- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.921
Slm kızlar çok moralim bozuk geçen sene işten ayrılınca öğrenim kredimi ödemeye devam edemedim doğumdan sonra işe başlar öderim diyordum 2500 ödedim 3500 kalmıştı ama faiz binmiş 3500 olmuş 5000 ve bugün tebliğ geldi 7 gün içinde ödemesseniz haciz gelecek diye sabah çok ağladım vergi dairesine gittim burdan olmuyormuş memleketteki vergi dairesinden olacakmış babam gitti bakalım yarın belli olacak doğum paramda 2 milyardı zaten eşim üzülme ben bir şekilde hallederim diyor ama nerden nasıl halledecek bütün paramızada geçen ay ev aldık çok üzülüyorum inşallah taksit falan yaparlar bari.
esaydu cum ben senden gerideyim ama bana da bebişkomun hareketleri azalmış gibi geldi tam da bugün onla ilgili bir yazı okudum. artık mucizelerimiz büyüdüğü için öyle taklalar, dönmeler filan yok. hafifçe el, kol, ayak sallamalar, bir yerden bir yere kaymalar filan bebeğin 2-3 saat hiç hareket etmezse o zaman tereddüt edebilirsin hatta bu süreyi 4 saat olarak hesaplayan doktorlar da var.slm kızlar benım bebegımde cok harektlı deıl oynuyo gunde 30 40 harek edıyo ama bırkacgun önce daha fazlaydı acaba yerımı daraldıı(
kızlar, kızlar size bir itirafım var ben etrafıma normal doğum istiyorum diye artistik yapıyorum ama korkuyorum sanırım doğumdan :18: yani şöyle ki Cumartesi günü inşallah 35+3 te kontrolümüz var ilk kez nst ye gireceğim ve doktorumuz vajinal muayene yapacak sanırım çatıya filan bakar. işte o muayenede bana "çatın dar, sezaryen yapmak zorundayız" ya da "bebişkon 4 kg yi geçer gibi sezaryen yapalım " dese hiç üzülmem gibi hatta keşke öyle dese diyorum. sanırım korkuyorum değil mi ne dersiniz?:18:
bir de şu gece uyumaları daha doğrusu uyuyamamaları beni benden alıyor. şimdi sola yat diyorlar ya. tamam ben sola dönüyorum ama benim bebişkom orda kazı mı yapıyor bilmiyorum pıt pıt pıt orda bişiler "Allah ezdim çocuğu" diyorum azıcık dikeliyorum bu sefer sırtım ağrıyor sağa döneyim diyorum, çok rahat ediyorum ama bu sefer "sola yatmalıyım" diye uyanıp ıkıldaya ıkıldaya sola dönmeye çalışıyorum bu sırada kasığıma ağrı giriyor filan, dün göbeğimin altına yumuşak bir pike koydum bu sefer belim havada kaldı hiç uyuyamadımnaapçam ben ya
smone cim haklısın, çok sinir bozucu bir şey olmuş ama faizi düşük tutuyorlardı genelde neden bu kadar artmış seninki.ama yapılacak bir şey yok, ödenecek. kendini üzme bak bu hassas dönemde. mutlaka taksitlendirme yapıyorlardır. kaç kişi vardır böyle borcunu ertelemek zorunda kalan. Allah sağlıktan yana dert vermesin.borç harç ödenir elbet. tamam bugün üzül ama yarın kafandan at bu konuyu bebişko da üzülmüştür.
esaydu cum ben senden gerideyim ama bana da bebişkomun hareketleri azalmış gibi geldi tam da bugün onla ilgili bir yazı okudum. artık mucizelerimiz büyüdüğü için öyle taklalar, dönmeler filan yok. hafifçe el, kol, ayak sallamalar, bir yerden bir yere kaymalar filan bebeğin 2-3 saat hiç hareket etmezse o zaman tereddüt edebilirsin hatta bu süreyi 4 saat olarak hesaplayan doktorlar da var.
kızlar, kızlar size bir itirafım var ben etrafıma normal doğum istiyorum diye artistik yapıyorum ama korkuyorum sanırım doğumdan :18: yani şöyle ki Cumartesi günü inşallah 35+3 te kontrolümüz var ilk kez nst ye gireceğim ve doktorumuz vajinal muayene yapacak sanırım çatıya filan bakar. işte o muayenede bana "çatın dar, sezaryen yapmak zorundayız" ya da "bebişkon 4 kg yi geçer gibi sezaryen yapalım " dese hiç üzülmem gibi hatta keşke öyle dese diyorum. sanırım korkuyorum değil mi ne dersiniz?:18:
bir de şu gece uyumaları daha doğrusu uyuyamamaları beni benden alıyor. şimdi sola yat diyorlar ya. tamam ben sola dönüyorum ama benim bebişkom orda kazı mı yapıyor bilmiyorum pıt pıt pıt orda bişiler "Allah ezdim çocuğu" diyorum azıcık dikeliyorum bu sefer sırtım ağrıyor sağa döneyim diyorum, çok rahat ediyorum ama bu sefer "sola yatmalıyım" diye uyanıp ıkıldaya ıkıldaya sola dönmeye çalışıyorum bu sırada kasığıma ağrı giriyor filan, dün göbeğimin altına yumuşak bir pike koydum bu sefer belim havada kaldı hiç uyuyamadımnaapçam ben ya
kızlar çatı muayenelerinden pek bahsedilmemiş sanki, ben mi göremedim
ben bugün çatı muayenesi oldum, 37+3 deyim
eve geldim, uyudum, tuvalete kalktım ki kanlı gelmiş akıntım, balgam kadar diyeyim, hiç ağrım sancım bişeyim de yok
nasıl yapsak onu =) bilemedim
ayy canım yaaa taksitlendrme yaparlar bence, yada biara yapılandırma gibi bişiler vardı sen yapmamışmıydın onu faizleri silmişlerdi,hay allah yaa hiç zamanı değilmiş doğrusu,iişalah halledilir
hadi bakalım hayırlısı varsın beklesin cnm 1 saat fazla durduğu kar, bakalım bizim nolcak bende haftaya 38+1 de gidicem çatıya bakalım dedi, bana bizimkide bekler gibi gelio ama bellide olmaz tabi, dr bu hafta birazdaha inmiş dedi, ama kanalda falan demedi
smone cim haklısın, çok sinir bozucu bir şey olmuş ama faizi düşük tutuyorlardı genelde neden bu kadar artmış seninki.ama yapılacak bir şey yok, ödenecek. kendini üzme bak bu hassas dönemde. mutlaka taksitlendirme yapıyorlardır. kaç kişi vardır böyle borcunu ertelemek zorunda kalan. Allah sağlıktan yana dert vermesin.borç harç ödenir elbet. tamam bugün üzül ama yarın kafandan at bu konuyu bebişko da üzülmüştür.
esaydu cum ben senden gerideyim ama bana da bebişkomun hareketleri azalmış gibi geldi tam da bugün onla ilgili bir yazı okudum. artık mucizelerimiz büyüdüğü için öyle taklalar, dönmeler filan yok. hafifçe el, kol, ayak sallamalar, bir yerden bir yere kaymalar filan bebeğin 2-3 saat hiç hareket etmezse o zaman tereddüt edebilirsin hatta bu süreyi 4 saat olarak hesaplayan doktorlar da var.
Bugün 15'de Dr kontrolümüz var 36+4 olduk bebeğim hala ters duruyor yani ben öyle hissediyorum bakalım ne diyecek Dr'umuz belki sezeryan için gün söyler aşağı yukarı bir tarih en azından. 39. hafta alırız diyordu. Hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda. Bugün bende tartıldım maşallahım var 19 kilo olmuş toplamda aldığım kilo 62 ile başlamıştım 81 olmuşumAllahtan boyum uzun da kaldırıyor bu kiloyu değilse yuvarlanıp gidicem
Hawin: Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın darısı kalanlarımızın başına inşallah:)
İldauni:Bizim seninle aynı gün görünüyor canım takvimde 19 mayıs seninde sezeryan olacak diye hatırlıyorum yanlış değilse tarih vermiş miydi canım?
İclal:Canım bende bugün başladım doğum iznime valla kafam rahatladı ne güzelmiş evde olmak
Astrid: Bu horlama bende de varmış eskiden yani hamilelikten önce yoktu eşim maşallahın var horlamıyorsun gürlüyorsun diyor:)
Gülsevdam ile tiramisuyu göremedim bugün nerelerdesiniz kızlar iyisiniz inşallah?
Bu arada anneme kendi doğumumu sordum çok kolay doğdun hastaneye gittim yarım saat sonra kucağımdaydın dedi ne güzel dedim benimde bebişim dönse belki böyle doğum yapabilirdim hayırlısı olsun artık ben artık çıkıp hazırlanayım kızlar gelince haberleri veririm sizede:))
Slm kızlar çok moralim bozuk geçen sene işten ayrılınca öğrenim kredimi ödemeye devam edemedim doğumdan sonra işe başlar öderim diyordum 2500 ödedim 3500 kalmıştı ama faiz binmiş 3500 olmuş 5000 ve bugün tebliğ geldi 7 gün içinde ödemesseniz haciz gelecek diye sabah çok ağladım vergi dairesine gittim burdan olmuyormuş memleketteki vergi dairesinden olacakmış babam gitti bakalım yarın belli olacak doğum paramda 2 milyardı zaten eşim üzülme ben bir şekilde hallederim diyor ama nerden nasıl halledecek bütün paramızada geçen ay ev aldık çok üzülüyorum inşallah taksit falan yaparlar bari.
canım bende pazartesi günü dr.a gittim rahim açılmışmı diye baktı sonra eve geldim wc girdim dışarı çıktım saatlerce gezdim akşam geldim yine wc girdim kahverengi gibi kanlı gibi akıntım geldi..çok korktum nişan sandım dr.u aradım ulaşamadım yardımcı kız biraz dinlenin muayeneden olmuştur dedi..henüz doğurmadım sanırım ondan olmuş :)ay hadi hayırlısı, bugün zaten epey zorlu geçti benim için, bugün doğurmam ama heralde di mi
ultrasonda baktı, alttan da baktı, bi belirti olsa görünürdü di mi
ne oluyosa çatıdan sonra oluyo heralde =)
canım bende pazartesi günü dr.a gittim rahim açılmışmı diye baktı sonra eve geldim wc girdim dışarı çıktım saatlerce gezdim akşam geldim yine wc girdim kahverengi gibi kanlı gibi akıntım geldi..çok korktum nişan sandım dr.u aradım ulaşamadım yardımcı kız biraz dinlenin muayeneden olmuştur dedi..henüz doğurmadım sanırım ondan olmuş :)
cnm verdıı haftaya son kontrol olucak degişebılmekle bırlıkte 7 mayıs ınsallah
canım sen nelere özeniyosun öyle ya pek te hoş olmuyo öyle tontiş tontiş gezmekoff ben de 10 kilo aldım ya özeniyorum böyle cok kilo alanlara ..yanakları tombiş tombiş olmustur ne güzel..benim yüzüm cok soluk yanaklarım da pek olmadıgı için cok özenüyorum...ahhh hamile kalırsam bir gün o zaman yanaklı olcam diye cok ümitlenmiştim ama nafile....ne popom büyüdü ne tombiş yanaklarım oldu ....sadece önde küçük bir göbek var..............pehhhhhhhhh
Midmayacım bebişin cinsiyeti belli olmadan önce yaptığım kız isimleri listemi buldum sonunda (çöp kutusundaymış)
Berrak, Burçak, Burçin, Bulut, Cemre, Çağla, Çağrı, Çisil, Damla, Deren, Doğa, Dora, Duru, Ekin, Işıl, Işıltı, Işın, İdil, Mısra, Seçil, Simge, Tanem, Yağmur, Yaprak, Ada, Masal, Defne, İrem, Rüya, Hayal, Beste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?