- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.001
Hafif sancı ile uyandım kızlar yani hemen hazirdayim hızlansa sancım en azından esimin is saati gelmeden giderse oda yanlizim kimse yok
hadi hayırlısı bakalım canım artık zamanı geldi de geçiyo bile
Bu sefer Tmm galiba canım 1 saattir geçmedi ama cok hafif sancı ama uyutmuyorda esimin saatine kadar çoğalır inşallah o giderse yalnızım
kaçta gidiyo canım? sen yurt dışındaydın sanırsam di mi?
canım ben nöbeti bırakıyorum buralara yeterince göz kulak oldumsende telaşlanma eşin gitse de bi telefonla gelir nasılsa eğer bu arada gidersen doğuma Allah yardımcın olsun bir avazda sağlıkla doğurda gel inşallah
bu arada;
midmaya
10 Talismans oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 240849
daha oynardım da gözlerim artık şaşı oldu benden bu kadar olsunsonuçta diğer arkadaşlara da şans tanımak lazım
kaçta gidiyo canım? sen yurt dışındaydın sanırsam di mi?
Gunaydin kizlar..erkenden kallktim bugun..ablam sagolsun benim icin hatim tyapmis..yusa hz.ne gidicez duasini orda yapicaz..
Halilefeden ses yok kesin dogurdu bu kez :) kucukmeleklerim sen ne durumdasin insallah esin gitmeden durumun belli olmustur da yalniz kalmamissindir..Allah yardimcin olsun canim..
açılma demedi, sancılar için de bişey demedi, hatta vaktini bekleyecek gibi duruyo dedi
napalım tetikteyiz artık =)
Günaydın doguma gıden arkadaslara rabbım yardım etsın hayırlı haberlerle donsünler kuuk meleklerım Allah yardımcın olsun
Cok Tskler bol bol duanıza ihtiyacim var inşallah kolay olur doğumum
Allah kolaylik versin canim, dualarimiz seninle, saglikli guzel haberlerini bekliyoruz....
Canım ya sımdı ne geldı Aklıma gebısler bı Arda olsak bırbırımıze yardımcı olsak hem yalnızda kalmayız benımde bu gün kontrol var canım sende yalnız kalma ne olur ne olmaz ıkıncı dogum daha kolay ve erken olabılıyo benım ıkıncı Cook kolay olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?