- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #35.981
Aynen canim Normalmis dr sordum bide rengi beyaz olursa korkma dediiyi aksamlar kızlar size bişey sorcaktım. benim günlük pedim bu aralar normalden daha ıslak oluyor.acaba idrar mı kaçırıyorum.yoksa suyum mu sızıyor.boyle bişey yasayan oldu mu??idrar kaçırsam hissederim heralde???
merhaba kızlar sorum şu sizlere benim 2 iki gündür şeffaf akıntım var peçete ile siliyorum uzuyo acaba yumurtlama günümdemiyim ?
en sonunda dayanamayıp söyledim artık. hadi haftada 1 gün idare ediyodum ama artık 3 gün çok fazla dedim. birde tam hafta sonuna denk geliyo tam evde keyif yapacağım zamanlar. haklısın ama az daha idare et dedi. bende en azından doğumdan sonra gidiş geliş yapsın yok emziricem lohusa lık zaten sıkıntılı bi dönem olacak havalar ısınacak evde rahat dolaşamıycam istemiyorum dedim. bakalım göreceğiz sonucu.. onu en başında kv ve kp düşünmeliydi ama malesef
evde ferace ıle gezıp rahatça uzanamamak cok kotuyatak odasına kapandım dun aksam resmen
gelenler halınden anlıyorlarsa ne ala yoksa kendı annende olsa mısafır
benımkıde aynen eskıden yemek sonrası tekmelerdı artık yerken başlıyor ıcerde tey tey yapmaya :)
eve zor attım kendımı esımın ödü koptu maçını ızle sonra dogurcam dıye takılıyorum :)
yumurtlama donemındesın canım :)
lohusa donemı dahada zor olucak en basta dedıgın gıbı anne baba ve kaynın dusunmelı
esınde aılesıne sana hak verse bıle bısey diyemez ne dıyeyım akıl fıkır versın Rabbım anlayışsızlara ..
Yok kizlar benim ki yine yalanci sanci cikti yarim saat cok kotu agridi sonra gecti cumartesi 40 haftama giriyorum artik kac kilo oldu acaba benim cadi
en sonunda dayanamayıp söyledim artık. hadi haftada 1 gün idare ediyodum ama artık 3 gün çok fazla dedim. birde tam hafta sonuna denk geliyo tam evde keyif yapacağım zamanlar. haklısın ama az daha idare et dedi. bende en azından doğumdan sonra gidiş geliş yapsın yok emziricem lohusa lık zaten sıkıntılı bi dönem olacak havalar ısınacak evde rahat dolaşamıycam istemiyorum dedim. bakalım göreceğiz sonucu.. onu en başında kv ve kp düşünmeliydi ama malesef
4 kg olmuşmudur kikızzz çabul ol çatlattın anneni..
parmaklamı kontrol ediliyor çatı..kaç parmakla bakıyor ki? benimde haftaya varda ?
Bence tepkini göster kimse seni düşünmez esinde düşünse ailesine bişey diyemez canım kendi evinde rahat edemedikten sonra ......bende eşimde hep hafta ici çalışıyorduk gecen sene cumarteside dahil pazar gunü yatami hiç ortmezdim dinlenirdik yemek yerdik film izlerdik falan kp erkenden çıkıp gelirdi vir vir konuşurdu bide bı gün geldi yine bide saat birde geldim daha kalmadınız mı dedi sinirim patladı bundan sonra haber vermeden gelmeyin benim evime dedim kustu gitti simdi gelmez pek onla mı igrascam yani insanlar anlayissiz. Oldumu sende yussuz olcam soylicen lafını
bencede nasıl olcekAy dur kiz nasıl cikartcam o zaman :)
slm annısler uzun zamandan sonra yazıyorum...
sızı cok ozledım bıraz once bıraz gezındım dogum yapan arkadaslar olmus..
allah hayırlı evlat olmalarını nasıp etsın...,
suan oturmus aglıyorum ne dertlerımızı paylastık burda
bırbırımızı tanımadan gormeden ne seyler
ıcımızı sıkıntılarımızı bırbırımıze anlattık
bazen gulduk bazen uzulduk cok guzel dostluklarımız oldu...
bende dogumumu beklıyorum ya 1de olcak yada 10unda sezaryana alınıcam
ben ıkı hafta daha beklemek ıstıyorum cunku dedıklerıne gore
anne karnında 1 gun kalsa 1 aya bedelmıs ne kadar kalıra o kadar saglıklı oluyomus
hayırlısı dıyelım artık....
sızden nhaber yakılarda dogumu beklıyen var mı
Arkadaşlar ben doktorumdan çok soğdum çok ruhsuz geliyor bana adam bugün kontrolden sonra ağladım yine beni hiç rahatlatmıyor ntsye Sonuçlarını götrdüm bebek ters diye bir bkarmısınız dedim dönmüşmü bakamam dedi muane ücreti olcak sanki illa kaç aydır gidiyoruz hiç bir hatırımız yokmuş kafamı rahatlamadı birde haftaya muayanede görüşürüz diyor bana hem bebek ters bekletmek olmaz salı alıcaz pazt kontrele gel demişti geçn cuma onuda unutmuş başından savdı bizi ona sezaryan olmak istemiyorum ailem istde yaşıyor ablamların doktoru var medicalpark fatihte oraya kontrele gtmiştim 33. Haftada normal doğum olda orda olcaktım sezaryn olduğu için eşim gerek duymadı burdada olur dedi şimdi bu akşm söyledim bursada yada çanakkalede ol istye gtmeye gerek yok diyo bursada hiçbiri doktoru tanımıyorum ben en ii hstane acıbademn fiytlarıda çok yksk olamaz orda bnce en iisi ist gbi hm bildiğimiz doktor birşey demedim bir daha susup uyucam şimdi içim buruk
4 kg olmuşmudur kikızzz çabul ol çatlattın anneni..
eşime söyledim canım uygun bir dille anlat rahat edemez felan de dedim kendi fikrinmiş gibi. aksi halde ben sölicem dedim. bakalım hayırlısı
bencede nasıl olcekçıkmıyosa vardır bi bildiği... keyfide yerinde demekki nasıl ağırlıyosan artık içerde
slm annısler uzun zamandan sonra yazıyorum...
sızı cok ozledım bıraz once bıraz gezındım dogum yapan arkadaslar olmus..
allah hayırlı evlat olmalarını nasıp etsın...,
suan oturmus aglıyorum ne dertlerımızı paylastık burda
bırbırımızı tanımadan gormeden ne seyler
ıcımızı sıkıntılarımızı bırbırımıze anlattık
bazen gulduk bazen uzulduk cok guzel dostluklarımız oldu...
bende dogumumu beklıyorum ya 1de olcak yada 10unda sezaryana alınıcam
ben ıkı hafta daha beklemek ıstıyorum cunku dedıklerıne gore
anne karnında 1 gun kalsa 1 aya bedelmıs ne kadar kalıra o kadar saglıklı oluyomus
hayırlısı dıyelım artık....
sızden nhaber yakılarda dogumu beklıyen var mı
günler çabucak geçsin istiyorum bennnn
gece gece bu ne kalabalık kızlar ya ben de bi ben uyuyamadım zannediyorumşu burun deliklerimi 4 e çıkarsak,kalbimi daha ferah bi yere taşısak,geceleri şişip uçamayan balona dönen ayaklarımı da şöyle gözümün göremeyeceği ve hissedemeyeceğim bi yere kaldırsak,ellerime giden damarları da iki katına çıkarıp hissetmemi sağlasak muhtemelen uyuyabilirim gibi geliyo
bak ben onları nasıl atladım ya doğru söylüyosun bacakları da en azından geceleri dolaba kaldırmak lazımAllah iyiligini vermesinBenim de bacaklardan kurtulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?