2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım ben nöbeti bırakıyorum buralara yeterince göz kulak oldum sende telaşlanma eşin gitse de bi telefonla gelir nasılsa eğer bu arada gidersen doğuma Allah yardımcın olsun bir avazda sağlıkla doğurda gel inşallah
bu arada;
midmaya
10 Talismans oyunun en yüksek puanını almıştır.
Rekor Puan: 240849

daha oynardım da gözlerim artık şaşı oldu benden bu kadar olsun sonuçta diğer arkadaşlara da şans tanımak lazım

Son düzenleme:

Nöbetin bendedir canım kiz benim sancım var hadi uyuyamiyorum ya sen yat uyusana

kaçta gidiyo canım? sen yurt dışındaydın sanırsam di mi?

Evet canım yurd dısı esim uzakta kızım olmasa sorun yok sancım coalinca ararım ambulans la giderim esim gelir sonra kızımı sorun kv birakcam ama bizim götürmemiz lazım uzak aramız aarkadasim vardı o da aksilik ya 4 gunüne tr gidiyor su an Ucaktdir beni bekle demişti aksam bekliyemicem galiba

Gunaydin kizlar..erkenden kallktim bugun..ablam sagolsun benim icin hatim tyapmis..yusa hz.ne gidicez duasini orda yapicaz..
Halilefeden ses yok kesin dogurdu bu kez :) kucukmeleklerim sen ne durumdasin insallah esin gitmeden durumun belli olmustur da yalniz kalmamissindir..Allah yardimcin olsun canim..

Yok canim duzenli sancım o yüzden gitmedi yarım saatte bı geliyor simdi 5 dk bekliyorum hastane cok yakın onun Icin evde beklicem saat 11 12 gibi giderim tahminim ama aksam bulur doğumum heralde bide ishalim bu arada ikide bı wc gidiyorum ama sancı geldimi hemen kalkıyorum ayaga

Herkese gunaydinnnnnn.... Zaman az kaldikca heyecan artiyor, ev temizligi dip kose bitti, halilar yikamaya verildi, cocuk odasi kismen hazir bir tek park yatagin kurulup suslenmesi kaldi birdee biz daha bebek arabasi ve puseti almadik dogsa hastaneden kucagimizda cikaririz artik :) heyecanla dogumu bekliyorum. Dogum yapacak arkadaslarada Allahtan kolaylik ve saglik diliyorum...

merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım tabi kabul edersniz :)
adım tugba Allahın izni ilebende mayıs annesi olacagm
8 mayıs da oğlumu kucağıma alacağım inş
Allah hepimize yavrularımızı sag salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Canım ya sımdı ne geldı Aklıma gebısler bı Arda olsak bırbırımıze yardımcı olsak hem yalnızda kalmayız benımde bu gün kontrol var canım sende yalnız kalma ne olur ne olmaz ıkıncı dogum daha kolay ve erken olabılıyo benım ıkıncı Cook kolay olmuştu

günaydın kızlar.
arkadaşın biri geçen gün diyorki sen sezeryan olabilirsin. nerden anladın dedim. hiçbir belirtin yok karnın hala yukarda yüzün gözün şiş değil. hiç ağırlaşmış gibi görünmüyorsun dedi. aslında bi bakıma haklı gibi. bebeği pozisyonunu alan anneler sık sık wc ye gidiyorlar bende tık yok. eskiden ne sıklıkta gidersem şimdi de aynı sıklıkta gidiyorum. bebeğimin hareketlerini yanlarda hissediyorum genel olarak. aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor demekki yan duruyor ya da çapraz. haftaya muayeneye gidicem Allahtan bi mani çıkmazsa bakalım ne diyecek doktorum tam hatırlamıyorum ama ya 39 ya da 37. haftada bakarız pozisyonunu almadıysa sezeryan günü veririz demişti. haftaya 37 dolacak inş. bakalım ne konuşacaz.

Ne kadar enteresan ya simdi bişey yok 7 30 kesin hopluyor oluyorum 5 dk sürüyor birer dakika geriye atıyor hep düzenli gidiyoruz bakalım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…