5 kere tuvalete 5 kere mide yanmasına kalktım adam fosur fosur uyumakta hayır erken kalkıyor diye uyandırmayada kıyamıyorum haini sonra sabah 10 da hala uyuyormusun diye aramaz mı.. Ayaklarım şişirilmiş balığa benziyor oturup kalkarken ayrı bir eziyet arabadan çıkamıyorum yardımsız.. Karnıma tırmak atılmış gibi yarıklar sağa dönsem uyyamıyorum sola dönsem uyuyamıyorum en 3 saat uyanmadan uyuyabilsem mutluluktan uçucam. Çektiğim can acılarını hiç saymıyorum oram ağrır buram ağrır şeker çıktı diyet yapmak zorunda kaldım hamile halimle istediğimi yiyemedim elimde uyuşukluk çıktı daha saymıycam artık...
Bütün bunların üstüne beyefendi soğuyacaksa buyursun kapı işte orada hiç umursamam

gunayydınnnn
bugun halılefeden beklıcez guzel haberı
emosderın ve every de doğum yapmış olması lazımm ama haber gelmedı henuz sanırım
sersavda yok hiç

günaydınnn anneler bu bebişlerin hala gelmeye niyeti yok yaa ben olsam bende gelmem tbi 24 saat açık ymekhane gibiyim geceleri bile karnım acıkıyor yemek yiyorum o derce bu gidişle kiloları veremicem gell artkkkkkkkk hem kilo hem şişlik psikolojim bozulacak

Kucukmeleklerim kilo konusunda umut isigim oldu. Boyumuz kilomuz hemen hemen ayniymis onceden gerci ben 1-2 kilo daha aldim senden fazla insallah gider.
Ya yuruyunce nasil gidiyor sislikler ben yururken ayaklarim daha cok sisiyor sanki...

Herkes onu söylüyor ama yürümeyi cok seviyorum ama gercekten sialım azalıyor bide rahat uyuyorum bu ara bence yürümeden kaynaklı rahat giyinmek önemli bide kaybedersin emzirip bide onumuz yaz ister istemez dikkat ederiz iiiii sıcakta kilo çekilmez hic

merhaba kızlarr,, bizde dün kontrolümüze gittik herşey yolunda bakalım , normal doğum deniycez dedi doktor, yapamazsan sezeryana alırız dedi ama benm boyum 1.77 ben sana güveniyorum sen rahat doğurursun dioo,,oğlumuda biraz tombiş beklioo , bakalım nasıl çıkacak sağlıklı sıhhatli doğsunda paşam daha ne isterim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…