- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.881
günaydınnn anneler bu bebişlerin hala gelmeye niyeti yok yaa ben olsam bende gelmem tbi 24 saat açık ymekhane gibiyim geceleri bile karnım acıkıyor yemek yiyorum o derce bu gidişle kiloları veremicem gell artkkkkkkkk hem kilo hem şişlik psikolojim bozulacak
bu haftaki kontrolü atlattık biraz sancı çıktı ama dr.iyi dedi 10 gün daha dayan diyor progestana devam.kilomuz biraz düşük hala ama hafta daha önemli napalım.
doğuma giden arkadaşlar var allah yardımcıları olsun çabucak doğum our inşallah.nst için beklerken kızı doğumda olan bir anneyle sohbet ettik ne kadar heyecanlıydı.allah bekleyen, sancı çeken herkesin yanında olsun.
Astirid
Canım hiç korkmayın dikisten ....mecbur kaniyoda yanma falan olmuyor hiç bişey hissetmedim çabuk geçiyor saten vücudun en çabuk dikiş tutan bölgesi... ananem ebe idi onlar konuşurken dinlerdim dikiş olmasa bile kanla beraber eski haline donermiş onceden dikiş bile yoktu doğurup kalkıyorlardı yani eskiler
gunaydin herkese 23nisanda spinal sezaryanla kizim dunyaya geldi spinal gercekden cok rahatti bebegim yogun bakimda kuvozde suan bugun alacagim insallah herkese kolay dogumlar diliyorum
kızlar günaydın. dün gece 3 gibi nişan geldi sanırım... kan geldi yani peçete sildim geçti tekrarı olmadı ama sancım düzenli değil.. sürekli düzenli olmasını bekledim bu saate kadar ama olmadı.. şimdi doktorumu arayıp durumu netleştircem... sancım gelmeden gitmek de istemiyorum... dua edin lütfen valla benim nişandan sonra doğurmam da 1 haftayı bulurmuşşş ayyy ne güleriiim amaa...
ah be canım bozma moralini ben 2,5 yıl önce normal doğum yaptım doğumda kesi yapıldı ve doktor estetik dikiş attı. dedim kaç tane dikişim var ebe aynadan istediğin kadar bak dikiş göremezsin dedi aynen bende o kadar baktım çekiştirdim durdum :) :) ama inan iz bile göremedim ne dikiş temizliği yaptım ne bir şey şükür ilişkimizde gayet güzel devam etti yani sıkıntı etmeyin bu kadar. doktora dersiniz doktor 2 dikiş fazla at biraz sıkı olsun :) kız gibi olursun ozaman :) :)
gunaydin herkese 23nisanda spinal sezaryanla kizim dunyaya geldi spinal gercekden cok rahatti bebegim yogun bakimda kuvozde suan bugun alacagim insallah herkese kolay dogumlar diliyorum
Ntsye geldik kızlar bağlıyız şu an:)
Selam annecikler...Herkes genel olarak iyi sanirim,masallah.
Halilefe`nin Rabbim yardimcisi olsun,sonunda geliyor galiba bebis cok sevindim.
Benim nedense dunden beri burun kanamam basladi,bu sabaha karsi da uyandim 2 kere kanama yuzunden.Sanirim normalmis hamilelikte,basina gelen var mi ?
Opuyoruz herkesi
Hayırlı zamanda saplıkla sıhhatle gelsin inşallah canım benim iş arkadaşım 41+da doğum yapmış geç doğum olabiliyor yani tamamen bebeğin keyfine kalmış:)selam arkadaşlar
son 3 hafta kalana kadar çalıştığım için buraya bi şeyler yazamadım ama düzenli takip ettim hemen hepinizi tanıyorum:) muhtemel doğum tarihine 1 hafta kalmasına rağmen bende hala bi işaret yok. doktor 1 cm açılma var dedi. suyu, kilosu normal. nst düzgün çıkıyor. pazartesi yine kontrole gideceğim. hayırlısı olsun da sıkıldım bennn, bebekle oynamak istiyorum artık:) odası hazır, evi boyadık, sildik süpürdük, annemler telefon başında bekliyor ama yok yokkketrafınızda geç doğum yapan oldu mu hiç?
merhaba saliha hemşerim :)
normal doğumdan sonra vajina içinin genişlediği doğrudur genel cerrah bir arkadaşımla konuşmuştuk bu konuyu fakat bunun olabilmesi için en az 3 normal doğum olması gerekiyor oda herkeste olacak diye bişi yok demişti, ama 3.doğumdan sonra genişleme ihtimalide varmış
ben ona normal doğumu düşündüğüm sırada sormuştum bunu bana açıklaması aynen böyle olmuştu, çok dert etme eğer geneişletirsende gel ben ameliyatla geri daraltaırım demişti :))) yani bu daraltmanın ameliyatıda var yaptıran kadında oluyormuş.
dikişlere gelince benim dikişim estetik bile olmadı, estetik dikiş atmak için baya uğraştı jinekologum ama kanamam çok fazlaydı dikiyorum yine kanıyor dedi zaten çatta uzun kaldım biraz doğumdan sonra toplamda 6 dikişim oldu biraz uğraştıktan sonra estetik dikiş deniyorum ama olmuyor iğneyi attığım yer çok kanıyor dedi normal dikiş atayımmı dedi bende kabul ettim zaten çok yordundum, ona rağmen bir sıkıntım olmadı ağzı gözüde gayet yerinde eski performansıda öyle :)))
yani böyle şeyleri dert etmeyin. herkese hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?