2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hamileliğin son dönemlerinde kan basuncı daha da artıyormuş canım ondan olabilir belki. Çok geçmiş olsun.

Benim hastane eve 5 dk olunca çıkamadım buralardan:)

merhaba canım. aynen kormayın kızlar hemşerimin dediği gibi.
sağol bilim sana da hayırlısıyla 2. evlat inş. kürtajdan sonra hemen başladınız mı çalışmalara :)

başladık canım sağol adetimi bekliyorum mayıs 1 veya 3 gibi işte gelmezde gebeyimdir inş.
sende bir avazda kurtul inş. zaten ikinci olduğu için kolay olacaktır

kızlar çatı muayenelerinden pek bahsedilmemiş sanki, ben mi göremedim
ben bugün çatı muayenesi oldum, 37+3 deyim
eve geldim, uyudum, tuvalete kalktım ki kanlı gelmiş akıntım, balgam kadar diyeyim, hiç ağrım sancım bişeyim de yok
nasıl yapsak onu =) bilemedim

bu arada kızlar benim bebişimin hareketleri azaldı sizde de oldu mu hareketlerde azalma??

Yok valla benimki tam gaz devam,1 dk durmuyo,masallah diyeyim.Bazen dusunuyorum,acaba zayif bi bebis oldugu icin mi hala bu kadar hareket edebiliyo diye,bilemiyorum bunla bi ilgisi var mi.Azalma gayet normal ama tabi gene de kontrol etmek lazim

benim ilk hamileliğimde olmuştu canım çatı muayenesinden sonra aynı dediğin akıntım gelmişti ve 1 hafta içince doğum yapmıştım :)

benim ilk hamileliğimde olmuştu canım çatı muayenesinden sonra aynı dediğin akıntım gelmişti ve 1 hafta içince doğum yapmıştım :)

ay hadi hayırlısı, bugün zaten epey zorlu geçti benim için, bugün doğurmam ama heralde di mi
ultrasonda baktı, alttan da baktı, bi belirti olsa görünürdü di mi
ne oluyosa çatıdan sonra oluyo heralde =)

kızlar doktor hemen gel dedi.. akşama kalmdan suni sancıyla doğurtcak sanırım... akşama başka doktor varmış ona kalmasın dedi.. hadi dua edin ben gdiyorum... bismillahirrahmanirrahim....

ayy hadi canım Allah biravazda sağlıkla dğurmayı nasip etsin iişalah,güzel haberlerini bekliyoruz...

gunaydin herkese 23nisanda spinal sezaryanla kizim dunyaya geldi spinal gercekden cok rahatti bebegim yogun bakimda kuvozde suan bugun alacagim insallah herkese kolay dogumlar diliyorum

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım,sanada geçmiş olsun...

canım sanırım çatı muay. sonra oluomuş MELİ arkadaşımızdada oldu geçen gün ama yinede bir dr arayıp söle istersen

Kızlar NST'de kaçın üzerii sancı sayılıyor benim dün 20'lerdeydi bir ara 40'ı göstermiş öyle dedi annem ama ben birşey hissetmedim
Dr da birşey söylemedi zaten de merak ettim

Son düzenleme:
Kızlar NST'de kaçın üzerii sancı sayılıyor benim dün 20'lerdeydi bir ara 40'ı göstermiş öyle dedi annem ama ben birşey hissetmedim
Dr da birşey söylemedi zaten de merak ettim

benim de geçen hafta 20lerdeydi hep, bu hafta ara ara 80 i de gördüm, genelde 30-40lardayı, doktor bişey demedi, devamlı yüksek olması gerekiyor sanırım, ara ara çıkışlar etkilemiyo

canım sanırım çatı muay. sonra oluomuş MELİ arkadaşımızdada oldu geçen gün ama yinede bir dr arayıp söle istersen

wuuu ne diyorsun, heyecanlandım :18:
ama sancım ağrım bişeyim yok, doktoruma da ulaşmak mesele, teli yok zaten ben de,
hastane aracılığıyla da konuşmayı denemiştim bi kere mümkün olmadı
başka belirtiler olur muhakkak ama di mi
bebek kımıldıyo zaten hala, kıpır kıpır

sanırım nişan olsa belirtiside olur başka başka canım, peki muayende açılma falan çıktımı,80 de aslında sancı demek benim daha 25 i hiç geçmedi, hadi bakalım hayırlısı artık

ooo demek doğumlar artı...
halilefe2013 allah yardımcın olsun....sağlıkla hadi bakalım...bakalım bize ne diyor takvim...

sanırım nişan olsa belirtiside olur başka başka canım, peki muayende açılma falan çıktımı,80 de aslında sancı demek benim daha 25 i hiç geçmedi, hadi bakalım hayırlısı artık

açılma demedi, sancılar için de bişey demedi, hatta vaktini bekleyecek gibi duruyo dedi
napalım tetikteyiz artık =)

Slm kızlar çok moralim bozuk geçen sene işten ayrılınca öğrenim kredimi ödemeye devam edemedim doğumdan sonra işe başlar öderim diyordum 2500 ödedim 3500 kalmıştı ama faiz binmiş 3500 olmuş 5000 ve bugün tebliğ geldi 7 gün içinde ödemesseniz haciz gelecek diye sabah çok ağladım vergi dairesine gittim burdan olmuyormuş memleketteki vergi dairesinden olacakmış babam gitti bakalım yarın belli olacak doğum paramda 2 milyardı zaten eşim üzülme ben bir şekilde hallederim diyor ama nerden nasıl halledecek bütün paramızada geçen ay ev aldık çok üzülüyorum inşallah taksit falan yaparlar bari.

ayy canım yaaa taksitlendrme yaparlar bence, yada biara yapılandırma gibi bişiler vardı sen yapmamışmıydın onu faizleri silmişlerdi,hay allah yaa hiç zamanı değilmiş doğrusu,iişalah halledilir

açılma demedi, sancılar için de bişey demedi, hatta vaktini bekleyecek gibi duruyo dedi
napalım tetikteyiz artık =)

hadi bakalım hayırlısı varsın beklesin cnm 1 saat fazla durduğu kar, bakalım bizim nolcak bende haftaya 38+1 de gidicem çatıya bakalım dedi, bana bizimkide bekler gibi gelio ama bellide olmaz tabi, dr bu hafta birazdaha inmiş dedi, ama kanalda falan demedi

hareketleri nasıl, benimki hala kıpır kıpır , durulmadı
3200 gr

slm kızlar benım bebegımde cok harektlı deıl oynuyo gunde 30 40 harek edıyo ama bırkacgun önce daha fazlaydı acaba yerımı daraldıı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…