- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.961
Merhaba annisler biz kontrolden geldik bebegim ters hala sali gunu sezeryan tarihi alcam sanirim haftaya cuma gibi gelcek kizim hayirlisi bakalim. Kordon sarkmasi sanci baslayinca ve ozellikle suyun aniden gelmesi durumunda bebegin hayatini tehlikeye sokuyormus bu yuzden normal onermiyoruz dedi doktorum...
kızlar çatı muayenelerinden pek bahsedilmemiş sanki, ben mi göremedim
ben bugün çatı muayenesi oldum, 37+3 deyim
eve geldim, uyudum, tuvalete kalktım ki kanlı gelmiş akıntım, balgam kadar diyeyim, hiç ağrım sancım bişeyim de yok
nasıl yapsak onu =) bilemedim
Slm kızlar çok moralim bozuk geçen sene işten ayrılınca öğrenim kredimi ödemeye devam edemedim doğumdan sonra işe başlar öderim diyordum 2500 ödedim 3500 kalmıştı ama faiz binmiş 3500 olmuş 5000 ve bugün tebliğ geldi 7 gün içinde ödemesseniz haciz gelecek diye sabah çok ağladım vergi dairesine gittim burdan olmuyormuş memleketteki vergi dairesinden olacakmış babam gitti bakalım yarın belli olacak doğum paramda 2 milyardı zaten eşim üzülme ben bir şekilde hallederim diyor ama nerden nasıl halledecek bütün paramızada geçen ay ev aldık çok üzülüyorum inşallah taksit falan yaparlar bari.
canım benım bebıs sol kasıkta kafası ne zaman o tarafa yatsam sankı kazı yapıyor:) doktoruma sormuştum bebıs rahatsızmı oluyor hayır kan akısı güzel gıttıgı ıcın hareketleniyormuş yoksa akıllı ben hemen ayağa kalkıp yavrum rahat etsın dıye bekliyordum gecelerı :) ınsallah korkunu yenersın normal doğum en ıyısı ama hakkımızda hayırlısı tabıkı ..kızlar, kızlar size bir itirafım var ben etrafıma normal doğum istiyorum diye artistik yapıyorum ama korkuyorum sanırım doğumdan :18: yani şöyle ki Cumartesi günü inşallah 35+3 te kontrolümüz var ilk kez nst ye gireceğim ve doktorumuz vajinal muayene yapacak sanırım çatıya filan bakar. işte o muayenede bana "çatın dar, sezaryen yapmak zorundayız" ya da "bebişkon 4 kg yi geçer gibi sezaryen yapalım " dese hiç üzülmem gibi hatta keşke öyle dese diyorum. sanırım korkuyorum değil mi ne dersiniz?:18:
bir de şu gece uyumaları daha doğrusu uyuyamamaları beni benden alıyor. şimdi sola yat diyorlar ya. tamam ben sola dönüyorum ama benim bebişkom orda kazı mı yapıyor bilmiyorum pıt pıt pıt orda bişiler "Allah ezdim çocuğu" diyorum azıcık dikeliyorum bu sefer sırtım ağrıyor sağa döneyim diyorum, çok rahat ediyorum ama bu sefer "sola yatmalıyım" diye uyanıp ıkıldaya ıkıldaya sola dönmeye çalışıyorum bu sırada kasığıma ağrı giriyor filan, dün göbeğimin altına yumuşak bir pike koydum bu sefer belim havada kaldı hiç uyuyamadımnaapçam ben ya
Doktordan geldik kızlarBebişim tam hissettiğim gibi duruyor hiç bozmamış pozisyonunu minnak kuşum rahatı yerinde yüzünü görelim diye yan çevirdi Dr'umuz ona sinirlendi hanımefendi elini iyice kapattı yüzüne Galiba yeter bunca zaman gösterdim yüzümü artık süpriz olsun gerisi diyor:) Haftaya perşembe yine kontrolümüz var eğer dönmezse 10 mayı yada en geç 13 mayısda sezeryan olacağım. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda suyu boyu kilosu vs. iyiydi maşallah artık şafak en fazla 17 diyorum nasıl geçecek bu vakit bilemiyorum buralardan çıkmam heralde temizliğimiz hazırlıklarımızda bitti birkaç ayrıntı dışında. Cumartesi bebek şekeri bakmaya gideceğiz bakalım inşallah:)
Ben daha bugün çıkabildim canım 37. Haftamda tadını çıkarayım istiyorum kalan günlerin:) bu hafta bolca araştırma yapmayı planlıyorum süt yapan besinleri içecekleri doğal yöntemleri falan onun dışında dexter var çok sevdiğim bir dizi 2 sezon kalmıştı onu izlerim alıp okumaya fırsat bulamadığım kitaplardan birini okurum birkaç dua öğrenmek istiyordum bilmediğim ona başlarım vs alternatifleri çoğaltabiliriz sen erken ayrıldığından sıkıldın sanırım :) Dışarı mecbur olmadıkca çıkmam çünkü çok sıcak fena oluyorum.Kızlar ben çok erken ayrıldım sanırım izne 40 gündür evdeyim çok sıkıldım.Tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum bacağım kasılıveriyor kalıyorum yolun ortasında.siz nasıl vakit geçiriyorsunuz
Haklısın canım bu halde misafir ağırlamak gerçekten zor haftasonu da benim kayınvalidemle görümcelerim gelecek ama misafir sayılmaz onlar dimi:) Bu akşam bizde dışarda yedik aynı şeyi bende yaşadım canım yürürken aniden sertleşince paytak oaytak yürüyor insan kalıyor öyle:) Bir de yemekler masaya gelirken halay çekmeye başladı içerden ayaklar aşağıdaya nerdeyse çıkacak çok seviniyor galiba :)dun bugun yoktum esımın yegenı bızdeydı bu halde mısafır ağırlamak cok zoraksam gıttı
dısarda yemek yedık geldık ama yoldada sancım başladı gobıs sertlestı sımdı daha ıyıyım gecmısı okuyorum kım ne yaptı
kım doğurdu doğurmak uzere bakayım :)
bağırsaklarım vücudumun en sağına ve en soluna kaydı ordan geliyyo benim sesler organların hepsi yer değiştirdi valla
bir de ses resital gibi başladımı senfonik çalıyor
Haklısın canım bu halde misafir ağırlamak gerçekten zor haftasonu da benim kayınvalidemle görümcelerim gelecek ama misafir sayılmaz onlar dimi:) Bu akşam bizde dışarda yedik aynı şeyi bende yaşadım canım yürürken aniden sertleşince paytak oaytak yürüyor insan kalıyor öyle:) Bir de yemekler masaya gelirken halay çekmeye başladı içerden ayaklar aşağıdaya nerdeyse çıkacak çok seviniyor galiba :)
iyi aksamlar kızlar size bişey sorcaktım. benim günlük pedim bu aralar normalden daha ıslak oluyor.acaba idrar mı kaçırıyorum.yoksa suyum mu sızıyor.boyle bişey yasayan oldu mu??idrar kaçırsam hissederim heralde???
hayırlısı canım sağlıkla yeterkı yavrunu kucağına al :29
İns canim bepimize nasip olsun
aynı durum bende de var canım son zamanlarda
ped yetıstıremıyorum resmen
dun dr suyun sınırda deyınce hemen aklıma gelıp sordum
o ıslaklıklar suyum mu yoksa dıye
yok suyun degıl akıntın son haftalarda artabılır
eger suyunda oyle bı sızıntı olsa hıc kalmazdı dedı
yanı normal akıntımız artmıs anlasılan .
evde ferace ıle gezıp rahatça uzanamamak cok kotuyatak odasına kapandım dun aksam resmen
gelenler halınden anlıyorlarsa ne ala yoksa kendı annende olsa mısafır
benımkıde aynen eskıden yemek sonrası tekmelerdı artık yerken başlıyor ıcerde tey tey yapmaya :)
eve zor attım kendımı esımın ödü koptu maçını ızle sonra dogurcam dıye takılıyorum :)
Günaydın anneler iyi bir gün geçiririririz inşallah iş yerinde kaldı son 4 günüm
Siz benim göbeğimi görseniz toplamda 7 kg aldım ama eşim de benimle dalga geçiyor çok büyüdü çook, oğlum bile anne daha fazla yeme patlayacak göbeğin diyor. Napalım şurda sayılı günler kaldı dalgalarını geçsinler bakalım.
seni çok iyi anlıyorum canım kendi evinde rahat olamamak çok kötü. düşün benim eşim haftanın 3 günü evde olamıyor dersanede çalışıyor ilçede. kaynımda tam eşimin olmadığı günlerde ilçeden ile geliyor kpss ye hazırlanıyor öğretmenlik mezunu. öncede 1 gece kalır giderdi hadi idare ederim dedim ama artık 3 gece kalıyor yok deneme yok etüt derken. çok can sıkıcı bi durum.
doktor bi bakalım dedi bende hazırlandım sonra ben dedim bu şimdi çatı muayenesi mi olacak dedim gülerek..doktor da evet ama kendini sıkmana gerek yok dedi..tamam kasmamaya çalışırım dedim..kadın öyle hızlı baktıki hiç tahmin ettiğim gibi acımadı..artık aynı doktora gönül rahatlığıyla çatı muayenesi olabilirim..daha önce smear testi için başka bir hastanede bir doktora gitmiştim..plastik bişeyi ittirmişti hiç beklemediğim şekilde ve canım acımıştı..sonra da diyorki ama böyle kasarsan nasıl yapıcam diyor..allah hiçbirimizi öyle insafsız elinin ayarı olmayan doktor ve ebelerin eline düşürmesin..
beterın beterı varmış bu ne ya 3 gun senın halını gormuyormueşin bısey demıyormu pekı
bu son haftalar cıdden zor ya bıraz anlayış ıstıyoruz cokmu
merhaba kızlar sorum şu sizlere benim 2 iki gündür şeffaf akıntım peçete ile siliyorum uzuyo acaba yumurtlama günümdemiyim ?
doğum yaklaştıkça akıntı artarmış canım ondan olabilir..
canım sen nelere özeniyosun öyle ya pek te hoş olmuyo öyle tontiş tontiş gezmek
harikaymış canım ya özellikle koyu renk yaptıklarım tam aradığım
isimler çooook teşekkür ederim
Kızlar tiramusu yok doguma gitti galiba hep girerdi ben kaldım yaaaa herkez doğuruyor çatır catir
15 martta ayrıldım çok gezdim ama hiçbi eksiğimiz kalmadı sadece bebek şekeri istiyorum onuda malzeme alıyım kendimyapıyım diyorum ama büyük şehirde değiliz daha pahalıya geliyor.Magnezyum vermedi dr um.Mide yanması bende de var rennie duo kullanıyorum ama 2 gündür iyiyim.Bu ara fazla ev işi yaptım hatta abartıp 1 tane cam bile sildim.Eşimde gezmeyi sevmiyo onuda çıkaramıyorum dışarı ben yorulunca ssöyleniyo.Hatta bugün model'in konseri var gidelim dedim götürmedi(
iyi aksamlar kızlar size bişey sorcaktım. benim günlük pedim bu aralar normalden daha ıslak oluyor.acaba idrar mı kaçırıyorum.yoksa suyum mu sızıyor.boyle bişey yasayan oldu mu??idrar kaçırsam hissederim heralde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?