- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.021
günaydın kızlar.
arkadaşın biri geçen gün diyorki sen sezeryan olabilirsin. nerden anladın dedim. hiçbir belirtin yok karnın hala yukarda yüzün gözün şiş değil. hiç ağırlaşmış gibi görünmüyorsun dedi. aslında bi bakıma haklı gibi. bebeği pozisyonunu alan anneler sık sık wc ye gidiyorlar bende tık yok. eskiden ne sıklıkta gidersem şimdi de aynı sıklıkta gidiyorum. bebeğimin hareketlerini yanlarda hissediyorum genel olarak. aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor demekki yan duruyor ya da çapraz. haftaya muayeneye gidicem Allahtan bi mani çıkmazsa bakalım ne diyecek doktorum tam hatırlamıyorum ama ya 39 ya da 37. haftada bakarız pozisyonunu almadıysa sezeryan günü veririz demişti. haftaya 37 dolacak inş. bakalım ne konuşacaz.
günaydın canım .
bende 38+2 hamileliğim benim bebegmde hala bası dönmedi banada sezaryen dendi göbeğim düşmüş aslında ama bası dönmemiş bende ayın 30 gidecegm kontrole ve aynı senn dediğin gibi benm bebegmde yanlardan tekme atıo bazen assagda hissediorm ama tekrar yanlara geio herhlde
Cok Tskler bol bol duanıza ihtiyacim var inşallah kolay olur doğumum
Iki parmakls bakiyor..bana bakmasi 2-3 saniye sürdü
Arkadaşlar ben doktorumdan çok soğdum çok ruhsuz geliyor bana adam bugün kontrolden sonra ağladım yine beni hiç rahatlatmıyor ntsye Sonuçlarını götrdüm bebek ters diye bir bkarmısınız dedim dönmüşmü bakamam dedi muane ücreti olcak sanki illa kaç aydır gidiyoruz hiç bir hatırımız yokmuş kafamı rahatlamadı birde haftaya muayanede görüşürüz diyor bana hem bebek ters bekletmek olmaz salı alıcaz pazt kontrele gel demişti geçn cuma onuda unutmuş başından savdı bizi ona sezaryan olmak istemiyorum ailem istde yaşıyor ablamların doktoru var medicalpark fatihte oraya kontrele gtmiştim 33. Haftada normal doğum olda orda olcaktım sezaryn olduğu için eşim gerek duymadı burdada olur dedi şimdi bu akşm söyledim bursada yada çanakkalede ol istye gtmeye gerek yok diyo bursada hiçbiri doktoru tanımıyorum ben en ii hstane acıbademn fiytlarıda çok yksk olamaz orda bnce en iisi ist gbi hm bildiğimiz doktor birşey demedim bir daha susup uyucam şimdi içim buruk
Yok canim duzenli sancım o yüzden gitmedi yarım saatte bı geliyor simdi 5 dk bekliyorum hastane cok yakın onun Icin evde beklicem saat 11 12 gibi giderim tahminim ama aksam bulur doğumum heralde bide ishalim bu arada ikide bı wc gidiyorum ama sancı geldimi hemen kalkıyorum ayaga
günaydın kızlar.
arkadaşın biri geçen gün diyorki sen sezeryan olabilirsin. nerden anladın dedim. hiçbir belirtin yok karnın hala yukarda yüzün gözün şiş değil. hiç ağırlaşmış gibi görünmüyorsun dedi. aslında bi bakıma haklı gibi. bebeği pozisyonunu alan anneler sık sık wc ye gidiyorlar bende tık yok. eskiden ne sıklıkta gidersem şimdi de aynı sıklıkta gidiyorum. bebeğimin hareketlerini yanlarda hissediyorum genel olarak. aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor demekki yan duruyor ya da çapraz. haftaya muayeneye gidicem Allahtan bi mani çıkmazsa bakalım ne diyecek doktorum tam hatırlamıyorum ama ya 39 ya da 37. haftada bakarız pozisyonunu almadıysa sezeryan günü veririz demişti. haftaya 37 dolacak inş. bakalım ne konuşacaz.
Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..
Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..
Günaydın kızlar
Gülsevdam canım ben burdayım da elektirik yoktu ondan giremedimyeni geldi
Ama Tiramisu ve Halilefe yoklar hala ancak yarın öbür gün haber alırız herhalde onlardan
Küçükmeleklerim Allah yardımcın olsun canım seninde mutlu haberlerini bekliycez herhalde yakında
Bende hiç tık yok kızlar benim oğlan yerinde raht doğmaya niyeti yok galiba hayır hiç sancım da yok neyse diliimi ıssırıyım şimdi gelmeye filan kalkar Zati kv çocuğun yatağına baktırmıyo beni yatağı görünce gelmeye kalkar diye
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
Hafif sancı ile uyandım kızlar yani hemen hazirdayim hızlansa sancım en azından esimin is saati gelmeden giderse oda yanlizim kimse yok
gozun aydın canım Rabbım sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın
eve jenaratör al kesınlıkle :) bıdaha elektrık kesılmesı bızı ayrımasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?