2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın hayırlı cumalar güzel hamişler.

Küçükmeleklerim RABBİM yardımcın olsun inşallah çok bekletmeden gelir kuzucuk benimde 2. doğumum olacak. 1.de bu kadar takmazdım ama bu 2. daha bir başka oluyor. RABBİM bir avazda kurtarsın canım

günaydın canım .

bende 38+2 hamileliğim benim bebegmde hala bası dönmedi banada sezaryen dendi göbeğim düşmüş aslında ama bası dönmemiş bende ayın 30 gidecegm kontrole ve aynı senn dediğin gibi benm bebegmde yanlardan tekme atıo bazen assagda hissediorm ama tekrar yanlara geio herhlde

senin bebeğinde sanırım hareketli bi bebek. benim doktorum çok hareketli olduğu için ve suyu da yeterli olduğu için bu kadar dönüyor dedi. kafası kaburga kemiğimin altında bile olsa doğumunuz normal olur gibi görünüyor diyor. anlamadım gitti.

Mediasite Player Loading

doğal doğum kongresi canlı izlemek için kızlar

berbat bir gece geçirdim anlatamıcam sekılde korktum neden anlamadım sankı anlatmak ıstemıyorum
hayra gitsin esımde yanımda uyumasına rağmen .. bugun yavrumu görmeye gıdıcem 2 hafta oldu
inşallah güzel haberlerle gelırım bundan sonra artık her hafta gorucem gercı ne kadar kaldıkı doğuma :)

kucukmeleklerım hadı bastır sancıyı :) sıra sana gelsınv :) halılefeden haber yokmu asrtrid senıde goremedım sankı ?

rojda uzun sureden sonra senden haber almak cok güzel ..sezeryan olma sebebeın ne bebıs mı ters duruyor ?
nasılsın neler yaptım bu uzun yoklugundakı süreçte yıne kaybolma emı :)

Son düzenleme:

canım bebeğin ters durmasını o kadar takma kafana bence sezeryan olursa ailene daha çok ihtiyaç duyarsın yanında birilerinin olmasında fayda var diye düşünüyorum. Bende Sakarya'da oturuyorum. Ankara' ya geldim doğum için hastanede tanıdığımızda var rahat olur diye. Dün kabul edemeyiz seni hastaneye dediler cinsler çok geç başvurmuşum bebekte herhangi bir problem olduğunda önceki aylardan kalan mesuliyet kabul etmeyiz dediler. Bende tamam etmeyin dedim sonra bana kağıt imzalattılar hastaneden şikayetçi olmayacağıma dair. Sen nerede doğum yapmak istiyorsan orda yap eşinde anlayış gösterecektir sonuçta doğuracak sensin

Günaydın kızlar:)

Küçükmeleklerim Allah yardımcın olsun inşallah kolayca doğumunu yapıp alırsın bebişini kucağına sualarımız seninle:)

Gülsevdam Allah bir daha yaşatmasın canım bazen oluyor sanırım inşallah günün güzel geçer güzel haberlerle gelirsin bebişinle:)

Hadi canim hayirli haberlerini duyalim insallah agrisiz sizisiz kurtulun bebisinle

Gunaydin canim bende diyorum nerde benim satdaş herkes doktor olmus mubarek sen bakma millete hayirlisi olsun donmuyorsada vardir bir hayir allah sizin icin hangisi en iyiyse onu nasip etsin optuk sizi

gunaydınnnnn
kıslar kanal 8 de blogcu anne var ızlemek ıstersenız
doğuma gıdenelr olmuss allah herkesın yardımcısı olsun benımde agrılarım var
pc basında oturamıorum cok,yatışa geçtimm
hepınızı öperimm

Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..

Günaydın kızlar

Gülsevdam canım ben burdayım da elektirik yoktu ondan giremedim yeni geldi

Ama Tiramisu ve Halilefe yoklar hala ancak yarın öbür gün haber alırız herhalde onlardan

Küçükmeleklerim Allah yardımcın olsun canım seninde mutlu haberlerini bekliycez herhalde yakında

Bende hiç tık yok kızlar benim oğlan yerinde raht doğmaya niyeti yok galiba hayır hiç sancım da yok neyse diliimi ıssırıyım şimdi gelmeye filan kalkar Zati kv çocuğun yatağına baktırmıyo beni yatağı görünce gelmeye kalkar diye

Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Anneler günaydın,

gozun aydın canım Rabbım sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın

eve jenaratör al kesınlıkle :) bıdaha elektrık kesılmesı bızı ayrımasın :)

gozun aydın canım Rabbım sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın

eve jenaratör al kesınlıkle :) bıdaha elektrık kesılmesı bızı ayrımasın :)

İnanmayacaksın ama eşim jenaretör alıp gelmiş geçen kızdım bend ebuna ne gerek var diye sonra geçen elektirik kesilince getirip internete bağladı süperdi ama jenaratör hazretleri kv lerin yattığı odada olduğundan alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…