2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayırlısı canım sağlıkla yeterkı yavrunu kucağına al

catı muayenesı sonrası kımınde lekenmeler oluyor cok kısıden duydum bunu başka bı sey olmazsa
su gelımı sancı göbek sertlesmesı gıbı senınkıde buyuk ıhtımal catı muayenesinden ..

Rabbım yardımcın olsun

canım benım bebıs sol kasıkta kafası ne zaman o tarafa yatsam sankı kazı yapıyor:) doktoruma sormuştum bebıs rahatsızmı oluyor hayır kan akısı güzel gıttıgı ıcın hareketleniyormuş yoksa akıllı ben hemen ayağa kalkıp yavrum rahat etsın dıye bekliyordum gecelerı :) ınsallah korkunu yenersın normal doğum en ıyısı ama hakkımızda hayırlısı tabıkı ..

inşallah döner canım dönmezsede hayırlısı safak azaldı senın ıcın :)

Ben daha bugün çıkabildim canım 37. Haftamda tadını çıkarayım istiyorum kalan günlerin:) bu hafta bolca araştırma yapmayı planlıyorum süt yapan besinleri içecekleri doğal yöntemleri falan onun dışında dexter var çok sevdiğim bir dizi 2 sezon kalmıştı onu izlerim alıp okumaya fırsat bulamadığım kitaplardan birini okurum birkaç dua öğrenmek istiyordum bilmediğim ona başlarım vs alternatifleri çoğaltabiliriz sen erken ayrıldığından sıkıldın sanırım :) Dışarı mecbur olmadıkca çıkmam çünkü çok sıcak fena oluyorum.

Haklısın canım bu halde misafir ağırlamak gerçekten zor haftasonu da benim kayınvalidemle görümcelerim gelecek ama misafir sayılmaz onlar dimi:) Bu akşam bizde dışarda yedik aynı şeyi bende yaşadım canım yürürken aniden sertleşince paytak oaytak yürüyor insan kalıyor öyle:) Bir de yemekler masaya gelirken halay çekmeye başladı içerden ayaklar aşağıdaya nerdeyse çıkacak çok seviniyor galiba :)

iyi aksamlar kızlar size bişey sorcaktım. benim günlük pedim bu aralar normalden daha ıslak oluyor.acaba idrar mı kaçırıyorum.yoksa suyum mu sızıyor.boyle bişey yasayan oldu mu??idrar kaçırsam hissederim heralde???

evde ferace ıle gezıp rahatça uzanamamak cok kotu yatak odasına kapandım dun aksam resmen
gelenler halınden anlıyorlarsa ne ala yoksa kendı annende olsa mısafır
benımkıde aynen eskıden yemek sonrası tekmelerdı artık yerken başlıyor ıcerde tey tey yapmaya :)
eve zor attım kendımı esımın ödü koptu maçını ızle sonra dogurcam dıye takılıyorum :)

aynı durum bende de var canım son zamanlarda
ped yetıstıremıyorum resmen
dun dr suyun sınırda deyınce hemen aklıma gelıp sordum
o ıslaklıklar suyum mu yoksa dıye
yok suyun degıl akıntın son haftalarda artabılır
eger suyunda oyle bı sızıntı olsa hıc kalmazdı dedı
yanı normal akıntımız artmıs anlasılan .

bana da doktorum suyunda azalma var dedi ama bende artık çok fazla su içemediğime yormuştum. çalışırken çok düzenli içiyordum suyu evde içemiyorum.bide dişimde ağrı var içtikçe sızlıyor o yuzden kana kana içemiyorum. neyse bende yarın sorıyım doktoruma...

seni çok iyi anlıyorum canım kendi evinde rahat olamamak çok kötü. düşün benim eşim haftanın 3 günü evde olamıyor dersanede çalışıyor ilçede. kaynımda tam eşimin olmadığı günlerde ilçeden ile geliyor kpss ye hazırlanıyor öğretmenlik mezunu. öncede 1 gece kalır giderdi hadi idare ederim dedim ama artık 3 gece kalıyor yok deneme yok etüt derken. çok can sıkıcı bi durum.

Bugün benimde kontrolüm vardı Yiğidim 38.haftada 3500gr. nstde bir rahat durmadı meksika dalgası yaptı içimde resmen kalp sesini yakalamak için uğraştılar baya:)) çatı muayenesi hiç yapmadılar adı bile geçmedi haftaya bugün gideceğim yine o zaman bakarlar heralde:26:

7 kg ile mi dalga geçiyor eşin? Şaka gibi.. bebek-suyu-eşi derken bitti gitti zaten 7 kg

beterın beterı varmış bu ne ya 3 gun senın halını gormuyormu eşin bısey demıyormu pekı
bu son haftalar cıdden zor ya bıraz anlayış ıstıyoruz cokmu

parmaklamı kontrol ediliyor çatı..kaç parmakla bakıyor ki? benimde haftaya varda ?

merhaba kızlar sorum şu sizlere benim 2 iki gündür şeffaf akıntım var peçete ile siliyorum uzuyo acaba yumurtlama günümdemiyim ?

Son düzenleme:
beterın beterı varmış bu ne ya 3 gun senın halını gormuyormu eşin bısey demıyormu pekı
bu son haftalar cıdden zor ya bıraz anlayış ıstıyoruz cokmu

en sonunda dayanamayıp söyledim artık. hadi haftada 1 gün idare ediyodum ama artık 3 gün çok fazla dedim. birde tam hafta sonuna denk geliyo tam evde keyif yapacağım zamanlar. haklısın ama az daha idare et dedi. bende en azından doğumdan sonra gidiş geliş yapsın yok emziricem lohusa lık zaten sıkıntılı bi dönem olacak havalar ısınacak evde rahat dolaşamıycam istemiyorum dedim. bakalım göreceğiz sonucu.. onu en başında kv ve kp düşünmeliydi ama malesef

canım sen nelere özeniyosun öyle ya pek te hoş olmuyo öyle tontiş tontiş gezmek

harikaymış canım ya özellikle koyu renk yaptıklarım tam aradığım
isimler çooook teşekkür ederim

Beğenmene sevindim işaretlediklerinden birine karar vermiştim bende ama oğluşum olunca kaldı

Kızlar tiramusu yok doguma gitti galiba hep girerdi ben kaldım yaaaa herkez doğuruyor çatır catir

Vallla Tiramisu da gitti doğuma anlaşılan. Halilefe de doğurdu muhtelemelen iyilerdir inşallah..

Canım bebek şekeri için gittigidiyora bak bence orda çok uygun ben bir set beğendim 50 şeker artı sepet 59 tl birde magnet beğendim 50 tanesi 15 e geliyor bir bak bence uğraşmaktansa fiyatları uygun gibi

Bende de var aynı durum artı benimde suyum azalmış 60 olması gerekirken 47 imiş bende doktora dedim sızdırıyor diye o da normal akıntıdır o su değil dedi. Radyolog bol su iç dedi kendi doktorum iç ama çok da faydası olmaz bu hafta da azalması normal artık zaten doğum yaklaştı birşey olmaz merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…