2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
=)) ben çok kasıldım, doktor da çok zorladı heralde dediğin gibi ondan
ama gelse de fena olmaz yani bekle bekle sıkılmadık mı artık

doktor bi bakalım dedi bende hazırlandım sonra ben dedim bu şimdi çatı muayenesi mi olacak dedim gülerek..doktor da evet ama kendini sıkmana gerek yok dedi..tamam kasmamaya çalışırım dedim..kadın öyle hızlı baktıki hiç tahmin ettiğim gibi acımadı..artık aynı doktora gönül rahatlığıyla çatı muayenesi olabilirim..daha önce smear testi için başka bir hastanede bir doktora gitmiştim..plastik bişeyi ittirmişti hiç beklemediğim şekilde ve canım acımıştı..sonra da diyorki ama böyle kasarsan nasıl yapıcam diyor..allah hiçbirimizi öyle insafsız elinin ayarı olmayan doktor ve ebelerin eline düşürmesin..

bide benim çook gazım var yaa bu saatler oldumu başlıo gece sırf buyüzden uyuyamıorum sizlerdede varmı böle bi durum

arkadaşlar çatı muayenesinde çok acıyomu merak ettim

slm kızlar..bugün çatı muayenesi oldum.herşey normal görünüyor.ama ben çok korkuyorum normal doğumdan.bişey olsa da sezeryan olsam diyorum.off ya beklemek ne zormuş..

evet doktorla çok ilgili, beni rahatlatacak hiçbişey yapmadı benimki, herzaman şeker gibi olan kadın çok gaddardı sanki =)
olmayan arkadaşları da korkutmak istemem, bende de suç vardı, çok kastım kendimi, o yüzden tavsiyem güzelce uzanın pozisyonunuzu alın, gevşek bırakın kendinizi, zaten jel sürüyo, ondan yana sıkıntı yok da , işte ben kastıkça rahat hareket edemedi o da

bide benim çook gazım var yaa bu saatler oldumu başlıo gece sırf buyüzden uyuyamıorum sizlerdede varmı böle bi durum

gaz sıkıntısı bende geçen ay vardı, hem de gaz sancısı olduğunu anlamıyodum, geceleri yatakta dönemiyodum, ağırlaştım sanıyodum, meğer gaz sancısıymış, kabızlıktan ötürü
sonra doktor barsak açıcı bi şurup yazdı, çok mecbur kalınca içtim, tuvalet düzenime de dikkat ettim, geçti çok şükür

Biraz sancım var kızlar dinleniyorum geçmiyor biraz daha dinleneyim bakalım bı deyisiklik olcak mı

hafif hafif yürü evde bence canım

Valla çatı muaynesini ilk devlette bir ebe yaptı biraz canım acıdı ama ben oldum olası kasarım kendimi ondan olabilir çokta takacak bir durum değil

iyi akşamlar kızlar.. bugun havuza gittik eşimle belki suyun etkisiyle döner diye ama tık yok ( illa kestircek bu kız beni...:18::18::18:
Ah canım benimkinde de tık yokk (
Kasınmayı gectim de,igne batması gibi yanıyor benimki baya.Bir de gobek deligimin etrafı hissizlesti ve morardı biraz.Normalmis ama rahatsız ediyo
benimkide yanıyo canım iyice büyüme aşamasında galiba benim büyürken böyle oluyo

mustela benim kaşıntıma çok iyi geliyo baştan lierac kullndım ilk 3 ay çok çabuk bitiyordu sonra mustelaya geçtim

Benimde kasiniyo tatli tatli ama ellemiyorum hep bebe yagi surdum sukur catlak yok ins olmaz artik
inş cnm bende hiç istemiyorum bol bol nemlendrmek lazım

Kızlar ben çok erken ayrıldım sanırım izne 40 gündür evdeyim çok sıkıldım.Tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum bacağım kasılıveriyor kalıyorum yolun ortasında.siz nasıl vakit geçiriyorsunuz

inş hayırlısyla doğum yapmışındır canım en yakın zamanda haberini bekliyoruz
benimde damarlarım belirgenleşti canım hepsi geçiçek inş..

günaydın arkadaşlar ALLAH IM doğuma son 5 gün kaldı hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin rabbim hepimizede yavrularımızı inş.
inş canım hayırlısıyla doğum yaparsın
Oradan da bağlandın mı ne güzel
aynen canım her yerde aktifim :)

sanırım nişan olsa belirtiside olur başka başka canım, peki muayende açılma falan çıktımı,80 de aslında sancı demek benim daha 25 i hiç geçmedi, hadi bakalım hayırlısı artık
canım ben de bugün ntsye girdim doktora sordum kaçlarda diye sancım o önemli değil ağrın yoksa açılman olmaz dedi sizinkide öylemi diyor bana kağıt yanımda nerden anlıacam kaçlarda olduğunu ???

Allah yardımcın olur inş. cnm

Magnezyum kullaniyormusun?? Ben 23 subattan beri evdeyim..surekli disarlarda geziuorum esikler ihtiyaclat..gezmeler..hep topuklarim agriyor yururken karnim kasiliyo..eve yururken pilim tam bitmis oluyor..disarda buldugum her yere oturuyorum bu sayede saatlerce geziyorum :) ev isleri de var bi taraftan. .uzaninca gözlerim kapanıyor yorgunluktan:)

Onceden mide yanmasi uyutmuyordu beni doktor lansor verdi her sabah iciyorum cok iyi geldi..ama yine cogu gece oksurukle uyaniyorum yemekler midemden bogazima uyurken gelmis oluyor ..yanma hic yok o yuzden istahim iyice acildi :)

Benimde gazim var cok fazla ve değişik :) karnimdan sesler geliyor :)

bağırsaklarım vücudumun en sağına ve en soluna kaydı ordan geliyyo benim sesler organların hepsi yer değiştirdi valla

bir de ses resital gibi başladımı senfonik çalıyor

15 martta ayrıldım çok gezdim ama hiçbi eksiğimiz kalmadı sadece bebek şekeri istiyorum onuda malzeme alıyım kendimyapıyım diyorum ama büyük şehirde değiliz daha pahalıya geliyor.Magnezyum vermedi dr um.Mide yanması bende de var rennie duo kullanıyorum ama 2 gündür iyiyim.Bu ara fazla ev işi yaptım hatta abartıp 1 tane cam bile sildim.Eşimde gezmeyi sevmiyo onuda çıkaramıyorum dışarı ben yorulunca ssöyleniyo.Hatta bugün model'in konseri var gidelim dedim götürmedi (

yengem 42 haftalık doğum yaptı canım beklemek zor ve sıkıcı ama hayırlısı

oh ne güzel boy uzun bu sayede rahatsın :) bende 75 kgyu gorucem bu gıdısle doğuma kadar
dun bugun yoktum esımın yegenı bızdeydı bu halde mısafır ağırlamak cok zor aksam gıttı
dısarda yemek yedık geldık ama yoldada sancım başladı gobıs sertlestı sımdı daha ıyıyım gecmısı okuyorum kım ne yaptı
kım doğurdu doğurmak uzere bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…