2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

smone cim haklısın, çok sinir bozucu bir şey olmuş ama faizi düşük tutuyorlardı genelde neden bu kadar artmış seninki. ama yapılacak bir şey yok, ödenecek. kendini üzme bak bu hassas dönemde. mutlaka taksitlendirme yapıyorlardır. kaç kişi vardır böyle borcunu ertelemek zorunda kalan. Allah sağlıktan yana dert vermesin.borç harç ödenir elbet. tamam bugün üzül ama yarın kafandan at bu konuyu bebişko da üzülmüştür.

slm kızlar benım bebegımde cok harektlı deıl oynuyo gunde 30 40 harek edıyo ama bırkacgun önce daha fazlaydı acaba yerımı daraldıı (
esaydu cum ben senden gerideyim ama bana da bebişkomun hareketleri azalmış gibi geldi tam da bugün onla ilgili bir yazı okudum. artık mucizelerimiz büyüdüğü için öyle taklalar, dönmeler filan yok. hafifçe el, kol, ayak sallamalar, bir yerden bir yere kaymalar filan bebeğin 2-3 saat hiç hareket etmezse o zaman tereddüt edebilirsin hatta bu süreyi 4 saat olarak hesaplayan doktorlar da var.

kızlar, kızlar size bir itirafım var ben etrafıma normal doğum istiyorum diye artistik yapıyorum ama korkuyorum sanırım doğumdan :18: yani şöyle ki Cumartesi günü inşallah 35+3 te kontrolümüz var ilk kez nst ye gireceğim ve doktorumuz vajinal muayene yapacak sanırım çatıya filan bakar. işte o muayenede bana "çatın dar, sezaryen yapmak zorundayız" ya da "bebişkon 4 kg yi geçer gibi sezaryen yapalım " dese hiç üzülmem gibi hatta keşke öyle dese diyorum. sanırım korkuyorum değil mi ne dersiniz?:18:

bir de şu gece uyumaları daha doğrusu uyuyamamaları beni benden alıyor. şimdi sola yat diyorlar ya. tamam ben sola dönüyorum ama benim bebişkom orda kazı mı yapıyor bilmiyorum pıt pıt pıt orda bişiler "Allah ezdim çocuğu" diyorum azıcık dikeliyorum bu sefer sırtım ağrıyor sağa döneyim diyorum, çok rahat ediyorum ama bu sefer "sola yatmalıyım" diye uyanıp ıkıldaya ıkıldaya sola dönmeye çalışıyorum bu sırada kasığıma ağrı giriyor filan, dün göbeğimin altına yumuşak bir pike koydum bu sefer belim havada kaldı hiç uyuyamadım naapçam ben ya

Smone cum takma kafana etrafda arkadaşlardan duyuyorum ödemeyen bi sürrü kişi var bişey olduğu yok vergi dairesini filan boşver direk kyk yıa rayıp onlara sorun taksit yapacaklardır. Ama sen şimdi bunu düşünme boşver hallolur bir şekilde

VAlla bende çok korkuyorum ne yalan söliyim

Gece uyuyamlarında aynı dert bende de sağa yatınca daha rahatım ama sola yatmaya çalışıyorum zaten ben yatınca çocuk hareketleniyor dönerken iflahım kesiliyor yamuldum kaldım

Hawin Allah anali babali büyütsün canım

Smone her şey düzelir canım kafana takma bebeğini de uzme annesi saglık sorunu vermesin Allah

Kızlar cok sıcak bu gün vücudumdan ter akıyor resmen arkadasın olguda var bende bu gün bahçeye attım onları havuza oynuyorlar ne güzel kapalı bayan olmasam atcam kendimi suya salata yaptım simdi onu yicem sıcaktan bişey yenilmiyor sonrada cpcuklarla parka yürüyüşe artik

bende yatmakta zorlanıyorum benım kız gunduzlerı uyuyo gecelerı iş basında :))ya 10 dk ıçınde 8 veya 9 hareket yapıyo senındedıgın gıbı kol ayak hareketı vazla bıde kafa asıgı yavrum oda etkılıyodur rabbım korusun meleklerımızııı

benim ilk çatı muayenesi geçen hafta oldu (38.hafta) doktor biraz kanama, lekelenme olabilir, korkma nişan gelmesi değil o, normal dedi. bende kanama filan olmadı. olsa da kendimi hazırlamıştım panik yapmayacaktım:)

Sağolun kızlar bugün vergi dairesine gittim ağlamışım zaten gözler kızarmış oğluşum hiç durmadı kıpır kıpır sağa toplandı sola toplandı huzursuz oldu galiba bulunduğum şehirde birşey yapamadıkları için babam giti memlekette taksitlendirme istemiş inşallah olur yoksa çok zor olacak hayırlısı olsun napalım Allah sağlık versin diyorum en önemlisi o sonuçta

şöyle kocaman BEENN DEEEEEEE demek istiyorum =)))
herkese normal yapacam ben diyip duruyorum, eşim de normal istiyo, ama o da içten içe korkmuyor değil benim için, açık açık söylemiyo korkmayayım diye ama hissediyorum =))
ben de diyorum hani basit bi sebep olsa, kilosu fazla olabilir, ters durabilir efendime söyleyeyim, hani sağlığımız yerinde olsun da böyle basit sebeplerle hadi sezeryan dese koşa koşa giderim sanki

ben sola yatamıyorum, kalbim sıkışıyo gibi oluyo, kalbimin hizasında da sırt ağrım oluyo, sağda çok rahat ediyorum, ama dediğin gibi bebiş bana da öyle yapıyo, eziyomuyum napıyorum diyorum ama suyun içinde onlar ya bişey olmaz heralde =))

cnm verdıı haftaya son kontrol olucak degişebılmekle bırlıkte 7 mayıs ınsallah

ayyy canım benım basıma da gelmıstı o bırgun kapı caldı bırde baktım teblıg hacız falan gelecek dıye moralım bı bozuldu sorma kacgun aglamıstım sımdı sen daha hassasısn tam zamnında gelmış yaniharcarken ıyı oluyodu oderken cok zor oluyo onun ıcın kardesıme alma dedım....bıde benım koca annesının fıseklemelerıyle baban odesın falan deyınce ıyıce sınır olmustum ayy bak hatırladım yıne yanımda olsa bogazına sarılacam ...annecıgımın hakkını hıc odeyemem bılezıklerını falan sattı oyle odedık benımkınde yapılandırmaya gıdıldı faızler sılındı sen bı vergı dıresını ara taksıtlendırıyolar kendını de fazla uzup bebısınıde uzme ıns Rabbım kolaylık verrı....

TRAMISU falanda yok su mubarek gunde herkes doguma gıttı heralde:)

saka yapıyorumda bu 2. dogumum olacak ama korkuyorum vallla benımkı sezeryan olacak yıne kızlar sıze tavsıyem hıcbırsekılde dogum vıdeoları ızlemeyın ıyıce korkarsınız herkese hayırlı acısız dogumlar nasıp etsın....su normal dogum ıcınde yok deforma olurmus yok esım bırakır gıdermıs valla kendısının ısı kolay hamıle bırak ohhh ne rahatt... anneler 9 ay tasısın stresı bız cekelım...sonra yıne dusun olmaz ozamn bebek ıstemesınle hemde dogumdan sonra kendını toparlıyomus sımdı dusunecegımız tek sey bebısımızın saglıklı bı sekılde dogması gerısınıı koyvergıtsınnnn..

canım bende pazartesi günü dr.a gittim rahim açılmışmı diye baktı sonra eve geldim wc girdim dışarı çıktım saatlerce gezdim akşam geldim yine wc girdim kahverengi gibi kanlı gibi akıntım geldi..çok korktum nişan sandım dr.u aradım ulaşamadım yardımcı kız biraz dinlenin muayeneden olmuştur dedi..henüz doğurmadım sanırım ondan olmuş :)

=)) ben çok kasıldım, doktor da çok zorladı heralde dediğin gibi ondan
ama gelse de fena olmaz yani bekle bekle sıkılmadık mı artık

Midmayacım bebişin cinsiyeti belli olmadan önce yaptığım kız isimleri listemi buldum sonunda (çöp kutusundaymış )

Berrak, Burçak, Burçin, Bulut, Cemre, Çağla, Çağrı, Çisil, Damla, Deren, Doğa, Dora, Duru, Ekin, Işıl, Işıltı, Işın, İdil, Mısra, Seçil, Simge, Tanem, Yağmur, Yaprak, Ada, Masal, Defne, İrem, Rüya, Hayal, Beste

selam kızlar nasıl gidiyor son günlere yaklaşırken heyecan artıyor olmalı
ben de günleri sayıyorum artık.
hepımize kolaylıklar :)

Doktordan geldik kızlarBebişim tam hissettiğim gibi duruyor hiç bozmamış pozisyonunu minnak kuşum rahatı yerinde yüzünü görelim diye yan çevirdi Dr'umuz ona sinirlendi hanımefendi elini iyice kapattı yüzüneGaliba yeter bunca zaman gösterdim yüzümü artık süpriz olsun gerisi diyor:) Haftaya perşembe yine kontrolümüz var eğer dönmezse 10 mayı yada en geç 13 mayısda sezeryan olacağım. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda suyu boyu kilosu vs. iyiydi maşallah artık şafak en fazla 17 diyorum nasıl geçecek bu vakit bilemiyorum buralardan çıkmam heralde temizliğimiz hazırlıklarımızda bitti birkaç ayrıntı dışında. Cumartesi bebek şekeri bakmaya gideceğiz bakalım inşallah:)

Üzülme canım bir çaresi bulunur elbet inşallah çözümlenirde kurtulursun bu stresten çok vakitsiz çıkmış ortaya ama her işte bir hayır vardır.

cnm verdıı haftaya son kontrol olucak degişebılmekle bırlıkte 7 mayıs ınsallah

Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah sağlıcakla en güzel zamanda alırsın kucağına:)

canım sen nelere özeniyosun öyle ya pek te hoş olmuyo öyle tontiş tontiş gezmek

harikaymış canım ya özellikle koyu renk yaptıklarım tam aradığım
isimler çooook teşekkür ederim

Son düzenleme:

Smone sen oyle deyince bende baktim simdi ben yuksek lisans yapiyorum ogrenciyim nasi olsa diye hic umursamamistim benimde taa ekimde baslamis kucuk kucuk faizler eklenerek geliyo is guc yok su durumda da canim cok sıkıldı ya yarin bende kyk gidip bi sorayim bakalim. Bu nedir yahuu dogurcaz bide bunlarla ugrasiyoruz((

slm kızlar..bugün çatı muayenesi oldum.herşey normal görünüyor.ama ben çok korkuyorum normal doğumdan.bişey olsa da sezeryan olsam diyorum.off ya beklemek ne zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…