- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.901
Selam annecikler...Herkes genel olarak iyi sanirim,masallah.
Halilefe`nin Rabbim yardimcisi olsun,sonunda geliyor galiba bebis cok sevindim.
Benim nedense dunden beri burun kanamam basladi,bu sabaha karsi da uyandim 2 kere kanama yuzunden.Sanirim normalmis hamilelikte,basina gelen var mi ?
Opuyoruz herkesi
merhaba canım. aynen kormayın kızlar hemşerimin dediği gibi.
sağol bilim sana da hayırlısıyla 2. evlat inş. kürtajdan sonra hemen başladınız mı çalışmalara :)
bu arada kızlar benim bebişimin hareketleri azaldı sizde de oldu mu hareketlerde azalma??
başladık canım sağol adetimi bekliyorum mayıs 1 veya 3 gibi işte gelmezde gebeyimdir inş.
sende bir avazda kurtul inş. zaten ikinci olduğu için kolay olacaktır
kızlar çatı muayenelerinden pek bahsedilmemiş sanki, ben mi göremedim
ben bugün çatı muayenesi oldum, 37+3 deyim
eve geldim, uyudum, tuvalete kalktım ki kanlı gelmiş akıntım, balgam kadar diyeyim, hiç ağrım sancım bişeyim de yok
nasıl yapsak onu =) bilemedim
benim ilk hamileliğimde olmuştu canım çatı muayenesinden sonra aynı dediğin akıntım gelmişti ve 1 hafta içince doğum yapmıştım :)
kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....
gunaydin herkese 23nisanda spinal sezaryanla kizim dunyaya geldi spinal gercekden cok rahatti bebegim yogun bakimda kuvozde suan bugun alacagim insallah herkese kolay dogumlar diliyorum
kızlar çatı muayenelerinden pek bahsedilmemiş sanki, ben mi göremedim
ben bugün çatı muayenesi oldum, 37+3 deyim
eve geldim, uyudum, tuvalete kalktım ki kanlı gelmiş akıntım, balgam kadar diyeyim, hiç ağrım sancım bişeyim de yok
nasıl yapsak onu =) bilemedim
Kızlar NST'de kaçın üzerii sancı sayılıyor benim dün 20'lerdeydi bir ara 40'ı göstermiş öyle dedi annem ama ben birşey hissetmedim
Dr da birşey söylemedi zaten de merak ettim
canım sanırım çatı muay. sonra oluomuş MELİ arkadaşımızdada oldu geçen gün ama yinede bir dr arayıp söle istersen
benim de geçen hafta 20lerdeydi hep, bu hafta ara ara 80 i de gördüm, genelde 30-40lardayı, doktor bişey demedi, devamlı yüksek olması gerekiyor sanırım, ara ara çıkışlar etkilemiyo
wuuu ne diyorsun, heyecanlandım :18:
ama sancım ağrım bişeyim yok, doktoruma da ulaşmak mesele, teli yok zaten ben de,
hastane aracılığıyla da konuşmayı denemiştim bi kere mümkün olmadı
başka belirtiler olur muhakkak ama di mi
bebek kımıldıyo zaten hala, kıpır kıpır
sanırım nişan olsa belirtiside olur başka başka canım, peki muayende açılma falan çıktımı,80 de aslında sancı demek benim daha 25 i hiç geçmedi, hadi bakalım hayırlısı artık
Kızlar NST'de kaçın üzerii sancı sayılıyor benim dün 20'lerdeydi bir ara 40'ı göstermiş öyle dedi annem ama ben birşey hissetmedim
Dr da birşey söylemedi zaten de merak ettim
Slm kızlar çok moralim bozuk geçen sene işten ayrılınca öğrenim kredimi ödemeye devam edemedim doğumdan sonra işe başlar öderim diyordum 2500 ödedim 3500 kalmıştı ama faiz binmiş 3500 olmuş 5000 ve bugün tebliğ geldi 7 gün içinde ödemesseniz haciz gelecek diye sabah çok ağladım vergi dairesine gittim burdan olmuyormuş memleketteki vergi dairesinden olacakmış babam gitti bakalım yarın belli olacak doğum paramda 2 milyardı zaten eşim üzülme ben bir şekilde hallederim diyor ama nerden nasıl halledecek bütün paramızada geçen ay ev aldık çok üzülüyorum inşallah taksit falan yaparlar bari.
açılma demedi, sancılar için de bişey demedi, hatta vaktini bekleyecek gibi duruyo dedi
napalım tetikteyiz artık =)
hadi bakalım hayırlısı varsın beklesin cnm 1 saat fazla durduğu kar, bakalım bizim nolcak bende haftaya 38+1 de gidicem çatıya bakalım dedi, bana bizimkide bekler gibi gelio ama bellide olmaz tabi, dr bu hafta birazdaha inmiş dedi, ama kanalda falan demedi
hareketleri nasıl, benimki hala kıpır kıpır , durulmadı
3200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?